DE DESASTREUZE ASIELWAANZIN VAN EUROPA!

Screenshot_102

(Door: Realpredictor)

De onbeperkte intocht van ongeletterde woestijnbewoners uit het Midden-Oosten en Afrika zal de val van het moderne Westen inluiden. Bij de meeste asielzoekers gaat het om pure economische vluchtelingen, die gewoon in de sociale hangmatten van Europa op kosten van de Europese belastingbetaler willen liggen. Nog lijken de politici en het goedmenschendom overwinningen te vieren, maar het zal als een kaartenhuis in elkaar donderen, want de stemming in ons land slaat steeds meer om.

Onderstaand een aantal van de duizenden voorbeelden van de gevolgen van de grote Europese Asielwaanzin! Als u al deze artikelen gelezen hebt, dan weet u waar wij decennialang voor gewaarschuwd hebben! Dit is een hele lijst, maar het is slechts het topje van de ijsberg! Ik denk echter dat dit mosterd na de maaltijd zal zijn en dat de asiel-tsunami Europa al grotendeels heeft overspoeld…

Screenshot_103

Lees verder>>>

(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Afrika, Azië, Europa, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Midden-Oosten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op DE DESASTREUZE ASIELWAANZIN VAN EUROPA!

 1. Rein van der Veen zegt:

  PvdA=Privileges voor de Asielzoekers

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Realpredictor ik ben het voor 100% met U eens. Het trieste is, dat dit verraad aan de geboren Nederlanders, Duitsers en andere Europeanen, bewust is gepland. Dit is de wil van de BILDERBERGMAFFIA, de EUSSR en de NWO. Alles moet vermengd worden, en de Europese cultuur vernietigd worden. En politici van “links tot rechts”, verlenen hieraan hun medewerking!!

  Like

 3. Sir Colin de Jong zegt:

  Schrijf dit al Jaren in mijn columns, maar wij zijn een ingeslapen kuddevolk die wakker wordt als het veel te laat is.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  En als ik in mijn omgeving iets zeg over die op ons parasiterende ‘dobbernegers’, vliegt men mij bij wijze van spreken woedend in de haren.
  Maar de ‘Gutmensch’ vindt het kennelijk geen probleem als er straks geen pensioen en zorg meer voor hem is…

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Er zal maar één oplossing zijn al die lieden weer op transport richting eigen land, of men wil of niet, dan kunnen hun linkse gutmensch vrienden en vriendinnen ter gelijk mee !!

  Like

 6. Driek zegt:

  Realpredictor zegt: Ik denk echter dat dit mosterd na de maaltijd zal zijn en dat de asiel-tsunami Europa al grotendeels heeft overspoeld…

  Inderdaad, en als die mosterd ooit komt is dat wel erg lang na de maattijd. Dat heeft dan geen zin meer. En hoe krijgen we in hemelsnaam miljoenen van die gasten weg? Nee, we hebben het uit de hand laten lopen, en straks in maart gaan de mensen weer vrolijk op dezelfde oplichters
  stemmen. Jammer voor onze nakomelingen.

  Like

 7. rotsus zegt:

  De bovenstaande topic inclusief de reacties kan ik maar met 1 zaak becommentariëren en dat zal menigeen niet leuk, of akelig vinden maar dit is naar mijn bescheiden mening de enige oplossing want anders krijgt men het nooit voor elkaar. Ik gooi het maar gewoon in de groep en dan zie ik het commentaar wel verschijnen.
  Eerst even mijn stelling of mening of hoe u het noemen wilt!!

  Daar Nederland een meerpartijenstelsel kent qua verkiezingen (en naar mijn idee zelfs veel teveel kleine splinterpartijen welke geen ene f… voorstellen) zal nooit 1 partij alleen aan de macht komen en ik zal u zeggen dat dit vanuit het verre verleden MET OPZET ZO IS GEDAAN en wel om de navolgende reden. De elite kan op deze manier hun lobby 4 jaar toespitsen op nieuwelingen in de politiek en te pas en te onpas zwartmaken OF maken!!!
  Dit is ONS probleem en geen ander. Niet moeilijk doen en gewoon nadenken.

  Mijn oplossing, ook al klinkt deze akelig i.v.m. ons verleden en de bangmakerij om ons heen voor diverse landen die dit systeem hanteerden maar waar een idioot aan de macht was die in het merendeel van de gevallen NIET gekozen was maar gewoon door een PUTSCH aan de macht kwam. U raad het wellicht al maar dat is voor een korte tijd een DICTATOR die zich dan alleen maar hoeft te verantwoorden voor een commissie van wijze mannen cq vrouwen welke verstand van zaken hebben en die deze machtspersoon adviezen geven over vakzaken zoals medisch zaken, militaire zaken, milieuzaken, enz. Hierbij denk ik dan aan een (of natuurlijk een aantal) Generaal B.D voor advies omtrent militaire zaken, enkele doktoren uit verschillende vakgebieden v.w.b. medische zorg enz, en ga zo maar door. Dus GÉÉN MINISTERS meer met zoals bijv.dat domme blondje Hennis-Plasgaard met Havo en Schoevers en daarmee Minister van Defensie wordt. Dit is toch van de zotte. Ze weet het verschil tussen een generaal en een sergeant niet eens laat staan van een Joint Strike Fighter enzovoort.

  Deze dictator welke elke keer voor 1 jaar gekozen wordt en zich daarna kan laten herverkiezen middels een DIRECT volksreferendum nadat hij volledige openheid heeft gegeven in zijn handelen en verantwoording heeft afgelegd voor de gedane zaken van dat vorengaande jaar. Period.

  Zo’n man kan handelen en bruggen bouwen op een termijn welke niet anders te bewerkstelligen is. Alle wetten en/of beroeps en bezwaarmogelijkheden worden per direct op NON ACTIEF gezet en de rechterlijke macht inclusief het gehele O.M. wordt vervangen door vakmensen en geen studie-idioten welke menen dat als ze een universiteit af hebben en de Mr. titel bezitten zaken kunnen beoordelen op goed en kwaad, we zien elke dag weer waar dat toe leidt.
  Geloof me nu maar dat dit de enige oplossing is en het huidige systeem welk nu van toepassing is alleen maar meer van hetzelfde zal brengen.

  De gevolgen daarvan zien EN voelen we elke dag opnieuw en het wordt zelfs alleen nog maar erger. Daarbij luisteren onze zogenaamde politici helemaal NIET naar HUN kiezers, dus ik vraag u dan ook nu op de man af………………………………….wat is het verschil met een dictatuur!!!???

  Ik zou deze taak met plezier voor 1 jaar op me nemen. Zou ik binnen dat jaar geen significante veranderingen teweeg brengen in het voordeel van ALLE bevolkingsgroepen, dus zowel laaggeschoolden, middenklasse en hoog opgeleiden treed ik direct af, wat ik zelfs notarieël zou willen laten vastleggen. Maar 1 jaar heb je gewoon nodig. Ik garandeer resultaat!!! Mijn salaris zouden mijn onkosten moeten vergoeden en een goede boterham garanderen, welke door een registeraccountant open en transparant openbaar gemaakt zou MOETEN worden zodat alle geschoemel van voren af aan onmogelijk is. Dat is mijn idee en dat wilde ik even kwijt.

  Ik zou zeggen, schiet maar!!!!!! Ik luister graag naar een alternatief of andere oplossing. Gewoon zeggen dat gaat niet werken is geen commentaar voor mij.

  Ik ben niet omkoopbaar, ben bij geen enkele politieke partij en streef geen enkele kleur of zijde (links of rechts) na!!
  Ik ben voor directe uittreding van de EU,
  Ik ben voor het hermetisch afsluiten en weer bewaken van de binnengrenzen van de in mijn ogen goed functionerende E.E.G. welke terug zou moeten komen.
  Aan Brussel wordt geen ene cent meer afgedragen, ik zou niet weten waarom!!!
  Vrije handel met de rest van de wereld blijft gewoon bestaan en wordt zelfs bevorderd. (zoals bijvoorbeeld het Zwitserse systeem)
  Vreemdelingenbeleid wordt direct bijgesteld, met dien verstande dat economische vluchtelingen aan de grens gelijk om kunnen keren richting herkomst.
  Vrije medische zorg voor iedereen.
  Een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen.
  Alle nutsbedrijven per direct in overheidshanden.
  Alle goederen en middelen voor de EERSTE levensbehoeften BTW vrij!!!

  En zo heb ik nog een flink rijtje ideëen welke ik hier maar niet neerzet daar dit eenvoudigweg teveel zou worden maar bovenstaande zaken geven u een idee hoe ik denk, that’s all!!!
  Ik ben benieuwd naar uw reacties.

  W.g.
  Rotsus

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Rotsus: 03.08. uur. Interessante reactie. Ook ik denk wel eens aan een dictator, Rotsus. Want precies zoals U schrijft, heeft de huidige politiek, geen enkele oplossing voorhanden. Ik durf de stelling te poneren, dat de politiek inmiddels deel uitmaakt van alle problemen die WIJ nu kennen: massa-immigratie, islamisering, armoe, stijgende lasten voor bedrijfsleven en burger. Buiten een oplossing door een dictator aan te stellen, zouden WE ook kunnen denken aan een “zakenkabinet”, geheel los van enige politieke partij. Daar zouden dan integere mensen plaats moeten nemen. Men zou ter controle vanuit de bevolking, een VOLKSRAAD kunnen instellen, ook weer met mensen zonder politieke binding, die 1 of 2 keer per jaar, bijeen komen met het “zakenkabinet”, om te evalueren HOE het ervoor staat met het land. Het zijn maar wat losse gedachten Rotsus om de discussie te ondersteunen. Met vriendelijke groet: Tom.

   Like

  • Jade zegt:

   Wat mij betreft krijgt u groen licht…
   Het huidige systeem deugt in ieder geval niet.
   We hebben een samenwerking van een aantal partijen,
   en het resultaat is dat ze elkaar alleen maar stokken
   tussen de spaken gooien, waardoor er niets van de grond komt,
   of dat ze elkaar, zoals nu, in de kont kruipen en er totaal niet
   meer geluisterd word naar de mening van het volk.
   Ik ben al tijden van mening, dat een winnende partij
   bij verkiezingen het alleenrecht moet krijgen om te regeren.
   De rest kan dan in de ww, geen wachtgeld of privileges meer.
   De vorm: “Partij, president of dictator” maakt mij ook niet uit
   Of het een goede oplossing is, weet ik niet, maar als je het niet
   uitprobeert, zullen we dat ook nooit te weten komen.
   In ieder geval, Nederland is in 40 jaar compleet afgebroken,
   en ik zou graag zien dat dat weer rechtgezet gaat worden.
   Rechtgezet, maar dan niet in de vorm van een NWO.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s