VIDEO: Volgens de Deense politie rekruteren islamitische extremisten bendeleden


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Denemarken, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Volgens de Deense politie rekruteren islamitische extremisten bendeleden

 1. oud-marinier zegt:

  Shoot the motherfuckers !!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Trap dat ISLAMVOLK er nu eindelijk eens UIT. Deze maniakken, zullen ONS vermoorden als ze in de meerderheid zijn. Ik voorzie dat binnen 10 jaar, deze moordenaars en gekken van de ISLAM, “los gaan”, op ONS! Allahsnackbar verdomme!

  Like

 3. Thomasson zegt:

  @Oud Marinier
  Niets in deze video is verbazingwekkend of buitensporig in het gedrag van de moslims in Denemarken (of Nederland). Ze voelen zich nu sterk en zij komen in volle ornaat uit hun Sharia kast. Ze laten NU AL ZIEN wie ze zijn en wat ze willen. Dat gebeurt trouwens nu ook in de Schilderswijk. Ze bereiden voor ons dezelfde lot als die van de Christenen, de Jezidis, de arme stakkers van de Syrische vrije leger. Een ding moet u als oud militair weten. Vroeger werd je door je regering naar het front gestuurd. Dat gebeurde in de naam van het land en haar bevolking. De taak van soldaten was het land te verdedigen. Dat deden ze ook in de Grebbeberg en De Peel in de dagen van mei 1940. Nu, echter, hebben wij als burgers van Nederland en west Europa geen recht meer op verdediging. Dezelfde regeringen die ons moeten verdedigen, laten hun land volstromen met Islamitische vijandsoldaten; die in de mom van “asylzoekers” naar binnen kruipen. De politieke echelon van de oude EU landen bestaat uit pathologische zombies die het niet erg vinden dat de Europese kusten en grenzen worden dagelijks overspoeld met duizenden van bloeddorstige Islamitische (en Afrikaanse) monsters voor wie zelfs kannibalisme de normaalste zaak is van de wereld. Gevaarlijke beesten die gewend zijn aan het plegen van massamoorden en verkrachtingen. Ze maken zich niet druk om dat sommige van deze dappere vluchtelingen/krijgers brengen Ebola virussen en HIV met zich mee. https://ejbron.wordpress.com/2015/01/03/onder-is-strijders-in-mosul-woeden-ebola-en-hiv/
  Nooit in de geschiedenis hebben leiders van een land geëist van hun burgers voor het onderhoud van hun vijanden te betalen; al gebeurt het met hun laatste centen.

  Maar wij hebben nu ook blije berichten. De nieuwe VRIJHEIDSTRIJDERS VAN EUROPA MELDEN ZICH AAN. Het zijn de demonstranten van PAGIDA in Duitsland, die moed en doorzettingsvermogen tonen. Ze laten zien dat ze van de `kat in het nauw` niet bang zijn …Al doet de kat zijn best `vreemde sprongen te maken`.Ook in Zweden begint de opstand gestalte te krijgen….HET ZAL NIET LANG MEER DUREN TOT HET LICHTJES WEER EENS BRANDEN GAAN
  Als op het Leidseplein de lichtjes weer eens branden gaan
  En is ‘t gezellig op het asfalt in de stad
  En bij het Lido zijn de blinden voor de raam vandaan
  Dan gaan we kijken naar het sprookje, lieve schat
  Zo hand in hand, jij en ik, lachende naar alle kant

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @ Thomasson: 14.38. uur. Ik sta 100% achter uw reactie. Leve Pegida, leve de ware Patriotten van Europa!

  Like

 5. hans zegt:

  Ik zeg altijd maar, voor men ze eruit trapt een paar flinke afscheidsklappen geven en zo nodig iedereen die er voor opkomt of er mee sympathiseert eveneens, zodat in ieder geval dit soort riool-scheit weet dat wij hier de baas zijn en blijven in eigen land en laatstgenoemden gaan zeer lang de bak in voor hoogverraad of zelfs mee met hun zandknuffels!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s