Arnold Karskens: ‘De angst van anti-islambeweging Pegida is terecht’

Screenshot_8
Arnold Karskens

(Door: Jarl Van der Ploeg)

Anti-anti-islambewegingen in Duitsland, een vluchtelingenstroom in Libanon, Eva Jinek en de val van de euro. Vandaag bespreken we het nieuws van de dag met oorlogscorrespondent en columnist bij ThePostOnline Arnold Karskens.

U bent in België, aan uw telefoonnummer te zien. Betekent dit dat u geen Nederlands nieuws volgt?

‘Ik woon al een half leven in België, in Brussel om precies te zijn. Maar de Nederlandse media volg ik wel degelijk. Al was het maar omdat ik ze sterker en beter vind dan de Vlaamse. Er is meer diversiteit. De beste columnisten, de beste correspondenten, noem maar op, zijn allemaal Nederlanders. Bovendien is er een extra voordeel van wonen in het buitenland: je kijkt met een extra frisse blik tegen het nieuws aan.’

Lees verder>>>
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Censuur, demoniseren, Desinformatie, mainstream-media, meningsdictatuur, Persvrijheid, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op Arnold Karskens: ‘De angst van anti-islambeweging Pegida is terecht’

 1. Rudi zegt:

  Ik heb deze man wel eens een paar keer zien optreden in P&W destijds en ik kan mij niet herinneren dat hij dat daar ooit verkondigd heeft. Misschien is het makkelijker om vanuit Brussel met stenen te gooien naar het Hilversumse glazen huis dat je net verlaten hebt?
  Overigens, en corrigeer me als ik het mis heb, maar ik heb deze zelfverklaarde MO-kenner nooit één kritische noot over Palestijnen en bij uitbreiding de berichtgeving over Israël horen tsjirpen. Als het dan toch zo’n vrijdenker is…

  Eerlijk gezegd vind ik het al moeilijk genoeg om vanuit Antwerpen op de hoogte te blijven van het Nederlandse nieuws. Maar ja, ik word dan ook niet betaald om op een Brussels dakappartement de Nederlandse pers te gaan zitten uitvlooien.

  Like

 2. vanhetgoor zegt:

  Alles leuk en aardig maar ik ken persoonlijk niemand die BANG is voor de islam! Ik ben niet bang, en dat was Theo van Gogh ook niet. De islam is een ziekelijke misdaad genootschap. Het zou reeds lang verboden moeten zijn. De moslims zijn per definitie ALLEMAAL geestesziek! Niet één uitgezonderd zijn alle leden van dat misdaadsyndicaat bezig om het leven zuur te maken van normale mensen. Allah is een pedofiel en meisjes met een hoofddoek op zijn hoeren, allemaal! Niet een uitgezonderd, de definitie van iemand die uit overtuiging een hoofddoek draagt is om te benadrukken dat men onderdanig is en beschikbaar is voor seksuele diensten, dat staat uitvoeriger beschreven in de koran in het hoofdoekjes-vers. De moslims zijn bang omdat het op den duur een keer duidelijk wordt aan iedereen wat een bekrompen geest er in hun lichaam huist. Moslims zijn van vanwege de islamitische haat die zij verspreiden. Tuig is het. Moslims zijn fascisten en racisten, daar ben ik niet bang van, daar heb ik geen angst voor, medelijden en afgrijzen. De islam is deerniswekkend, het is een doodcultus voor mislukte angsthazen. Toon mij een moslim en ik laat U een zielig hoopje ellende zien!

  Like

 3. catharina zegt:

  Nederlanders! Houd uw te pas en onpas geventileerde “medelijden” met zielige moslims eens tegen uw eigen licht! Niemand is zielig en iedereen is verantwoordelijk voor eigen handelen! De rest is bullshit. Daarom worden we hier in Europa overlopen door allerlei porfiteurs. Uw reputatie van slachtofferknuffelaar is u vooruitgesneld en er wordt gerammeld aan de poorten van Europa. Maak uw politici duidelijk dat wij DADEN verwachten van ze en geen gezever of blijkijkerij in camera’s!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Toon mij een RODE/LINKSE die NIET gehecht is aan de PERFIDE ISLAM. Heel de “rode kerk”, en de goedmensen, zijn in samenwerking met de totaal gelijkgeschakelde pers, bezig IEDEREEN te verketteren die ook maar een kritisch woord zegt over de ISLAM, en over het gedrocht EU!

  Like

 5. Jade zegt:

  Deze Belg is net zo lang vrijdenker tot hij z`n baan verliest.
  Daarna wordt het weer meehuilen met de wolven in het bos.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Hé kale, niet kakelen maar roken.
  Je kunt het je veroorloven, uit de ruif.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s