2015: DOOM OR BLOOM?

Screenshot_7

(Door: trias politica)

Veel experts verwachten in 2015 een wereldwijde financieel-economische chaos. Krijgen deze doemdenkers gelijk of valt de schade uiteindelijk wel mee?

We leven in onzekere, bange tijden. Er is onrust op de internationale valutamarkten: de koers van de roebel is gekelderd en ook de euro is ten opzichte van de Amerikaanse dollar flink gezakt. De prijs van een vat olie is het afgelopen jaar gehalveerd en een ‘Grexit’ van Griekenland dreigt. De eurocrisis is weer terug van nooit helemaal weggeweest.

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in euro, Eurocrisis, EUSSR. Bookmark de permalink .

4 reacties op 2015: DOOM OR BLOOM?

 1. bobzelf zegt:

  en als ik dit, werkende voor diverse HELE GROTE wereldbedrijven in 2000 vertel ,
  wordt onze Bob , die wat verder weg is geweest als Den – Haag en omstreken
  op alle sites uitgelachen
  en vliegen de negastieve duimen met tientallen om mijn oren !
  Als deze gestudeerde mongolen / economen .nou de oude MAMA truc eens uit hadden gehaald en die werkt als volgt :

  Men neme een oude schoenendoos ,
  U schrijft op de binnenkant van de deksel wat u heeft !! IN HET KOMENDE JAAR !!
  en daar gaat u het dus HET HELE JAAR MEE DOEN !!!
  WANT OP IS OP !!!

  DAN HADDEN ONZE KANJERS , dus b.v. de opbrengsten van “”ONS GAS ” OP APARTE REKENINGEN KUNNEN ZETTEN, als spaarpot voor mindere tijden !!!!

  Maaaaaaaar , Nee , het moest op , helemaal op , en dat gelul we mogen ,ONZE KINDEREN “” NIET MET EEN ENORME SCHULDENLAST OPZADELEN ,

  whahahahahahaha, ze doen niet anders , de laatste 10/12 jaar is hij verdubbeld !

  EN DAT PRATEN WE MAAR EFFE NIET, VAN DE GARANTSTELLINGEN DOOR ONZE MONGOLEN RUTTE EN de Jager , o.a. HET ESM !!

  NU STAAT DE RENTE AFSCHUWELIJK LAAG , maar mocht die eerdaags weer naar 4 % oplopen, dan moet er ineens een 20.000 miljoen per jaar aan rente betalingen extra bezuinigd worden !!

  EN DAN LACHEN OM OME VLADIMIR !!! WHAHAHAHAHAHAHAHAAHA
  DIE als ( DE DAGELIJKS STANDAARD ) DUIZENDEN KILO’S GOUD BIJ KOOPT, !!

  we zijn de lul, we zijn naar de kloten , ik hoop mee te mogen doen bij de afrekening ,

  de kreet : DE TIBER ZAL SCHUIMEN VAN HET BLOED, IS wel een mooie om af te sluiten !!!

  maar blijf lekker op uw VVD , P.v.dA , en geeniD’666 stemmen ,

  de afgrond lonkt , het moeras trouwens ook !!!

  groeten Bob

  p.s. Economen zijn mensen die u altijd achteraf heel goed kunnen vertellen, wat U had moeten doen !!
  Nederland sterft van deze kloothommels !!!
  deze mafketels hebben n.l. alles uit een boekie, en de meesten hebben nog nooit een dag gewerkt voor hun vreten !!
  geldt trouwens ook voor onze landverraders en NSBers

  Like

 2. vanhetgoor zegt:

  De laatste tijd hoor ik veel meer mensen die hun vermoeden uitspreken en openlijk praten over oorlog, het totaal ineenstorten van de gehele economie etcetera. Dat is allemaal heel erg goed mogelijk maar ik maak mij er niet druk om. Ik heb de laatste vijftien jaar geleefd van het absolute minimum en ik kan dat nog wel tien of twintig jaar volhouden.

  Het probleem zit hem elders op de wereld, daar waar mensen niet moeten rondkomen van een of twee Dollar per dag, maar daar waar mensen moeten leven met totaal versleten gedachten in hun hoofd. Ik ben rijk, ik leef in welstand, mijn cultuur is riant en alle kleuren van de regenboog verbleken bij de complexe schakeringen van mijn cultuur.

  Ik ben in het bezit van circa 40.000 artikelen over de grootste misdaad organisatie op deze aarde. Veertigduizend scripties, artikelen, boeken, foto’s en documenten, opstellen en kladjes, hersenscheten en totale kolder over de islam en de zijdelingse randverschijnselen. Nooit heb ik er iets van waarde aangetroffen, in geen enkel stuk tekst. Steeds weer doorzag ik het doel van de islam en dat is domme mensen tot slaaf maken, domme mensen inzetten om geld naar de voorgangers in de moskee te brengen.

  De islam is een verbond van misdadigers die te dom zijn om zelf na te denken. Dat komt een keer tot ontploffing, dat is zeker, dat is geen loze praat, dat is nu al veertig jaar gaande, vanaf de aanslagen op vliegtuigen door moslims in de jaren zeventig, de Olympische spelen in Duitsland, De Zwarte September, Al Qaeda, de Moslim Omroep, Boko Haram, de hulp stichting voor kinderen in Palestina, alles maar dan ook werkelijk alles van de islam is gericht op het trachten ten gronde brengen van de beschaafde wereld, omdat een wereld die in stukken ligt meer geld oplevert voor de voorgangers in de moskee. Waarom zijn de Heroïne- en de Hash-handel totaal in handen van de islamieten? Ik zal het U zeggen, dit is een misdaad die het westen ondermijnt, daarom staat de moskee er achter, daarom wordt ook de moskee zeer zwaar gesteund vanuit de andere georganiseerde misdaadkringen, vier handen op een vreselijk vette buik.

  Ik ben niet bang voor de islam, ik weet dat het misdadigers zijn! En tegen misdaad helpt maar een ding, en dat is gerechtigheid. Schaamte is hun deel. Schande is hun lot. Van mij krijgt de islam alleen een mistroostige blik en het gevoel van afschuw. Misschien is medelijden nog te veel eer voor dat stel misantropen, de brengers van ongeluk, de veroorzakers van rampspoed.

  Nooit nooit nooit zal een moslim vrede kennen, of geluk. Ook al struikelt hij er over, als iemand zijn overtuiging baseert op leugens en afgunst dan blijft dat leven voor altijd ondermaats. Een moslim zal nooit excelleren, nooit zal hij vreugde kennen anders dan schadenfreude. De moslim blijft daarom altijd opkijken naar mensen die wèl een zinvol leven hebben. Een moslim heeft een ellendig leven dat het niet waard is om geleefd te worden!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Geef mij maar bloom.
  Iemand nog koffie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s