Vandaag: Proces tegen moslimterrorist van Boston

Screenshot_139

Dzjochar Tsarnajev bij zijn arrestatie

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

In Boston staat opnieuw een “vreedzame moslim” voor de rechter, die alleen maar de islam in de praktijk wilde brengen zoals Mohammed dit beval door “ongelovigen” te doden of hen verdoemde tot een kwellend leven:

Voor het begin van het proces tegen Dzjochar Tsarnajev, dat eigenlijk al in november zou beginnen, lopen de emoties hoog op. Talrijke slachtoffers en familieleden willen het proces volgen. Liz Norden wil geen enkele procesdag overslaan. “Ik begrijp niet welk menselijk wezen zoiets kan doen”, zegt ze en voegt er aan toe: “Ik heb geen keus, ik wil alles weten.” Wat betreft het vonnis tegen Dzjochar heeft ze een uitgesproken mening: “Ik wil hem dood zien, ik denk dat dat gerechtigheid zou zijn”, zegt Norden.

De officier van justitie eist de doodstraf

Eerst zal vermoedelijk de keuze van de juryleden meerdere maanden duren. De vijf verdedigers van Dzjochar klagen over de enorme hoeveelheid documenten en wilden het begin van het proces eigenlijk het liefst nog weer uitstellen. De officier van justitie oefent druk uit en eist de doodstraf. De gerenommeerde advocate Judy Clarke behoedde weliswaar al eens een zware misdadiger voor dit vonnis, maar zou het in deze zaak Dzjochar wel eens moeilijk kunnen krijgen, omdat de officier van justitie tot nu toe alle deals afwijst.

N-24

En we weten nu al dat de Amerikaanse “rechtsstaat” niet rechtvaardig zal handelen, maar slechts een justitieel proces organiseert zoals in de dubieuze Amerikaanse advocatenseries. Om gerechtigheid voor de slachtoffers te krijgen, zou men deze dader in zijn geloof moeten vernederen, zodat hij zich voor God en zijn eigen geloofsbroeders tot diep in de grond moet schamen. Dat alles zou een straf voor dit moslimmonster zijn, die in naam van zijn terroristengod Allah moordde, die bij zijn daad “Allahu Akbar!” schreeuwde.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Islam, Jihad, Justitie, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

2 reacties op Vandaag: Proces tegen moslimterrorist van Boston

 1. Joost Visser zegt:

  De doodstraf zou uitgevoerd moeten worden door een vrouw.

  Overigens zijn er heel wat complottheorieen die stellen dat de ´daders´ slachtoffers zijn in een hoax.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tegen de muur met die vent! Kogel door de kop.en klaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s