Imam: ‘Als Joden respectabel waren, had Hitler ze niet vermoord’

Screenshot_150

(Door: Michael van der Galien)

 Gek, knettergek, fundamentalistische moslims.

De Palestijnse imam en tv-presentator van Hamas Abu Funun vindt dat Hitler het volste recht had om de Holocaust uit te voeren. Die nare Joden zijn namelijk niet “respectabel.” En dus moeten ze dood.

“De Europeanen begrepen dat als de Joden in Europa zouden blijven, dat uiteindelijk tot grootschalige corruptie zou leiden, en dus wilden ze van hen afkomen. De Joden zijn – inherent – een corrupt volk, die overal corruptie verspreiden. Ze hebben zich misdragen in ieder land waar ze zich gevestigd hebben.”

Vervolgens stelt Funun de volgende vraag waarin hij de schaal van de Holocaust ook meteen maar even bagatelliseert: “Waarom besloot Hitler een aantal Joden te vermoorden? Het precieze aantal is onduidelijk. Waarom deed hij dat? Dat is een belangrijke vraag.”

Lees verder>>>
(h/t “win”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", Arabieren, Barbarisme, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

17 reacties op Imam: ‘Als Joden respectabel waren, had Hitler ze niet vermoord’

 1. Tom Hendrix zegt:

  Een beter bewijs, dat de ISLAM en het NAZI REGIME, dezelfde perversiteit bezitten geeft het niet. Vieze BOOSBAARD, moge alle vlooien der wereld, intrek nemen in jouw haatbaard! Amen!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hoor wie dit zegt: “Ze hebben zich misdragen in ieder land waar ze zich gevestigd hebben”. Oh, wat een smerige leugenaar! Laat ‘m naar z’n soortgenoten kijken, die wereldwijd dood en verderf zaaien, en er vaak nog redelijk mee weg komen ook! Kijk eens naar de welvaart in Europa; mede ‘dankzij’ zijn ‘broeders en zusters’ raken wij steeds meer aan lager wal, omdat die handophouders te beroerd zijn om te werken!
  Talloze voorbeelden kunnen we noemen waar de islam de integriteit van anders denkenden/anders gelovigen hebben geschonden, en waar ze in naam van hun ingebeelde profeet miljoenen mensen van het leven hebben beroofd!

  En dán deze uitspraken doen over de Joden? Oh ja, er zal heus wel eens een Jood zijn geweest die zich ergens misdragen heeft, maar dat is niet toe te schrijven aan het Joods-zijn. Ook Nederland heeft een flinke voorraad autochtone criminelen in huis, dus over misdragingen van de Joden zullen we het maar niet hebben.

  Eén ding is zeker, moslims kunnen niet in de schaduw van de Joden staan. Veel moslims hebben geen toekomst. Ze vullen hun dagen alleen met rottigheid bedenken en uitvoeren. Het wordt tijd dat moslims respect krijgen voor het Joodse volk, wat veel meer tot stand heeft gebracht dan de ontelbare moslims die de wereld helaas telt.

  Like

 3. Jan zegt:

  Ik kijk niet op van deze opvatting. Socialisten zeggen hetzelfde tegen slachtoffers van bijv. straatroof of verkrachting: “Wat deed je nog zo laat op pad en waarom reed je daar langs. Je weet toch dat…?” “Je maakte het er ook wel naar.”
  Zelfde gestoorde volk. Het slachtoffer is schuldig en daarom wordt de dader in de watten gelegd.

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Goh je zou bijna denken dat die eikel er zelf bij is geweest in 1940. Kneus !

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  “Ze hebben zich misdragen in ieder land waar ze zich gevestigd hebben.”, Gevalletje projectie? Want deze zin lijkt toch te slaan op muzels.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Heeft deze IMBECIEL het over hoe het moet met zijn eigen soort ?
  Waar haalt de jurk lopende IDIOOT de wijsheid vandaan , is hij er bij geweest of wordt hem dat in gepeperd door LEUGENAAR moh.
  Deze vervloekte varkens hebben geen bestaansrecht meer in deze wereld.

  Like

 7. Jan zegt:

  Hé, wat lees ik nou?: Qatar expels Hamas leader to Turkey


  The Qatari government expelled Hamas political leader Khaled Meshal to Turkey, after hosting him in exile since he left Syria at the start of the civil war, CNN reported on Tuesday.

  Aside from Meshal, members of the Muslim Brotherhood were also expelled, a move which followed a Saudi initiative to strengthen ties between Qatar and Egypt.

  http://www.haaretz.com/news/middle-east/1.635602

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  Ik blijf het zeggen : Palestina ….ANNEXEREN die handel (en als ZODANIG behandelen) ……Shalom Israel , Shalom IDF ….

  Like

 9. Jacolijne zegt:

  ..en met wie zat Hitler om de tafel om te bedenken hoe ze vd joden af konden komen???..juist….de gootmufti v Jeruzalem daar zijn zelfs fotos van!!.

  Like

 10. Jacolijne zegt:

  …en dat was al ergens rond 1938…als ik.me niet vergis

  Like

  • Rudi zegt:

   Heel pittig detail, hier even op doorgaand, zo u mij toestaat.
   In de film ‘Conspiracy’ uit 2001 (over de Wannseekonferenz, waar hoge piefen van het nazirijk bedisselden hoe ze ‘de Joodse kwestie’ gingen oplossen) wordt met geen woord gerept over de Grootmoefti.
   In het Duitse origineel (‘Die Wannseekonferenz’ uit 1984) daarentegen wel.
   De grootmoefti wordt genoemd als persoonlijke vriend van Hitler en het feit dat een Joodse staat in het Midden-Oosten ook voor de Britten geen aanvaardbare oplossing was vanwege hun relatie met de Arabieren.

   Hoe ook de filmwereld de afgelopen 30 jaar aan zelfcensuur is beginnen doen.

   Like

 11. Jacolijne zegt:

  En Als de islam respectabel was dan bestonden er geen mensen zoals deze hamasgek en had die mufti er mogelijk ook niet geweest

  Like

 12. Harry zegt:

  En het gekke is dat we het niet kunnen laten om dergelijke imbecielen steeds maar weer te bekritiseren , terwijl ieder woord dat aan die mongolen besteed wordt , eigenlijk teveel is .
  Socialisme , islam , inteelt , een ongelofelijk foute en dodelijke mix .
  Terwijl ieder onderdeel al een drama op zich is .
  Slechts massaal ruimen kan ons redden .

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Deze akelige haatprofeet heeft er niet eens bijgevoegd dat Jozef Stalin, zelf ook een fanatieke antisemiet, in 1953 plannen had om alle Russische joden (die WO II hadden overleefd) naar Siberië toe te sturen opdat ze daar allemaal zouden omkomen! Hij weet zelfs niet dat talloze Europese joden Adolf Hitler niet of nauwelijks als gevaarlijk zagen omdat de Duitsers een respectabel en beschaafd volk zouden zijn of zelfs als bevrijders van het bolsjewistische juk, ze lazen ‘Mein Kampf’ niet en veel joden dachten dat ze met Hitler, Himmler, Heydrich en Eichmann gemakkelijk konden onderhandelen om zo tot een akkoord met hen te komen!
  Had deze klootzak zich nog in het Rusland van Stalin bevonden dan was hij vast met talloze moslimsoortgenoten op transport gezet naar Siberië, voor het vuurpeloton beland of had de imam werkeloos mogen toekijken hoe de communisten in die tijd talloze Russische moskeeën platwalsten, net zoals ze dat met kerken en kloosters deden daar Stalin een atheïst was. er zijn zelfs ontelbare Russen die de islam, buitenlanders, asielzoekers en moslims, steeds erger gaan haten en zelfs aanvallen!

  Like

 14. fleckie zegt:

  Er waren toch ook wel JODEN, die beseften (al in 1923) dat er een anti-Semitische – partij in”opkomst” was!?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s