Iemand verbaasd? Noorwegen deporteert moslims. Criminaliteitscijfer daalt met 31%

Screenshot_92

Oslo, Noorwegen: “´s Werelds grootste bende bandieten, moordenaars en verkrachters maskeert zichzelf als ´religie van de vrede´,” zegt Adrian Stavig, een inwoner van Oslo. Vorig jaar januari startte de nieuwe Noorse minister-president, Erna Solberg, een programma met als doel de deportatie van moslims die banden hebben met radicale groeperingen. Terwijl menigeen in Amerika zou zeggen dat dit racistisch zou zijn, werkt het programma uitstekend. In Noorwegen daalden de geweldsmisdrijven met 31%.

Wat een schok. Misschien kunnen de rest van Europa en Amerika hier iets leren over de radicale islam. Deporteer de radicalen, houd de gematigden, een win-win-situatie.

Uit Oslo plaatselijk nieuws:

Regeringsbronnen zeggen dat er in oktober een record aantal mensen werd gedeporteerd door de Noorse autoriteiten. De Nationale Politie Immigratie Service Noorwegen (Politiets Utlendingsenhet – PU) deporteerde in oktober 824 mensen, wat een nieuw record is. Het oude record werd de maand daarvoor behaald, toen 763 mensen werden gedeporteerd, bericht “Dagsavisen”.

PU denkt dat enkele redenen voor de toename meer bronnen, meer stafmensen en een verandering van “portfolio prioriteiten” zijn. Ook is het voor Noorse autoriteiten gemakkelijker geworden om mensen uit te zetten naar Nigeria en Afghanistan.

Kristin Kvigne, hoofd van PU, zei tegenover “Dagsavisen”: “Deze maand zorgt ervoor dat we ons doel voor dit jaar halen.”

De Noorse regering heeft beslist dat er 7.100 mensen werden gedeporteerd in het jaar 2014. Eind oktober waren er volgens PU al 5.876 mensen uitgezet.

Een deel van diegenen die in 2014 werden uitgezet, waren asielzoekers wier aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning werd afgewezen. Daarna werden ze, samen met hun familieleden, uitgezet. Het merendeel van diegenen die werden uitgezet, hadden echter misdaden gepleegd of waren illegaal naar Noorwegen teruggekeerd nadat ze waren uitgezet.

Kvigne zei dat het belangrijk was om het aantal uitzettingen door PU te bekijken in de context van dalende criminaliteitscijfers in het hele land.

Niet iedereen in Noorwegen is blij met het grotere aantal uitzettingen. Een academicus had felle kritiek op de nieuwe politiek:

Noorse vrouwen moeten hun verantwoordelijkheid nemen voor het feit dat islamitische mannen hun manier van kleden provocerend vinden. En omdat deze mannen denken dat vrouwen verantwoordelijk zijn voor verkrachting, moeten de vrouwen zich aanpassen aan de multiculturele samenleving om hen heen.”- Dr. Unni Wikan, professor sociale antropologie aan de Universiteit van Oslo.

Dus, Dr. Wikan, volgens uw logica is het de schuld van het slachtoffers dat ze verkracht worden? niet in deze wereld. U mag dan wel heel veel boeken gelezen hebben, mevrouw, maar u hebt absoluut geen gezond verstand.

En zie daar! Radicale moslims eruit schoppen maakt een land veiliger en vreedzamer. Vrouwen kunnen weer vrij rondlopen zonder bang te hoeven zijn verkracht te worden, mensen kunnen het gewoon veel beter met elkaar vinden.

Bron:
www.politicalears.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Noorwegen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

98 reacties op Iemand verbaasd? Noorwegen deporteert moslims. Criminaliteitscijfer daalt met 31%

 1. bobzelf zegt:

  als er 1 schaap over de dam, is,
  zal nederland wel protesteren tegen al die zielige dieven en verkrachters die uitgeprocedeerd zijn
  Een bed . wat brood, en een steen om hun nek , is een mooie aanbieding !

  Like

  • Jantje Beton zegt:

   🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏 Bob hoeveel schapen wil je

   Like

  • Mooi gezegd, en ik ben voor. Alle moslims het land uit is nog beter, die kamelen neukers horen niet in het moderne westen. Laat die maar lekker in de zandbak of apenboom gaan spelen.

   Like

 2. ammy zegt:

  Een kentering … moge dit uitzettingsbeleid als een sneeuwbal door heel Europa rollen!

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Goed zo, dat moet overal navolging krijgen, het is in ieder geval een eerste stap hoewel het nog niet genoeg is om de problemen op te lossen natuurlijk.

  Like

 4. Sjaak uit Dordt zegt:

  Dit een open deur intrappen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   U hebt mijn vraag nog niet beantwoord over een comment van u op GeenStijl. Zou ik wel doen als ik u was, anders bent u hier de langste tijd geweest. . .

   Het gaat om dit comment van mij onder: “Pegida nu ook in Scandinavië”

   @Sjaak uit Dordt

   Ik las net een comment van je onder een stuk van Van Rossem op GeenStijl:

   Ik citeer: Dit stuk zo zomaar over genomen kunnen worden op de website: ejbron.wordpress.com… . Daar kom je vaker stukken van GS tegen, keurig met bronvermelding. Een best interessante site, maar dient wel met een kritisch oog bekeken te worden.

   Kun je vooral het vet gedrukte nader verklaren s.v.p.!!??

   Webmaster

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, inderdaad: Inderdaad. Ik had me aanvankelijk voorgenomen, hier eens even níet met mijn grote mond tussen te komen, maar nu kan ik de drang niet weerstaan, te kennen te geven, dat ik er ook èrg benieuwd naar ben.
    Kom op, Sjaak uit Dordt, leg eens uit: Hoezo dienen wij ‘met een kritisch oog’ bekeken te worden?

    Like

  • kathy zegt:

   Het is dweilen met de kraan open je zet er 100 uit dan staan er alweer 250 te trappelen aan de grens. Het enige wat effect zou kunnen hebben is een regeri g met ballen, anders vergeet het maar

   Like

 5. ron soeverein mens zegt:

  Ziedaar het gezonde verstand van opkomen voor je eigen cultuur en bevolking. Uiteraard mogelijk omdat Noorwegen GEEN slaafs onderdrukt land is van Eu Brussel en zelfstandig kan bepalen wat goed is voor Noorwegen. Hulde en laat dit een voorbeeld zijn voor ons allen. Eruit met criminelen asielzoekers en moslims.

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  ´Ook is het voor Noorse autoriteiten gemakkelijker geworden om mensen uit te zetten naar Nigeria en Afghanistan´.

  Interessant zou zijn om te weten hoe dat geregeld is. Wat is er gemakkelijker gemaakt? Is dit interne politiek of overeenkomsten met die landen aangepast?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Joost Visser 16:09

   Noorwegen hoeft zich niets aan te trekken van Brussel, zoals @ ron soeverein mens hierboven ook al aangeeft. Wij, en vele andere landen, zitten aan allerlei afspraken en overeenkomsten vast, die het ons soms bijna onmogelijk maken om de reeds lang uitgeprocedeerde asielzoekers uit te zetten.
   Konden wij maar hetzelfde bereiken als de Noren. Eigenlijk zouden we ons niets van Brussel aan moeten trekken!

   Like

 7. Peter Selie zegt:

  Het is wel laat, maar toch! Hopelijk hebben ze daar het licht gezien..

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Ho ho, quote : “Deporteer de radicalen, houd de gematigden, een win-win-situatie”. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. De gematigden van nu zijn de radicalen van morgen. En anders hun kinderen wel.
  Dat de criminaliteit daalt mag niemand verrassen, want de moslim heeft nooit genoeg en velen zien iedere vorm van criminaliteit tegen autochtonen als deel van hun strijd. Daarom beroven ze hun eigen bejaarden niet, dat is haram.
  Dus proficiat Noorwegen, jullie regering doet tenminste wat.
  En arm Nederland, hun verbannen tuigh komt natuurlijk hier PvdA stemmen en de cultuur verrijken.

  Like

  • Maarten zegt:

   Dat laatste.. tja, ik ben er eerlijk gezegd wel bang voor, hoewel ik Noorwegen niets kan verwijten denk ik, dat land doet het in dit geval gewoon goed, maar ik wacht toch graag op vervolg berichten.
   Gedeporteerd, wat zal ik mij daar bij voor moeten stellen, terug naar waar ze vandaan komen, graag natuurlijk, of slechts de grens over …?

   Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  dat is hier genieten potdorie…
  in Norway begint de Victorie !!!

  Like

 10. sylvia groot zegt:

  Wauw…. hoop. ik ga een huisje kopen in Noorwegen, lekker naakt zwemmen.

  Like

 11. Pingback: wie zou hier kunnen zeggen: dat doet zij verkeeerd? | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 12. aquarius4422 zegt:

  Dr. Unni Wikan “professor” sociale antropologie aan de universiteit van Oslo vindt dat vrouwen zich aan moeten passen aan de discriminerende eisen van de sharia.
  Protserige titel voor iemand die een pretstudie gevolgd heeft voor mensen die te dom zijn om een echte studie te volgen.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Kijk dat zijn de geleerde zonder verstand.

   Like

   • Mi Grant zegt:

    Ik dacht de geleerdeN met verstand, maar wie ben ik.

    Like

   • Azijnpisserij,flauw!Je weet toch wat er wordt bedoelt?

    Like

   • bobzelf zegt:

    heerlijk antwoord , lieve Yvonne

    HEERLIJK , MET DEZE morons, zit de NRC dus helemaal vol !!!

    Geen idee waar het over gaat , maar schrijf een keer POEPPPPPPEN MET 7 p’S EN HOPPA
    DE REACTIE KOMT,
    kijk eens hoe goed ik ben !!
    lopen ook zo het ravijn in omdat er een veilingmeester voorop loopt !!

    kussie bob

    Like

   • Mi Grant zegt:

    Nee, ik weet niet wat er wordt bedoeld, bedoelt Tempelier met zijn reactie Aquarius of Wikan ?

    Like

   • Mi Grant zegt:

    Vrouwelijk, echt vrouwelijk lieve bobzelf,

    Zie je, lieve Yvonne, hoe hoe goed bobzelf is, loop svp niet de ravijn in want dan zijn we onze bobbie kwijt….

    Like

   • Mi Grant zegt:

    OK Cathja, OK Jaantje, het ravijn, mea culpa….

    …………… met verstand, MAAR WIE BEN IK ?
    Bedankt bobzelf voor het antwoord op mijn vraag.

    Moest ik dan al eens ‘azijn gepist hebben’ moet er dan dadelijk een oorlogje begonnen worden onder, denk ik toch, gelijkgezinden? Het gaat per slot van rekening over islamietjes buiten gooien ! Dat alla-snakbar-crapuul trekt altijd aan hetzelfde zeel in alle omstandigheden, in tegenstelling tot…..
    Deze Christenhond vraagt dus vergiffenis.

    Knuff…

    Like

  • Mi Grant zegt:

   Sorry, kussie vergeten !

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Mi Grant 11:55

    Bobzelf spreekt van HET ravijn, en u heeft het over DE ravijn. Als u mensen op taal- of spellingsfouten gaat ‘aanspreken’, dan bent u nu aan de beurt, want men zegt HET ravijn.
    Bob heeft het dus goed geschreven.

    P.s.: ik houd er niet zo van om mensen op hun (taal-)fouten te wijzen, mits het onleesbaar wordt. Het gaat hier om de inhoud.

    Like

   • bobzelf zegt:

    luisteren lekker ding , whahahahaahah
    NRC zeur, daar sterft het van deze malloten ,

    onbegonnen werk ,

    doei , dikke kus

    bob

    Like

   • bobzelf zegt:

    U bent niet eens grappig ,
    maar heeft u deze site helemaal alleen gevonden ???

    zo opeens , ??
    Of mocht u van de beveiliging een daagje alleen op internet,

    kijk dat is wel leuk , whahahahaah

    en weer terug onder Uw tegel

    U voldoet aan alle voorwaarden van een gestuurde trol ,

    dus : NEGEREN , VERDER

    doooei bob

    Like

   • Jaantje zegt:

    Mi Grant: de ravijn in?

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Mi Grant 16:15

    Goed, het is u vergeven. En ja, wij hier zijn zuinig op Bob en zouden niet graag willen dat hij in het ravijn terecht komt!

    Like

   • bobzelf zegt:

    dus mijn beste,
    gedraag u
    discussieer
    wees het eens
    wees het oneens
    allemaal goed
    maar kom met argumenten
    en dan wordt het heel leuk ,
    en anders stuur ik al die tot de tanden gewapende meiden op u af ,
    en !!!
    dan zal Simson de filistijnen over u
    een makkie blijken

    WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    let the games begin

    bob

    Like

   • bobzelf zegt:

    Nou zou zeggen , kom opnieuw binnen
    en start een discussie , geef uw mening
    en bijt op je tanden als iemand kut met DT schrijft

    wanttttttttt, van die mensen worden we hier zo moe

    doei bob

    Like

   • Jaantje zegt:

    Christen bent u niet en wat daarachter staat zijn u woorden liggen waarschijnlijk dichter bij u.
    Zeel is trouwens een Vlaams woord.
    En die Vlamingen staan over het algemeen bekend om hun beter Nederlands.
    Dus een import Belg die hier komt trollen?
    oh en suc6 he met dat krapuul en islamietjes enzo.

    Like

   • Mi Grant zegt:

    Jaantje, hiervoor hoef ik zelfs niet op m’n tanden te bijten. 🙂
    Ik maak er ook uit op dat jezelf een hondje hebt, dus bedankt voor het compliment.
    Knuff.

    Like

   • Jaantje zegt:

    Had het kunnen weten dat als u de ravijn schrijft er geen begrijpend lezen van u verwacht kan worden.

    Like

   • Mi Grant zegt:

    Te laat lief mijnheerje.
    Kussie

    Like

   • Mi Grant zegt:

    Jaantje, wilt u svp ‘realpredictor’ eens lezen, hier : DE VALLEI DES DOODS! | E.J. Bron

    of hier: http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?TOPIC_ID=86228

    of hier; http://eunmask.wordpress.com/2012/10/06/de-vallei-des-doods/

    ’t is natuurlijk maar een kwestie van….. een import Belg die hier komt trollen?
    oh en suc6 he met dat krapuul en islamietjes enzo.
    En met dat suc6 enzo zullen we na Charly Hebdo maar niet praten zeker?
    Of voert u liever oorlog tegen iemand die het genus van een bepaald woord juist inschat, in plaats van tegen een sekte die de ganse Westelijke beschaving bedreigt ?

    Like

 13. wim peters zegt:

  Wanneer volgt ons kabinet van enkel lafaards ? Zou ze wel wat meer ,,RESPECT,, opleveren dan
  enkel maar leugens te vertellen !

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Heel verstandig van Noorwegen. Een grote stap vooruit, maar de RODE KERK zal wel weer net als de GROENE DWAALLICHTEN, en de GOEDMENSEN hiertegen PROTEST aantekenen. Tenminste deze beroepsklootzakken kennende!

  Like

 15. Jade zegt:

  Interessant artikel…
  Waarom doen wij dat ook niet?
  En waarom blijven uitgeprocedeerden gewoon hier?
  Waar zijn die gekken in Den Haag mee bezig?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jade: 18.44. uur. U zegt-terecht- “waar zijn die gekken in Den Haag mee bezig? Nou, gewoon het LAND VERRADEN en ONS aan de bedelstaf brengen, beste Jade. Niet meer, en niet minder!

   Like

 16. jantjeuitnl zegt:

  Die dr. Wikan stelt de titel ‘professor’ in een kwaad daglicht. Het is een verraadster van haar eigen seksgenoten. Alhoewel?
  ‘nomen est omen’ wikan lijkt heel veel op wicca oftewel heks.

  Like

 17. alidas1 zegt:

  Die daar uitgezet worden zullen wel hier naar toe komen..En worden met open armen ontvangen want dit is toch zielig.
  Hoop alleen dat dit kabinet dan het hoekje al om is

  Like

 18. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ALS HET VOLK DIT VOORSTELT OF EEN POLITICUS WITH BRAINS “MINDER” ROEPT, IS DIT DISCRIMINATIE! NU WORDT DE REALITEIT MET KEIHARDE CIJFERS ONDERBOUWD!

  Like

 19. Jade:omdat uitzetten geen enkele zin heeft zolang de poorten wagenwijd open staan!En in plaats van een dikke vinger richting Brussel,fungeert onze regering liever als knipmes!

  Like

 20. watergeuzen zegt:

  Ik vind het enorm moedig van de Noren en ben aangenaam verrast door de verkregen cijfers. Dat werk dus. Vraag is nu waar al die criminelen straks wee naar toe gaan. Uitgaande van ‘de zwakste van de groep’ gte kiezen is het niet onwaarschijnlijk dat zij in ons land neerstrijken en zich blijvend kunnen wortelen.

  Voor wat betreft die mevrouw die zich professor mag noemen en stelt dat de slachtoffers zich moeten aanpassen aan de asielziekers is het raadzaam om haar bull af te nemen en haar op een Liberiaanse olietanker te installeren die al 3 maanden op zee dobbert. Er kunnen nu 2 dingen gebeuren:
  1. Ze word genezen en keert terug
  2. Ze wordt genezen en heeft een interessant leven als lichtmatroos voor de rest van haar leven.
  In beide gevallen is iedereen blij.

  Like

 21. Avidia zegt:

  Dit kabinet zijn de grootste verraders die wij ooit gehad hebben, eerder als middenstandster was ik lid van de VVD, maar dat veranderde snel toen de PVV op het toneel verscheen, ik herkende mijzelf, en snel ging ik over, er is geen andere partij die de gedachten van mensen kan overbrengen. Daarom wordt hij gedemoniseerd, ze staan doodsangsten uit. De volgende MP is onze meneer Wilders, daarna gaat alles veranderen, de bezem gaat erdoor, schoonmaak houd men in het voorjaar, zo ook in de politiek, we zullen ze een poepje van de laatste jaren laten ruiken!

  Like

 22. hendrikush zegt:

  Unni Wikan heeft mooi praten.
  De mohammedanen laten haar wel met rust.

  Like

 23. Ad zegt:

  Wilders roept dit al jaren, maar hij word genegeerd en hij heeft echt wel gelijk hoor, ook om uit de eu te stappen komt van hem, toen werd hij gek verklaard, maar kijk eens wat er nu gaat gebeuren, Engeland en Griekenland overwegen nu toch echt wel uit de eu te stappen, dus wie is er gek!!! Wilders?????

  Like

  • Anneke zegt:

   Realisme/waarheid is puur verderf, gezien door de ogen van onze MISLEIDERS. Al tijden is dit een feit, een feit dat zich NU SPLIJT. Men kan het bedrog niet onder het tapijt blijven ‘vegen’….De Haagsche -, Brusselse-misdaden zijn ons burgers al enige tijd bekent. Wij moeten het tot ‘bloedens’ toe weer voelen. [En wie voelt er met ons mee??? “Het Haagsche moppie Geert W….”.] “Nou, daar gaat de welvaart…..voor ons is deze niet meer gereserveerd”. Maar ZONDER ons zou er NOOIT zo’n welvaart zijn geweest !!! ! !!!

   Like

 24. Free Citizen zegt:

  Dit is op Free Citizen herblogd.

  Like

 25. Martin zegt:

  Webmaster ,vanwaar die felle reactie op Smaak uit Dordt . Is het niet zo dat alles wat in de media terecht komt met een kritisch oog bekeken moet worden? Als dit door het gros van de reageerders niet gedaan was hadden we allen onze informatie nog uit de MSM gehaald en hadden sites zoals de uwe geen bestaansrecht, kritiek houd je scherp en voorkomt dat je inzakt.

  Like

 26. Long Pedro zegt:

  Ik vind het ook geen felle reactie van de webmaster, maar ik vind het wel lullig om bij Sjaak uit Dordt zijn woorden blijven, Een open deur in trappen, en dan vervolgens niet op de webmaster haar normale reactie te reageren.

  Verder is het een heerlijk stukje voor een echte PVVer om dit te mogen lezen, en idd laat de schapen maar komen richting N.L

  Mijn dank aan de webmaster, en nog een heel gezond 2015 gewenst mevrouw 🙂

  Like

 27. yvonne2 zegt:

  Kan ik met mijn AOW en behoorlijk pensioen in Noorwegen gaan woen of kan dat niet vanwegen de EU waar oorwegen geen lid van is.Graag antwoord van iemand die er verstand van heeft.Ben nu 69 en wil nog graag rustig mijn laatste jaren slijten.
  Gr Yvonne 2

  Like

  • bobzelf zegt:

   lieve dame

   google even WET:BEU ingesteldt door ONS aller geliefde Balkenende
   de man die 16. miljoen nederlanders 8 jaar heeft staan voor te liegen
   nog net effe voor hij op zou zouten !!!!

   dan weet U het zeker, , daar staan alle landen op , waar u uw volledige AOW zal behouden
   voor uw aanvullende pensioen maakt het sowieso helemaal niks uit !!

   Dit werd even verzonnen door onze haagse mafketels om de nederlanders die net buiten de EU in een goedkoop land gingen zitten, ook daar hun geld nog even te jatten ,

   Uiteraard geld dit niet voor Turken en marokanen , U weet wel

   de fans van de P.v.dA

   als u dus uw volledige Aow houdt in Noorwegen , kunt u ook als u wilt gewoon uw nederlandse banrekening aanhouden

   Belasting plichtig blijft u gewoon uw leven lang,

   De hyena’s in Den Haag hebben alles helemaal afgedekt !!!

   groeten bob

   Like

 28. Cathja zegt:

  @ Bobzelf 16:34

  Altijd een scheut humor erbij. Ik mag dat wel! 🙂

  Like

 29. Mi Grant zegt:

  Beste Yvonne, vooreerst ik heb er geen verstand van maar na even gegoogeld te hebben een site gevonden : http://noorwegen.placement.nl/default.aspx?menu=94

  Dus vehuizen kan wel , maar ’t is gene kattenpis.

  Knuff.

  Like

 30. Hans zegt:

  De totale verwijdering van moslims uit Europa is geen vraag over moraal maar over de veiligheid van staten. De moslim zal altijd zo handelen zoals zijn rasseninstinkt hem ingeeft,hij kan niet anders. Zoals de aardappelkever de aardappelvelden vernietigd,zo vernietigd de moslim staten en volken. Daartegen helpt slechts één middel: radicale uitroeiing van het gevaar!

  Like

 31. jan zegt:

  Weg met dat volk die uit naam van het geloof maar moorden en verkrachten , het land uitschoppen, desnoods met geweld

  Like

  • “Ga tuinieren zolang het nog kan”!Dat was ook het idee van Klijnsma,zij het met andere bedoelingen!

   Like

  • Anneke zegt:

   Willie is het nu – betrouwen -, òf VER-TROU-WEN ????

   Like

   • Mi Grant zegt:

    Vertrouwen, Cathja, Bobzelf en Jaantje zijn misschien wel te vertrouwen maar zeker en vast niet te betrouwen ! Het is toch een feit dat ‘vallei’ vrouwelijk is dus DE vallei!
    ’t is maar een kwestie van begrijpend lezen, nietwaar.

    Toch ’n dikke knuff
    Mie

    Like

   • Willie zegt:

    Ik bedoelde maar dat Noorwegen lekker mee werkt met de NWO , dus ik vertrouw hen niet voor verder dan ik hen zie , en dan nog , wees allemaal s wat minder goed gelovig zeg !! Ik vertrouw NIEMAND , iedereen heeft zn heimelijk agendaatje , van laag tot hoog , snap je nu wat ik bedoel Anneke ???

    Like

 32. tom goddijn zegt:

  Het is toch zooo logisch en volkomen normaal dat je figuren verwijdert uit de maatschappij die oproepen tot vernietiging van allen welke niet willen buigen voor hun Allah. Deze haatzaaiende en buitengewoon intolerante cult duld geen ander geloof dan de islam, op straffe van dood. Elke dag worden honderden gedood uIt naam van allah of zijn zgn profeet mohammed (geen hoofdletter). Ik geloof echt dat de meeste moslims vredelievend zijn, maarrr misleid. Alle moslims die geen ander geloof dulden, dienen inderdaad gedeporteerd te worden en……NOOIT meer terug. Waarheen ?, naar gelijkgestemden natuurlijk en een zak geld mee.

  Like

 33. duc zegt:

  We roepen allemaal om het hardst dat het afgelopen moet zijn ,maar vervolgens doet niemand wat. En als er al eens iemand zegt waar het op staat mag ie zich voor de rechter verantwoorden. Ik denk dat we ons er maar bij moeten neerleggen dat we over een paar jaar door dit stelletje criminelen geleid worden, of er moet nu echt iets gebeuren ,en niet door een paar mensen die ze dan weer kunnen vervolgen maar massaal zodat ze er niet meer omheen kunnen dat we het beu zijn!

  Like

  • Mi Grant zegt:

   Juist ! De weduwe van de vermoordde Charb verwoordt het hier ook :
   Je ne suis pas Charlie”: weduwe Charb hekelt hypocrisie na moord op haar man: “Onze republiek is schuldig. ”
   Op de Franse nieuwszender TF1 heeft Jeannette Bougrab, de weduwe van de dinsdag vermoorde Charlie Hebdo-cartoonist Charb (wiens naam Stéphan Charbonnier was), zich kritisch uitgelaten over ‘de mensen die vandaag achter het ‘Je suis Charlie’-vaandel lopen, maar die hun mond niet hebben opengedaan wanneer haar man en de andere slachtoffers van racisme en islamofobie werd beschuldigd:

   “Ze leefden van schenkingen om te kunnen overleven. Ze werden met de vinger gewezen. Onze republiek is schuldig. Deze slachting had vermeden kunnen worden als we wat meer solidariteit hadden getoond. We moeten ons de vraag stellen waarom dat niet gebeurd is.”

   Link:
   http://www.express.be/joker/nl/platdujour/je-ne-suis-pas-charlie-weduwe-charb-hekelt-hypocrisie-na-moord-op-haar-man/210487.htm

   Like

   • Jaantje zegt:

    Dat heb ik gezien en gelezen en het is ook hypocriet die hele vertoning de dame heeft gelijk hoop dat het haar niet te zeer beschadigd heeft en ze de narigheid en verdriet verwerken kan.
    Verder was het te veel onderbelicht dat dit geen aanslag was op de elite of de regering maar eerder een geschenk voor ze(bindende emotie/leed).
    nee dit was een aanslag op het mondige volk.
    Vandaar dat al die leiders daar ontspannen konden staan tijdens de herdenking.
    Het is namelijk niet hun vijand die toesloeg.
    Al deze leiders en regenten ja ook die van ons zijn de vrienden van de vijand van het volk.
    Nog iets dat me opviel het hele gebeuren deed me denken aan de opvoering na het neerhalen van MH17 allemaal mensen op de been in een massa emotie die nogal tweeslachtig was velen waren daar om hun medeleven te betuigen maar even zoveel zij het niet meer waren er om het event(i was here) .
    Hoor helemaal niets meer van al die mensen die langs de kant van de weg stonden en de media…het rapport is er!
    Poetin noch de separatisten hebben het gedaan!

    Ach wie wil dat nou nog weten dat event is over en het gevoel dat er aan vast zat willen ze niet kwijt is namelijk fijner(zijn immers niet persoonlijk getroffen) dan dat de waarheid teweeg brengt minder beangstigend ook….en er is nu een nieuw event Je suis Charlie..

    Ps:Ben het gaan lezen :vallei des doods.

    Like

   • Mi Grant zegt:

    Wat ik ook beangstigend vind is dat de ‘mars’ geen mars genoemd wordt tegen het (islam)terrorisme, maar voor verdraagzaamheid. Wie moet weeral verdraagzaam zijn ? De vraag stellen is ze beantwoorden !!! 800 extra militairen ingezet ter bescherming van moskeeën (akkoord men moet geen mosdinges in brand steken, alhoewel), waar was de bescherming van C H ? Men begint de boel weer om te draaien, moslimconsulenten, imans en ander Nederlandsonkundig gesp**s moeten meer betrokken worden bij de opvoeding (lees bekering)van de jeugd….. Als onze grote leiders niet willen weten dat het Nederlands spreekwoord “Eén rotte appel in de mand maakt al het gave fruit te schand.” nog altijd waar is, tja, dan ….sorry,worden hopelijk de kinderen van die grote leiders ook rot. Rotte appels horen thuis op de(!) vaalt. 😉

    Like

 34. luckybee zegt:

  Waaaaaat de Vickingers worden eindelijk wakker?Nu nog alle Ragnar de rode uit deregering uitsmijten en door Ragnar de blauwe vervangen , dan herken in de Norrwegers weer zo als ze zijn.

  Like

  • Mi Grant zegt:

   Voor wat het waard is, zo heb ik het ook maar gekregen, zonder bronvermelding :

   Vrij vertaald: GEEN SAOEDI – ARABISCHE MOSKEEËN IN NOORWEGEN,

   GEZIEN ER GEEN GODSDIENSTIGE VRIJHEID IN DIT LAND IS !

   Ziedaar een moedige daad in een Europa dat zich meer en meer neerbuigt voor de Islam!

   De Saoudische regering en de rijke Saoudische private schenkers willen de oprichting van

   tientallen moskeeën in Noorwegen financieren, ten bedrage van tientallen miljoenen Noorse kronen.

   (1 Noorse kroon = +/- 0,125¤. ) Wettelijk gezien hebben zij het recht dit te doen, overeenkomstig de

   Noorse wetgeving is het aan vreemde landen toegestaan de religieuze gemeenschappen te financieren,

   maar gezien het belang van deze geldsommen, is de goedkeuring van de Noorse regering hiervoor vereist.

   Niettegenstaande dit, besliste de Noorse minister van Buitenlandse Zaken, Jonas Gace Stone, deze

   goedkeuring te weigeren. Hij heeft aan de aanvrager, het islamitisch centrum Tawfiig een antwoord gestuurd,

   waarin hij verklaard heeft dat hij het paradoxaal en tegennatuurlijk vindt, om deze financiering te aanvaarden,

   afkomstig van een land dat de vrijheid van godsdienst niet aanvaardt !

   Hij heeft dit alzo aan de pers verduidelijkt: Wij hoeven niet anders te doen dan eenvoudig neen te zeggen, het

   ministerie keurt uw aanvraag niet goed, maar wij hebben van de gelegenheid geprofiteerd om daar aan toe te

   voegen dat het even paradoxaal zou klinken om

   een Christelijke Gemeenschap op te richten in Saoedi – Arabië,

   als we weten dat dit daar als een misdaad wordt beschouwd !

   Of met andere woorden; als wij met onze Christelijke Geloofsgemeenschap in uw land niet binnen mogen,

   waarom zouden wij jullie moskeeën in ons land dan wel binnenlaten ?

   Voorwaar een moedige daad van de Noorse regering, om zo krachtdadig te reageren !

   Like

 35. Guardiacivil zegt:

  Die prof.dr.Unni Wikkan zegt dus dat de Noorse vrouwen zich maar anders moet kleden. Weer zo,n Eu-Brusselaar die zegt dat we ons dus moeten aanpassen aan de moslim inplaats van andersom. Weer zo,n man die durft te stellen dat een cultuur van het land en zijn gewoontes storend zijn voor de onthaalde moslim in dat zelfde land en dus moet veranderen. Neem deze vent zijn paspoort af en zijn Noors burgerschap wegens een misdaad tegen zijn eigen medeburger. Zo doen ze dat ook in België. Dan heb je geen rechten meer.

  Like

  • Mi Grant zegt:

   Doen ze dat zo in Belgie ?? Man man. Of wil je het grapje het grapje van de week vertellen ?

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik heb 6 jaar in België gewoond, bij delicten naar de burger toe en of zaken die tegen de Belgische Staat een gevaar zijn, kan de rechter je burgerschap intrekken voor onbepaalde tijd. Die uitspraken zijn bij moorden, verkrachtingen, zaken tegen de Staat, ea zaken, zoals ik vaak heb kunnen lezen. Dit betekent dat je geen recht meer heb op een sociale uitkering of werk hebt, want bij alles moet je je ID kunnen overleggen.Zo ook in Spanje, zonder ID-Nie nummer ben je nergens.

    Like

 36. Mi Grant zegt:

  In zo’n geval kan men ontzet worden uit zijn burgerrechten, en dat heeft niks te maken met het kwijtspelen van id-kaart:

  De ontzetting is een rechterlijke beslissing die aan de veroordeelde het recht ontneemt bepaalde burgerlijke en/of politieke rechten uit te oefenen. De betrokken rechten staan opgesomd in artikel 31 van het Strafwetboek. Het betref het recht:
  -openbare ambten, bedieningen of betrekkingen te vervullen;
  -verkozen te worden;
  -enig ereteken te dragen of enige adellijke titel te voeren;
  -gezworene of deskundige te zijn, als instrumentair of attesterend getuige bij akten op te treden; in rechte te getuigen, anders dan om enkel inlichtingen te geven;
  -geroepen te worden tot het ambt van voogd, toeziend voogd of curator, behalve over hun eigen kinderen, of om het ambt van gerechtelijk raadsman of voorlopig bewindvoerder uit te oefenen
  -wapens te dragen, deel uit te maken van de burgerwacht of te dienen bij het leger.

  De Belgische nationaliteit afnemen, zeer zeker in het geval van van een dubbele, dat is hier ’t een en ’t ander zulle!

  Ik ben Belgische en daar ben ik NIET trots op !!!

  Like

 37. wildewinters zegt:

  een voorbeeld :
  De minister van Binnenlandse Zaken zal vanaf januari, op initiatief van het orgaan voor de dreigingsanalyse OCAD, preventief voor zes maanden de identiteitskaart en het paspoort kunnen intrekken van Belgen waarvan wordt vermoed dat ze de jihad willen vervoegen. Dat schrijft de krant Le Soir.

  De maatregel was al eerder in wetteksten gegoten, maar er was nog nood aan een opvolgings- en evaluatieprocedure voor de verdachten. Dat is nu door OCAD afgerond. Het is aan het orgaan voor de dreigingsanalyse om het risico te evalueren en de minister te adviseren om de identiteitpapieren in te trekken.

  OCAD heeft nu een nieuwe methodologie ontwikkeld en getest, en zou vanaf december – ten laatste op 1 januari – klaar staan om die toe te passen.

  Het intrekken van de papieren kan worden beslist voor een termijn van maximum drie maanden, en kan worden hernieuwd met nog eens maximum drie maanden.

  Like

 38. V.sava zegt:

  Gezonde omgeving zorgen voor een gezonde geest en lichaam. Maak dus dus je omgeving schoon. Ik geef de noren groot gelijk.

  Like

 39. Honkie zegt:

  Ik denk dat wij eerst eens moeten beginnen
  Om de linkse unther mensch op de trein te gaan zetten
  Daar schuilt het grote gevaar
  Die kotslims roeien zichzelf wel uit 🐽🐽🐽

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s