Israël veroordeelt Hamas-lid tot driemaal levenslang voor moord op tieners

Screenshot_172

Israël heeft een Hamaslid tot driemaal levenslang veroordeeld voor zijn rol in de moord op drie Israëlische tieners vorig jaar op de “Westelijke Jordaanoever”. 

Dat meldt de BBC.

Gilad Shaar (16), Naftali Frenkel (16) en Eyal Yifrach (19) stonden op donderdag 12 juni te liften nabij hun thuishaven Gush Etzion, een groep “nederzettingen” op de “bezette Westelijke Jordaanoever”. Ze werden ontvoerd en gedood. Hun lichamen werden op 30 juni gevonden in een veld bij de Palestijnse stad Halhul, ten noorden van Hebron.

Israëlische militairen doorzochten in de 2,5 week tussen de vermissing van de jongens en de vondst van hun lichamen meer dan 1.300 huizen op de “Westelijke Jordaanoever”. Honderden Palestijnen werden opgepakt. De dood van de tieners speelde ook een belangrijke rol in de Gaza-oorlog die vervolgens losbarstte.

Lees verder>>>
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Hamas, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Israël veroordeelt Hamas-lid tot driemaal levenslang voor moord op tieners

 1. Cathja zegt:

  Kijk, dit zijn tenminste straffen voor zo’n lafhartige moord! Vervelend dat Israël hem de rest van z’n leven te eten moet geven. Ik vraag me af of toekomstige moordenaars zich door deze zware straf laten afschrikken, en eventuele plannen zullen laten varen. Ik hoop het maar.

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  Dit is zoals het zou moeten zijn, overal ter wereld: jij neemt 3 levens, wij nemen drie keer jouw leven. Naar Nederlandse maatstaven omgezet krijgt meneer 3 weken schoffelen bij de plantsoenendienst, met pauzes en christelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een mogenlijkheid tegen zijn ‘straf’ hoger beroep aan te tekenen.

  Like

 3. maria zegt:

  De daders van de laffe moord op de palestijnse jongen zullen hun straf ook niet ontlopen, dankzij de rechtvaardige Israëlische rechters. Zij zijn nergens in Israël als helden gezien maar de Israeli’s schamen zich voor zulk laag gedrag. De daders van moordpartijen op joden worden in de Westbank en Gaza geëerd als “grote helden van het verzet” of beter nog “helden van de islam” en de moeders huilen van vreugde omdat hun zonen hun maagden verdiend hebben. Hoe ziek is dat?

  Like

 4. maria zegt:

  En mocht een dader een akelige ziekte krijgen dan zijn ze verzekerd van de beste medische hulp denkbaar. In tegenstelling tot de Pallywood-propaganda die verhaalt over vreselijke toestanden van palestijnse gevangenen. Maar je zal ze de kost geven die de verhalen van PressTV (Iraanse overheid) voor lief nemen.
  http://english.pravda.ru/world/asia/19-04-2013/124335-injection_viruses-0/
  http://www.presstv.ir/detail/2013/04/20/299199/israel-injects-palestinians-with-viruses/
  http://palwatch.org/main.aspx?fi=777

  Like

 5. Jan zegt:

  Instructiefilm voor moslims: hoe steek je een Jood dood

  ‘How To Stab A Jew’ Video Becomes A Big Hit On Palestinian Social Media
  http://www.breitbart.com/national-security/2014/12/29/how-to-stab-a-jew-video-becomes-a-big-hit-on-palestinian-social-media/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s