India: Japanse wekenlang door moslims verkracht

Screenshot_95

(Vertaling: E.J. Bron)

Calcutta (India) – Een nieuwe verkrachtingszaak schokt India.: meerdere mannen hebben een Japanse toeriste ontvoerd, in een ondergrondse ruimte opgesloten en meerdere weken lang verkracht. Slechts door toeval kon zij aan haar beulen ontsnappen.

Drie mannen hadden de vrouw op 20 november in Calcutta aangesproken en haar een reis verkocht naar het 500 kilometer verderop gelegen boeddhistische bedevaartsoord in Bodhgaya verkocht. Daar aangekomen pakten de mannen omgerekend € 1000,- van haar af en gaven haar door aan twee broers (25, 32), die zich voordeden als gidsen – een perfide plan!

De mannen sloten de vrouw meer dan drie weken lang op in een kelder, bedreigden haar met wapens en verkrachtten haar steeds opnieuw.

Toen de gezondheidstoestand van de vrouw verslechterde, brachten de beulen hun slachtoffer midden december ter behandeling naar de 15 kilometer verderop gelegen stad Gaya. Toen lukte het haar te vluchten. Japanse toeristen in de stad hielpen haar uiteindelijk om contact op te nemen met het Japanse consulaat.

Beide vermoedelijke verkrachters zitten inmiddels in voorarrest wegens vrijheidsberoving en verkrachting. Hun drie handlangers zullen aangeklaagd worden wegens samenzwering.

Seksueel geweld [vert.: door moslims!] is in India aan de orde van de dag. Volgens een regeringsstatistiek wordt er iedere 22 minuten een vrouw verkracht. Twee jaar geleden had de zaak van een studente wereldwijd voor ontzetting gezorgd: Ze werd door een groep in New Delhi zó wreed verkracht, dat ze overleed aan haar verwondingen.

Screenshot_96

Bronnen:
www.bild.de
http://koptisch.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, India, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op India: Japanse wekenlang door moslims verkracht

 1. peterk2014 zegt:

  Vrrag me af, hoeveel van dat moslimgebroed is er in ons land? Gebeurd dit ook in Nederland, of word dit door de linkse media verzwegen?

  Like

 2. peterk2014 zegt:

  herstel “vraag”

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tegen de muur met dit vuile moslimtuig!

  Like

 4. Jade zegt:

  Fijn dat het beestje eens bij de naam genoemd wordt.
  Moslims… Vooral Noord India heeft last van deze plaag.
  De lijsten worden sinds 2005 expres niet meer bijgewerkt,
  maar toen had India er al 154.500.000.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Het is te erg voor woorden, wat mankeren die moslims toch, wat voor soort vreemd en extreem volk is dit? Zijn nu zo gefrustreerd dat ze dit soort dingen uithalen? Ik heb nog nooit iets positiefs over moslims gelezen, het is allemaal ellende. Daar zijn we mooi mee klaar, waarom zijn ze in Godsnaam op ons afgestuurd en wat zijn de gevolgen hier van??? Ik houd mijn hart vast. Laat ze niet in mijn buurt komen, ik stuur mijn katten op ze af :-} Grapje moet kunnen, maar achteraf gezien kun je beter een afgerichte waakhond hebben, hoewel mijn katten tamelijk waaks zijn, maar ja, wie is er nu bang voor katten? In ieder geval waarschuwen zij mij wel als ze iets vreemds horen.

  Like

  • Ekster zegt:

   Nou Avidia, pas maar op die katten van je, want moslims haten alles en iedereen die niet is als zij. Een kat snijden ze ook zo de kop af, net zo makkelijk.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Als ze dat met ook maar één van mijn katten zouden proberen werd ik blóedlink, lévensgevaarlijk en ónoverwinnelijk -althans, voor de duur van de razernij!
    Iedeereen heeft al met z’n fikken van mijn katten af te blijven en zo ’n gore rotmoslim helemáál!!!

    Like

   • Willie zegt:

    Ekster , ik heb ook katten , en wee degene die r een poot naar uitsteken wil.die maak ik dan persoonlijk af op een smerige manier , geloof me vrij , en bij hun maagden zullen ze dan zeker niks meer presteren kunnen , got the picture?

    Like

 6. Oma zegt:

  Vergelding omdat moslims geweerd worden uit Japan? Daar komen die beesten er niet in…

  Like

 7. Anneke zegt:

  Hè, die islamitische hete lontjes toch ook…Staan in vuur en vlam; dag in, dag uit. “Afknippen, zonder verdoving, geheel volgens de SHARIA-WETGEVING”. Wat brengt dit een vuur verterend verderf met zich mee; wereldwijd. En dan nog immer de slachtoffers, als schuldigen blijven aanwijzen. “Loop van ergernis rood aan, hoge bloeddruk na het lezen van dit soort artikelen. Heb nog nèt géén zware hartkloppingen”….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s