Dronten: Ook tot de islam bekeerde autochtone jongeren gefascineerd door IS

Screenshot_167

Burgemeester Aat de jonge van Dronten

Ook autochtone jongeren in Dronten die bekeerd zijn tot de islam hebben een fascinatie voor de terreurgroep Islamitische Staat. Dat bevestigt burgemeester Aat de Jonge.

Hij reageert op uitlatingen van woordvoerder Ramazan Yazir van de drie moskeeën in Dronten. Yazir kan zich niet voorstellen dat allochtone jongeren sympathieën hebben voor IS. Hij heeft geen enkel signaal gekregen. Volgens Yazir doen de moskeeën er juist alles aan om radicalisering tegen te gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dronten: Ook tot de islam bekeerde autochtone jongeren gefascineerd door IS

 1. Tom Hendrix zegt:

  Laat ze alsjeblief vertrekken, deze BOSMONGOLEN. Laat ze maar kogels koppen in Syrië en/of Irak. Ik kots van die hele islambende! En als de mosketen er zogenaamd alles aan doen om deze knapen tegen te houden, zijn ze in tegenspraak met hun KORAN! In de koran staat dat iedere niet – moslim vermoord moet worden! O ja, en zeker alle Joden! Staat allemaal in hun GRUWELBOEK!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of deze jongeren een “genetische afwijking”hebben. Ik moets hier aan denken omdat ik op een Franse site las dat er een nieuw soort “mens” is ontdekt.
  ……………………..
  Een nieuw soort “homo Sapiens”
  is in een voorstad van Parijs ontdekt, de “homo non-sapiens”, hier vernoemt; de “badukus”.
  ………………… http://i511.photobucket.com/albums/s358/phildor/EJ2/ATT00000_zps9400cdda.jpeg

  De antropologen van dept; La Seine-St-Denis, hebben de nieuwe specimen kunnen identificeren als een variant van .het menselijk ras……….. en ondergebracht onder de naam;”homo-erectus-lage-kont”.
  Deze specimen zijn het resultaat van genetische driften als gevolg van de spastische bewegingen van de bovenste ledematen.
  Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat de verkorting van de benen en de verharding van de schedel en daarbij nog een afname van het centrale zenuwstelsel
  en het volume van de hersenen ( 1/10 van het volume vergeleken met een normaal mens ). Het verklaart ook waarom hun petten te groot zijn voor hun hoofd en ze zodoende op hun oren rusten.
  Dat is ook de reden waarom zij de klep van de pet achterste voren dragen, anders zouden ze niets zien.
  Doordat ze korte benen hebben gekregen en het lichaam bijna de grond raakt hebben ze hierdoor een “hypertrophie”van de genitaliën.
  Dit zou ook kunnen verklaren waarom het voor hen zo moeilijk is een normaal,intelligent gesprek te voeren,waarbij ze al gestraft zijn door het onvermijdelijke krimpen van de hersenen.
  Op sociaal niveau, bemerkt men een gebrek aan verbaal vermogen en de
  enkele uitdrukkingen die wetenschappers hebben kunnen ontdekken, zijn onverstaanbaar en onbegrijpelijk.
  De eerste exemplaren die werden ontdekt voor de eerste keer, waren in Amerika, maar ze hebben zich snel verspreid over de andere continenten en dus ook in ons land.
  Ze zijn nu wijdverspreid in de buitenwijken van onze steden.
  Een van hun problemen is dat ze hun achterste niet kunnen krabben.
  Om te urineren, hetzelfde, hun armen zijn te kort.
  Omdat ze lui zijn, beginnen hun armen zich verder te verkorten en hun voeten dwars te staan.
  Hierdoor hebben ze een manier van lopen gekregen die lijkt op die van pinguïns.
  Maar aan de andere kant, ze houden niet van water.
  Ze hebben enorme sexuele problemen.
  Ze hebben het continue over:”Ik-wil-neuken”,want omdat hun “attributen”op de grond liggen, kunnen zij zichzelf niet handmatig “behelpen”.
  Dit is echt een ras apart, maar wiskundig gezien zijn ze gedoemd te verdwijnen ( wat iedereen uiteindelijk ook hoopt ) !.
  Bron: http://alainpastis.skyrock.com/3203293199-Les-BADUKUS.html

  Like

 3. Berthe zegt:

  Tja dat radicaliseren……heeft echt niets met de Islam te maken….Je ziet die fascinatie voor geweld en intolerantie toch ook bij de EO-jongeren en bij het Leger des Heils en dan die vereniging van Atheisten, die meppen er ook elke dag op los! Nee, met de Islam heeft het allemaal niets te maken. Praat maar eens fijn met ze, burgemeester, dan komt het vast gauw weer goed daar in Dronten..

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Volgens Yazir doen de moskeeën er juist alles aan om radicalisering tegen te gaan.

  Nee hoor doen ze helemaal niet, want dat zou betekenen dat ze tegen de overleveringen van de profeet zelf in zouden moeten gaan. Wacht maar totdat ze in aantal de absolute meerdere zijn in Nederland. Wanneer gaat de hoofdstroom van onze samenleving eindelijk begrijpen dat de radicalisering links of rechtsom een consequentie is van het moslim zijn. Moslims die door omstandigheden niet besmet raken of beter gezegd minder besmet raken met het radicaliseringsvirus hebben geluk gehad. Die moslims die te diep op de islam ingaan radicaliseren altijd omdat de islam zelf radicaal is. Heeft niets met interpretatie of verdraaiing van de islam te doen. Interpretatie is een drogredenering die gebruikt wordt om de niet moslim om de tuin te leiden. Allah en de Koran laten geen ruimte voor interpretatie. Een dialoog met Allah en de profeet is al helemaal niet mogelijk. Binnen de islam is alles een richting verkeer. Sterker de interpretatie knuppel wordt veelal gebruikt om binnen een bepaalde islamitische setting willekeur te bevorderen. Zodat ongeacht in welke situatie ook het altijd de onderdrukkende islam zal zijn die de overwinning behaald.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @guusvelraeds: 22.42. uur, op 06/01. Het is absoluut waar Guus, dat het onmogelijk is om kritiek te hebben op de Koran. Typisch is, dat het wel heel normaal is, om SCHRIFTKRITIEL/BIJBEL te kunnen uiten. En dat is ook goed zo. Studenten aan Theologische faculteiten wordt zo geleerd om kritisch te kijken naar wat er in Bijbelteksten staat. En dat hebben we gelukkig te danken aan de Verlichting. Maar de KORAN en kritiek daarop, dan “breekt de hel los”.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Schriftkritiel=Schriftkritiek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s