FRANKRIJK: “Met de verspreiding van moskeeën in ´t land neemt het radicalisme elke dag toe.”

Screenshot_163

Moskeeën in Frankrijk

(Door: Mireille Vallette – Vertaling: Delamontagne)

Joachim  Véliocas publiceert een uitgebreide heruitgave van een boek,dat het krankzinnige beleid van Frankrijk illustreert wat de bouw van moskeeën betreft. Steeds opnieuw en talrijker  (naar men zegt één per week. ..) , grootser en nog imposanter. De gemeenten geven grond ter beschikking, verstrekken rijkelijk subsidies en als “kers op de taart” accepteren ze dat radicale bewegingen (honderden) de moskeeën controleren. Deze burgemeesters maken de islam “het hof” en schuiven alles ter zijde. De schrijver ontmaskerd minutieus de manier waarop de politici van de UMP de moskeeën financieren die worden bestuurd door de felste vijanden van de democratie. De eerste uitgave van dit opmerkelijke boek werd in een oplage van 10.000 exemplaren verkocht, ondanks het verzwijgen ervan door het  “militante” journaille van Frankrijk.

Een obsessie: de verkiezingen

Volgens de schrijver is de rage voor de moskeesympathie te verklaren uit de gewilligheid van politici om zich te laten kiezen of herkiezen, daardoor probeert men een electoraat vast te houden dat de islamitische ideologie aanhangt. De moslims zijn talrijker dan ooit, ze vertegenwoordigen 10% van de bevolking in bepaalde steden. Dit is een verleiding die de politici niet kunnen weerstaan. Hiervan zijn de socialisten het meest enthousiast, maar de UMP laat zich ook niet onbetuigd.

Men heeft al inspirerende voorbeelden van de manipulaties kunnen zien. In 2008, bij de verkiezing van de UMP-burgemeester van Colmar (Elzas) Gilbert Meyer werd  deze ongeldig verklaard, omdat hij een brief naar een imam van de stad  had gestuurd, waarin hij hem een subsidie van € 164.000,-  beloofde om de moskee groter te maken als hij  gekozen zou worden. Nog bedrieglijker: om een lening van 1.8 miljoen Euro aan te vragen voor een moslimorganisatie  liet de  voormalige afgevaardigde Jean-Christophe Lagarde de bevolking van  Drancy (Parijs) geloven dat dit geld bestemd was voor de bouw van een multifunctionele zaal. “JA, ik heb  bewust verzwegen dat het een moskee zou worden.”

“Leer de islamitische wet”

De wet van 1905  (wet seculiere Staat ) zal zeer spoedig van nul en generlei waarde zijn. De gemeentebesturen geven terreinen uit voor het symbolische bedrag van € 1,- of verhuren voor een schamel bedrag uitgestrekte stukken grond. Ze subsidiëren de zgn. lokale, culturele locaties, bibliotheken, mediatheken, kantoren, zalen, allemaal bedacht om de hersenen van de “gelovigen” te “formatteren”. Dit zijn allemaal plekken om integratie tegen te gaan door het onderwijzen van de “heilige koran”, omgangsvormen uit de 7e eeuw en de islamitische wet. “Leer de islamitische wet” is een activiteit die in bijna alle moskeeën wordt beoefend. Het leren van het religieuze goddelijke recht, dat van de sharia, dat radicaal gekant is tegen de mensenrechten. Het is uit naam hiervan dat de discriminatie van de seksen en de onverdraagzaamheid worden verkondigd.

In een moskee werd het volgende boek tijdens een conferentie van een islamitische broeder in het Frans/Tunesisch verkocht. Het gaat over het feit dat niets aan de wet van Allah ontsnapt en vooral de manier  waarop men de NIET-moslim moet (mis) handelen. Het (socialistische!) gemeentehuis van Nantes heeft dit “cultureel centrum” van de moskee “Assalam” gefinancierd. Geopend in 2012 , presenteert deze zich als een centrum voor studie van de moslim wet (fiqh). Ze onderwijst ook een methode van bezinning op juridische vragen van de islam.

De radicale moslims krijgen het beheer over deze locatiesHonderden moskeeën staan onder de  goede  zorg van de Unie van islamitische organisaties van Frankrijk (UOIF), staan dichtbij de Moslimbroederschap of andere bewegingen die  ook radicaal zijn:Wahabieten of Milli Görüş (Turks). Het terrein van de moskee van Canne (10% moslims) is voor het symbolische bedrag van € 1,- verhuurd door de gemeente. In deze moskee mogen vrouwen de grote gebedsruimte niet betreden. In de  toekomstige moskee van Beauvais is dit hetzelfde: er komt een etage voor vrouwen en een voor mannen. Je kunt je wel indenken welke aan vrouwen wordt toegekend.

De voorbeelden die Véliocas geeft betreffende de teksten en  profetische uitspraken doen je haast overgeven van walging. De predikers van “haat” worden  uitgenodigd, de verwijzingen  naar werken van de “geleerden”van de orthodoxe islam overheersen. De auteur van dit boek, die ook het beheer van de site “L’Observatoire de l’islamisation” onder zijn beheer heeft, laat zien hoezeer de radicale moslims van het Midden-Oosten en degenen van de moskeeën hier met elkaar verwant zijn. Het verdedigen van de Jihad, de dood voor geloofsafval, de islam die een “superreligie” is die bestemd is om de wereld te veroveren, het zijn allemaal “banale” oproepen.

Al-Qaradawi wordt dikwijls uitgenodigd door de UOIF. Eveneens Hani Ramadan. Ambassadeurs van Marokko of Algerije worden vriendelijk uitgenodigd bij de inwijding van zo´n moskee, die ze uiteindelijk willen controleren. En dan volgen de geruststellende toespraken en worden de gordijnen gesloten en stort deze donkere wereld zich in zijn “heilige”studies!

Marokko

In Marokko is het verboden om je tot het christendom te bekeren, is het christenen verboden de Marokkaanse nationaliteit te verkrijgen, verbant men de bekeerden en versterkt de wetgeving betreffende “het bekeren tot andere geloven dan de islam”. De Marokkaanse Raad van “Oulémas” heeft de doodstraf voor geloofsafval opnieuw bevestigd in 2012. Men heeft nog nooit enig woord van protest gehoord van Merroun of een van de andere imams wat  betreft de intolerantie van de vrijheid van geloof. En ook niet van de Franse autoriteiten. Afgelopen februari 2014 heeft Merroun het “Légion d’honneur ” ontvangen uit handen van vicepremier Manuel Valls. Deze heeft ook de monumentale moskee van Cergy met de grootste pracht en praal geopend op 6 juli 2012. Uit de publieke middelen werd voor gering  bedrag (!) geleend en een garantie van 50% voor een lening van 2.5 miljoen Euro afgegeven.

Weet Frankrijk eigenlijk wel wat een moskee inhoudt?

Ik eindig met een persoonlijke opmerking. Het politieke milieu van Frankrijk heeft voor eens en altijd besloten dat een onontbeerlijke plek voor de moslimcultuur een moskee is, gebaseerd op de architectuur van het Midden-Oosten. In feite is het zo dat als een gebouw wordt gebruikt voor het islamgebed,dit een moskee is. Islam verplicht tot geen enkele architectuur. Dit houdt in dat gewone gebouwen gebruikt kunnen worden of gerenoveerd tot moskee, en zo wordt voorkomen dat er dure projecten worden uitgevoerd, betaald met geld van de belastingbetaler en waar min of meer de buitenlandse theocratische tirannie heerst. Een minder opvallende inpassing van een moskee in het landschap voorkomt ook dat er minder vijandige reacties  komen tegen een “geloof” dat de bevolking er aan wil herinneren dat het er één is dat uit is op wereldoverheersing.

In Zwitserland financiert de overheid geen “cultuurruimten”! Wat de moslims wel doen, is druk uitoefenen op de autoriteiten om toe te geven. Er zijn maar twee moskeeën met een Midden-Oosten architectuur, de rest zijn normale gebouwen. En dit is dan voor de 450.000 moslims. Maar ook Zwitserland geeft meer en meer toe aan de “goddelijke wet”. De gemeente Vevey heeft recentelijk op zich genomen om de rente op een lening te financieren, omdat de moslims zelf niet in staat zijn dit te doen.

Screenshot_164

Bron
Les Observateurs.ch
Auteur: Mireille Vallette

Vertaald uit het Frans door:
Delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op FRANKRIJK: “Met de verspreiding van moskeeën in ´t land neemt het radicalisme elke dag toe.”

 1. Anneke zegt:

  Je zou toch gaan denken dat de Europese landen gaan ontwaken uit hun jaren-durende droom !!! En ’n hoog schrik – / schok-effect ???? “Nee, dat niet….want ze wisten heel goed wat voor kwade bedoelingen ze zelf voor ogen hadden!!! En nog wel hebben, maar hun wensen zijn getemperd”.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt hoeveel LANDVERRADERS en VOLKVERRADERS in Frankrijk, maar ook in de andere Europese landen hun vuile handwerk kunnen uitoefenen. Van “links tot rechts”, verrot tot op het bot. Als deze verraders in 1789 hadden geleefd zouden ze – met recht- onder de guillotine zijn gekomen. Niemand kan meer ontkennen dat deze politieke smeerlappen, worden aangestuurd door duistere krachten, als BILDERBERG en de NWO. Dit gebeurt met OPZET!

  Like

  • Oma zegt:

   Inderdaad!
   Dit is opgezet spel van de elite om chaos, paniek en angst te creëren!
   De POLITIEK is de schuldige/opdrachtgevers, niet de moslims.
   De elite heeft (domme)moslim extremisten en hun haat jegens het westen gebruikt om verdeel/heers en angst te zaaien zodat de bevolking ‘veiligheidsmaatregelen’ ter bescherming zou eisen, dan kunnen ze nwo installeren, te beginnen met 1 politiemacht in europa, dan kan de politiek haar handen in onschuld wassen want de bevolking heeft zelf de maatregelen geëist. Een heel herkenbare tacktiek
   De bevolking zal haar vrijheden én rechten verliezen: slavernij en eu verkrijgt totale machtscontrole.
   Dit werd reeds jaren voorbereid door 1% elite/bilderberg!
   Er wordt nu reeds opgeroepen tot oorlog, stél je voor!!!! Niemand wil oorlog of wél?!!!

   Like

 3. 4sjun zegt:

  En al heel vlot wordt het bericht hierboven bevestigd. http://bbc.in/1BHWvzc

  Like

 4. Servé zegt:

  ik vind het na alles wat er de afgelopen dagen en weken is gebeurd nog steeds heel vreemd en opvallend dat er door niemand van de volksvertegenwoordigers een debat is aangevraagd over de ontstane situatie. Maar ook dat er géén vragen worden gesteld over de bestaande – zgn GEHEIME – overeenkomst gemaakt in Straatsburg (naar het schijnt al in 1 9 7 5 …) tussen de moslimlanden in het midden-oosten met name met Saoedi Arabie en de EU/EC over de import van moslims in Europa voor olie……. WAAR en WANNEER komt hier eens duidelijkheid over? Wat is er van waar? Want het is toch wel heel opvallend dat er in ALLE EU-landen regeringen zijn die de laatste 20 jaar niets tégen de import hebben gedaan resp willen doen…….. Ook in het geheel géén enkel kritisch woord van de westerse regeringen/EU richting Turkije, SA, Abu Dabi, Qatar enz enz. Er zijn zoveel overeenkomsten in het beleid van alle westerse regeringen dat er wel (geheime???) afspraken moeten zijn gemaakt/bestaan. En geldt hetzelfde voor de geheime afspraken gemaakt tijdens als die
  BILDERBERG bijeenkomsten????????????????????????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s