Madrid: Een politieagent wordt door een illegale man uit Ivoorkust van het perron geduwd en verpletterd onder een metrotrein (+ video)

Screenshot_77

(Door: delamontagne)

De pers in Frankrijk heeft geen enkel artikel gewijd aan de, naar het schijnt, moord op een Madrileense politieman. Deze werd 2 januari onder een metrotrein geduwd door een illegale “vluchteling” uit Ivoorkust. Hier een korte samenvatting van een artikel van “ABC” uit Madrid.

Een Spaanse politieagent van 28 jaar is dood. Hij werd verpletterd door een trein, nadat  hij door een recidivist op het Madrileense metrostation “Embajadores” op de spoorrails werd geduwd. Rond 12.30 uur probeerde de agent de man aan te houden. Toen hij naar zijn papieren vroeg, werd hij door de agressieve man op de rails geduwd op het moment dat er een trein het station binnenreed.

De man werd geïdentificeerd als “Ali Raba Yode”, geboren in Ivoorkust in 1987. De afgelopen 2 jaar werd hij herhaaldelijk gearresteerd wegens bedreiging, verzet tegen de politie, bedreiging met geweld en diefstal met geweld. Ook werd hij al 2 keer gearresteerd voor illegaal verblijf in Spanje

Video:

 

Bronnen:
ABC – El Correo

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Criminaliteit, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Rotzakken, Spanje, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Madrid: Een politieagent wordt door een illegale man uit Ivoorkust van het perron geduwd en verpletterd onder een metrotrein (+ video)

 1. dutchess43 zegt:

  Men noemt dat…. jawel… cultuurverrijking !

  Like

 2. Jantje Beton zegt:

  De politie daar weet wat ze doen moeten als zij deze man tegen komen,(een ongelukje)

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat een verschrikkelijk voorval, dit! En opnieuw is allochtoon tuig (sorry, maar er zijn geen andere woorden voor dit soort on-mensen!) de oorzaak van zinloos geweld (zinvol geweld bestaat niet).
  Het is me duidelijk dat ‘ter bescherming van de dader’ de meest gangbare nieuwsbronnen ons hier niets over vertellen. We móchten eens in opstand komen!

  Mijn gevoelens van medeleven gaan uit naar de nabestaanden van deze nog zo jonge man, die gewoon zijn werk deed. Misschien had hij een relatie en kinderen? Als je op zo’n gruwelijke manier van het leven wordt beroofd, kan ik alleen maar woedend worden! Wanneer gaan overheden eindelijk eens inzien dat met het binnenhalen van talloze ‘vluchtelingen’ onschuldigen daarvan de dupe kunnen worden? Zitten wij, Europeanen, werkelijk verlegen om migranten vanwege de toenemende ‘vergrijzing’? Zijn er werkelijk overheden die stellig menen dat wij deze mensen in de toekomst hard nodig hebben?

  Stop met die asielwaanzin, en laat niemand meer binnen. Het aantal potentiële moordenaars onder ons is niet meer te tellen!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Cathja:

   “zinvol geweld bestaat niet.”

   Niet mijn bedoeling om op de man te spelen, maar dit is echt een opmerking van roze-bril-leuteraars. Wat nu als er geweld toegepast moet worden om dit stuk allochtoon tuig te arresteren? Is het dan toch geen zinvol geweld?

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Klopt. Zinvol geweld bestaat in de zin van uitgelokt geweld, mits het evenredig is. Represaillegeweld is zinloos geweld.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ J.C.Th. Köhler 13:10

    Ik ben alles, behalve een ‘roze-bril-leuteraar’! Als er criminelen gearresteerd moeten worden dan spreekt de politie hoogstens van “gepast geweld”, en niet van “zinvol geweld”.

    Like

  • desiree zegt:

   goed verwoord!!!!!!! helemaal mee eens!!!!

   Like

  • Wim Peters zegt:

   Zeer duidelijk en JUIST gezegd,kon niet beter,Nederland sta op !

   Like

  • Jade zegt:

   “Stop met die asielwaanzin, en laat niemand meer binnen. Het aantal potentiële moordenaars onder ons is niet meer te tellen!”
   Dat heeft u prachtig gezegd, …helemaal mee eens!

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Kleine correctie, ik heb het niet uit Spaans vertaald . Alhoewel ik toendertijd die taal liever wilde gaan studeren, MOEST het Engels worden.
  Dit artikel komt uit een Franse krant, is vertaald uit Spaans naar het Frans.
  Vanuit Frans nu naar Nederlands.
  Geeft verder niets, maar zoveel-talig ben ik ook weer niet. ( ben geen Timmerfrans !!!!!!)
  Dit stond onder artikel:
  Merci à Chantecler pour l’article et pour sa traduction=vertaling.

  Like

 5. Peter zegt:

  Ik kom zo langzamerhand gevoelens van medeleven tekort bij zoveel agressieve daden op mens en dier van onze cultuurverrijkers. Rutte en consorten schijnen er echter geen enkele moeite mee te hebben.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Maakt toch verder niets uit. Nu lees ik hier op Fr sites en krant uit de Ardeche:”Een jongeman van 20 jaar, door 3 messteken gedood in Argentiere in de Ardeche.( gister-avond laat )
  “MEN” is hier net zo wantrouwend als in NL als er geen verdere gegevens worden verstrekt of er omheen geschreven wordt.
  Op de ene “site” wordt gesproken van een aanval door een “déséquilibré” ( een gestoorde ),in de krant staat dan weer:”de Procureur van de Ardeche” wil nog geen verdere inlichtingen loslaten ! !

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE ZEGEN VAN “MULTICULTI-VERRIJKING” VAN EUROPA!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En alles geregisseerd door de RODEN der EUSSR, en de BILDERBERGBENDE! De hele gore politiek correcte klasse, deze “wegkijkers”, zadelen ONS op met deze PRIMATEN. Ik snap niet dat er NU nog mensen zijn, die stemmen op: PvdA,D66,CDA en VVD. Juist de klootzakken van deze partijen hebben er aan meegewerkt, dat WIJ worden overspoeld door dat SCHORUM!!

  Like

  • Nico Omen zegt:

   @Tom Hendrix:
   door gebruik van het woord “primaten” beledigt u de apen en halfapen. Dat is geheel ten onrechte, want apen en halfapen zijn intelligente en doorgaans zeer sociale dieren.

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Op de getekende plaatjes van neanderthalers hebben ie allemaal een baard……..

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Nico Omen: 14.36. uur, op 04/01. Klopt, mijn nederige excuus. Apen en varkens zijn niet onze VIJAND. Het zijn meestal gewoon lieve aanhankelijke dieren.

    Like

 9. Dat is de prijs van het niet uitzetten van illegalen!Zoals ze hier ook zo goed in zijn:uitgeprocedeerden worden met rust gelaten,wat ze ook uitvreten!Uitzetten is teveel moeite!Hoe ontregel je een maatschappij?Door niks te doen als je niet verdiende mega salaris op te strijken!

  Like

 10. Giny zegt:

  Je durft tegenwoordig niet eens de deur meer open te doen om de krantenbezorger
  een nieuwjaarsfooitje te geven!
  Ik heb het maar op de brievenbus geplakt!!!

  Like

 11. maria1000** zegt:

  Die scumbag tegenkomen ?? STANDRECHTERLIJKE EXECUTIE , METEEN !!!!

  Like

 12. numoquest® zegt:

  Ik heb even een paar maar gekeken maar kan niet anders dan tot de conclusie komen dat er twee personen van het perron af vallen. Eentje met gelig hesje en een in donker gekleed figuur. Zou dan moeten blijken dat beiden om het leven moeten zijn gekomen.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Giny zegt:
  4 januari 2015 om 13:10
  Ik doe de deur voor niemand open, alleen op afspraak e dan nog kijk ik door het raam of die persoon voor de deur staat. Moet er niet aan denken om overvallen te worden, ja, zo erg is het., kettingen op de deur, is de ene doorgeknipt volgen er nog meer!!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @ Willie: 20.23. uur. Bedankt voor de link, Willie.

  Like

 15. Cathja zegt:

  @ E.J. Bron 21:38

  Ook ik heb dit opgemerkt! Ik heb al enkele malen tegen mijn man gezegd: “Wat ik hier in De Telegraaf lees, stond eerder al op de site van Bron”. Inderdaad, hier en daar een iets andere zinsopbouw of wat andere woorden, maar het viel wel op dat het vrijwel geheel overeen kwam met een artikel van u.

  Like

 16. luckybee zegt:

  Zo te zien heeft hij zijn opdracht vervuld; hij heeft recht, om in Mohammedś hemese bordeel met zijn 72 maagden verenigd te worden.Ik hoop dat hij tot zijn dood opgesloten blijft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s