CIA-analyse: 2020 burgeroorlog in Duitsland. Botsende Beschavingen

Screenshot_156

(Door: Frank Berkemeier)

Het gerenommeerde Duitse blad Zeit komt met een bericht dat niet wordt overgenomen door de Nederlandse media.

Zeit onderschrijft het CIA verhaal dat Duitsland op de rand van een burgeroorlog staat en onbestuurbaar zal worden met parallelle samenlevingen die niet uitwisselbaar zijn. Zeit meldt vervolgens dat 2020 erg optimistisch is. Ik deel die analyse met Zeit en waar Zeit zich richt op Duitsland richt ik mij liever op Europa, daar door de oligarchen in Brussel dit een Europees probleem geworden is.

Optimistisch dus van de CIA om 2020 te noemen, daar de Europese intifada reeds op grote schaal woedt. Deze Europese intifada richt zich in eerste instantie op de Joodse bewoners van Europa. Europese overheden zeggen dat zij de Joden zullen beschermen, maar zoals in Nederland Jozias van Aartsen liet zien, liet hij de Joden aan hun lot over.

Lees verder>>>
(h/t “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CIA-analyse: 2020 burgeroorlog in Duitsland. Botsende Beschavingen

 1. Jelle R zegt:

  Ik heb het hier al eens eerder geschreven een tijd terug: deze situatie van parallelle samenlevingen gelijkt als twee druppels water op de situatie aan het einde van het Romeinse Rijk. Ook toen kwamen volkeren van buitenaf zich vestigen binnen de grenzen van het Rijk, dit werd getolereerd als zij dan op hun beurt vrijwillig kwamen dienen in het leger. Uiteindelijk hadden zij hun eigen regels en werden ze na verloop van tijd zo talrijk dat hele gebieden, vooral Gallië, onbestuurbaar en zelfs geannexeerd werden. Het vervolg kent iedereen van op de schoolbanken, het Rijk viel uiteen en de stammen belegerde Rome.

  Het domme aan de mens is dat wij altijd dezelfde fouten opnieuw maken. Nu zijn het nog maar wijken in onze steden die de facto zijn overgenomen, maar demografisch zijn wij in het nadeel dus dit zal snel verder uitdijen.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Hier is geen speld tussen te krijgen en dat zullen we steeds meer gaan merken en dat betreft dan vooral de jongeren. Ik hoop dat hun ogen zullen opengaan voordat het te laat is.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  ook ik onderschrijf de conclusies in het artikel. Ik heb al eerder hier vermeld, dat ik verwacht dat binnen 10 jaar, de MOSLIMHORDEN los gaan op ons. Dat zou zomaar 5 jaar eerder kunnen worden. WE zijn eraan, tenzij er NU eindelijk een stop komt op de ISLAMISERING. En dat kan helaas nog alleen maar, als WE als Nederlanders en Duitsers- en overige Europese burgers- optrekken naar het GEDROCHT EUSSR, en daar klaar kant maken met het verraderszooitje!

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Vanuit Duitsland zal de bevrijding komen!

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Wat politiek correct bekokstooft is in feite de consequente tenachterstelling van de eigen bevolking ten opzichte van een in aantal toenemende massa mensen die geen deel (willen) uitmaken van de westerse samenlevingen.
  Dit gebeurt in het kader van de verplichte multiculturele samenleving. De aanhangers van deze ziekelijke leer treft men zelfs in paleizen aan…

  Links-liberaal; pleegt culturele en etnische moord op de eigen bevolking. En wij weten het: wanneer bij de mensen het besef ontstaat dat hun eigen bestuurders hen daadwerkelijk naar het leven staan, daarbij geholpen door een groeiend aantal niet- westerse, door de overheid bevoordeelde medestanders, dan komt er ongetwijfeld de sterkst mogelijke reflex op gang : het ZIJ of WIJ gevoel, de ongecensureerde strijd om het bestaan.
  Niets meer en niets minder.

  Dit is wat de EU en hun zetbazen in de diverse volksvertegenwoordigingen over hun eigen mensen afroepen.

  Vroeg of laat ontstaat er een strijd op leven en dood tussen vertegenwoordigers van de westerse beschaving en de islam die het westen wil overheersen.
  De westerse bevolkingen hebben deze strijd niet gezocht. Hun overheden brengen echter dit conflict met spoed dichterbij..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk V: 20.21. uur. Hun overheden brengen dit conflict met spoed dichterbij. Dat is wat ONS te wachten staat, Henk. Verraden door eigen politiek en overheid! Ze zijn nog smeriger als de NSB uit de jaren ’30 van de vorige eeuw.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s