Families starten procedure om juweliersvrouw te berechten

Screenshot_12

Een groep demonstranten in Deurne drong direct na de schietpartij aan op berechting van de juweliersvrouw

Nabestaanden van de overvallers die omkwamen bij de overval op juwelierszaak Goldies in Deurne, eisen alsnog vervolging van de betrokken juweliersvrouw. Hun advocaat begint een procedure om het OM hiertoe te dwingen. De vrouw schoot de twee aanvallers dood.

Advocaat Bénédicte Ficq zei vandaag dat ze de zogeheten artikel 12-procedure is begonnen. Zo willen de nabestaanden zorgen dat de rechter het Openbaar Ministerie (OM) dwingt om alsnog vervolging in te stellen. Ficq: ‘De nabestaanden willen dat een rechter zich over hun dood buigt.’

Het OM kwam eerder tot de conclusie dat de juweliersvrouw het vuur opende uit noodweer en dat ze niet hoeft te worden vervolgd. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de klaagschriften inmiddels binnen en behandelt de procedure in april, meldt een woordvoerster. Die behandeling is achter gesloten deuren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en “Jan Wandelaar”)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

48 reacties op Families starten procedure om juweliersvrouw te berechten

 1. bobzelf zegt:

  NOU alles in de roos, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  die mevrouw op de schouders .

  als je de gebraden haan uit wilt hangen en het gaat mis ????

  dan moet je ook nu niet meer zeuren !!!

  Zou zo maar zeggen , :

  TYPISCHE BEDRIJFS RISICO

  hadden ze maar eerst op de Atletiek moeten gaan , om 400 km per uur te gaan lopen !

  Als je binnen komt en gewoon betaalt , dan is er niks mis !!!

  whahahahahaa

  Op mij is nog nooit geschoten !!!

  zal de volgende keer eens met mijn kalashnikov bij een marokkaanse slagerij binnen lopen met dat ding onder mijn arm
  en dan vragen

  OF ZE HALAL VARKEN VERKOPEN ??????

  wie zijn kont verbrandt, moet op de blaren zitten , of een cursus kogel terug koppen , volgen,

  WIL OOK WEL EENS HELPEN !! WHAHAHAHAHA

  soms in je leven kom je de verkeerde tegen !!! nou deze malloten dus ook !

  volgende zaak graag

  gr. bob

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Niet te GE-LO-VEN !!!….Waar halen die gore kut mossels het LEF vandaan ??? krijgen we straks weer het gezeik over een wapen vergunning al dan niet ? Nee hadden die Marokanen dan een wapenvergunning ? Compleet geschift die lui.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Oud Marinier
   U vergeet een ding …Zij mogen hier doen wat ze willen. Ze hebben geboorterecht die al 40 jaar lang wordt ondersteund door politiek-correcte regeringen, beleidsmakers en de justitiële macht. Bijna een halve eeuw leeft Nederland en de Europese landen eromheen met het idee dat AUTOCHTONEN ALTIJD IN DE FOUT ZITTEN. ZIJ HEBBEN GEEN RECHT OP FATSOENLIJKE BEHANDELING OMDAT ZE ALTIJD SCHULDIG ZIJN!!!. Bij Vrouwe Justitia tellen ze niet mee!. Wij kunnen maar hopen dat de rechters die de zaak gaan behandelen over een klein beetje fatsoen beschikken. Dat ze zouden de vrouw vrij spreken die haar leven en het leven van haar man probeerde te verdedigen.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Thomasson…ik ben het geheel met Martha N eens. Ze moeten met hun poten van andermans spulen afblijven. Wanneer een autochtone NLer zich crimineel gedraagt en overvallen pleegt en uiteindelijk hetzij door politie , hetzij door juwelier wordt ddogeschoten ,…dan moet je de schuld dus bij jezelf zoeken en niet bij het feit of die juwelier wel een wapenvergunning had al dan niet ? Je gedraagt je crimineel, prima …ieder zijn/haar eigen keus,…maar wees dan ook zo stoer om de gevolgen ervan te dragen als een VENT/VROUW …. en niet dat je “nabestaanden” gaan lopen miepen….. Ik begrijp wel wat u bedoelt, Thomasson …en het is idd een God geklaag van die lui . Ik kan hier zo woest over worden dat ik mezelf ff vergeet ….als u begrijpt wat ik bedoel.

    Like

 3. Sjaak zegt:

  Gloeiende,gloeiende !
  Een overval plegen en dan voor dit vieze vuile gore tuig
  ook nog ondersteuning betuigen ?
  Ook jullie hebben hier in Nederland niks verloren !
  Wilders bedoelt zo een tuig als jullie wat opsodemieteren
  moet uit Nederland !

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Deze zin doet de deur dicht.
  Dit had overigens misschien vermeden kunnen worden als de nabestaanden iets van oprechte spijt te horen hadden gekregen.
  En hebben de nabestaande ook al spijt en sorry betuigd aan de slachtoffers over hun misgeboorten en zijn acties. Walgelijk !!!

  Like

 5. Willie zegt:

  VERZUIP die vuile ratten !!!

  Like

 6. Bas Koning zegt:

  Die kankermoslims beginnen mij een beetje danig de keel uit te hangen.

  Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Advocate Benedicte Ficq zegt “dit had overigens misschien vermeden kunnen worden als de nabestaanden iets van oprechte spijt van de juweliersvrouw te horen hadden gekregen”. Ze doelt hiermee op de nieuwe aanklacht tegen de juweliersvrouw. Te gek voor woorden, ze hadden niet moeten inbreken en ze hadden een revolver, die hadden ze echt niet voor de lol, maar de juwelier moest zich zeker eerst dood laten schieten? Die lui zijn altijd onschuldig, ze denken natuurlijk de brutalen hebben de halve wereld. En die Benedicte Ficq staat altijd voor dergelijke zaakjes klaar.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Die advocaat is een advocaat voor kwaaie zaken en die nabestaanden hebben nog geen greintje fatsoen in hun donder! (Overigens niets uitzonderlijks bij Marokkanen.) Twee jonge mannen? Zeg maar rustig twee stukken vuil, die die juwelier zouden hebben afgeknald als zijn vrouw ze niet voor was geweest door hèn af te knallen! Ik zei het al eerder Je moet het lef maar hebben om dáár nog over te gaan procederen! Impertinentie van de bovenste plank!
  Hé, Rutte, lamzak, latente nícht, moet je nog Marokkaantjes troosten? Over 10 jaar leggen ze jóu om en dagen iedereen voor het gerecht die probeerde, daar tussen te komen en ze daarbij lichtjes heeft verwónd of zoiets! (Geen vrouw, want die zul jij waarschijnlijk nooit hebben….)
  Gooi al die vuile klootzakken er liever uit, zak tabak!

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Te walgelijk voor woorden.

  Like

 10. Rudi zegt:

  “Fair is foul and foul is fair”
  (‘Macbeth’ door W. Shakespeare)

  Of hoe relativisme (dader-slachtoffer, moreel-immoreel, goed-kwaad) reeds vierhonderd jaar geleden kernachtig verwoord werd.

  Like

 11. Gemelos zegt:

  Er valt weer iets voor ons te doen, DIE JUWELIERSVROUW STEUNEN, laten zien dat we achter haar staan. Misschien met zijn allen naar de rechtbank die dag????? Net zoals we een petitie naar het OM gestuurd hebben voor Geert Wilders !!!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Dat krijg als je zo’n verrot zooitje niet gelijk het land uittrapt !!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende, gloeiende VINKETERING. Dit doet de deur dicht! Door het socialistische en D66 crapuul, en de verraders van politici, die de motie Halsema hebben ondersteunt, moeten WIJ geboren NEDERLANDERS, deze MOCRO”S toestaan ons te overvallen en te vermoorden. Nederland is door dat politieke schuim, tot een KRANKZINNIGENGESTICHT GEWORDEN!

  Like

 14. Dit is meisje Ficq.
  http://bit.ly/1wUX5p3
  Ik hoop dat ze . . . . . . . ach, laat ik mijn kop ook maar houden.
  Maar men begrijpt me wel, hoop ik.

  Like

 15. Claudia M. zegt:

  Q; Advocate Benedicte Ficq zegt “dit had overigens misschien vermeden kunnen worden als de nabestaanden iets van oprechte spijt van de juweliersvrouw te horen hadden gekregen”

  Te zot voor woorden! Waarom zou zij er spijt van moeten hebben? Spijt dat zij haar eigen leven en dat van haar man heeft gered? Dit tuig is willens en wetens bewapend een juwelierszaak binnen gegaan om iets toe te eigenen wat niet van hen is. Had ze beter opgevoed zou ik zo zeggen, dan hadden de heren nu nog geleefd. Dat hier überhaupt in meegegaan wordt, is helemaal van den zotte!

  Like

 16. Martha N zegt:

  Moeten ze maar met hun poten van andersmans/vrouws spullen afblijven.
  Alleen misdadigers hebben rechten, wij de burgers, worden aangeklaagd wanneer we de boef beschadigen. Advocaten moet een halt toegeroepen en justitie door elkaar geschud, die hele kliek vernieuwen, ook het verouderde wetboek van strafrecht.
  Stelen is verboden!
  Klaar en duidelijk: wie bij het stelen van andermans spullen klappen krijgt of erger, wordt heeft dit aan zichzelf te danken!

  Like

 17. fried zegt:

  Onbegrijpelijk. Dit kan allemaal in Nederland.
  Ik zou zeggen inpakken en wegwezen ga in je thuisland juweliers beroven.
  En justitie pak dit tuig nog harder aan overval bewezen minimaal 10 jaar bajes zonder aftrek.
  Slachtoffer met letsel 5 jaar extra en schadevergoeding of vijf jaar extra zitten.
  Doden 30 jaar en dan het land uit.

  Like

 18. Paulien zegt:

  Stond die mevrouw Ficq pasgeleden ook al niet een andere Marokkaanse mafketel bij?
  Ze zal wel denken; ik ga (criminele) Marokkanen bijstaan, weet ik in ieder geval zeker dat ik altijd werk genoeg heb..

  Like

 19. Perfide Albion zegt:

  Mevrouw Ficq begint me de keel uit te hangen. Martien zegt het net al een beetje..We kunnen hier niet uitspreken wat er met die islamhoer/ Neo-NSB-er moet gebeuren. Dit soort types zijn erger dan die kanker islamieten die haar hebben ingehuurd.

  Like

 20. Republikein zegt:

  Foei Ficq, daad en dader verdedigen, klopt dat wel?

  Like

 21. kraftavilqa zegt:

  Dit had misschien vermeden kunnen worden als die kudtmocros geen smerig roverstuig geweest waren maar helaas non-criminele mocros zijn zo zeldzaam als geblokte kamelen. Ik zou zeggen die lijers die nu het OM tot vervolging van het slachtoffer trachten te dwingen zouden vervolgd moeten worden wegens juridische jihad, gepaste sanctie: levenslang doodstraf. En deporteer of executeer hun zandrattige kudtfamilie ook maar meteen scheelt weer gezeik in de toekomst. Kill, kill, kill ‘em tot en met de laatste man / vrouw / kind / geit. Kill! Hurt! Maim! Slice! Then kill ‘em again! Ik geloof dat ik lichtelijk aan het radicaliseren ben.

  Like

 22. oscdjunkie zegt:

  Zoals Holleeder zei: als je een overval pleegt moet je niet zeiken als je tegen een kogel aan loopt. Dit heet beroepsrisico, familie moet t maar zien als een bedrijfsongeval.

  Like

 23. Jaantje zegt:

  Word het niet tijd dat de familie van de daders hun verontschuldiging aanbied aan de slachtoffers van hun kroost aanbied?
  En is het juwelierspaar de enige die door hun berooft en met wapens bedreigd en beschoten zijn?
  Was het de eerste keer?
  Of zijn ze nooit gepakt?
  De juwelierszaak is meerdere keren overvallen voordat dit gebeurde het ging lijken op een maandelijkse aanvulling zakgeld voor de daders.
  Nou het wachten is op de verontschuldiging van de familie van de daders…

  Like

 24. Jaantje zegt:

  Wat ik constateer is dat sinds dit voorval de discussie of men als juwelier wel of geen wapens mag bezitten om zich te verdedigen er een stuk minder juweliers zijn overvallen.
  Betekend wel dat het terrein verlegd is naar tankstations en elektronica winkels maar toch.

  Like

 25. Wachteres zegt:

  http://www.dichtbij.nl/eindhoven/regionaal-nieuws/artikel/3852680/juweliersvrouw-deurne-zit-in-inrichting.aspx

  DEURNE – Het gaat niet goed met Marina, de juweliersvrouw die in maart vorig jaar twee overvallers doodschoot in Deurne. Zij is opgenomen in een psychiatrische inrichting, zo schrijft De Telegraaf.

  De nabestaanden van de overvallers willen dat Marina zich voor een rechter moet verantwoorden. Het OM had eerder besloten haar niet te vervolgen omdat er sprake was van noodweer.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Ook dat nog.

   Hierbij mijn mededogen voor Marina.
   Sterkte Marina en hou je haaks laat je niet gek maken.

   Like

   • Jaantje zegt:

    U is anders wel in staat om een ander op te roepen tot moord en daar ging mijn vraag over.
    Na u antwoord wat geen antwoord is te hebben gelezen besef ik dat u inderdaad niet bij machte bent om te begrijpen wat u schreef.
    U smeekt letterlijk quote:Laat iemand alstjeblieft dat tuig(nabestaanden)op hun beurt afschieten.
    U wilt dus dat iemand een moord gaat plegen op de nabestaanden van de dader en daardoor levenslang tot moordenaar verword.
    Niet Marina die daardoor in een inrichting zit roept op tot moord maar u doet dat zomaar uit de losse pols.
    Verder is iemand iets gunnen iets anders dan smeken om afschieten.
    Nou ben benieuwd wie zich aanbied om u onbetaalde hitman te worden.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Godverdomme, Godverdomme…….!
   Laat iemand alsjeblieft dat túig (die nabestaanden) op hún beurt afschieten!

   Like

   • Jaantje zegt:

    Nee bedankt maar waarom een ander waarom doet u het niet?
    Nogal makkelijk een ander tot afschieten/moord op te roepen.
    Marina deed het uit noodweer en zit daarom in de problemen heeft er heel moeilijk mee.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Jaantje, misschien wel omdat ik mezelf ken en er fysiek èn psychisch óók niet zo goed toe in staat zou zijn.
    Wat dus niet wegneemt, dat ik het die lui wèl gun!
    Geen greintje wroeging bij dat tuig, noch verlegenheid om wat hun zoon heeft aangericht!Goed, hij is dood, maar dat was wèl zijn eigen stomme rótschuld! Als het anders gelopen was had hij trouwens waarschijnlijk haar en haar man vermoord.
    En dan willen ze, verongelijkt, nóg een rechtszaak aanspannen! Eerlijk hoor, U kunt zeggen wat U wilt, maar ik gún het dat tuig, dat ze worden afgeknald! Allemaal!

    Like

 26. Joshua zegt:

  Nu heeft die zielige familie geen inkomsten meer daarom lopen zij te mekkeren,ik zou zeggen rot op naar dat miezerige klote marok en ga daar een bank beroven, geheid dat jullie met je rotkop tegen een kogel aan lopen, zeuren jullie dan ook?

  Like

  • Guust zegt:

   Het zegt al genoeg over de daders wat deze families nu proberen, de derde dader beschermen ze helemaal door niet te zeggen wie hij is. Ze staan dus volledig achter het criminele gedrag, ik zeg lekker afvoeren, zelfs de dood houd hun gestoorde gedrag niet tegen. Hoe kan het nu toch dat we gehaat zijn. De advocaat is altijd de ergste, lekker door procederen om zijn portemonnee te vullen en een onschuldige die haar man en zaak verdedigd achter de tralies te krijgen. Hoe ziek ben je ADVOCAAT.

   Like

 27. Jaantje zegt:

  heeft het er*

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s