Brekend. Dringende open brief van nabestaande MH17

Screenshot_161

(Door: Joost Niemöller)

Sinds ik ben begonnen met kritische publicaties over MH17 heb ik contact met nabestaanden. Wat mij opvalt is, dat ze, anders dan de berichten in de media doen lijken, kritisch zijn over de wijze waarop de overheid omgaat met hen. Met name over de gebrekkige informatievoorziening zijn veel vragen. Een aantal van hen krijgt steeds meer het gevoel dat er andere oorzaken moeten zijn voor de aanslag dan in de Main Stream Media genoemd wordt, namelijk dat het een separatist zou zijn die per ongeluk een raket afschoot.

Het spreekt vanzelf dat deze nabestaanden graag in de anonimiteit blijven. Ik heb ze gecheckt en ben overtuigd van hun authenticiteit. Verder wil ik ze op geen enkele manier aanzetten om de publiciteit te zoeken, want de persoonlijke impact van deze aanslag is al enorm, en de impact van publiciteit is zo mogelijk nog groter. In twee gevallen heb ik verhalen van nabestaanden naar buiten gebracht over de eerste bijeenkomst met Malaysia Airlines. Dit, nadat ik ook bij hen overtuigd was van hun achtergrond, en ook dit onder anonimiteit.

Een van hen vond het nu nodig om per brief een bericht de wereld in te sturen. Deze brief vindt u hieronder. Zij schrijft dit onder de naam Hana333.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Brekend. Dringende open brief van nabestaande MH17

 1. paulzwueste zegt:

  USA trekt hier duidelijk aan de touwtjes… De politieke NL-marionetten dansen de dans macabere! Ik hoop dus dat het volk zich deze afschuwelijke criminele manipulaties van die zogenaamde: “OVERHEID!” zal herinneren op bijltjesdag!!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed wat deze mevrouw ter berde brengt. WIJ op dit blog weten wel hoe ONBETROUWBAAR ONZE ROVERHEID IS GEWORDEN. Inderdaad liegen, bedriegen en veinzen, zijn vast onderdeel van de politieke-elite geworden.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dat zijn wel onthutsende openbaringen zeg! Met dank aan de schrijver/schrijfster van deze brief, is het raadsel groter geworden, maar er is ook een stuk zekerheid bijgekomen dat we met ons wantrouwen op de goede weg zitten! Veel zal er voor ons verborgen blijven, maar we zijn niet gek. We laten ons niet alles wijsmaken, en we hebben inmiddels ruime ervaring in het liegen en verdraaien van feiten door ‘de boven ons gestelden’.
  We zullen deze nasleep van de ramp voorlopig met interesse blijven volgen. Hopelijk komt er ooit eens een dag dat er wordt toegegeven dat de verkeerden zijn beschuldigd!

  Groot respect voor de persoon die deze lange brief in duidelijke taal heeft geschreven! Ik wens alle nabestaanden het allerbeste en heel veel sterkte toe in de komende tijd!

  Like

 4. Vederso zegt:

  ik heb een raar gevoel bij deze brief van Hana333: Keurig met inleiding, midden en conclusie. Geen taalfouten en de interpunctie lijkt ook in orde. En juist omdat de brief zo perfect is, wantrouw ik deze brief. Het is gewoon te mooi om waar te zijn.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Ja dat gevoel heb ik ook.
   Maar het zou eigenlijk wel moeten dat de familie zich laat horen en vraagt om openheid aan bv Timmermans.
   Dat hoort zo als nabestaande zo gaan die dingen bij een overlijden laat staan in meervoud.
   Of murv van verdriet of slikken ze alles voor zoete koek?
   Mocht deze brief authentiek zijn zou ik zeggen op de voorpagina van een bekende krant.
   Zo niet dan is het in ieder geval een hint aan deze of gene in de goede richting.

   Like

 5. bigljohn zegt:

  Mijn conclusie is dat de passagiers van dit vliegtuig een ondergeschikte rol speelden in dit macabere machtspelletje van enkele naties. Zij moesten opgeofferd worden voor een of ander
  groots en slecht doel. Het toestel werd expres genavigeerd naar een locatie waar het uit de lucht kon worden geschoten. De hulp daarna werd extra veel vertraagd, om te bereiken dat eerst de kostbare lading veilig gesteld kon worden, VOORDAT de hulpverleners kwamen. Daarna is men systematisch begonnen om allerlei bewijs te vernietigen en de slachtoffers voor de gek te gaan houden tot in lengte van dagen. De moord op John Fidgerald Kennedy is er nog niets bij vergeleken !

  Like

  • Cathja zegt:

   @ bigljohn 22:34

   U zou wel eens dicht bij de waarheid kunnen zitten! Op mij kwam het verhaal wel serieus over, vanwege het benoemen van zeer opmerkelijke zaken. De stank, het boven Polen al van koers veranderen van het vliegtuig, de twee weken dat Nederland zich niet liet zien op de rampplek omdat ‘het te gevaarlijk was’, en nog meer zaken waarbij ik het gevoel kreeg dat dit verhaal serieus te nemen is.
   Of die onderste steen ooit boven komt mogen we hopen voor alle nabestaanden, maar ik ben bang dat er belangrijke bewijslasten in de doofpot gestopt gaan worden. Want waarom is er een geheime overeenkomst gesloten tussen Nederland, Maleisië en Kiev?
   Dat is toch echt geen zuivere koffie!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s