VS tegen belastingplan Israël

Screenshot_166

(Door: Wans Horst)

Waar de Verenigde Staten onder de islamiet Obama zich ook nu weer mee bemoeien, mag duidelijk zijn: Palestina by proxy verdedigen, zoals ook al het socialistische (alias: linkse) volk doet om inhoud aan hun leven te geven. Arabische landen gebruiken Palestina óók om oppositie tegen Israël te voeren en dat wordt door de westerse politiek nergens opgemerkt, dus waarom zou Obama zich niet van dezelfde tactiek kunnen bedienen? Links kan niet zonder. Altijd moet er bij deze mensen wat zijn om over te mijmeren, je hoort weleens zeggen dat zeuren een typisch Nederlandse eigenschap is, maar dat klopt van geen kant. Rechtvaardige mensen zeuren niet, die lossen ‘problemen’ op. Zeuren is een typisch socialistische eigenschap.

Overal moeten denkbeelden en levenswijzen bestreden worden om die ene monoculturele denk- en levenswijze te doen voortbestaan en dat doen ze zogenaamd om de diversiteit te waarborgen. Zij geven niets om vreemde denkbeelden, maar doen alsof zodat de aanhangers van die vreemde denkbeelden aansluiting zullen vinden bij de socialisten die hen zeggen te omarmen, in de naïeve veronderstelling dat de vreemden zich als natuurlijk zullen aanpassen. Dat is de multiculturele gedachte, onder die noemer krijgen de vreemden, die hetzelfde doel voor ogen hebben als de socialisten met als verschil voor de autochtoon dat de reeds zwaar gehavende bestaande cultuur compleet wordt vervangen door een vreemde, grip op de behulpzame idioten die middels onderwijs het idee hebben gekregen op een zekere wijze (zo niet alle wijzen) superieur te zijn aan het deel volk dat niet aan dezelfde instituten als zij onderwijs heeft gevolgd. Het huidige onderwijs in Nederland is niets meer dan een bij wet verplicht selfservice indoctrinatie-instituut, in het primair onderwijs is dat nog niet zo duidelijk merkbaar. De inhoud van het onderwijs bevat nuttige elementen voor de economische samenwerking tussen landen zoals talen en rekenen, leuke elementen als gym, maar voor de rest is het toch duidelijk één groot circus van hersenspoelingen.

Dat is gekomen dankzij de Mammoetwet in 1963 en de Tweede Fase in 1999, waarbij toch duidelijk bleek dat de centrale aanpak van een overheid een afbraak was voor de diversiteit. Ambtenaren in Den Haag zullen bedacht hebben dat de one-size fits all aanpak Nederland concurrerender (met bijvoorbeeld China) zal maken en aldus werden onze kinderen opgeleid tot zombie. Analoog aan dit alles speelde natuurlijk een andere opkomst; die van de EU. Beide veranderingen zijn niet meer dan prestigeprojecten van ambtenaren die jaloers zijn op het bedrijfsleven. Dat zijn slechts twee voorbeelden waarom een kleine overheid beter is. Als we een kleine overheid hebben (10% van de huidige grote is het doel) blijft het na de neutralisering van onze staatsschulden natuurlijk niet langer nodig om 80% van iedere euro in te leveren bij de overheid. Uitkeringen (alias: toeslagen) zullen, mits rechtvaardig toegekend uitsluitend aan mensen met de Nederlandse nationaliteit, dan ook een grote stijging kunnen doormaken.

Wat heeft dit met de VS te maken?

Om te begrijpen hoe we zijn gekomen waar we nu zijn, moeten we eerst de geschiedenis kennen. Voordat bovenstaande hersenspoelingen plaatsvonden, heeft de voorloper van de CIA de Europese Unie bedacht, zogenaamd om oorlog te voorkomen. Misschien was dat de bedoeling van useful idiots, mensen die zich laten gebruiken voor een doel waarvan zij zich onvoldoende bewust zijn, maar anderen hadden enkel het doel meer macht te bezitten over het land van hun voorouders, als een puberende tiener. In de Amerikaans-kapitalistische gedachte is het gangbaar om verzwakte concurrenten over te nemen in plaats van echt te helpen. Dat vele islamieten afgeven op Amerika en wij zelf vinden dat islamieten zich maar moeten aanpassen in ons land, maakt van Amerika nog niet onze vriend. Er schuilt een groot gevaar in het omarmen van een land zo verdeeld als Amerika, met inherente onzekerheid, helemaal nu dat land al een paar keer failliet is, net als de tiener kon Amerika namelijk niet met geld omgaan. Wie nog steeds Amerika als rolmodel ziet voor ons eigen land begrijpt de geschiedenis niet en heeft dringend behoefte aan wat verrijking op dat vlak, bijvoorbeeld om te beginnen het boek “De Schijnelite van de Valsemunters” van Martin Bosma.

De bezwaren van Amerika zijn gebaseerd op de socialistische praktijk om derden voor hun karretje te spannen en obstakels te laten wegnemen. Het simpelweg aandringen op vrijgave van gelden door Israël lijkt misschien een kleine stap, maar het zal Palestijnen enkel in staat stellen bij Iran, of waar dan ook, wapentuig in te kopen voor gebruik tegen Israël. Amerika weet dat, het is niet achterlijk, alleen is Obama nu president en is de hele overheid in Amerika geïnfiltreerd door moslims. De “zware verontrusting” die Amerika heeft geuit tegen de toetreding van Palestina tot het ICC lijkt meer op een politiek instrument om verwarring te zaaien bij de toeschouwers van dit dispuut.

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

Een reactie op VS tegen belastingplan Israël

 1. Dokus zegt:

  Obama is inderdaad een gevaar voor de Amerikaanse samenleving aan het worden. Veel moslims bevolken zijn administratie, waaronder ook moslimbroeders. Obama zijn halfbroer Maliki is ook een moslim broeder, en als je eenmaal uit een ” moslimnest” komt mag en kun je dat niet verlaten. Dus is hij goede vriendjes met de vriendjes van zijn broer. Net als rond nieuwjaar toen Obama een spelletje golf speelde met een Maleisische uiteraard moslim minister…….die zijn steun aan ISIS heeft uitgesproken…..hoe hypocriet kun je zijn….. Enerzijds ISIS bombarderen en anderzijds met de vriendjes van je vijand een spelletje spelen. Walgelijk!!,!, Nu Obama op een dieptepunt van populariteit is gezakt en de senaat in meerderheid Republikeins is, heeft hij zich krampachtig ten doelgesteld om Israël te dwarsbomen en of als het zou kunnen verwijderen van de kaart als ongewenste en onrust veroorzakende eintiteit, om zijn moslim vriendjes te plezieren.
  Dit is zeer gevaarlijk en kan mogelijk een grote oorlog ontketenen in het midden oosten. Straks ook Iran nog met zijn A bom die in dit geval niet taqia pleegt maar de waarheid spreekt als ze zeggen dat Israël vernietigd moet worden. Obama is op deze manier niet alleen een gevaar voor Amerika maar voor de hele wereld. Want het moslim extremisme rukt op en zal de hele wereld destabiliseren, terwijl dit een Trojaanse doelstelling is van zijn administratie.
  Het Armageddon ligt met Obama op de loer!!!!!
  Zijn ambstermijn kan niet snel genoeg aan het einde komen. Maar hij” moet” helaas nog bijna 2 jaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s