Zweedse politie: “Moskeebrand was een ongeluk.” Moslimleider: “De bedreiging komt van andere moslimgroepen, niet van extreemrechts.”

Screenshot_134

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

Omdat de brand een ongeluk was, die in de moskee begon, betekent dit dat deze óf werd aangestoken door een moslim (opzettelijk of niet) óf veroorzaakt werd door gas- of elektriciteitsleidingen waar de moskee voor verantwoordelijk is. Moslimleiders in Zweden vragen al aan de overheid om betaalde “gebedsruimte garantie”.

Ondertussen werden er in de buurt van een moslim-getto een politiebusje en vele andere auto´s in brand gestoken, was er sprake van wijdverbreide “vuurwerkterreur” in door moslims gedomineerde gebieden in heel Zweden, met “jongeren” die de politie en gewone mensen op straat met zwaar vuurwerk bekogelden (hier, hier en hier).

Van Avpixlat:

“Na de complete Twitter-mobilisatie van links, inclusief enkele ministers, die allen gezamenlijk ´racisme´! schreeuwden en de Zweden-Democraten de schuld gaven, maakte de politie bekend dat de brand in de moskee in Eskilstuna niet het resultaat was van een aanval en geen politiek motief had. Vandaag meldde de politie dat ze denkt dat het een ongeluk was…

Ondertussen zegt Ali Hussein, van de sjiitische gemeenschap in Malmö in een interview met “Sydsvenskan” over de bedreigingen van moskeeën:

“Bij grote bijeenkomsten staan er meestal bewakers buiten, maar gelukkig hebben we nog geen rechtstreekse bedreigingen ontvangen. Mogelijke bedreigingen zijn afkomstig van andere moslimgroepen en niet van extreemrechts. En uiteraard hopen we bedreigingen te kunnen voorkomen.”

Bron:
http://10news.dk
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zweedse politie: “Moskeebrand was een ongeluk.” Moslimleider: “De bedreiging komt van andere moslimgroepen, niet van extreemrechts.”

 1. Lis zegt:

  Maar gelukkig reageerden de Zweden zelf heel lief op al dat racistische geweld: http://www.independent.co.uk/news/world/europe/swedish-residents-lovebomb-uppsala-mosque-in-outpouring-of-support-after-attacks-9954801.html?cmpid=facebook-post

  Wat een ongelooflijk stel dombo’s. Dit soort reacties vind ik pas echt racistisch.

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Het gaat niet zo goed met mijn gedachtenwereld geloof ik. Het eerste wat me te binnenschoot was de vraag of dit geen ‘taqiyya’ is om te verhullen dat de (echte) Zweden het helemaal gehad hebben met die moslimtroep. Érg hè?

  Like

 3. opheuffen zegt:

  Blijft er nog open aan mogelijkheden, roken, vuurwerk, natuurgeweld of een indirecte van Allah.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  HeHe gelukkig geen racistische aanslag door niet moslims.
  Blijkbaar zijn ze gevaarlijjer voor elkaar dan de niet moslims zoals in het M.O. goed te zien is.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Interessant moslims die toegeven, dat andere moslims verantwoordelijk zijn voor de brand, en niet extreem-rechts of anderen. Maar dat zal de RODEN en GOEDMENSEN wel niet goed uitkomen!

  Like

 6. Jaan zegt:

  Goh goh goh, ofschoon ik geen last heb van diarree kak in van ellende in mijn broek als ik lichtgetinten zie.

  Like

 7. Jan Van zegt:

  Nog geen énkele reactie bij de MSM op dit nieuws.
  De MSM zal het wel geen “goed” nieuws vinden…..

  Like

 8. Anneke zegt:

  Hmmm; zou geen realist zijn, maar een dromer, een wensdenker???? “Ze moorden elkaar wel uit…Eind goed, ALL GOOD…”. Hier weer een bevestigend artikel; HET BOEK overigens ook. De slinkse socialisten (‘nazaten’ van Adolf Hitler/moderne NAZI’S en HUURLINGEN van de NWO-maffia) kunnen hun leugens niet blijven ontkennen. De burger is vele malen beter ontwikkeld en op de hoogte, dan een kleine zeventig jaren geleden…Internet helpt ons overigens eveneens aan juistere informatie. Internet de kuil die zijzelf hebben gegraven, voor ‘een ander’…waar ze nu zelf figuurlijk in zijn getuimeld. “Ze komen hier niet meer samen uit. De ONDERGANG van de EU is gaande. Voor ons burgers HEEL GOED nieuws en als men dit feit beseft maak maar gerust een VREUGDEDANS in uw (huis)kamer”.
  Dit jaar is Europa zeventig-jaar ZOGENAAMD bevrijd, maar de oorlog is op een ENORM SLINKSE wijze LEVEND gehouden, door de politieke-garde van de NWO-GIFSLANGEN. “De wereld is vergiftigd, er zijn niet zonder reden zoveel chronisch zieken en natuurellende neemt overigens (nog steeds) toe”. Nog ‘even’ en er loopt hier géén levende ziel meer rond op deze planeet. De moderne naoorlogse NAZI-aanhangers zijn / worden zelf eveneens DOODZIEK. Letterlijk en figuurlijk gesproken. Figuurlijke ziekten zo noem ‘k de psychische aandoeningen, de niet direct aantoonbare kwalen / – defecten van het menselijk lichaam.
  De NEO-NAZIS zijn nog immer de SOCIALISTEN…..Niet de mensen die ietwat anders denken dan zijzelf. NEE. “Socialisme is VERRE van sociaal; juist enorm A-SOCIAAL”. Noem het een soort geestesziekte, ‘rijkelijk’ uitgevloeid over de politieke – en financiële wereld. Wáár wij burger enorm de dupe van moeten zijn, maar NIET permanent.

  Like

 9. Jelle R zegt:

  Lijkt op die aanslag hier in Brussel waar een soenniet een sjiitische moskee in de fik stak. Dat is trouwens dagelijkse kost in het Midden-Oosten, nog voor IS aan de macht kwam in Irak sloegen soennieten en sjiieten elkaar de kop in. Laat nog maar eens zien hoe walgelijke deze religie is.

  Like

 10. kraftavilqa zegt:

  Nee dat past niet in het verhaaltje; de brand moet gesticht zijn door enge extreem-rechtse, islamofobe, racistische, fascistische neo-nazis. Net zoals de Reichstag destijds zou zijn aangestoken door de verdwaalde communist Marinus van der Lubbe.

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Dat komt ervan als je de oorlog in huis haalt want dat is het de groepen die daar strijden zetten de strijd hier in de EU voort.
  We importeren haat.
  Weet men nog hutu en tutsi?

  Like

  • Anneke zegt:

   Het eigen volk was immers veel te braaf geworden….Oorlog kan met een vreedzaam volk niet gevoerd worden; vandaar dat de politieke NWO-elite de pest aan ons heeft gekregen. De discriminatie tegen ons ‘autochtonen’ was ineens ’n feit.Te braaf, te moedwillig…..dat ging vurig wrijven ‘aan’ de oorlogszuchtige takken van de Europese boom. Oplossing voor vruchtbare oorlogsgronden…importeer zoveel mogelijk het VERDERF, uit de woestijnlanden van allah-babah. Dit geschied nu al zo’n ‘dikke’ vijftig-jaar. “Wat een satanische zegen; zeg….”. De takken van deze Europese boom worden veel te zwaar, ze kunnen de talloze vruchteloze vruchten niet meer dragen…en staan op omvallen. De wortelen zijn zo goed als uitgedroogd, de bodem zwaar verzuurd…..

   Like

   • Anneke zegt:

    Correctie: de takken van de Europese boom staan dus niet op omvallen, maar de Europese boom zelf…..”Koffie, koffie, lekker bakkie koffie is gewenst”.

    Like

   • Jaantje zegt:

    Mooi verwoord zo zie en voel ik het ook.
    Soms heel soms als ik vanuit mijn werk naar huis fiets zing ik zachtjes Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen.
    Langzaam sterft de ziel van een oude stad.

    Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ach ja zo doen ze het de wereld over. Hun eigen mensen afpersen en ze dan zeggen, jullie armoe ligt aan het gemene Westen hoor! We zouden al die haathutten moeten sluiten!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s