Aanslag op Charlie Hebdo, alle medeleven met de nabestaanden. Dit alles was niet nodig geweest. Met dank aan de EU en de regering.

130602

(Door: Martha N.)

STOP DE ISLAMISERING! GEERT WILDERS WAARSCHUWDE STEEDS OPNIEUW. WAT VANDAAG GEBEURDE IN FRANKRIJK IS SLECHTS EEN VOORPROEFJE. DIT RAAKT ONS ALLEMAAL!

“Dit raakt ons allemaal”, zegt Rutte, die zijn verbijstering heeft uitgesproken over de aanslag op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo.

Mijnheer Rutte, U hoeft niet verbijsterd te zijn, want DIT wat vandaag gebeurde, is waar elk land waar moslims wonen mee te maken zal krijgen. Vandaag was het in Frankrijk. Het is slechts een voorproefje. U leeft toch niet met Uw kop in het zand!? Bent U echt zo wereldvreemd om te denken dat het ons niet kan gebeuren?

Dat U en onze regering, ook de christenpartijen, maar doorgaan en doorgaan met volstoppen van ONS land met nog meer moslims is onbegrijpelijk. U bent hoogmoedig en betweterig door niet naar de BURGERS te luisteren. Weet U  nu nog niet dat ZIJ, de moslims, de wet uitmaken en niet WIJ!?

Heeft GEERT WILDERS niet reeds lang genoeg gewaarschuwd? Weggehoond en weggelachen is hij en met hem ruim twee miljoen andere Nederlanders! Niet hij en wij zijn de gekken en Nazi’s, nee, dat zijn de landbestuurders met de EU voorop! Het is gewoon een kwestie van tijd.

Op de radio hoor je de deskundigen alweer hun woordje doen. Ze weten nog beter dan de moslims zelf hoe deze denken. Allemaal bang dat we massaal de lieve moslims wat aan gaan doen. Moslims vragen bescherming aan. Zij draaien de rollen om. Wij vertonen vijandig gedrag.

DUS MARK RUTTE IS VERBIJSTERD? Een laffe terreurdaad noemt hij het. Hij kan beter zeggen: Een laffe terreurdaad door de moslimextremisten! WIJ zijn NIET verbijsterd, we hebben niet anders verwacht!

TIMMERMANS. Dan hebben we ons Franje Timmermans, ook zo voor de Palestijnen en moslims.

Timmermans zegt: “Dit is een aanslag op ons allen.” De aanslag in Parijs op het satirische weekblad Charlie Hebdo is een „aanslag op ons allen”… Hij stelt geschokt te zijn en te rouwen om de slachtoffers.

WAAROM GESCHOKT, MIJNHEER TIMMERMANS? Het was te verwachten! Zij hebben nu even, voor een moment, laten zien WIE de baas is. Hij zegt verder: “Barbarij zal niet zegevieren!” Terrorisme zal verslagen worden! Ha, prachtige lege woorden. Mag ik vragen waarmee, mijnheer Timmermans?

TE LAAT, mijnheer Timmermans, het zegeviert reeds! En ik blijf het zeggen: daar heeft in Nederland onze overheid zorg voor gedragen. In Frankrijk de Linksen, net als in Duitsland, en dat met grote medewerking van “Angel” Merkel en kijk naar de andere landen… Tja mooi gezegd mijnheer

Timmermans: “Terrorisme zal verslagen worden als we opkomen voor onze gezamenlijke vrijheid en als we tonen bereid te zijn onze normen en waarden te verdedigen, schouder aan schouder”, onderstreept Timmermans. “Opkomen voor onze gezamenlijke vrijheid, schouder aan schouder”? Ook hier te laat! WIJ hebben geen vrijheid meer en gaan we een keer schouder aan schouder staan, zijn we nazi’s!

In Frankrijk strijdt Marine le Pen, velen staan achter haar maar, waar wordt zij voor uitgemaakt?

In Duitsland is de anti-islam PEGIDA. Mensen die verstand hebben, weten wat er aan het gebeuren is en wat er op hen afkomt. DIT IS schouder aan schouder strijden tegen de islam en TEGEN NOG MEER en meer meer, waarbij een land eigen normen waarden verliest! Hoe worden deze mensen benaderd door de overheid? Belachelijk gemaakt, weer Nazi-geroep,zij zijn de slechteriken!

Hoe gaat het hier in Nederland? Waar worden de PVV´ers voor uitgemaakt?

“Barbarij zal niet zegevieren”? Barbarij heeft gezegevierd! Dankzij de EU en onze regeringen. Er moeten eerst verschrikkelijke dingen gebeuren zoals vandaag en zelfs dán willen ze, wanneer de eerste schrik voorbij is, niet toegeven dat het moslim”geloof” gewelddadig en overheersend is. Hoe stom en eigenwijs kunnen de leiders van onze landen zijn?

PS: Ik hoor zojuist op de radio NPO1 beweren: Moslims hoeven geen afstand van terrorisme (en van deze Parijse aanslag) te nemen, want dit alles heeft NIETS met de islam te maken….

Door:
Martha N.
(voor www.ej.bron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, politici, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op Aanslag op Charlie Hebdo, alle medeleven met de nabestaanden. Dit alles was niet nodig geweest. Met dank aan de EU en de regering.

 1. Fred zegt:

  Ik stel voor om Karadzic met een riante schadevergoeding vrij te laten.
  Idem Mladic maar hij krijgt ook nog eens de Militaire Willems orde. En als het kan ook nog de functie van commandant der strijdkrachten want op die post hoort een èchte militair te zitten.
  Vooral nù.
  En Milosovic moet postuum worden vrijgesproken van al het hem ten laste gelegde.
  Dit is mijn voorstel en daar zullen de moslims het mee moeten doen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Fred: 17.56. uur. Geheel mee eens. Ook in het Joegoslavië conflict werden de moslims gesteund door verraders van: de EU, de rode president Clinton en de NAVO! Nooit hebben ze aandacht gegeven aan de smerige OORLOGSMISDADEN van HET MOSLIMBEEST ORIC, die 100 Servische dorpen uitmoordde! Nooit, want dat kwam de verraders der politiek niet uit! En weer, is het hetzelfde liedje, weer worden moslimkonten gelikt! Walgelijk!

   Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , ik heb die acties tegen die mensen nooit kunnen begrijpen en lang gedacht dat mijn sympathie voor Karadzic en Mladic een rare afwijking van mezelf was .
   Kan me helemaal vinden in je verhaal , Fred .

   Like

  • Enzo zegt:

   Darn it, jullie hebben helemaal gelijk. Die seculiere vooroorlogse Bosiche moslims, die nauwelijks iets meer van Islam wisten dan Suikerfeest vieren, zijn echt met goede reden aangevallen. Die Montenegrijn Karadzic, die zijn bergdorp in Montenegro heeft verlaten om in Bosnie te studeren en werken, had alle reden toe om Bosnie alleen voor de Serviers te willen en om die verschrikkelijke Bosniche moslims te verdrijven of te vermoorden (die alleen Moslim met een grote M werden genoemd, omdat hun oorspronkelijke naam, Bosniaks, bij de inlijving van Bosnie bij het Koninkrijk van Serven in 1919 werd afgenomen).
   Mladic was ook zo’n goede man (trouwens, geboren in Bosnie, maar net als het meerendeel van de Serviers heeft hij zijn wortels in Montenegro). Ik herinner me zijn mooie woorden bij het begin van de belegering van Sarajevo: ”granateer Velesici (een wijk), daar wonen weinig Serviers” en ”granateer de hele nacht, maak ze helemaal gek”. Zo’n schat. Net als Karadzic (”denk niet dat jullie de Bosnische moslims niet naar de afgrond van existentie zullen leiden”). Mooie woorden.
   En Slobodan, zijn naam zegt het helemaal…gek op vrede…daarom ook het oorlogvoeren tegen de Kroaten en Bosniers (want ”waar een Servisch graf ligt, is Servisch land”, het mooie oude Servische gezegde). De Kroaten waren stiekem vast ook moslim, daarom moest Mladic de Kroatische Vukovar aan puin schieten.
   En Oric, Slobodan’s oude bodyguard…zijn verschrikkelijke acties praten alles wat de Serviers hebben gedaan goed. Srebrenica, een van de laatste plaatsen in Oost-Bosnie waar de Bosniaks niet uit verdreven waren (en ze vormden tot aan ’92 de meerderheid in dat gebied…in augustus ’92 waren ze zo goed als verdreven/uitgemoord…zoek maar info over de steden Visegrad en Foca op, Bijeljina, Zvornik). Oric was niet goed, maar in het Servische leger en bij de orthodox-christelijke paramilitairen waren er minstens 100 Orics. Niet voor niks hebben de Serviers 90% aandeel in alle misdaden in de bOsniche oorlog (volgens de CIA), en zijn de slachtoffers het meest onder de Bosniaks te vinden,waaronder het meest Bosniak-civielen. Tegenover de meerendeels militaaire slachtoffers bij de Serviers. Makkelijk op te zoeken feiten.
   Ja, Mladic en co verdienen medailles, want ze wisten wel raad met die moslims, Want de Bosische autoschtone moslims waren 20 jaar geleden al schuldig aan de alle daden van de uit de Maghreb geimporteerde moslims .

   Voor je de oorlogsmisdaden van de Serviers in het VRS goedpraat, leer de taal, bekijk en beluister authentieke beelden, gesprekken, van net voor de oorlog en tijdens. Leer de geschiedenis kennen, en niet alleen die van Joegoslavie, maar ook van ervoor, van de Servische trektochten in de Ottomaanse tijd uit Montenegro en Zuid-Servie naar het noorden (in Vojvodina woonden ooit de Duitsers en de Hongaren) en het westen, lees de boeken van bekende Serviers als Dedijer.
   Het is een interessant volk, ze hebben geleden in het verleden, maar ook zelf veel leed toegebracht. Wat sommige van hen (niet alle!) hebben gedaan in Bosnie 20 jaar geleden moet niet worden goedgepraat omdat Islam bloeddorstige stromingen en aanhangers heeft die de laatste 15 jaar een jihad zijn begonnen tegen vrijdenkers.

   FYI, Je suis Charlie….De echte linkse Charlie….Je suis juif….Je suis Bosniaque…je suis athée.

   Like

 2. jitskesez zegt:

  Roep op tot het drukken en verspreiden van zoveel mogelijk Hebdo cartoons! Dan stel je pas een daad! https://creepingsharia.wordpress.com/mohammed-cartoon-collection/

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Het bevreemd mij totaal niet dat deze moslimterroristen een bloedige aanslag gingen plegen in een Europees land! Hun linkse knuffelaars vonden hen toch helemaal NIET gevaarlijk en ze dachten met het aanbieden van gastvrijheid dat zij het tuig wel zoet konden houden. In feite zijn de, niet erg praktische, EU-leiders te vergelijken met een jonge schaapherder uit een fabel van Aesopus. Deze vond het, omdat hij zich verveelde, hartstikke leuk om mensen voor de gek te houden door constant te roepen dat er zogenaamd een wolf bij de kuddes rondliep. Iedereen liet zich steeds maar beetnemen totdat er ECHT een wolf kwam aansluipen! Toen geloofde niemand de jongen meer, nadat hij om hulp schreeuwde, zodat de wolf ongestoord een aantal schapen kon bemachtigen en verslinden.
  De vergelijking: de jonge schaapherder (EU-politici) hoedt schapen (EU-burgers) maar op een vervelende manier en drijft de spot met een naderend gevaar, de mensen die hij voor de gek houdt (Europese regeringsleiders) nemen hem daarna niet meer serieus en dan duikt er opeens een wolf (moslimextremisten) op die rustig de schapen kan aanvallen.
  Ik voel inderdaad medeleven met de doden van Charlie Hebdo in Parijs en begin de islam en de EU-politici steeds meer te haten!! Eigenlijk hadden ze daar in dat Franse tijdschrift het verhaal van ‘Animal Farm’ van George Orwell moeten afdrukken waarin linkse bestuurders al de varkens van het oppervarken Napoleon worden afgebeeld en de honden als de Gestapo en de NKVD! Deze varkens en honden waren gewoon een kruising van grootkapitalisten en Stalinisten daar zij hun mededieren gruwelijk onderdrukten omdat zij vonden dat alle dieren gelijk waren maar zij meer gelijk dan de rest. Daarbij zijn varkens en honden voor dat islam-uitschot toch al zo onrein als de pest!
  De afgebeelde en gesluierde moslima doet me met het infrarode licht, dat als de pendule van een oude klok op en neer gaat, denken aan de scanner van de onverwoestbare auto KITT uit de serie ‘Knight Rider’ en hij had een kwaadaardige tweelingbroer die KARR heette en zich keerde tegen diens schepper. Het zou mij trouwens helemaal niet verbazen als na deze vreselijke aanslag talloze woedende en islamhatende Europeanen overal moskeeën in brand steken en moslims aanvallen!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jules Vismale 7 januari 2015 om 18:15

   “De afgebeelde en gesluierde moslima doet me met het infrarode licht, dat als de pendule van een oude klok op en neer gaat, denken aan de scanner van de onverwoestbare auto KITT uit de serie ‘Knight Rider’ ”

   Ik associeerde het plaatje met hellevuur.

   Like

 4. E.J. Bron zegt:

  Rutte “geschokt”? Ik ben GESCHOKT door de grenzeloze naïeve dhimmitude van Rutte! De vuile land- en volksverrader!

  Like

 5. GroenLinks lid Carin: ‘Stuurde Le Pen de terroristen naar CharlieHebdo?’

  http://www.dumpert.nl

  Plaatje bij GroenLinks lid Carin: ‘Stuurde Le Pen de terroristen naar CharlieHebdo?’

  “Groenlinksgekkie Carin Hereijgers doet ook een duit in het zakje #charliehebdo”

  De zeer opmerkelijke tweet die Hereijgers het internet op slingerde: “Zou het kunnen dat le Pen een paar jongens heeft gestuurd om mensen meer op haar lijn te krijgen? Iedereen kan wel iets roepen.”

  Trek het lidmaatschap maar in.

  CharlieHebdo.

  Laf om deze daad af te schuiven naar een ander. Blijkbaar kan mevrouw Hereijgers de waarheid niet aan of wil ze het niet zien.

  inderdaad. En ben benieuwd of deze uitspraak nog verder in het nieuws komt. 3

  Ik neem aan dat GroenLinks haar per direct uit de partij zet. Wat een dwaas zeg. 4

  Afgestudeerd in vrouwenstudies. Het blijkt maar weer eens dat universiteiten grote linke indoctrinatie fabrieken zijn.

  Moeten we dit GR meisje serieus nemen?? Nee toch zeker. Wat een dwaas.

  Mevrouw Hereijgers bedient zich op haar website van uitspraken van Henriette Roland Holst, Arundhati Roy, Ben Howard en Winston Churchill.

  Gezien de kwaliteiten van haar eigen opmerkingen weten we nu waarom.

  Kan mevrouw Le Pen geen 6500 aanklachten indien tegen deze onnozele groen-links representant?

  Domme mensen blijf je houden. Zo kun je wel van alles de wereld in sturen. Je kunt je afvragen wat de zin daarvan is. Tot nu toe alleen maar onzin

  Gewoon terug sturen naar haar moestuintje, ze heeft namelijk het verstand van een aardbei

  Schandelijk gedrag voor een volks vertegenwoordiger

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Martha u schrijft: “PS: Ik hoor zojuist op de radio NPO1 beweren: Moslims hoeven geen afstand van terrorisme (en van deze Parijse aanslag) te nemen, want dit alles heeft NIETS met de islam te maken…”

  Juist daarom is het zo noodzakelijk dat deze islam-etterbuil in alle hevigheid openbarst, zodat het niet meer ontkend kan worden dat wij ons in staat van oorlog met de islam bevinden, dat de islam de bron van alle kwaad is. Dat islam gelijk staat aan zowel fysische als psychische terreur.

  Dit is het moeilijkste proces, omdat alle, vooral linkse ‘goedmenschen’ obstinaat weigeren toe te geven dat de islam-doctrine op zich de oorzaak van al deze miserie is. Dat en dat alleen is het keerpunt om van deze smerige pseudo-godsdienst af te geraken.
  Iedere keer opnieuw, en opnieuw dient de inhoud van de dodelijke koran aangetoond als enige oorzaak van alle geweld. De islam betekent geen vrede, maar onderwerping aan allah, hun fictieve god, wat impliceert dat moslims niet zullen rusten vooraleer de laatste ongelovige, wij dus, zich heeft onderworpen aan de islam. Desnoods met geweld.

  Ik heb het al gezegd, we evolueren zo stilaan onvermijdelijk naar een burgeroorlog, en ja, ‘islammers’, jullie hebben inderdaad redenen te over om ongerust te zijn. Want de onvermijdelijke afrekening zou uiteindelijk, ook voor jullie, wel eens heel erg dramatisch kunnen uitvallen. Wie storm zaait, zal wind oogsten, zegt het spreekwoord. Of denkt u nu werkelijk dat wij ons als vrije, beschaafde mensen ooit zullen onderwerpen aan een dergelijk barbaars gedachtengoed? Dan hebben jullie het werkelijk verkeerd voor. Het tij begint langzaam te keren, ondanks alle pogingen van een Merkel of een Hollande, daarin gesteund door de verenigde media, om de islam als vredevol af te schilderen. Deze tendens kan nl. niet meer gestopt worden, omdat meer en meer mensen er in slagen om hun leugens te doorprikken. Daarom zijn sites als deze zo belangrijk als tegengewicht voor de officiële media. Het is net als een sneeuwbal, hoe groter ze wordt, hoe sneller ze van de helling rolt. Dit proces is nu aan de gang.

  Like

  • Martha N zegt:

   Juist, Geronimo, laten we hopen dat deze mensen niet voor niets gestorven zijn en dat de ogen van de bevolking nu eindelijk eens open gaan. Die van onze politieke leiders zijn dicht en ze zijn nog doof ook!

   Like

 7. aquarius4422 zegt:

  De afgelopen maanden volgen de terreur aanslagen elkaar steeds sneller op. De aanval op Charlie Hebdo werd duidelijk met militaire precisie door ervaren jihads uitgevoerd.
  Van dit soort zijn er de afgelopen maanden honderden, zo niet duizenden, onder het mom van “vluchteling” Europa binnengekomen met een duidelijk doel namelijk de westerse samenleving totaal ontwrichten.
  Het uiteindelijke doel mag wel duidelijk zijn, de onderwerping van het westen en hun beestachtige ideologie hier vestigen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  PS: Ik hoor zojuist op de radio NPO1 beweren: Moslims hoeven geen afstand van terrorisme (en van deze Parijse aanslag) te nemen, want dit alles heeft NIETS met de islam te maken….

  Wat maak dat nou uit, als ze zeggen wel afstand te nemen liegen ze toch !!!!
  De Nederlandse politici (op de PVV na) en de hele Europese kliek zijn mede schuldig doordat ze allemaal de koppen in het zand steken.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De politieke kliek zit het weer recht te lullen. Aan deze lapzwansen wil ik het volgende meegeven: luister hypocrieten van VVD t/m de PvdD, en alles daartussen, JULLIE willen WILDERS vervolgd zien, maar PRATEN MOORD OP 12 ONSCHULDIGE MENSEN GOED! Dat is jullie dubbele moraal waar ik van walg, en met mij nog veel meer mensen. Toevallig heeft Dhr. Wilders geen enkel mens vermoord, maar de ISLAM in 1400 jaar tijd plm. 700 miljoen!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ow, de heren zijn weer ‘geschokt’ en ‘verbijsterd’!
  Laat me niet lachen; alsof ze niet weten waartoe de moslim in staat is!
  Dat weten ze donders, goed maar ze willen de islam gebruiken om ONS uit te roeien; dat is lekker goedkoop omdat de islamiet z’n eigen ‘moordgereedschap’ (mes, zwaard, machinegeweer) meebrengt.
  Kost de ‘staat’ dus geen kogels, bommen, vergif, enz.

  Natuurlijk gaan dergelijke aanslagen ook hier plaatsvinden; daarvoor waarschuwen wij ‘leken’ toch al vele jaren? En Geert Wilders? Die wordt verdorie voor de rechter gesleept OMDAT hij iedereen waarschuwt!

  Wat ben ik het meer dan zat! We komen echt nooit meer van de reeds ‘geïmporteerde’ moslims af en de instroom van de op ons parasiterende ‘asielzoeker’ gaat maar door en door…
  Hoe zouden we van die ellende af moeten komen? De overheid, de landverraders hebben immers de zijde van de islam gekozen? WIJ tellen toch niet meer mee? WIJ zijn toch alleen maar lastig en duur? WIJ zijn toch intolerant?
  Ik ben haast geneigd om een einde aan mijn leven te maken uit angst voor het gebrek aan toekomst en uit ‘dwarsheid’; omdat euthansie niet mag; omdat je niet ‘dood’ mag.
  En ik doe graag wat NIET mag als het in mijn eigen rechtvaardige ogen gewoon goed is.

  Alles is beter dan onthoofd worden door een rif-zwijn. 😦

  Like

  • Willie zegt:

   Al eens gedacht aan zo’n rif zwijn te slachten wanneer dat ongedierte op je af zou komen ??Zelf een eind aan maken? Dat plezier gun ik hen niet , liever er een paar mee sleuren eerst

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Willie 7 januari 2015 om 20:16

    Ik heb er al wel eens aan gedacht om op zo’n kudde moslms/’asielzoekers’ in te rijden met de auto, maar het risico dat je daardoor zelf vanaf je nek verlamd op bed komt te liggen, is me veel te groot. Stel je voor: kun je alleen je gezicht nog bewegen en dan ben je afhankelijk van de zwaar afbrokkelende ‘zorg’ hier!

    Als er een rif zwijn, luidkeels schreeuwend dat allala zo groot is, op me af zou stormen, denk ik dat ik volledig in shock zou zijn; zo niet: dan zou ik het grootste koksmes dat ik in huis heb, in z’n pens steken. Vooropgesteld dat ik dus in mijn huis zou worden aangevallen door een rif-aap. Op straat loop ik niet met dat grote mes.
    Krijg je trouwens nog een boete voor ook, als een knopendoos je met zo’n niet ingepakt wapen ziet.

    Like

 11. Martha N zegt:

  Kanzlerin Merkel: „Angriff auf die Meinungsfreiheit“
  Ja, dat is het. Maar wat doen ze zelf met haar aan het stuur? Het gaat net zo als in Nederland e.a.
  WIJ, de mensen die tegen NOG meer protesteren, hebben WIJ meningsvrijheid?
  Pegida wordt binnen kort de mond gesnoerd, demonstraties met waarschijnlijkheid verboden, is DAT meningsvrijheid? Heeft Wilders meningsvrijheid? Hij wordt aangeklaagd wegens het zeggen: willen we nog meer! Nu ineens durft Merkel dit te zeggen, ik zou zeggen denk eens na wat je zegt!

  Like

 12. Martha N zegt:

  De buurlanden zijn eveneens gewaarschuwd, omdat de daders mogelijk het land uit zullen proberen te vluchten.
  WAAR zouden deze terroristen naar toe vluchten? Het is OF naar Noord Belgie, OF naar Nederland!
  Gezien het hier een moslim paradijs is en we bekend staan om het herbergen van terroristen, is dit laatste ook niet uitgesloten.

  Like

 13. Juan zegt:

  Wat meneer Rutte ervan vindt, heeft weinig relevantie. Laat hem op woensdagmiddag nou maar pannenkoeken eten bij zijn moeder.

  Like

 14. RenM zegt:

  Soms bekruipt mij het gevoel dat er gladio-achtige groepjes achter dit soort aanslagen zitten. Welke handelen namens een 2e agenda van de eigen staat (Verenigde Europese dictatuur)
  Dit lijkt op diabolisch handelen. Overigens het woord diabolo’s kan je ook vrij vertalen met dooreenwerper. Iedereen kan iets uit de Koran roepen en gelijktijdig de trekker overhalen.
  Het gevolg: mensen worden tegen elkaar opgezet. Blijf alles van zoveel mogelijk kanten bekijken.
  Natuurlijk worden bewust asiel zoekers en masse binnen gehaald…..verzekerd van chaos.

  Staatsterrorisme-Definitie
  Staatsterrorisme is een daad die wordt beschouwd als terreur en wordt uitgevoerd, gedoogd of gesteund door een staat. Zoals terrorisme in het algemeen, gaat het over moedwillige aanvallen op burgers, met als doel het bereiken van een politiek of religieus doel.

  Zoals het gebruik van het woord ‘terrorisme’ al controversieel is, is het woord ‘staatsterrorisme’ nog controversiëler. lees verder: http://nl.wikipedia.org/wiki/Terrorisme#Staatsterrorisme

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/prof._dr._daniele_ganser_die_nato_und_ihre_geheimarmeen

  Like

 15. Frerik zegt:

  Beste Martha Ik had dit verhaal van de geschokte regeringleiders vanmiddag onderweg in de auto gehoord en was door kwaadheid bijna in de berm gegaan. Want als meneer Rutte geschokt is had hij dit niet aan zien komen en dus totaal niet verwacht. Die frustratie die dan bij mij en jullie alle reageerders opkomt.”” omdat deze nietwetende klootbewoner geschokt is en dus nog nooit geluisterd heeft naar de gewone genaaide en verkrachte nederlander en niet naar Geert Wilders die al jarenlang niet meer vrij is in eigen land” heeft u prachtig verwoord in deze uiteenzetting. Nu ben ik al te voorbarig geweest en zonder toestemming aan u te vragen heb ik deze uiteenzetting gekopieerd en in de contact pagina geplaatst van de VVD. met een aanvulling van een enkele regel van mezelf want ik vond dat ze dit moeten lezen.. Ben ik nu te ver gegaan of vind u het goed dat ik dit gedaan heb , Ik hoop iets van u te vernemen , eventjes om mij niet rot hoeven te voelen ten opzichte van jullie allemaal want jullie zijn mij allen dierbaar.
  Groeten frerik

  Like

  • Martha N zegt:

   Beste Frerik, gelukkig ben je niet in de berm gereden. En nee ik ben niet boos hoor, we vechten allemaal voor de goede zaak. Maak je maar niet bezorgd, ik ben allang gesignaleerd… ze houden deze site best wel in de gaten, beter dan dat ze de terroristen in de gaten houden (LOL).

   Like

 16. Fred zegt:

  Over onze staats landverraders en hun propaganda media wil ik geen woord vuil maken.
  En dat doe ik dan ook niet.
  Misschien, heel misschien, maar ik denk het eigenlijk niet, zet dìt hun vergiftigde brein een bèètje aan het denken; https://www.youtube.com/watch?v=RnIDbOUluMY
  Maar ook dàt denk ik eigenlijk niet.

  Like

 17. rakkertje zegt:

  JE SUIS CHARLIE

  Wie nog ? …

  Like

 18. Pieter G zegt:

  Dat Rutte verbijstert is moet satire van hem zijn.
  Hij en zijn mede landverraders hebben juist alle medewerking verleent aan de islam om die midden in ons land te vestigen.
  Alle deuren gingen open.
  Hoewel iedereen met een greintje verstand dat zeer onverstandig vond omdat de islam alleen maar voor ellende zorgt. Maar ja, dan is er weer” mooi werk ” te verrichten. moskeeën beschermen en wilders afzeiken omdat hij de waarheid spreekt wat niet de bedoeling is volgens de politieke dogmatiek van kop in het zand steken en hem er uit halen om verbijstert te roepen.

  Al onze politieke leiders die de islam binnen hebben gelaten zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor alle misdaden die de islam in ons midden uitvoert.

  Wie als Rutte welbewust een psychopathische moordenaar in zijn huis binnen laat mag zich het aangerichte bloedbad en verkrachtingen van zijn familieleden aanrekenen.
  Niet dat hij die heeft als seksloos persoon zijnde maar daar gaat het niet om.
  Wat zijn laatste verbijsterende gedachte zal zijn net voordat hij zelf een kopje kleiner gemaakt is laat zich raden.
  jee, zeg….Wilders had toch gelijk.

  Like

 19. mijn-idee zegt:

  afstand nemen van deze terreur niet nodig…… nee tuurlijk niet. “Ze “willen uiteindelijk allemaal het zelfde………. wereldmacht en overheersing, dus waarom zouden ze…………
  Nog even ‘low profile’ maar als ze de kans krijgen……..

  Ik hoef het niet.

  Mag ik vannacht dood blijven?

  Kotsmisselijk word ik ervan….

  Like

 20. Wat een prima artikel!

  We zijn (weer) verraden door collaborateurs en politici waaronder, maar niet uitsluitend, de Partij van Allah (PVDA) met hun smerige verraderspraktijken.
  Het wordt nu wel echt hoog tijd, het is misschien nog niet te laat, om de islam uit Europa te verdrijven, te beginnen in Hollandistan.

  Gaan straks alle moskeeen, zogenaamde gebedshuizen en andere islamitische roversholen in vlammen op?
  Zo niet dan wordt de islam onze ondergang.

  Dit was een vlammend betoog van Dhr. M.Olotov C.

  Like

 21. Cathja zegt:

  Ik sluit me aan bij de reageerders die vóór mij waren. Er is al zoveel gezegd, dat ik er niets aan toe kan voegen.
  Prima artikel weer van Martha N.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Je kan het mooi onderdrukken Martha, die gesmoorde ingehouden woede.
  We lezen het tussen de regels door, maak van je hart geen moordkuil!!!
  Weer een beschaafd stuk, dank je.

  Like

 23. Anneke zegt:

  En daar ben ik het helemaal mee eens……

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoor net van mijn eega, dat de slappe zak HOOI, RUTTE (VVD) vanavond spreekt op de DAM in Amsterdam! De vieze huichelaar!

  Like

 25. luckybee zegt:

  Van uit de Koraan gezien is deze Hebdo aanslag 100% gelukt.de kafirs zijn voor hun Allahś beledingingen gedood, en de drie moordenaars zijn martelaren geworden.en zitten nu verenigd met hun 72 maagden in Mohammedś hemelse bordeel zamen.Wedden dat dat voor vele moslimsnaapers als voorbeeld worden gebruikt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s