De moslims hebben mogelijk meer dan 400 miljoen mensen in India gedood

Screenshot_148

Swami Vivekananda

(Vertaling: Wachteres & Henk V.)

Swami Vivekananda is een Indiase hindoeïstische heilige, een autoriteit op het gebied van de hindoeïstische filosofie, een patriottische revolutionair en een legendarische sociale hervormer, die het hindoeïsme populair heeft gemaakt in de westerse wereld en hij was een van de oprichters van de Ramkrishna Missie. Laten we eens kijken wat Swami Vivekananda heeft gezegd over de islam:

“De moslims gaan heden ten dage in [godsdienstig] opzicht het ruwst te werk en ze zijn het meest sektarisch. Hun wapenspreuk is: er is één God (Allah), en Mohammed is zijn profeet. Alles wat verder gaat dan dat is niet alleen slecht, maar moet onmiddellijk, zonder enige belemmering, worden vernietigd, iedere man of vrouw die niet op de juiste manier gelooft, moet worden gedood; alles wat niet behoort tot deze godsdienst moet onmiddellijk worden kapot gemaakt; elk boek dat iets anders leert, moet worden verbrand. Vijfhonderd jaar lang stroomde er, van de Stille Oceaan naar de Atlantische Oceaan, bloed over de hele wereld. Dat is het mohammedanisme (de islam)!” [De toespraak werd op 3 februari 1900 gehouden in de Shakespeare club van Pasadena, Californië, Verenigde Staten, en is opgetekend in ‘De grote leraren van de wereld’ op pagina 126 van deel 4 van de ‘volledige werken van Swami Vivekananda,’ Mayavati Memorial editie, 1990 uitgegeven in 1990 door Advaita Ashrama, de afdeling publicatie van de Ramkrishna Missie, dat gelegen is aan 5 Dehi Entally Road, Kolkata-700.014].

Kan de leer die zegt dat ‘alle religies slechts verschillende wegen tot dezelfde God zijn’ hierna nog worden beschouwd als een geldige doctrine? Swami Vivekananda geeft meer duidelijkheid over de islam:

“Hoe egoïstischer een mens is, des te immoreler is hij. En dat gaat ook op voor het volk dat in zichzelf aan banden is gelegd en dat  het meest wrede en het meest verdorven volk van de hele wereld is. Er is geen religie die zich meer heeft vastgeklampt aan dit dualisme dan die [religie] die is opgericht door de profeet van Arabië (Mohammed), en er is geen religie (islam) die zoveel bloed heeft vergoten en die zo wreed ten opzichte van andere mensen is geweest. De koran heeft de doctrine dat iemand, die deze leringen niet gelooft, moet worden gedood; het is een daad van barmhartigheid om hem te doden! En de zekerste manier om in de hemel te komen, waar er mooie ‘houries’ [paradijselijke vrouwen] en allerlei zintuiglijke genietingen zijn, als deze ongelovigen gedood worden. Denk aan het bloedvergieten dat het  gevolg is geweest van dergelijke overtuigingen (Islam)! ” [De toespraak die door Swami Vivekananda op 18 Nov.1896 in Londen werd gehouden. Die gepubliceerd is in ‘Praktische Vedanta’ deel 4. Pagina’s 352-353 van deel 2 van het vorige boek]

Meer uitspraken van Vivekanda over de islam:

“Een religie kan iets heel afschuwelijk verordeneren. De islamitische religie bijvoorbeeld staat Mohammedanen toe om allen die geen deel uitmaken van hun religie te doden. Het wordt duidelijk in de koran gezegd: ´Dood de ongelovigen als ze geen Mohammedanen worden.´ Ze moeten te vuur en te zwaard worden bestreden. Als we nu tegen een Mohammedaan zeggen dat dit verkeerd is, zal hij natuurlijk vragen: ´Hoe weet u dat? Hoe weet u dat het niet goed is? Mijn boek zegt dat het goed is´. ” [De toespraak die op 17 november 1896 in Londen werd gehouden, “Praktische Vedanta ‘deel III, p. 335; vol. 2 van het vorige boek]

Swami Vivekananda verklaarde de islam als volgt:

“Deze regel pakte voor de Mohammedanen het best uit; elke stap voorwaarts werd gemaakt met het woord van de koran in de ene hand en het zwaard in de andere. ´Neem de koran aan of u moet sterven; er is geen alternatief ´.” [Volgens de toespraak die op 28 januari 1890 gehouden werd in de Universalistische Kerk, Pasadena, Californië, Verenigde Staten].

Hij merkte verder op:

“De Mohammedanen spreken over een universele broederschap, maar waar komt die in werkelijkheid op neer? Waarom wordt iemand die geen Mohammedaan is niet toegelaten tot deze broederschap; hij maakt meer kans dat zijn keel doorgesneden wordt. “[ibid, p 380]

Ten aanzien van de islamitische invasie en de wreedheden in India merkte Swamiji verder op:

“Toen de Mohammedanen voor het eerst kwamen, werd tegen ons gezegd – ik denk op gezag van Ferishta, de oudste islamitische historicus – dat er al zeshonderd miljoen hindoes waren. Nu zijn we met ongeveer tweehonderd miljoen. En dan is het zo dat elke man die het gebied van de hindoes verlaat, niet alleen een man minder is, maar ook een vijand meer.”

“En andermaal is de overgrote meerderheid van de hindoes, die bekeerd zijn tot de islam en het christendom, of afstammelingen ervan, geperverteerd door het zwaard” [gedwongen bekeerd] [[Ibid, vol. 5, p. 233 Een interview van Swami Vivekananda, gepubliceerd in Prabuddha Bharat. in april 1899 en opgenomen onder de rubriek ‘Aan de grenzen van het hindoeïsme’]

(In de Indiase geschiedenis zijn het vooral de Sikhs, die een muur van mensen en strijders gecreëerd hebben om te proberen de moslimindringers buiten te houden. De Sikhs worden nog steeds geëerd voor hun moed en velen van hen dienen als generaal en kolonel in het Indiase leger.)

Bron:
http://themuslimissue.wordpress.com

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Anand Soekhoe)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Genocide, hindoes, Historie, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

20 reacties op De moslims hebben mogelijk meer dan 400 miljoen mensen in India gedood

 1. Jaantje zegt:

  Ja en een van de ergste genocide die er in de mensheid heeft plaatsgevonden heeft nauwelijks bekendheid of word zwaar onderkend als belangrijk.
  De Hindu Kush betekend Hindu Slaugther bedenk dat Afghanistan niet altijd moslimland is geweest.

  Like

  • kraftavilqa zegt:

   En bedenk tevens dat Pakistan alleen maar bestaat omdat toen de Britten het Indiase subcontinent verlieten en India dus onafhankelijk werd bleek dat het onmogelijk was een staat te stichten samen met moslims. Would you believe.

   Like

 2. ildiko zegt:

  F..k de islam

  Like

 3. Anneke zegt:

  De (radicale) volgers van Mohammed en Allah-babah….zijn verslaafd aan bloed. Of komen zijzelf zuurstofrijk bloed tekort??? Blijkbaar, de hersencellen van deze personen zijn al generaties ONDERVOED. De hersenen functioneren niet en woedt het ellendige verderf vrolijk en actief voort. Het islam-verderf en het socialistische-verderf samen knus hand in hand bij de afgrondsrand ??? NEE, ook zij gunnen elkaar het licht niet in de ogen. Het lijkt tijden dat deze twee groeperingen het goed met elkaar kunnen vinden, maar in de praktijk is het TEGENOVERGESTELDE realiteit. De socialisten zijn niet sociaal bereid om HUN ‘luxe voedingsbronnen’ af te staan en de Mohammed-garde weigert eveneens aanpassing !!!!! “Voor hun gelden nog immer de Middeleeuwse SHARIA-wetten; belachelijk” !!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   OVERAL waar de islam het voor het zeggen heeft….IS VERDERF. “De islamitische akkers zijn vruchtenloos, een zandbak om in de spelen. Máár NIET geschikt om voedsel te telen”.

   Like

   • Anneke zegt:

    Toevoeging: Denk nog even terug naar begin jaren-80 van de twintigste eeuw. Veel vluchtelingen uit Pakistan en India, mensen die merendeels katholiek waren opgevoed. Werden toen volop verdreven door fanatieke islamieten…..De Hindu’s zijn nu blijkbaar (samen met de christenen) het haasje. Er zullen overigens niet veel christenen meer aanwezig zijn, in deze landen.

    Like

  • ron zegt:

   Sharia wetten stammen uit het Arabische bronzen tijdperk. Een tijdperk zonder beschaving.

   Like

 4. Ekster zegt:

  Iedere moslim is ziek in zijn hoofd, per definitie, want anders had hij/zij deze verschrikkelijke haatbeweging al lang verlaten. Iedereen weet, of zou moeten weten, welke gruwelijkheden dag in dag uit, wereldwijd, worden gepleegd door deze barbaren. Iedereen die zich willens en wetens aansluit bij deze doodscultus is in mijn ogen uiterst verdacht en een potentieel gevaar voor anderen. Daarom moet je vooral voor bekeerlingen oppassen daar zij bewust kiezen voor deze door en door rotte, fascistische beweging.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  We wisten al dat er in 1400 jaar tijd, in de ONS bekende wereld 278 miljoen doden zijn gevallen terzake de perverse islam. Tel deze 400 miljoen daar maar bij, dan zitten we op 678 miljoen doden, in goed 1400 jaar tijd. En dat noemt zich: ” religie van de vrede?”

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Er is maar één weg om de mensheid en de beschaving te redden, nl. die akelige ‘godsdienst’ verbieden. Wie noemt mij een geldige reden om die terreur-ideologie (zonder torah, zonder 10-geboden, zonder enige vorm van moreel besef, alleen rituele slachterij van mens en dier) niet te verbieden?
  Islam is de meest bloedige en psychoctische uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan.

  Like

 7. Simone Zelf zegt:

  Toen wisten ze het ook dat de islam een moordzuchtige religie is die anderen dwingt om hun afschuwelijke religie te accepteren Dat doen ze al meer dat 1000 jaar. Mijn grote hoop is gevestigd dat nazaten van de gedwongen bekeerden eens goed naar hun naam kijken en dolgelukkig zijn dat ze niet afkomstig zijn van een moordzuchtige religie en daardoor afstand kunnen nemen van een religie die hen zijn opgedrongen en op zoek gaan naar hun echte roots.

  Like

 8. beatsme zegt:

  Niks aan gelogen. Maar nu is er natuurlijk wel een verschil met die man en al die multiculturele raketgeleerden die wij hier met subsidies laven.
  Hij heeft de moeite genomen om de geschriften te lezen en daarnaast te kijken hoe die praktisch uitwerken. Onze geleerden weten het beter, zonder meer, ze zijn gediplomeerd, dus weten alles beter, sowieso.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23523829/__Artsen_Syrie_zijn_wanhoop_nabij__.html

  En dit is de realiteit van vandaag de dag.

  Syrische artsen zijn wanhoop nabij
  PARIJS –

  Ondraaglijk, onwerkbaar, catastrofaal. In die termen omschrijven Syrische artsen de omstandigheden in hun thuisland na vier jaar burgeroorlog. Door de vele aandacht voor de strijd tegen Islamitische Staat (IS) krijgt de humanitaire ramp in het land echter nauwelijks nog aandacht, zegt een groep Syrische artsen.

  Tijdens een bezoek aan Parijs herinnerden de medici dinsdag aan het dagelijkse leed van de bevolking, dat volgens hen is verergerd sinds de bombardementen van de coalitie tegen IS begonnen. „Er wordt gesproken over extremisme en IS, maar niet over de vrouwen en kinderen die worden gedood. De lichamen die uit elkaar worden gereten. Voor artsen is dat de dagelijkse realiteit”, zei een woordvoerder van de Syrische Medische Hulporganisaties, een samenwerkingsverband van hulpverleners.

  De artsen krijgen niet alleen te maken met oorlogsslachtoffers. Ze moeten ook het hoofd zien te bieden aan uitbraken van ziekten als cholera, tyfus en tuberculose, die weer de kop opsteken door gebrek aan medicijnen en vaccins. Ziekenhuizen en klinieken zijn zwaar onderbemand. Zo zijn in de belegerde stad Aleppo in totaal slechts dertig artsen actief, zei een arts die zichzelf Abdelaziz noemt.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/q3dbk2r

  Een aanvoerder van de ‘IS-politie’ is onthoofd aangetroffen in het oosten van Syrië. Het is niet duidelijk wie de terrorist heeft gedood en waarom.

  Zoals we weten slacht IS zijn eigen mensen ook af. De man had waarschijnlijk stilletjes en sigaretje gerookt. Er was net een verbod gekomen op het roken van sigaretten.

  Like

 11. Bas Koning zegt:

  Noem ze geen ‘moslims’. ‘moslim’ betekend “one who submits (to God)”. Ze volgen god niet. Ze volgen MOHAMMED, en de stem in diens hoofd. Ze zijn MOHAMEDANEN. Ze vereren de stem in het hoofd van Mohammed ALSOF dat ‘god’ is.

  Maar ze volgen ‘god’ niet! Het zijn geen MOSLIMS, het zijn MOHAMMEDANEN! Ze volgen de stem in het hoofd: VAN MOHAMMED! Wie ze ‘moslim’ noemt, geeft al toe dat ze ‘god’ volgen, en plaatst zichzelf ONDER de ‘moslims’!

  Stel, twee mensen hebben een argument. Een moslim, en een niet moslim. Wie heeft er gelijk? De moslim. Degene, die de wil van GOD volgt. Degene die de wil van god NIET volgt, heeft per definitie: ongelijk! Dus moeten wij af van de term ‘moslim’: en de term ‘mohammedaan’ gebruiken: twee mensen, een volgeling van mohammed en iemand die mohammed niet volgt, hebben een argument: Wie heeft er gelijk? Door de mohammedaan ‘moslim’ te noemen, geven wij toe, dat de mohammedaan DE WIL VAN GOD VOLGT. Dat de mening van de niet-moslim TEGEN de wil: van god zelf ingaat! Wie de term moslim gebruikt om de mohamedanen te beschrijven: geeft daarmee aan dat de mohamedanen de wil van GOD vertegenwoordigen: en de niet-moslims: NIET, geven dus al op voorhand toe: dat de mohamedanen gelijk hebben!

  Moslim: ‘iemand die de wil van god uitvoert’
  mohammedaan: ‘iemand die de stem in het hoofd van Mohammed volgt, ALSOF dat god is!’

  Like

  • Jaantje zegt:

   qua slachten doen ze niet voor elkaar onder of je nu door een moslim of een mohammedaan word onthoofd maakt de slachtoffers niet meer uit al zouden ze willen.
   Maar ik begrijp wat je bedoelt.
   Mohammedanen zijn een stroming binnen de islam zo hebben de sjiieten Ali.
   Toch zijn beiden islamieten.
   Het gevecht van het claimen van de wettige opvolging van Mohammed daar gaat het om de vraag wie staat er dichter bij Allah?

   Like

 12. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  3 februari 1900 werd al gesproken over de religie van de vrede.

  Like

 13. Pingback: De grootste moordmachine in de geschiedenis der mensheid | Quo Vadis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s