Aanslag Charlie Hebdo: Vlaams Belang geschokt, maar niet verbaasd

Screenshot_15

Het Vlaams Belang is geschokt door de terreuraanslag op het Parijse hoofdkantoor van het satirische magazine Charlie Hebdo waarbij twaalf mensen het leven lieten. Geschokt maar niet verbaasd. Bij monde van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken betuigt de partij haar medeleven aan de slachtoffers en hun nabestaanden.

Het bloedbad dat vandaag in Parijs werd aangericht door 2 Jihadisten bewijst andermaal het gevaar van de islamisering en de oprukkende jihad in Europa. Na de aanslagen in Londen, Madrid, Amsterdam en Brussel eist de islam nu ook een zware dodentol in Parijs.

Dat de waarschuwingen van alle islamkritische stemmen andermaal worden bewaarheid, geeft aan hoe groot het schuldig verzuim is van al diegenen die het huidige knuffel- en pamperbeleid willen voortzetten.

Samen met alle islamkritische partijen in Europa pleit het Vlaams Belang voor een keiharde aanpak van Jihadisten en verwerpen wij elke poging om jihadstrijders te ontraden het land te verlaten. Tom Van Grieken: “Het probleem is niet dat jihadstrijders het land verlaten, maar wel dat zij terugkeren. Bovendien bewijst deze aanslag dat elke poging om Jihadisten hier te houden aanslagen op eigen bodem in de hand werken. Het zijn immers niet alleen terugkerende Jihadisten die een groot veiligheidsrisico vormen, maar evenzeer Jihadisten die worden verhinderd te vertrekken.”

Het Vlaams Belang zal daarom morgen in de Kamer, bij monde van Filip Dewinter, het ‘contra-propagandaproject’ van minister Jambon, waarbij gepoogd wordt Jihadisten opnieuw in onze samenleving te integreren, aanvechten.

Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang

Barbara Pas
Fractievoorzitter in de Kamer

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aanslag Charlie Hebdo: Vlaams Belang geschokt, maar niet verbaasd

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Driek zegt:

  Je moet toch wel echt helemaal van de pot zijn gerukt om Jihadisten opnieuw in onze samenleving te integreren. Ik vraag me werkelijk af wat er toch in die hoofden omgaat. Het zijn gewelddadige moordenaars, en die willen ze integreren. Ze zijn niet goed snik.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Vooruitlopend op wat Geert Wilders waarschijnlijk over deze gruwelijke moordpartij gaat zeggen, kan ik instemmen met de uitspraken van Tom van Grieken van het Vlaams Belang. Het is afschuwelijk wat er is gebeurd, maar ook wij, PVV-ers kijken er niet echt van op. Het was te verwachten, helaas. Hoe lang al waarschuwt Geert Wilders voor dit soort grote gevaren, die recht op ons afkomen? Hij blijkt nog steeds een ‘roepende in de woestijn’ te zijn!
  Ik las in De Telegraaf wat diverse regeringsleiders hebben gezegd, maar dat was voorspelbaar. Natuurlijk zijn ze ‘geschokt’, maar het hoge woord komt er ook nu niet uit!
  Hoeveel doden krijgt Europa nog te betreuren als gevolg van die moordlustige moslims? Ik was het voor 100% eens met Putin, die zei dat NIETS deze aanslag kon rechtvaardigen!
  En zo is het.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De politieke partijen die het huidige knuffel- en pamperbeleid uitvoeren en ondersteunen zijn medeschuldig aan dit soort moorden en aanslagen !!

  Like

 5. ten diepste zijn alle moslims in europa eventuele pathologische psychopaten naar het voorbeeld van hun door de duivel bezeten voorganger (voorbeeld) mohammed! Jezus is gelukkig ook voor deze moslims gestorven, er is nog steeds HOOP voor al deze misleidde mensen!!!Shalom van Leon van Duren.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Ach, klein incidentje, heeft echt niets met islam te maken!!!!!!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het geheel eens met het artikel. Laat de moorddadige moslims maar vertrekken naar IS, en de andere moslimterreurgroepen. Maar NOOIT meer terug laten komen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s