PvdA’ers willen backstabbende PvdA’er hoog op kieslijst

Screenshot_147

(Door: Frank Verhoef)

De ruzie over de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer bereikt een kookpunt. 

Als er één partij een traditie heeft van backstabbers, dan is het de PvdA wel. Ze doen niks anders dan elkaar een mes in de rug steken als de ander even niet oplet. Zo ook Ruud Koole, Eerste Kamerlid namens de PvdA, die afgelopen zomer de partijtop keihard aanviel in de media (waar anders?). Het gevolg: hij werd vorige maand heel laag op de kandidatenlijst gezet voor Eerste Kamer.

Zo gaan die dingen. Nu wil een groep PvdA’ers via een grassroots-actie ervoor proberen te zorgen dat Koole alsnog ergens bovenaan op de lijst komt te staan. Ze hebben er zelfs een speciale actiesite voor opgericht: ‘Stem Ruud Koole de Eerste Kamer in!. Ze schrijven:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op PvdA’ers willen backstabbende PvdA’er hoog op kieslijst

 1. aquarius4422 zegt:

  PvdA rolt vechtend over straat.
  Prima toch.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Niks aan de hand. De partij gaat zetels verliezen en iedereen wil miljonair blijven en dan geldt: naar boven likken en naar onderen trappen. Dat zegt ook iets over de politici, die hun zetel weten te behouden. Ze zitten er niet voor ons.

  Like

 3. Jan zegt:

  Elkaar het mes in de rug zetten is traditie binnen iedere partij in welk land dan ook. Netanyahu zette het mes in de rug van Feiglin en daarvoor in de rug van Tzippy Hotoveli. Dit gedrag ziet men bij àlle egomaniakken.

  Over beerput Likud:
  Who ‘Assassinated’ Feiglin in Likud Primaries?
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189438

  Like

  • Anneke zegt:

   Ja, Jan dat is het politieke overlevingsspel. Nethanyahu is sinds 1948 de op één na langst actieve premier van Israel. Ben Gurion was en is hem nog voor. Hij weet weldegelijk hoe de vork in de steel zit. De geschiedenis van het land Israel is hem NIET vreemd, is GEEN een gehaaide socialist!!! “Heeft een hart voor het land en voor de burgers, een premier met karakter”. Een voorbeeld voor ‘onze’ rotte Rutte…….

   Like

 4. Jaantje zegt:

  Krijg het niet voor elkaar het hele artikel te lezen had al genoeg bij het woord backstabben en grassroots vind dit toch zo een waardeloze schrijver zelfs nog waardelozer dan de PvdA en dat wil wat zeggen.
  Tim is ondanks zijn ‘jeugdige’ leeftijd een roddeltante met baard.

  Like

 5. Jaantje zegt:

  Oops zie dat het van Frank Verhoef is maar dan nog insgelijks het maakt op DDS geen ruk uit wie er schrijft alle drie waardeloos met de zelfde retoriek en dezelfde stagiair van allochtonen afkomst die het tikt.

  Like

 6. Harry zegt:

  Zijn er ook nog niet-backstabbers bij de pvda ?
  Dat ze hun eigen soort onderuit halen vind ik wel prima , maar dat ze hun voorheen EIGEN volk een mes tussen de ribben proppen ten faveure van die geitenn**kers , dat vind ik WEL HEEL VERSCHRIKKELIJK . Ze zijn daarmee nog erger dan de NSB-ers . Ze verraden je niet aan de ” buren” maar aan een stel gruwelijke meedogenloze barbaren van ver weg .

  Slechte gewoontes zijn kennelijk maar moeilijk af te leren .

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ialamieten en PvdA-ers die elkaar afmaken; het kán gewoon niet mooier.
  Maar gaat dit ook echt gebeuren?
  Het klinkt nl. te mooi om waar te zijn.

  @ leefbarbaar 6 januari 2015 om 08:07

  U zegt: ” Ze zitten er niet voor ons.”

  Natuurlijk zitten ze er niet voor ons! De overheid zou er voor ONS moeten zijn, maar WIJ zijn er voor de overheid! Het is meer dan schandalig en vooral verschrikkelijk!
  We worden OVERAL en ALTIJD overheerst en onderdrukt door corrupte, frauduleuze, graaiende, vriendjespolitiek-bedrijvende, megalomane, machtswellustige, ‘koningshuis’ kontenlikkende zakkenvullers.

  Geert Wilders uitgezonderd.

  Ik word er doodziek van… 😦

  Like

 8. Jan zegt:

  PvdA: Moordenaars en terroristen moeten ook na 25 jaar zitten mogen participeren

  Kamerlid Jeroen Recourt gaat in tegen staatssecretaris Teeven: Ook levenslang gestrafte moet zicht hebben op vrijlating.

  Bij elke levenslang gestrafte moet na vijfentwintig jaar worden bekeken of zijn gevangenisstraf nog zin heeft. En bij zo’n toets moet een rol zijn weggelegd voor de slachtoffers.

  Dat wil PvdA-Kamerlid Jeroen Recourt, die zijn ideeën vandaag toelicht in deze krant. Volgens de oud-rechter is het een kwestie van humaniteit om daders perspectief op vrijlating te bieden.
  ..
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3823577/2015/01/06/PvdA-Levenslang-na-25-jaar-toetsen.dhtml

  Vorig jaar wilde Recourt dat verkrachter en verkrachte vrouw kopje thee zouden gaan drinken om bij te komen van de schrik:
  Bij verschillende strafbare feiten bereik je met het straffen van de dader onvoldoende resultaat, vindt de PvdA. Dader en slachtoffer zouden met elkaar in gesprek moeten gaan om de narigheid ook echt op te lossen, bijvoorbeeld met een overeenkomst over het vergoeden van schade. PvdA-Kamerlid Jeroen Recourt komt deze week met een plan voor ‘herstelbemiddeling’ als onderdeel van het strafrecht.
  https://ejbron.wordpress.com/2014/11/24/pvda-slachtoffer-en-dader-moeten-kopje-thee-drinken/

  Like

 9. Jan zegt:

  Facebook-reaguurders slopen laatste restje PvdA

  De PvdA wordt door de eigen kiezers genadeloos afgeslacht op de PvdA-Facebookpagina. Onder de recent verschenen PvdA-bedelverkiezingsspot gaan voorheen sociaaldemocratische reaguurders met naam en toenaam volkomen LOS op de zo goed als nul zetels partij van Samsom en Asscher. Vooral de superhandig gekozen PvdA-slogan ‘Afmaken waarmee we begonnen zijn’ is een inkoppertje voor de meeste lolreaguurders: ‘Afmaken met het slopen van de verzorginsstaat bedoelen jullie zeker?’.


  meer op:
  http://politiek.thepostonline.nl/2015/01/21/facebook-reaguurders-slopen-laatste-restje-pvda/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s