PVV-vragen inzake automobilist de klos in Randstad

PVV anders

Vragen van de leden Madlener en Wilders (beiden PVV) aan de minister en de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu over het bericht dat de automobilist de klos is in de Randstad.

1.) Bent u bekend met het bericht “Automobilist de klos in Randstad?” (*)

2.) Deelt u onze mening dat hogere parkeertarieven en meer trajectcontroles onzinnige nieuwe lastenverzwaringen voor de al zwaar belaste automobilist zijn?

3.) Bent u bereid alles te doen om deze onzinnige maatregelen van de vier grote steden in de Randstad meteen van tafel te vegen? Zo neen, waarom niet?

4.) Deelt u onze mening dat de VVD, die zitting heeft in 3 van de 4 colleges van de G4, hiermee de automobilist definitief in de steek heeft gelaten?

(*) http://www.telegraaf.nl

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Holocaust, Overheid, PVV, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

6 reacties op PVV-vragen inzake automobilist de klos in Randstad

 1. Anneke zegt:

  Ja; wij burgers blijven de ‘melkkoeien’ van de overheid. Of het nu over de automobilisten gaat, of over de studenten, de chronisch zieken en bejaarden; het maakt allemaal niets uit. Er valt (binnenkort) vrijwel niets meer bij het grote gros te halen!!!! “Uitgehongerd door de grijpgrage geldverslaafde leiders”.
  De elite roversbendes uit Brussel en Den Haag hebben het volk van ‘alle middelen’ ontdaan. Nu staan zijzelf geheel ONTDAAN te kijken en weten NIET hoe ze meer €uro-‘centen’ kunnen bemachtigen. Dom, dom, dom….hoe dom zijn deze wijsheren???? Universitair opgeleid heeft GEEN betekenis. “Waardeloos….al die bulletjes en master-titels…..”.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En dan durft onze nationale LEUGENAAR alias PINOKKIO, te zeggen dat het BEZUINIGINGEN zijn, NEEN, dat zijn LASTENVERZWARINGEN ! Walgelijk hoe WIJ worden beroofd, om de EUSSR, de ISLAM en de MASSA-IMMIGRATIE belangen voorop te stellen!

  Like

 3. Giny zegt:

  Niet zo zeuren hoor, we hebben bijna allemaal een paar euro meer netto te besteden per maand!
  Die moeten wel weer gelijk ingeleverd worden toch?

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  In Rotterdam doet Leefbaar Rotterdam nu ook aan autootje pesten. Kunnen ze eindelijk besturen, gaan ze de linxe agenda uitvoeren. Losers.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Ben ik even blij dat ik in België woon! Hier betaal ik in een jaar evenveel wegenbelasting als in NL in EEN MAAND!!!! Goed hebt hebt er weinig voor, maar je betaald er tenminste niet voor. Wat een ongelofelijk gewetenloze bloedzuiger is die Rutte toch!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s