Nasrin Sjögren – ex-moslima gaat los

Screenshot_145

(Door:  Nasrin Sjögren – Vertaling: rommel)

Tijdens mijn jeugd heb ik me vaak wanhopig afgevraagd waarom ik eenzaam werd gelaten in mijn privégevecht tegen de islam en zijn superieur wanende religieuze eercultuur. Ondanks dat leraren, maatschappelijke werkers, en diversen andere volwassenen exact wisten wat er gaande was in mijn leven. Natuurlijk vond ik altijd een oor bij ze, en kon met ze praten waarbij ze veel mededogen toonde, maar als het er echt aan toe deed was ik uitgeleverd aan mezelf om aan de dreiging van ontvoering naar Iran te ontsnappen, om daar een gedwongen gearrangeerd huwelijk met een oudere moslimman te ondergaan die ik nog nooit had ontmoet. Onaangename bijeenkomsten in kelders van moskeeën zo gevuld met vrouwenhaat dat ik nauwelijks kon ademen. Met al zijn aanhoudende pogingen me te onderwerpen aan de islam en een onderdanige moslim huisvrouw van me te maken.

Lees verder>>>
DVC

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede". Bookmark de permalink .

6 reacties op Nasrin Sjögren – ex-moslima gaat los

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat is het gevolg van 10 tallen jaren socialistisch beleid in Zweden. Overal waar het socialisme “aan de knoppen”, draait gaat het compleet fout. Volkomen losgezongen van de realiteit kiest de rode-en goedmenskerk partij voor de meest perverse ideologie; de islam.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  vaak helpt ’n luisterend oor geen zier,
  maar moet begrip tot harde daden dwingen…

  Like

 3. Anneke zegt:

  Nogmaals er lopen steeds meer EX-moslims rond op de planeet….De islam en het socialisme zijn GEEN aantrekkelijke magneet. De islam-moskee loop leeg, heel gedwee en de socialistische partijen verliezen stemvee, ook heel gedwee. De GOEDE tijden voor de burgerbevolking staan ‘voor de deur’. Blijven hopen op een goed verloop van deze fase…..in onze wereldgeschiedenis. Het jodendom en christendom zijn zo gek nog niet. De Bijbel en – Tenach zijn een betere navigatie, dan de politieke fabelreisjes met een gemiddelde leefbaarheid van vier-jaar.

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Het plaatsen van dit verhaal is een uitstekende keuze,omdat hier een persoon aan het woord komt uit groep,die men gemakkelijk over het hoofd ziet: die van de ex-moslims.
  Zij zijn het die in het tijdperk van de totaal verdwaasde multiculturele islamofilie op een schandelijke manier tussen wal en schip vallen.

  De onverdeelde aandacht van de links-liberale ‘goedmensen”gaat namelijk uit naar het welzijn van allen die (actief) de ‘religie van de vrede’ aanhangen.
  Overal in de wereld zien wij de voorbeelden van ‘goede wil’ waarmee deze ideologie schijnt te zijn doortrokken.
  De islamitische vrede breekt namelijk overal baan en laat daarbij bloedige sporen achter en tienduizenden slachtoffers.

  Maar wanneer deze voorbeelden van een wel zeer merkwaardige vorm van vrede al te extreem worden, dan is er voor elke rechtgeaarde aanhanger van de multiculturele droom gelukkig altijd EEN uitweg open: wat wij hebben gezien behoort NIET bij de islam…

  Wel,wel,het is duidelijk dat de heersende elites met dat geweld niet goed uit de voeten kunnen. Vreemd genoeg willen zij zich ook niet verdiepen in de vraag of al die ‘geweldpleging tegen ongelovigen’ niet in een of ander heilig boek worden aangeprezen…

  Sommige mensen kiezen ervoor permanent als een struisvogel te leven: met de kop in het zand: Wat niet weet, dat niet deert.
  En wie de tegenspraak tussen islamitische pretenties en aantoonbare extreem intolerante aard van die ideologie niet wil inzien, die kan inderdaad onbekommerd voortgaan met het knuffelen van een ideologie die onze manier van leven en denken beslist niet ziet zitten. Noem het maar een vorm van masochisme.

  En daarmee doen de elites niet alleen de oorspronkelijke bevolkingen van de landen ongelofelijk tekort,maar zij laten ook de moslims die in ons midden verblijven en zich hebben ontworsteld aan de islamitische claim op hun leven totaal in de kou staan!

  Dat blijkt ook uit het aangrijpende verhaal van een moedige Iraanse vrouw, Nasrin. Deze dame toonde karakter en standvastigheid en juist mensen als zij, die in onze westerse wereld van grote waarde zouden kunnen zijn worden door de pro- islamitische elites in het Westen andermaal overgeleverd aan de dreiging van de islam.

  Niet deze ooit zwaar verdrukte vrouw krijgt namelijk de sympathie en steun die zij verdient! Integendeel, de politiek correcte steun gaat uit naar de verspreiders van een tirannieke — ons vreemde- wereldbeschouwing.

  En het is zelfs mogelijk dat in de inmiddels psychiatrisch gestoorde Zweedse overheden Nasrin als een stoorzender zal worden gezien in de verrukkelijke nieuwe wereld die de firma Kip Zonder Kop daar wil realiseren..

  Ik hoop dat ik mij vergis.
  Vanaf deze plaats wens ik haar en haar gezin een leven in vrijheid, veiligheid, vrede en harmonie toe, maar of dat allemaal nog in dat ooit zo vooruitstrevende, welvarende land nog valt te realiseren???

  Dank voor het plaatsen van dit verhaal, Rommel!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Dit lijkt een sympathiek verhaal te zijn, maar na lezing hou ik toch weer een moslim over, die in de slachtofferrol kruipt. Keer op keer kreeg zij hulp en keer op keer was dat niet genoeg. Aan haar lag het dus niet.
  Ik besef dat het opgroeien tot moslima een strijd op zich kan zijn, maar 99% van de vrouwen laat het allemaal toe. En nog erger; verplicht hun eigen kinderen om hetzelfde mee te maken. Zelfs besnijdenis.
  De helft van het haatvolk is vrouw en alle hoofdafsnijders en kindneuqerts hebben een moeder, jullie zullen zelf aan de bak moeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s