Allah’s kleine helpertjes willen moskeeën beveiligen!?

Screenshot_16

(Door: pfkoops)

Citaat Reformatorisch Dagblad 5 januari: “De Rotterdamse ChristenUnie-SGP-fractievoorzitter Setkin Sies heeft moskeebestuurders in de Maasstad aangeboden om te waken tijdens het vrijdagmiddaggebed”. Een dag later kopt zij: “CU/SGP Den Haag wil helpen bij beveiliging moskeeën”. Dit naar aanleiding van moskeeën die in Zweden in de brand zouden zijn gestoken. Toen ik dit las moest ik opnieuw denken aan de titel “Gods kleine helpertjes”, maar nu in de geïslamiseerde variant met daarin afgod Allah als onderwerp. Een paar kanttekeningen.

Allereerst zijn er vraagtekens te zetten bij de berichtgeving over de branden. Op de website Nieuw Religieus Peil zijn berichten te lezen als ‘Moslims staken moskee in brand in Zweden’. Bovendien is de situatie in verband met geweld ten gevolge van immigratie en verdergaande islamisering in Zweden grimmiger dan in Nederland. Lees ter bevestiging hierover het goede artikel van Franklin ter Horst. Dat er op sociale media door burgers berichten worden neergezet om ook hier maar de moskeeën in brand te steken, is afkeurenswaardig. Ik ben zelf ook lid van betreffende Facebook-groep, maar met dit soort berichten doet zij de PVV en andere islam-kritische partijen geen goed, al is het erg ongenuanceerd van derden om de PVV om verantwoording te vragen over c.q. afstand te doen van de gedane misselijke uitlatingen.

Persoonlijk zie ik deze afgodentempels ook liever niet, maar wel via democratische middelen en nooit en te nimmer met geweld. Nu de Facebook-berichten door RTL4Nieuws zijn uitvergroot, is er blijkbaar voor de politici van SGP/CU reden om in actie te komen om als Allah’s kleine helpertjes mee te helpen afgodentempels te beveiligen. Met deze actie staat de SGP ondertussen mijlenver van haar beginselen af om valse godsdienst te weren als haar overheidstaak. Daarnaast kun je je afvragen of de in principe sympathieke geste nu verwacht wordt door de gemiddelde kiezer van de SGP/CU. Ik vrees dat christenen die op de PVV zijn gaan stemmen op deze wijze nooit terug worden gewonnen. Integendeel, het zou wellicht kiezers kunnen kosten, daar gekozen volksvertegenwoordigers impulsief dingen gaan doen die niet in het verkiezingsprogramma zijn beschreven en waarvoor zij dus geen mandaat hebben gekregen. De conclusie dat de hele actie er één is voor de Bühne lijkt dan ook op zijn plaats. In Den Haag en Rotterdam zijn ‘Gods kleine helpertjes’ dus geëvolueerd  tot Allah’s kleine helpertjes. Dit moet de schepper en bioloog van de column met deze prikkelende titel onze minister Plasterk toch deugd doen.

Eerder heb ik veel geschreven over de islam en Allah en vergelijkingen met het christendom. De verschillen zijn levensgroot. De visie van zendeling Imja die beweert dat een christen, die godsdienstvrijheid bepleit voor een moslim, de weg baant naar zijn ondergang spreekt mij erg aan. Voor een christen lijkt het me meer op zijn plaats om de moslim weg te krijgen bij het vrijdaggebed in plaats van deze te gaan helpen om een vreselijke afgod, in wiens naam iedere dag velen worden omgebracht, op een dwingende manier eer te bewijzen. De houding van politici, waaronder ook de plaatselijke burgemeester Melis van de Goep met zijn overbodige opmerkingen over de islamitische gemeenschap tijdens zijn Nieuwjaarsspeech, die nu moslims koesteren in hun slachtofferrol, is er een van dhimmitude en tekenen een overdreven reactie die voortkomt uit politieke correctheid. Helaas is de evenwichtigheid in de media zoek, wat tot gevolg heeft dat sommigen in de politiek al te emotioneel gaan reageren.

Door:
pfkoops
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Moslims, Naïviteit, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Allah’s kleine helpertjes willen moskeeën beveiligen!?

 1. koddebeier zegt:

  Christen huichelaars dienen allah !!!!! De hielenlikkers van de moslims !!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Je zou het niet verw88, het fucking toppunt van apeasement en dhimmietude!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Nog een gestoorde erbij in Nederland. Zou hij nou echt denken dat moslims daarop zitten te wachten. Die hebben echt niks met christenen als ze overal verjagen en dat zou nog de meest gunstige reactie zijn, liever vermoorden ze overal de christenen.

  Like

 4. beatsme zegt:

  Ach, ik zie het als een mentaliteitsverschil.
  Ik heb in Azië gewoond gedurende 6 jaar (niet het moslim bevolkte deel) en dan herken je de basisprincipes van de “tien geboden”.
  Dat ligt anders in de Islam met sommige geboden. Daar heb je de plicht om te doden bijvoorbeeld. Verder heb je de ruimte voor polygamie, overspel, en hoererij als man. Vrouwen wordt opgedragen zich onderscheidenlijk te kleden van niet moslim vrouwen, zodat niet moslims duidelijk kunnen zien van welke groep ze het bezit zijn.
  Ik noem maar een paar wezenlijke voorbeelden, die overigens binnen een spectrum van omstandigheden tot uitdrukking komen. Bijvoorbeeld de -ik schat?- pakweg 5000 moslims die in Japan wonen zullen het niet in hun hersens halen stomme reacties te geven zoals vandaag overal op facebook te zien is n.a.v. hetgeen in Parijs is geschied.

  Overigens is het met het oog op toekomstige ontwikkelingen aan te raden dat deel van de wereld, maar ook het hele Amerikaanse continent, en waarschijnlijk een groot deel van Oost Europa, in de gaten te houden. Met name West Europa -het oude Eurogebied- is immers een buitenbeentje wat betreft de wens tot integratie-experimenten met degenen die wezenlijk van mentaliteit verschillen.

  Met die wezenlijke mentaliteitsverschillen in het achterhoofd, wordt de betekenis van uitlaten ook anders. Andere dan moslims heb ik bijna nog nooit horen zeggen dat de profeet beledigd is. Men zal je er hooguit op aanspreken, vragen waarom je zo reageert, zeggen dat het krenkt, maar dat is het zo een beetje. Standrechtelijke executies, mogelijk met een sharia rechtbank als tussenstap in bijvoorbeeld gidsland Saudi Arabië, zie je nagenoeg niet.

  “Onze lieve heer kent vreemde kostgangers….” Zo luidt het gezegde toch?

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  In plaats van dat ze ons leger aanzetten om iets te doen tegen ISIS en Boko Haram voor hun moorden op Christenen.

  Like

 6. duinsnip zegt:

  Beste mensen
  Ik ben ook een christen en ik durf wel te zeggen wat de CU/SGP verraders niet durven zeggen.
  De Islam en de RK religie zijn vervloekte afgoderijen en barbaarse moordenaarsculturen.
  Wederom schaam ik me voor wat zich voor christen durft te profileren.
  Dat Jezus zijn volgelingen voorhield niet naar het zwaard te grijpen, daar is de overheid voor, weerhield Hem er niet van om de Joodse leiders adderengebroed te noemen en de duivel als vader te hebben. De SGP/CU verraden hun duizenden afgeslachte broeders en zusters als zij de waarheid van het evangelie niet meer durven uit te dragen.
  Misselijk makende politieke correctheid, blinde leidslieden van blinden. (Ook een quote van Jezus)

  Like

 7. Driek zegt:

  Nu wil ik hier niet wederom met Bijbelteksten aankomen, want dan krijg ik Harry op mijn dak, maar die lieden van de SGP en CU moeten zich toch eens wat meer verdiepen in den Schrift. Want – in 1 Korintiërs 8, 5 – 6, staat toch duidelijk geschreven:
  Want al zijn er ook zogenaamde goden, hetzij in de hemel hetzij op aarde – en in deze zijn er ongetwijfeld goden en heren in menigte – toch is er voor ons maar één God, de Vader, uit wie het al voorkomt en voor wie wij bestemd zijn, en één Heer, Jezus Christus, door wie het al bestaat en wij in het bijzonder.
  Het staat er toch heel duidelijk. Nu zijn er nog meer teksten in het Nieuwe Testament die het geloof in andere godheden verbieden. Doch daarmee wil ik de lezer niet lastig vallen. Want dat zouden we hier voorlopig niet meer doen. Maar ik wil het hier toch even gezegd hebben. In de hoop dat die lieden der christelijke partijen het ook lezen. Want ik neem aan dat ze niet alleen de Nationaal Socialistische Couranten lezen en naar het leugenachtige NOS Journaal kijken dat hun zielen door en door vergiftigd.

  Ik begrijp ook niet dat al die christenen het zo langzamerhand niet voor gezien houden. Die christelijke partijen zijn als vriendelijke familieleden die je achter je rug een loer draaien. Onbetrouwbaar volk, die christenen. Althans de meesten. Ze zijn niet allemaal zo. Je hebt er ook goeie onder. Maar dat die christenen heulen met de islam en in de voetsporen treden van die pedofiele profeet Mohammed vind ik onvergeeflijk. Neen, dat gaat echt te ver. Dat neem ik ze zo verschrikkelijk kwalijk. Voor mij kunnen die lui geen goed meer doen.

  Kijk, dat ze die Joodse heilprediker Jezus hebben verloochend, door niet in te grijpen, toen Pilatus hem tot het kruis veroordeelde, dat is op zich al een grove schande. Ik zoude mij daarvoor als christen werkelijk doodschamen. Maar nu gedragen die christelijke mannenbroeders zich als die valse apostel Simon Petrus, die de haan drie maal liet kraaien, en Jezus op het laatste moment verloochende. Logisch dat al die kerken leeg blijven. En dat is dan maar goed ook. Ik hoop dat ze leeg blijven. Want we hebben er niks aan.

  Like

  • Jan zegt:

   Shemot (Exodus) 23:24:
   Gij zult u voor hun goden niet buigen, noch hen dienen; ook zult gij naar hun werken niet doen; maar gij zult ze geheel afbreken, en hun opgerichte beelden ganselijk vermorzelen.

   Heb ik wel zin an, om Pim te citeren

   Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Overal in de wereld worden Christenen vervolgd, en hier in Nederland zal een klein groepje onderkruipende landverraders de wereldwijde vervolgers van Christenen gaan helpen. Hier past geen Godwin meer, dit voelt alsof De Rotterdamse ChristenUnie-SGP-fractievoorzitter Setkin Sies hoogstpersoonlijk de zoon van God van het kruis afneemt om ontuchtelijke handelingen met hem te plegen. Dit is geen verloochenen meer, dit zijn hand en span-diensten voor het rijk van het kwaad.

  (svp dit bericht graag herposten op Facebook en Twitter)

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @ Driek: 18.48. uur. Deze zoekende en twijfelende christen, staat volkomen achter jouw reactie. Ik walg momenteel van de INSTITUTEN der KERKEN, zowel van de PKN, de RK alsook de Wereldraad van Kerken. Huichelaars zijn het!

  Like

  • Driek zegt:

   Maar – beste Tom Hendrix, u hoeft toch geen zoekende en twijfelende christen te zijn? Ik heb het u hier al eens eerder geschreven, dat geloof geen ene pest heeft te maken met PKN, de RK alsook de Wereldraad van Kerken. Je gelooft of je gelooft niet.
   En al die kerkraden en organisaties dienen alleen om u dom te houden. En geld binnen te slepen. Want voor niets gaat de zon op.
   Geloof is bezig zijn niet met het zichtbare maar met het onzichtbare. U laat zich door dat kerkelijke schorremorrie toch niet van de wijs brengen? Dat zijn allemaal zichtbare dingen die niets met geloof uit te staan hebben. Kerkleiders zijn wolven in schaapskleren.

   Like

 10. Tempelier zegt:

  Het lijkt ook een beetje op het Judas verhaal, maar ik kan me ook vergissen.

  Like

 11. Ik kom ook uit ‘christelijk’ Spakenburg. Ik heb zo’n twintig jaar de daar aanwezige christenen gewaarschuwd voor de valse profeet en zijn islam. Daar kreeg ik steeds weer te horen; “Ook ons christendom had en heeft zijn fouten! Van iedere 100 moslims zijn er 99 goed! Zeur toch niet steeds over moslims, richt je op andere dingen! Je leest de leugenkrant Telegraaf!” Laat dat verachtelijke volk, de huichelachtige christenen in Nederland, toch lekker bidden tot Allah!!!

  Like

 12. Mr Talkie zegt:

  Dag mijnheer,ik weet niet of u het al gehoord heeft,maar ik ben aan het inzamelen voor die arme moslims die bang zijn dat hun moskee in de hens gaat,nee meneer ik had dat nog niet gehoord .
  Maar natuurlijk geef ik wat,heeft u al veel aan donatie gekregen ?
  Valt een beetje tegen we hebben nog maar 100 liter…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s