BREKEND!: 12 doden bij aanslag op satirisch tijdschrift “Charlie Hebdo” in Parijs

Screenshot_5

In Parijs zijn woensdag twaalf doden en enkele gewonden gevallen toen met een automatisch wapen werd geschoten in het kantoor van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo.

Een medewerker van de politie in Parijs bevestigt dit aan AP. Onder de doden zouden twee agenten zijn. Volgens ooggetuigen waren er meerdere schutters aanwezig. Ooggetuigen melden dat tien doden zouden in het gebouw liggen, een persoon is buiten doodgeschoten door twee gemaskerde aanvallers.

Le Figaro meldt dat op de Boulevard Richard-Lenoir in het centrum van Parijs  “een regen van kogels” is gehoord, waarbij ten minste één agent werd geraakt. Er zou zijn geschoten met Kalashnikovs, meldt de BBC. Ook zou bij de aanslag een raketwerper zijn gebruikt, meldt persbureau AFP.

Lees verder:
www.nu.nl
(h/t Robin van D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Terrorisme. Bookmark de permalink .

107 reacties op BREKEND!: 12 doden bij aanslag op satirisch tijdschrift “Charlie Hebdo” in Parijs

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zou het heel misschien iets van doen hebben met de volgers der islam?

  Like

 2. Ad zegt:

  Niks aan de hand mensen

  Like

 3. Cleo zegt:

  Pourqoui tolerer les intolerants? Expulsez les barbares!

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  De Telegraaf: “De aanslagplegers zouden hebben geroepen ´We komen de profeet wreken!´.”

  (Sarcasme modus aan: Gegarandeerd weer twee “eenzame wolven” of “geestelijk gestoorden”. Uiteraard hebben de twee daders de koran verkeerd geïnterpreteerd en heeft dit NIETS met de échte islam te maken. . .! Sarcasme modus uit)

  Like

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAHAHA, LOVE YOU. WERKELIJK ONGELOFELIJK , TOCH

   Like

  • Jean zegt:

   In Brusselallabath loopt een linkse lul die dergelijke feiten fait divers’ noemt, die horen nu eenmaal thuis bij die vredelijvende achterlijke gewelddadige bzrbaarse smeerlapperij.
   Kan de blik van Gerald Celente NU bewaarheid worden!
   Alle moslims NU uit heel Europa flikkeren in die grote zandbak kunnen ze zich onder mekaar plezieren met hun achterlijke waanzinnige bullshit.

   Like

  • Martha N zegt:

   Over geestelijk gestoorden… hebben ze toch gelijk, veel moslims zijn geestelijk gestoord.

   Like

  • Benesha zegt:

   Hopelijk wordt de politieke correctheid samen met hen begraven. Dan zijn ze niet voor niets gestorven.

   Like

 5. Cathja zegt:

  VERSCHRIKKELIJK!!!
  En deze moorden zijn gepleegd om een zogenaamde profeet te wreken!! Waar gaat het heen in deze wereld, nu moslimtuig vindt dat zij alles en iedereen mogen aanvallen die iets zegt over hun (verzonnen) profeet? Gaan de ogen van de vrije wereldburgers nu eindelijk open, en zien ze welke gruweldaden dit tuig plegen?
  Als ik het goed begrepen heb, heeft Geert Wilders een spoeddebat aangevraagd met Mark Rutte n.a.v. deze vreselijke moordpartij. Ik hoop dat zijn aanvraag wordt ingewilligd. Dit zijn zeer belangrijke omstandigheden, en ook wij kunnen met dergelijke aanslagen te maken krijgen!

  Like

  • Driek zegt:

   Dit stond op de site van De Telegraaf:

   Franse moslimraad veroordeelt aanslag Parijs
   PARIJS –
   De voorzitter van de Franse moslimraad en rector van de grote moskee in Parijs, Dalil Boubakeur, heeft in scherpe bewoordingen de aanslag op het satirische weekblad Charlie Hebdo veroordeeld. „De gemeenschap is onthutst. We zijn geschokt door de brutaliteit en wreedheid.”

   We veroordelen absoluut deze daden en wij verwachten dat de autoriteiten de juiste maatregelen nemen. Boubakeur ziet het als een aanval op de democratie en ziet donkere wolken samenpakken. Hij repte van een „ongekende oorlogsverklaring”. De tijden zijn veranderd „we gaan door deze confrontatie een nieuwe periode in.”

   Die Dalil Boubakeur (de naam alleen al) is geschokt en onthutst. Ik hoop maar dat die voorzitter van die moslimraad (waarom hebben die lieden zoveel raden en commissies en verenigingen?) eens een flink pak op z’n sodemieter krijgt. Het is de hoogste tijd dat al die moslimraden verboden worden. We lijken wel gek. Oprotten met dat schorem. Ik heb er zo verschrikkelijk genoeg van.

   Like

  • Jan zegt:

   De moordenaars komen uit Yemen en dus lijkt het mij geschikt om een stad in dit land volledig van de aardbodem weg te vagen. Een atoomraket is voldoende en je hoeft er nog niet voor uit de stoel te komen ook.

   Like

   • Puik idee.Dat krijg je van die verplicht open grenzen:wat een verrijking weer!Alle EU politici,uitgezonderd Wilders,moeten we aanklagen wegens landverraad en aanzetten tot genocide!

    Like

 6. de 13de imam zegt:

  Verwarde mannen weer zeker?

  Like

 7. delamontagne zegt:

  LIVE::::::::::

  Like

 8. Turfschipper zegt:

  Dat filmpje gezien op GS van die agent die wordt vermoord.. Man oh man wat staat ons te wachten?!
  Hoe lult de MSM zich hieruit??
  Wederom psychisch gestoorde Lonewolves ?
  Zal Marcouch vragen om nog betere beveiliging van moskeeën?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als hij dàt waagt, zeg ik U, is hij op den duur nog niet jarig!
   We hebben ons nu wel genoeg om de tuin laten leiden door die zg. ‘geïntegreerde!’
   Trap er niet in Die vent is alleen maar bezig met een ‘stiekeme’ vorm van islamiseren! -letterlijk zijn eigen woorden, immers!

   Like

   • Turfschipper zegt:

    Theresa, heb je deze site met alle video’s al eens bekeken?
    http://www.centerforsecuritypolicy.org/the-muslim-brotherhood-in-America/
    Marcouch is – net als Tariq Ramadan (die hier toespraken mocht houden!!) – lid van dezelfde club!

    Like

   • Jean zegt:

    Theresa, dat is het gevolg van moslims op publieke posten.
    Laten we ze NU uit heel Europa borstellen, dus van noord naar zuid en dan de zee over ermee. Het kan nu nog want als we nog 2 jaar wachten dan heeft dat EU krapuul er nog 250.000 bijgehaald hetzij met schip, trein of vliegtuig
    Bontinck weet de weg om Vlaanderen te verlaten zonder controle? Dus weet het tuig ook hoe Vlaanderen binnen te komen zonder controle!
    Hallo politiekers, willen jullie overleven in een onafhankelijke volksrepubliek dan begin nu met allochtonen en dan als eerste moslims te verdrijven.

    Like

 9. delamontagne zegt:

  executie van politie-agent………..

  Like

  • rotsus zegt:

   Gezien deze “treffende foto” nogmaals………..aan met name degenen die hier in dit achterlijke land aan de macht zijn en moslims en de islam een cultuur en een geloof van vrede enz.

   Kijk goed Rutte, vuil stuk stront, kijk wat ze met deze hulpeloze politieagent doen welke al UITGESCHAKELD is.
   Ik hoop dat de tijd niet meer lang zal duren voordat JIJ daar op de stoep of voor het door jou zo aanbeden torentje ligt en er zo’n achterlijk misbaksel met het IQ van een vlieg +3 op jou af komt stormen met een kalashnikov en je heel even, ja echt maar heel even in deze 7.65 mm loop laat kijken. Voor hij geschoten heeft, wat HIJ ZAL DOEN, heb jij je broek vol gescheten en ben je dus letterlijk een stuk stront!

   Bah, ik heb mijn portie weer gehad voor vandaag en moet nu stoppen hier. Maar beste bevolking van NL, denk er aub goed aan dat Parijs niet ver van NL afligt en als deze idioten op ons afstormen heb je aan onze politie niets meer, mede gezien het FEIT, en dat weet in als geen ander, dat “onze” agenten gemiddeld 1x per jaar naar de schietbaan mogen. Goed hé!!!

   Veel succes en plezier bij de volgende ronde naar de “stembus” gaan. Ik zou rekening houden met de beelden welke u op bijgaande filmpjes te zien krijgt. DAT EN NIETS ANDERS STAAT ONS HIER IN NEDERLAND TE WACHTEN, IK HOOP DAT DAT TOCH NU LANGZAAM DUIDELIJK GAAT WORDEN.
   Dan hoop ik voor u dat er iemand in de buurt is die u kan verdedigen want het is niet alles om je zoals deze politieagent je te laten afslachten als een “varken” .

   Hier zult u het mee moeten doen, en voor vandaag hou ik het voor gezien. Ik maak namelijk teveel typefouten omdat mijn handen trillen, en nee, niet van de zenuwen maar van woede!!

   Fijne dag verder,

   W.g.
   Rotsus

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Rotsus: 17.01. uur. Beste medestrijder Rotsus, ook ik tril van kwaadheid! Ik ben het helemaal met je eens. Maar we laten ONS toch niet klein krijgen. We houden ONS hier op het blog van onze gewaardeerde web-master Bert, VAST. We stand together!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Beste rotsus en Tom, Ik ben nog het kwaadst van allemaal!
    Wij worden gedwongen om die smerige islamisering te financieren!

    Like

  • fleckie zegt:

   Hopenlijk komt..’.DE POLITIEMACHT’ in ALLE ..landen van Europa in …’ VERZET’, ( omdat ze zich ook alles moeten laten ‘ welgevallen’ , zelfs tot doodschieten door het…MOSLIMTUIG).

   Like

 10. Taljaard zegt:

  @E.J.
  Ongetwijfeld breken ze zich bij de staatsomroep nu paniekerig het hoofd over de vraag hoe zij dit het beste kunnen downplayen.
  Maar het kan natuurlijk ook zijn dat zij voor zaken als dit allang een vanuit Den Haag aan hen gedicteerd draaiboek klaar hebben liggen.

  Like

 11. Jantje Beton zegt:

  Ik wacht op de volgende het komt er aan ook in Nederland zal een aanslag op een bekende man gepleegd worden, dan moet de hel los gaan in Nderland.

  Like

  • Driek zegt:

   Jantje Beton zegt: dan moet de hel los gaan in Nederland.

   Beste Jantje, Daar geloof ik niks van, want dan heeft het volgens onze leugenachtige bewindslieden helemaal niks met de volgelingen van Mohammed te maken. Ze lullen er wel een punt aan. Pas wanneer in hun eigen omgeving dergelijke gewelddaden gaan plaatsvinden worden ze wakker.

   Like

  • Pegidafan zegt:

   Ja dat vrees ik ook jantje Beton, ze mogen Wilders nu wel erg goed bewaken , want je snapt natuurlijk wel dat die op hun verlanglijstje staat . T,is toch van de gekke he in je eigen land zo bewaakt moeten worden , wat een sukkels hebben wij toch in Den Haag zitten .Altijd blijven kiezen voor die etters en niet voor je eigen volk. Voor die politisie is Wilders nog erger dan die terroristen . Hoe lang pikken we dat nog .

   Like

 12. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2900259/Gunmen-kill-11-Charlie-Hebdo-attack.html

  Kreeg ik van Vederso doorgestuurd. Met foto’s en een filmpje.

  Like

 13. realist zegt:

  de religie van de Wrede strikes again…………and again and again…..hoeveel niet-islamitische levens mag dat nog kosten alvorens men het gevaar van de islam gaat erkennen EN aanpakken? wel nogal een massa enkelingen die de islam verkeerd begrijpen

  Like

 14. Charles Martel zegt:

  Heeft niks met de godsdienst van het onreine varken te maken, absoluut niks! Zou Rutte nattigheid beginnen voelen?

  Like

 15. Jelle R zegt:

  Hoeveel doden moeten er nog vallen voor de politiek in actie komt en vooraleer de mensen eindelijk beseffen wat er zich aan het afspelen is? Maar nee, Pegida zijn de echte criminelen, de neo-nazi’s, de barbaren die zich verzetten tegen het paradijselijke multiculturalisme en de zo tolerante Islam.

  Hopelijk zijn deze mensen niet voor niets gestorven en krijgen groepen als Pegida een flinke boost.

  Like

  • Jean zegt:

   Dat er gesproken wordt over 500 anti PEGIDA gekken die rondlopen hebben ze zendtijd in overvloed, dat er meer dan 100.000 anti moslims ‘dagelijks’ de straat opkomen daar hoor je niets van op de linkse nieuwszenders.
   Gelukkig kom onze tijd sneller dan die linkse ratten kunnen vermoeden, moest ik moslim zijn dan had ik mij ‘enkele reis’ mekka nu reeds geboekt….., ha ha ha.

   Like

 16. Harry zegt:

  Nu is het moment om alle legers in Europa te mobiliseren en al die lui terug te jagen .
  En als ze niet willen , trekker overhalen ! Klakkeloos en zonder aanziens des ” persoons ” .
  Ingeteelde rotimbecielen !

  Like

  • Mee eens,maar…..iemand zal toch die opdracht moeten geven!Wie,oh wie?

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Harry: 13.55. uur. Ben het met U eens, Harry. Maar dat ZAL niet gebeuren. De RODE FASCISTEN der EUSSR zullen dat tegenhouden. Deze gore RATTEN hebben gemene zaak gemaakt met de ISLAM VOLGELINGEN. Samen met de verraders: de christen-democraten, liberalen, links-liberalen, en conservatieven. Ik ben laaiend op de hele vuile politieke bende, die ONS deze gore ORCS/MOSLIMS op het dak gestuurd hebben! Eruit met ze, ALLEMAAL. En ook de RODE en GROENE RATTEN gaan maar mee naar Noord-Afrika!

   Like

 17. Sjaak zegt:

  MEER MEER MEER ?

  Like

  • Sjaak zegt:

   Dit IS het einige wat ze ook in Europa willen !

   Like

   • Jean zegt:

    Maar dan voor de anti EU burgers.

    Like

   • Pegidafan zegt:

    Inderdaad Sjaak precies goed gezien ,dit is echt wat ze willen , en als we niet snel gaan handelen gaat het nog gebeuren ook.Zag je op het nieuws hoe koelbloedig die gasten te werk gaan, dit is dagelijks werk voor ze .Geen tel zenuwachtig of gehaast niks van dat alles .Gewoon een routine klusje.

    Like

 18. Rick zegt:

  Is vooralsnog het allerbeste nieuws van 2015.
  Laat het dodental maar flink oplopen. Misschien gaan dan eindelijk eens de oogjes open!!?

  Like

 19. Luchtpint zegt:

  Kan interessant worden. De vraag gaat nu zijn: wat gaat men in de door links verziekte media nu zeggen ? Want je kan moeilijk “extreem-rechtse” sympathieën gaan toeschrijven aan een links blad, hahaha. Moeten de MSM dan toegeven dat men zelfs vanuit linkse hoek eigenlijk geen kritiek mag geven op de Islam, dat de MSM eigenlijk zichzelf proactief dienen te censureren om erger te “voorkomen” ? Moeten ze dan eigenlijk ook niet toegeven dat ze zelf met de daver op hun lijf zitten en eigenlijk de grootste lafaards zijn die er rondlopen ? Hoe ver gaat de vrijheid van meningsuiting dan nog voor hen als ze zouden moeten toegeven dat ze zelf ook het slachtoffer kunnen worden ?

  Ik kan me makkelijk inbeelden dat die zwammers nu met het bullshit verhaal komen aanzetten “dat je dergelijke discussies beter niet onnodig kan polariseren zoals Charlie Hebdo dat doet”, en meer van dat soort discussies over “op een serene manier het debat aangaan”, en zo, maar dat zal volgens mij alleen maar aantonen wat ik al weet: de MSM zijn een bende lafaards, zij hebben deze smeerlapperij zelf gecreëerd door hun stilzwijgen.

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Ja Luchtpint inderdaad ,Theo van Goch , was ook te veel aan het provoseren het was ze eigenschuld zeiden die lafaards. Ja je moet je woorden wel goed kiezen voor je iets zegt anders ,ja kijk maar naar het journaal.

   Like

 20. Joris2664 zegt:

  Godverdomme ik ben zo verschrikkelijk kwaad! Ik zeg voor iedere westerse dode een moslim, oog om oog en tand om tand. Ik walg van de elite die ons dit hebben aangedaan..

  Like

 21. harry la croix zegt:

  Ik stel me het volgende bericht van de Staatsomroep voor:
  “In Parijs zijn vandaag door een aanslag met kalasjnikovs 10 mensen en twee politieagenten omgekomen. Veertig mensen zijn gewond geraakt. De Franse president Hollande (PS) veroordeelde de aanslag onmiddellijk. De Britse premier Cameron wenste Frankrijk veel sterkte toe. Ook in Nederland is met afschuw gereageerd op de aanslag, die naar verluidt is gepleegd door extremisten. De aanslag is een reactie op de onophoudelijke publicaties in Charlie Hebdo, waarin talrijke cartoons zijn geplaatst over de islam en Mohammed”.

  Like

 22. Geronimo zegt:

  Ziezo, mijn woorden van vandaag m.b.t. de auto- en steen-jihad zijn nog niet koud, en het is weeral van dat. Ditmaal een uitermate zware aanslag in Parijs op het kantoor van Charlie Hebdo. In pure paracommando stijl. En weeral dezelfde commentaar: het zijn terroristen.

  Neen, beste linkse negationisten, neen, neen, het zijn doodgewone moslims, die de daad bij de koran hebben gevoegd. Meer moet je daar echt niet achter zoeken. Moslims en terroristen, niet meer dan een pleonasme. Wanneer zullen jullie dat nu eens onverbloemd willen toegeven, en alle Europese onwetenden leren waar het momenteel echt op staat: beetje bij beetje evolueren wij ook bij ons naar Midden-Oosten-toestanden.

  Ik schreef het eerder immers ook al: het begint met enkelingen, dan met kleine groepjes, die stilaan groter en groter zullen worden, en voor we het goed en wel beseffen, staat ons mooie Avondland compleet in brand. De oorlog geïmporteerd. Uiteraard met dank aan verenigd links en handlangers in heel Europa, die dit alles mogelijk hebben gemaakt. Wie nl. het duivelse serpent dat de islam is – en ik wik hierbij mijn woorden – tegen zijn hart drukt, moet nu eenmaal niet verwonderd zijn dat hij wordt gebeten, zelfs doodgebeten. Hoeveel dergelijke moordpartijen zullen er nog nodig zijn vooraleer nu eens echt en drastisch paal en perk wordt gesteld aan deze barbaarse, dodelijke ‘religie’ ? Er is niets mis met zelfverdediging.

  Wat zal de socialistische president Hollande nu als excuus verzinnen? Of zal hij gewoon de bal in het kamp van Charlie Hebdo leggen, omdat dit blad met name de moslims met zijn geschriften heeft uitgedaagd. Met andere woorden: eigen schuld, dikke bult. Het zou me niet eens verwonderen. En Merkel? De schuld van extreem-rechts? Misschien met een belerend vingertje naar Marine Le Pen of naar Pegida?

  Nochtans is het overduidelijk wat moet gedaan worden. Daar bestaat niet de minste twijfel meer over: de islam als officiële godsdienst verbieden wegens staatsgevaarlijke sekte. Ter bescherming van de eigen burgers. Wie kan daar nu iets op tegen hebben. Het is de taak van de overheid te waken over hun veiligheid.
  Met alle gevolgen van dien: moskeeën dicht, subsidiekranen dicht, korans uit de winkelrekken, compleet alles stop. Buiten ook met alle imams. Verder eveneens verplichte lessen op school omtrent de ware en verderfelijke aard van de islam, en het waarom van het verbod. Net als met de holocaust. Geen godsdienstvrijheid in het gedrang, want de islam is geen godsdienst, maar een obscene, uitermate dodelijke doctrine. De cultus van de dood via religieus bedrog.

  Verder niks te marren, beste ‘goedmenschen’. De geïmporteerde lieden van deze sekte, die stuk voor stuk een potentieel gevaar vormen voor onze vreedzame samenleving, en die hiermee echt niet kunnen leven – wat wij volstrekt kunnen inkomen – die moeten dan maar terug naar hun ‘zandbakken’. Een andere keuze is er niet en krijgen ze niet. Daar kunnen ze dan verder naar hartelust blijven moorden en brand stichten, zeg maar zich ongebreideld uitleven. Ons zal het een zorg wezen. Opgeruimd staat immers netjes. Zeker in eigen huis.

  Moeilijke oefening, dat wel, maar moeilijk gaat ook. We zijn nl. geheel tegen onze wil in een staat van oorlog beland, en de meesten beseffen het nog niet eens, of wenden het hoofd af. Als echte struisvogels. Deze oorlog dient in het belang van iedereen zo vlug mogelijk beëindigd. Er zullen nog heel wat slachtoffers vallen voor we zover zijn. Spijtig genoeg.

  Eén ding durf ik nog hopen en dat is dat de mensen van Charlie Hebdo niet zullen terugdeinzen voor deze overduidelijke poging tot gedwongen censuur vanwege de islam, maar integendeel verder zullen gaan met onverbloemd hun waarheid te verspreiden, ook als ze daarmee tegen gevoelige schenen trappen. In naam van de vrijheid, ons kostbaarste goed. Anders is het 1-0 voor deze smeerlappen. En dat gun ik de islam oprecht niet.

  Like

  • Driek zegt:

   Geronimo zegt: Nochtans is het overduidelijk wat moet gedaan worden. Daar bestaat niet de minste twijfel meer over: de islam als officiële godsdienst verbieden wegens staatsgevaarlijke sekte. Ter bescherming van de eigen burgers. Wie kan daar nu iets op tegen hebben.

   Ik vind dat u het in duidelijke bewoordingen uiteen hebt gezet, en inderdaad, de islam verbieden is de enige oplossing. Het is een moordenaarsbende. Maar heel in de verte hoor ik Arie Boomsma al roepen: DIT HEEFT NIET MET DE ISLAM TE MAKEN.

   Like

  • Jean zegt:

   Geronimo, dat vraag ik al jaren, verbod voor elke waanzin op scholen en openbare instellingen, religie is wat voor binnenkamers.
   Betreffende die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij, er zal pas ingegrepen worden al ene van de waardelozen de klos is geworden bvb ene van de coburgers, oranjes, nota bene ‘niets aan verloren’ of iemand uit eigen familie, dan worden die ziekelijke reetlikkers eerst wakker.
   Mijn hoop kunt u dus wel raden…..

   Like

  • Harry zegt:

   Prima verhaal , Geronimo !

   Like

 23. Tempelier zegt:

  Hoe zou een extreem linkse nou reageren. Tja hadden ze maar niet van zulke cartoons moeten maken, want moslims herkennen humor niet, zit niet in hun genen of “leesboek “

  Like

 24. JCC zegt:

  Op de Joop zijn er alweer zat figuren die vooral bezorgd zijn over wat dit voor de lieve knuffelmoslims in West-Europa voor nare gevolgen gaat hebben. De oogkleppen gaan niet gauw af.

  Like

 25. Bas Koning zegt:

  Terugslaan! TERUGSLAAN! Het word tijd dat de kutmoslims eens een koekje van EIGEN DEEG te vreten krijgen dat ze nog lang zal heugen!

  Like

 26. Henk Hellwich zegt:

  Tijdens de demo van Pegida afgelopen maandag, werd de belichting en verlichting van een aantal kerken in Duitsland uitgeschakeld.

  Gezien deze Islamitische terroristische daad, gepleegd door moslims, zal vanavond de verlichting ook uitgeschakeld moeten worden en uit moeten blijven, totdat de regeringen van de Europese landen een stop hebben gezet op de instroom van Islamitische terroristen alias Moslims.

  Toch?

  Like

 27. Harry zegt:

  En de moslims voelen zich bedreigd ? De moskeeën moeten bewaakt worden ? Ordetroepen vanuit de moskee om zich te beschermen ?

  Je moet wel een moslim of andersoortige gek zijn , een socialist of zo , om zulke leugenachtige onzin voor waar te houden .
  Welke benaming moet je aan zulke waanzin hangen , schizofrenie of zo ?

  Las net even het verhaal op DDS , met de reacties , er zitten daar een paar linkse imbecielen die denken dat je die moslims met een cursus wel op het rechte pad kunt krijgen .
  Het is zo stom , dat het niet eens vermakelijk is .
  Ene Jacobus is de grootste mongool !
  Voor wie zich afvraagt hoe we in deze misere terecht gekomen zijn , nou door dergelijke leipen !

  Like

 28. delamontagne zegt:

  Politie-agent afgemaakt zonder enig medelijden………
  http://euro-jihad.com/blog/?p=26705

  Like

 29. Jaantje zegt:

  Heb begrepen dat Hollande zeer geshockeerd is vorige keer was mijn eerste reactie:alweer?
  Nu en met de wapens(raketwerper) die ze hanteerden is de eerste reactie die in me opkomt: dit is een oorlogsdaad.
  Zullen het ongetwijfeld onder de noemer terroristische daad plaatsen.
  Grappig dat men een oproep doet om de nationale eenheid te bewaren…
  Welke word niet benoemd de Franse of de Europese?
  Hebben wij gelukkig geen last van hebben geen indentiteit dus ook geen nationale eenheid.
  Nederland bestaat niet meer dus hoeven onze kinderen niet onder de wapens om het land te verdedigen en zeker niet ooit nog weder op te bouwen lol.
  dag maxima.

  Like

 30. Jean zegt:

  Iedereen weet verdomd goed uit welke hoek de terreur en het geweld komt en nog halen ze die troep met schepen, treinen en vliegtuigen Europa binnen.
  Dat zich dit gaat wreken moet niet aan getwijfeld worden, niet door politieke lafaards en niet door links gespuis in de media maar door de burgers, gelukkig wordt de groep ‘anti’ vreemd gespuis dag op dag groter, kijk maar naar Duitsland.
  Het zal een vuurwerk gaan geven en de Exodus richting zandbak in noord Afrika zal gigantisch worden. Ik hoop dat het volgende week al start want ik kan geen moslim meer voor ogen zien iets wat moeilijk is gezien de massa barbaren die hier rondlopen ons leven te verpesten.
  Gisteren stond een allochtoon aan de voordeur, ik weet niet voor wat want van achter het raam heb ik met mijn hand te kennen gegeven dat hij moet opsodemieteren.
  Parijs heeft alweer maar eens ogen geopend alleen nog niet bij de linkse ratten, Napoleonnetje was dadelijk ter plaatse want er waren TV camera’s….., wat een achterlijke stomme linkse lul.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jean: 15.33. uur. Zo is het Jean. Ik kots van MOSLIMS en ik kots van de hele politiek-correcte elite, maar nog het meest van die, op de SOCIALISTEN/RODEN!

   Like

 31. Taljaard zegt:

  Deze moedige jongens en meiden hebben dus 100% gelijk

  Like

 32. catharina zegt:

  Dat krijg je als je middeleeuwers importeert! En ten koste van helder denkende mensen die échte waarden, zoals vrijheid van meningsuiting en laicité, coute que coute verdedigen. Helden waren het maar tegen lafaards is geen EU regeltje of wetje bestand. SLUITEN DIE MOSKEEEN!! Zij weten niet wat vrijheid van religie is, zullen dat nooit verdedigen en horen daarom ook niet thuis in Europa!

  Like

 33. Jaantje zegt:

  Niet te geloven degene die voor dit soort geweld waarschuwt word als motief gebruikt om de daad te duiden hoor net op het nieuws dat Geert Wilders/PVV oorlogsdreigementen uit…
  Omgekeerde wereld die media.
  Noemt men newspeak geloof ik.

  Like

 34. Sjaak zegt:

  Inmiddels 12 doden en 4 zwaargewonden !
  EN DE VIEZE GORE LINKSE PERS HAALT ENE NA DE
  ANDERE IMAM VOOR DE CAMERA DIE VERKONDEN
  DAT DIT NIKS MET DE ISLAM TE DOEN HEEFT !
  NEEEEEE ! HET ZIJN DE CHRISTENHONDEN DIE
  DiT GEDAAN HEBBEN !
  MET DE ISLAM KOMT NIET VREDE EN WELVAART
  MAAR DE ISLAM HEL EN DE DOOD !

  Like

 35. leefbarbaar zegt:

  Verschrikkelijk, mijn medeleven voor de slachtoffers en voor hun familieleden, geliefden en vrienden.

  Like

 36. Jan zegt:

  Als dat maar geen negatieve gevolgen heeft voor de islamitische gemeenschap. Dit incidenteel incident kun je niet anderen aanrekenen.

  Like

  • kraftavilqa zegt:

   “Dit incidenteel incident kun je niet anderen aanrekenen.” Ze zijn niet allemaal zo, oh wacht even, vergis U niet ze zijn absoluut allemaal zo. Weg met die muzelse barbarij! En voortaan niet meer op linkse partijen stemmen!

   Like

 37. Perfide Albion zegt:

  Goed uitgevoerde aanval. De vijand weet het allemaal wel te plannen. De wapens zijn er en de voornamen van de slachtoffers waren ook keurig bekend. En…de daders zijn er tot nu toe in geslaagd om uit handen te blijven van de (deels geislamiseerde) politie.

  De goedpraters- en in hun kielzog de vijfde colonne- laten zich horen op het internet.

  Wij moeten vooral blijven praten… Dan praten we het probleem van de jihad zo onze samenleving uit 🙂

  via de stembus gaan we deze oorlog tegen de islam niet winnen.

  Het was ooit april 1939…er was toen voortshand nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te worden….;-)

  Like

 38. Aegolius cs zegt:

  We snappen het nog steeds niet wat de koran beveelt, (on)gelovige bestuurders?! Duitsland, wellicht ook de EUSSR in treurnis en vecht met Merkel , gesteund door Helmut Schmidt en Schröder voorop tegen Pegida waarover de Duitse media propaganda de laatste dagen ons voorhoudt dat 3 kwart van de bevolking is gemobiliseerd tegen te demonstreren, alsook geschiedde.

  Napoleon en Hitler waren extreem fout in de onze korte geschiedenis en mohammed zal ons het licht na 1400 jaar brengen met zonodig behulp van het Vaticaan.

  Ik zou bijna willen schrijven: hup Iran. Het is snel te verdampen. En politiek weer, nooit verwacht.

  Like

 39. Jan zegt:

  CH staat op de dodenlijst van Al Qaida (Yemen)

  Like

 40. Jan zegt:

  Van de Partij van de Arabieren:
  Samsom: “Ik ben geschokt”
  Asscher: “Een laffe aanslag”
  http://www.pvda.nl/berichten/2015/01/Reactie+op+aanslag+Charlie+Hebdo

  En nu naar de moskee en onze zorgen uitspreken.

  Like

 41. Pegidafan zegt:

  Hoorde net op de radio ,ja echt waar.Dit heeft niks met islam te maken dit zijn geen echte moslims .
  Het is om uit je vel te springen . En daarna een reactie van Pechthold om kotsziek van te worden die man. Zijn woorden we moeten onze rechtstaat en de vrijheid van meningsuiting beschermen .zou je hem niet dun willen schillen . Ook een bericht op twitter ,liefde is sterker dan haat.hahaha ja we gaan deze ijskoude killers te lijf met liefde , dat gaat ze zeker tegenhouden. Ik word er zo moe van . Maar het grootste gevaar zijn die , verschrikkelijke mensen van Pegida , nou eerbied voor onze helden van Pegida ,die ondanks zoveel tegenval toch de straat opgaan . WANNEER GAAN WIJ.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pedigafan: 17.24. uur. We hadden het kunnen verwachten, Pedigafan. Ziek ben ik van al dat GELIEG en GEDRAAI, van alle PARTIJEN die hebben ingestemd met de motie HALSEMA- en daardoor de ISLAMISERING VAN NEDERLAND ONDERSTEUNEN, en de gehele SMERIGE GELIJKGESCHAKELDE PERS en de MSM. En de LAPZWANS RUTTE (VVD) met een ruggengraat van RUBBER, blaat maar: “het heeft niets met de islam te maken”. Ik ben woest, ik kan geen HAATBAARD meer uitstaan! Eruit met de islam uit heel Europa!

   Like

   • Pechtold wil de vrijheid van meningsuiting beschermen????Hahahahha,onsterfelijk belachelijk maakt hij zich hiermee.Wie is degene die altijd ageert tegen Wilders,die hem de mond wil snoeren,die iedere keer weer van verontwaardiging rood aanloopt en haast uit elkaar klapt,als Wilders weer eens de naakte feiten benoemd?Juist Pechtold!

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom,

    ik hoorde Burgemeester Aboutaleb vanavond zeggen dat we al die mensen uit Irak en andere landen, die met bootjes over de Middellandse zee naar het vrije Europa komen, niet moeten laten verdrinken, maar moeten verwelkomen. Deze mensen zoeken ‘een vrij leven wat ze in hun thuislanden niet hebben’.
    Ik was werkelijk even sprakeloos! Hebben we net vandaag te horen gekregen dat er 12 mensen door (vermoedelijk) 3 Jihadisten in Parijs koelbloedig zijn vermoord, en zo’n burgemeester vertelt dat we nog meer ‘vluchtelingen’ moeten opnemen! En die ‘vluchtelingen’ zijn echt niet allemaal vredelievend. Onvoorstelbaar dat iemand op dit moment praat over wat ‘we zouden moeten doen’, terwijl wij in een stemming zijn dat we het allerliefst alle moslims uit Europa zouden schoppen!

    Like

   • dat is nog even natrappen van die Marokkaan;hoe haalt ie het in zijn bolle kop?De schaamte voorbij!

    Like

 42. Jan zegt:

  Commentaar Amerikaanse junta: Islam ‘is a peaceful religion’ – White House Press Secretary on terrorist attack in Paris
  (filmpje)
  http://therightscoop.com/islam-is-a-peaceful-religion-white-house-press-secretary-on-terrorist-attack-in-paris/

  Like

 43. delamontagne zegt:

  INFO i24news: les deux terroristes seraient franco-algériens et reviendraient du djihad en SyrieI
  :: De twee terroristen zouden Frans/Algerijns zijn en terug- gekeerd van de Jihad in Syrië

  Like

 44. Benesha zegt:

  Wat gaan de linksen nu weer verzinnen om dit goed te praten. Gaan ze Pegida of Houellebecq nu nog durven verketteren? Hopelijk is deze mensen hun dood niet voor niets geweest en wordt islam een halt toegeroepen. Grenzen sluiten voor islam immigranten, stoppen met de wildgroei aan haatzaaiende verderfelijke moskeeën, nultolerantie voor boerka etc. etc. In ieder geval zal Marine Le Pen de volgende verkiezingen winnen en kan begin gemaakt worden met de-islamisering. Ook Pegida zal hierdoor sterker groeien. Gelukkig maar. Zal de Dom van Keulen nu ook verduisterd worden als protest tegen deze laffe daad?

  Like

 45. paulzwueste zegt:

  Verrader Rutte is “GESCHOKT!”
  Verrader koning Alexander belt met verrader Hollande om zogenaamd zijn leedwezen uit te spreken!!!!! De vuile vieze smerige criminele hypocriete criminelen!

  Like

  • Ze zijn altijd;geschokt!!!!Maar daar kopen we niks voor!Werden ze maar eens een keer geschokt door een paar duizend volt;wisten ze gelijk wat dat woord inhoud;stelletje landverraders!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Yvonne van Cleef: 18.22. uur. Inderdaad, loze woorden en bladiblabla. Voor mij mogen ze ook “geschokt”, worden met 1000 volt, beste Yvonne.

    Like

  • Sjaak zegt:

   Koning belooft steun Nederland
   PARIJS –
   Koning Willem-Alexander is diep geschokt door de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo woensdag in Parijs.
   Hij heeft president Hollande van Frankrijk zijn medeleven en condoleances overgebracht alsmede zijn persoonlijke betrokkenheid en de steun van het Nederlandse volk ,,ook bij het verdedigen van de democratische waarden die aan de basis van onze samenlevingen staan”. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst namens de koning bekendgemaakt.
   BILDERBERGERLUL !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Sjaak: 18.46. uur. Ach beste Sjaak, deze koning “Willem de Overbodige”, nazaat van Bea Bilderberg, die neem ik niet serieus!

    Like

   • Inderdaad Bilderberggelul,Sjaak!Als hij meende wat hij zei,riep hij het kabinet op de koffie en verordonneerde vandaag nog dat de grenzen per vanavond dicht moeten;marechaussees op roepen en de vrije hand geven!Dan,en pas dan,was hij een vent!Mee lullen kan iedere boerenlul!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Sjaak 7 januari 2015 om 18:46

    “Koning Willem-Alexander is diep geschokt”

    Goh, is-ie weer geschokt?
    En hij trok er zeker weer een plechtige kop bij?
    (Ik heb hem niet gehoord en WIL hem ook niet horen.)

    Like

 46. Harry zegt:

  De heren politici zijn voor de verandering : G E S C H O K T !
  “Vreselijk wat er gebeurd is ” , en dan nét doen of het een toevallig ongelukje was .
  Eigenlijk begint het downplayen al .

  En verdomd , het linkse koor begint meteen weer met oproepen om de ” eenheid te bewaren ” !
  Die mag niet verdeeld en verstoord worden !
  WELKE EENHEID godverdomme ?
  Er is helemaal geen eenheid !
  Samsom en Asscher staan met een schijnheilige smoel te verkondigen dat het vreselijk is wat er gebeurd is terwijl er dagelijks meer van dat soort potentiële moordenaars binnen komen .
  En dat wéten ze , hoe moet je je voelen in hun schoenen ?
  Tenminste als je iéts van een geweten hebt .

  De commentaren op tv zijn ook tenenkrommend : ” vraagt men zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren ” ?, vraagt de omroepster .
  Tja, met een beetje benul snap je wel dat zoiets altijd mogelijk is . Je pakt een wapen en begint te schieten , niet zo moeilijk , toch ?
  Alleen een normaal mens doet zoiets niet . Maar moslims zijn niet normaal . Snap dat nou eens !
  Niet bij de omroep , die staan voor een raadsel !

  Zich iets afvragen in verband met de islam ?
  Nee , dat doet niemand , in die linkse kliek ! Het voelt alleen een beetje ongemakkelijk zo’n incidentje , want je hebt weer wat uit te leggen . Maar ach , het grootste nieuws duurt maar drie dagen .

  Op de NPO : ” Charlie Hebdo was een nogal plat en provocerend magazine ” !
  Eigen schuld , dikke bult !

  Ze leren het NOOIT !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze leren het nooit? Ze WILLEN het niet leren!
   Dóódsbenauwd voor de waarheid, voor mijn part onbewust, maar méér zit er niet achter, neem dat van me aan!
   Hoe kun je anders jezelf nog voor de gek blijven houden na alles, wat er al gebeurd is?!
   En die NPO moest zich de ogen uit ‘r kop schamen om nú met zo ’n flut-argument aan te komen, de godvergeten dhimmies!

   Like

 47. Pieter G zegt:

  Laten we ook met ons allen beseffen dat dit weekblad in midden Parijs BESCHERMD werd!!

  En na het laatste bericht gehoord te hebben over deze aanslag schijnen er SLECHTS drie!! personen nodig te zijn om onze democratie, onze vrijheid van mening aan flarden te schieten.

  Geen duizend man, geen honderd man, maar slechts 3 personen!!
  Laat dat kleine aantal goed tot u doordringen.

  Het is ALTIJD een minderheid en vaak een kleine minderheid die terreur pleegt waardoor zelfs miljoenen mensen voor op de vlucht slaan in landen. Ze worden om niets neergemaaid.
  De goed willende moslim of andere meerderheid is niet relevant.
  Ook politiek links of rechts of mensen die zorg verlenen aan moslims zijn doelwit voor een niets ontziende islamitische jihad

  We zijn in oorlog met de islam.
  Omdat de islam geen enkele genade kent.

  Lieve mensen, deze gruwelijke doctrine van dood en verderf moet de wereld uit.
  Ik zie dagelijks mijn klein kind rond dartelen.
  Ons nageslacht moeten we toch een betere wereld nalaten dan deze alles kapotmakende orgie van geweld in ons midden.

  Like

 48. Tom Hendrix zegt:

  @ Harry: 19.07. uur. Het is nog erger Harry, ZE WILLEN HET NOOIT LEREN. En wel om het feit, dat deze roden/socialisten bij uitstek de 5e colonne zijn van de islam! We hebben het PAARD VAN TROJE binnen onze muren, de islam!

  Like

 49. Tom Hendrix zegt:

  @ Cathja: 23.37. uur, 07/01. Ik ben onderhand aan het denken Cathja, dat deze wereld volkomen KRANKJORUM is geworden! Goed=slecht, moord=goed, fout=goed etc. Precies zoals George Orwell verwoord heeft in zijn boek: “1984”. De man had een vooruitziende blik. Het is WERKELIJKHEID geworden!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom Hendrix 09:24

   Dat klopt, beste Tom! Uit alles blijkt dat. Vanmorgen las ik een bericht in De Telegraaf dat een man een 5-jarig kind van een (hoge) brug afgegooid heeft. Het arme kind heeft dit zware misdrijf uiteraard niet overleefd. De man kwam aanrijden met een auto, stopte, pakte het kind, en gooide het over de brugleuning!
   Ja Tom, de mensen zijn knettergek aan het worden!! Onbegrijpelijk ook dat toch zóvelen het onheil maar niet willen zien. Ik merk wel eens dat men drukker is met platvloerse TV-programma’s dan dat men zich zorgen maakt om wat ons te wachten staat. Over “Boer zoekt vrouw” weet iedereen van alles te vertellen, maar begin je over het wereldgebeuren, dan kijken ze je soms geërgerd aan. “Val me daar niet mee lastig”, bedoelen ze.
   Wat zullen ontzettend veel mensen de schrik van hun leven krijgen als ze de ‘zegeningen’ van de islam gaan ervaren! En die tijd is aanstaande! Wat in Frankrijk is gebeurd, kan hier ook gebeuren.

   Like

 50. Pingback: ISIS: Islamitische fanatici gooien opnieuw homoseksuelen van gebouwen | E.J. Bron

 51. Pingback: Meer ophef over cover van “Charlie Hebdo” dan over de doden van Barcelona | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s