Hoe zou dat nou komen, zo’n aanslag op Charlie Hebdo?

Screenshot_14

Het moment waarop de moslim de politieagent in het hoofd schiet

(Door: Martien Pennings)

De aanslag op Charlie Hebdo is mogelijk omdat we in een cultuur zitten die via zijn linkse quasi-elite zelfmoord aan het plegen is door consequent en bewust de bevolking voor te liegen inzake het karakter van de islam. Dat is een cultuur waarin een minister als de erfelijk belaste en gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher kan verklaren dat hij het zorgelijk vindt dat de islam als bedreigend wordt ervaren. De historische achtergronden van die culturele suïcidaliteit worden in dit essay van mijn eiges belicht: “Europa en Israël gaan kapot aan de Linkse Kerk”. Oiko-fobie is een veel te zwak woord. Oiko-misie is beter: haat jegens het eigen huis.

Kijk in de docu “Islam – What the West Needs to Know” op 25 seconden naar de huichelende zweetkoppen van achtereenvolgens Tony Blair, George Bush en Bill Clinton die ons vlak na nine/eleven vertellen dat de islam een “religion of peace” is. En dan had je – het zijn maar twee voorbeelden die ik kies omdat ze twaalf jaar uiteen liggen – het commentaar van David Cameron, premier van Engeland, in mei 2013 op het afslachten van de Engelse soldaat Lee Rigby in London op klaarlichte dag: “This was not just an attack on Britain and on the British way of life; it was also a betrayal of Islam and of the Muslim communities who give so much to our country. There is nothing in Islam that justifies this truly dreadful act.” Als je dat in 2013 zegt, hoor je niet op de stoep van Downingstreet 10 maar in een dwangbuis.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hoe zou dat nou komen, zo’n aanslag op Charlie Hebdo?

 1. louis-portugal zegt:

  Helaas moet ik het met jouw slotopmerking eens zijn.
  Zij zullen niet rusten, die linksen, totdat Europa in brand staat en misschien in een enorme chaos en burgeroorlog verzinkt.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Je hebt gelijk Martien, samen met bezoek naar de herhaling gekeken van Jinek , die feitelijk zoals vele andere nonjournalisten geen enkele inhoudelijke vraag naar de kern van de islam stelde, de ideologie van het kwaad.
  Weer kreeg de imam alle ruimte zijn behoeften, o wat een bijzondere man, ik noem het over de kijker heen te kotsen.

  Like

 3. Gemelos zegt:

  DUS OOK NOOIT MEER NAAR JINEK KIJKEN !!!!! Vandaag weer, wanneer in Nederland?? Ach hoe kan Wilders zeggen het is OORLOG !!! Nee hoor heeft niks met de Islam te maken !!!
  DUS HET MOET NOG ERGER WORDEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. We kunnen niet aan het waarschuwen blijven voor de islam! Het houdt een keer op!!!

  Like

 5. rotsus zegt:

  En degenen die hier in dit achterlijke land aan de macht zijn noemen moslims en de islam een cultuur en geloof van vrede enz.

  Kijk goed Rutte, vuil stuk stront, kijk wat ze met deze hulpeloze politieagent doen welke al UITGESCHAKELD is.
  Ik hoop dat de tijd niet meer lang zal duren voordat JIJ daar op de stoep of voor het door jou zo aanbeden torentje ligt en er zo’n achterlijk misbaksel met het IQ van een vlieg +3 op jou af komt stormen met een kalashnikov en je heel even, ja echt maar heel even in deze 7.65 mm loop laat kijken. Voor hij geschoten heeft, wat HIJ ZAL DOEN, heb jij je broek vol gescheten en ben je dus letterlijk een stuk stront!

  Bah, ik heb mijn portie weer gehad voor vandaag en moet nu stoppen hier. Maar beste bevolking van NL, denk er aub goed aan dat Parijs niet ver van NL afligt en als deze idioten op ons afstormen heb je aan onze politie niets meer, mede gezien het FEIT, en dat weet in als geen ander, dat “onze” agenten gemiddeld 1x per jaar naar de schietbaan mogen. Goed hé!!!

  Veel succes en plezier bij de volgende ronde naar de “stembus” gaan. Ik zou rekening houden met de beelden welke u op bijgaande filmpjes te zien krijgt. DAT EN NIETS ANDERS STAAT ONS HIER IN NEDERLAND TE WACHTEN, IK HOOP DAT DAT TOCH NU LANGZAAM DUIDELIJK GAAT WORDEN.
  Dan hoop ik voor u dat er iemand in de buurt is die u kan verdedigen want het is niet alles om je zoals deze politieagent je te laten afslachten als een “varken” .

  Hier zult u het mee moeten doen, en voor vandaag hou ik het voor gezien. Ik maak namelijk teveel typefouten omdat mijn handen trillen, en nee, niet van de zenuwen maar van woede!!

  Fijne dag verder,

  W.g.
  Rotsus

  Like

 6. Ik krijg een mail met deze zin er in:
  «Cabu a été exécuté à genoux devant les autres.»
  “Cabu is voor de ogen van de anderen geëxecuteerd terwijl hij op zijn knieën zat.”
  Dit is Cabu http://bit.ly/1xEXBwr een van de cartoonisten van Charlie Hebdo.

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  “de toonaangevende Al-Azhar-“universiteit” van het grootste moslimland ter wereld.”, Martien ?

  Egypte is bij mijn weten noch in bevolkingsaantal, noch in oppervlakte het grootste moslimland ter wereld !

  Like

 8. Jean zegt:

  Het is ‘zeer’ jammer dat die linkse lullen steeds de dans kunnen ontspringen, voor onze veilige toekomst is het anders nodig dat asap een linkse lul of linkse prul de dupe is van een of meedere barbaarse smeerlappen, misschien gaan dan de ogen open, ik ben er zeker van dat ze dan heel wijd opengaan.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Martien met U eens. Ik gooi het er nu uit: VAAR NAAR DE HEL SMERIG VUIL MOSLIMTUIG, ALLEMAAL. Ik kan wel janken!

  Like

 10. Jade zegt:

  Enfin, de hele club is weer zogenaamd geschokt, maar wat zullen
  ze in juni weer tevreden sigaren roken en cognacjes nippen…
  Misschien is er ook weer een demo van een ritueel kindoffer.
  http://bilderbergmeetings.co.uk/2015/location-austria/

  Like

 11. Republikein zegt:

  Het werd ineens zwart voor de ogen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s