Ik ben woedend!

Screenshot_36

(Door: “Tistochwat”)

Nu ik het met eigen ogen heb gezien, ben ik nóg meer verontwaardigd dan ik over deze kwestie al was. Wat zeg ik? Ik ben woedend, zelfs uren nadat het is gebeurd, ben ik nog in alle staten over zó veel onrecht! Ik zal u uitleggen waarom ik zo boos ben:

Ik moest vanmiddag bij de tandarts zijn voor een (dure, maar noodzakelijke) behandeling en bij binnenkomst was het al meteen raak: de wachtkamer zat vol ‘getinten’ die geen Nederlands spraken. Er was één persoon bij die Engels sprak en fungeerde als tolk. Het ging om allochtone dames die kennelijk werden vergezeld door twee allochtone heren. Vanzelfsprekend was men in het bezit van i-Phones die druk werden gebruikt. Er hing een onaangename sfeer in het vertrek en ik voelde me koud worden van machteloosheid, boosheid en wanhoop; het was alsof IK een vreemdeling was i.p.v. ‘zij’. De getinten waren zeer nadrukkelijk aanwezig en de heren hadden het op een gegeven moment alsmaar over een  ‘taxi’ die nog moest komen en liepen steeds onrustig heen en weer en van binnen naar buiten. Het werd nog erger toen er een dikke zwarte gesluierde schommel binnenkwam, die ook een afspraak had. Kennelijk was ook zij met een gratis taxi naar de tandartspraktijk gebracht. Wat een bof voor die moslims dat daar een vrouwelijke tandarts werkt. En wat een buitenkansje dat hier alles gratis voor hen is!

Na afloop van mijn behandeling kreeg ik een recept in A-4 formaat voor drie soorten medicijnen; het werd klaargelegd op de balie. Maar wat bleek? Niet MIJN naam stond op het document vermeld, maar die van een ander; een bijna niet uit te spreken naam van een asielzoeker. “Asielzoekersregeling Wageningen” las ik bij de verzekeringsgegevens. Foutje van de assistente, die zich op dat moment achter de balie bevond om de recepten uit te printen. Ik kon het niet laten om tegen haar te zeggen: “WAT, die lui krijgen zeker een gratis behandeling hier?! En wij Nederlanders moeten alle hoge kosten zelf betalen?!!!” De assistente beaamde dit en op mijn vraag of het hier ging om ‘asielzoekers’ uit Oranje, kreeg ik een bevestigend antwoord. Ik kreeg de indruk dat ook zij niet erg blij was met de onrechtvaardige situatie, maar ja, zij kon er immers niets aan doen hè?

Hoeveel ‘asielzoekers’ zijn er inmiddels ‘geïmporteerd’ in Oranje?  800, 1000? Ik heb het niet meer bij willen houden, omdat ik me dan te veel opwind, maar vandaag werd ik er tegen mijn zin tóch weer mee geconfronteerd. Ik heb dus nota bene met eigen ogen gezien dat die ‘asielzoekers’ ons voortdurend aan het uitvreten zijn. Een blik op zo’n document is anders dan het weten van het bestaan ervan. Die honderden ‘asielzoekers’ kunnen dus allemaal op ONZE kosten naar de tandarts (en uiteraard naar andere artsen, terwijl WIJ ons moeten afvragen of we straks zelf wel een (tand)arts kunnen betalen.

En dan hebben de ‘dames en heren’ in Den Haag nog steeds het lef om te beweren dat de zorg te duur wordt/is vanwege de vergrijzing! Nee, die is VOOR ONS schreeuwend duur vanwege de islamisering, de ‘verzwarting’ dus! Ik ben van plan om een andere tandarts te zoeken. Niet dat de kwestie ‘gratis zorg voor asielzoekers’ hiermee wordt opgelost, maar ik kan het bij mijn huidige tandarts  niet meer aanzien.

Door:
“Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Criminaliteit, discriminatie, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

59 reacties op Ik ben woedend!

 1. Jantje Beton zegt:

  En wij maar betaalen,

  Like

 2. rakkertje zegt:

  Dat vreemd gespuis, dat krapuul, dat krijgt alles op een schoteltje ……….
  Ik zou nog veel meer willen zeggen maar ik ga het hierbij laten.
  Sorry voor mijn taalgebruik E.J.Bron. Het lag op mijn tong en het moest eraf.

  Like

 3. gerrit zegt:

  en zo worden wij met z’n allen belazerd. maar we doen het zelf. we pikken het toch allemaal?
  hoelang nog?

  Like

 4. Driek zegt:

  Tistochwat zegt: En dan hebben de ‘dames en heren’ in Den Haag nog steeds het lef om te beweren dat de zorg te duur wordt/is vanwege de vergrijzing! Nee, die is VOOR ONS schreeuwend duur vanwege de islamisering, de ‘verzwarting’ dus!

  Ik voel helemaal met u mee. Bij mijn tandarts ligt alleen de Volkskrant. Dat is al erg genoeg. Geen licht getinte lieden in de wachtkamer. Maar dat kan nog komen. Ik zou als tandarts die mensen niet helpen. Uit principe niet. Er zijn dagen dat ik mij zo verschrikkelijk zit op te winden. En toevallig moest ik ook naar de tandarts. En ik kreeg me daar toch een rekening. Pats. bijna 1000.- Euro en nog wat. Ik krijg niks van de verzekering. En ik betaal me blauw. Eigen risico. Bepaalde medicijnen moet ik zelf betalen. Tuig van de richel is. Het is om moedeloos van te worden. Doch wij laten het hoofd niet hangen. Ze kunnen allemaal de tyfus krijgen.

  Like

 5. Mr Talkie zegt:

  Dat tuig moet je ook geen tanden trekken,maar er gewoon uitslaan…

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, of het voor jou een troost is, weet ik niet -een oplossing is het zeker niet- maar dat is dan meteen de bevestiging van wat wij hier allemaal al lang weten
  De zorg wordt te duur omdat het allemaal naar de asielzoekers gaat!
  Dáárom lig ik al maanden krom om dat gebit af te betalen omdat er geen cent van vergoed wordt. En zo is het met meer dingen……
  Hebben we tenminste recht van spreken als we hier foeteren, dat alle economische asielzoekers er uit moeten!
  Reuze bedankt voor deze bevestiging: Dat kan misschien ook nog gebruikt worden om de massa in opstand te laten komen: Genoeg = genoeg!

  Like

  • Anneke zegt:

   Een goed artikel vanTistochwat en hij heeft volkomen gelijk. ze proberen het op de vergrijzing af te wentelen, maar veel in mijn kenissenkring hebben de 65 niet gehaald. Super triest.

   En Theresa, ik voel met je mee, mij is precies hetzelfde overkomen en voor mij is het ook een bevestiging dat het niet aan de vergrijzing, maar aan de verzwarting ligt. Waar ik mij ook zo over opwin is het feit dat ik die lui met de duurste telefoons zie lopen, iets wat ik mij niet kan veroorloven. En inderdaad: genoeg is genoeg….

   Like

   • Bij de tandarts zeggen als je de rekening krijgt ikkuh niet begrijp.

    Like

   • Nico Omen zegt:

    Huh? Hoezo ‘genoeg is genoeg’?
    Het is nu duidelijk een gevalletje geworden van ‘TEVEEL IS TEVEEL!’
    En de opvreters annex uitvreters gaan net zo lang op onze kosten naar de tandarts, totdat de bom barst.
    Dan krijgen we hier dezelfde toestanden die je nu live op tv kunt zien vanuit ‘la douce France’. Ook daar kon de import tientallen jaren lang ongestoord doorgaan.
    ZIE WAT ER VAN KOMT!

    Like

 7. Sjaak zegt:

  “Tistochwat” !
  Topje van een Eisberg !
  Mijn vrouw werkt in een burgerbureau en ik kan de bedreigingen
  die zij van deze rifapen tegemoet heeft genomen niet Meer tellen !
  Toen ze op een dag op het matje wird geroepen door de burgermeester
  die haar verklaarde niet te precies naar de fraudegevallen van de
  Asylbewerbers te kijken omdat per slot van rekening zij het niet betalen
  moet ! Omdat ze nu eerst recht preciezer heen keek kwam de ene naar
  de andere afmaning ! Na het wegmobben kwam de vervroegde pensioen !
  Ergo ! Eruit daarmee het aannemen van steekpenningen niet onderbroken
  word ! Maar waar ze geen rekening mee hebben gehouden we hebben
  alles archiveerd voor de latere gerechtzaken !

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Laten ze naar hun eigen ‘tandartsen’ gaan!

  Like

  • Nico Omen zegt:

   Hoe primitief toch weer, al past dat natuurlijk wél heel goed bij dat soort lui.
   Maar het lijkt me veel beter om een Atlas-Copco of Ingersoll-Rand pneumatische drilboor te gebruiken, en dan in één keer meteen door te stoten tot de beitel er aan de andere kant weer uitkomt…

   Like

 9. Ik maak ook van die rare dingen mee Tistochwat! Ik hoorde vanmorgen om 8.00 uur toen ik naar de keet fietste iemand schreeuwen in de keet. En dat bleef maar doorgaan. Nou bleek dat de Marokkaanse Mohammed zijn ochtendgebed deed. Iedere middag om 12.30 uur gaat ie op zijn knieën op zijn werkjas achter de sporthal bidden tot Allah. Dat duurt een kwartier. Ik hoor al een paar dagen een Filipijnse imam preken op zijn telefoontje. Ik heb nog een collega, dat is een Turk. En in de andere keet zitten een aantal blanken met nog een Turk. Maar die Turk heeft een aantal keren gezegd dat ik een smerige en vuile Jood ben met een vieze Jodenster om. Daarover heb ik een brief geschreven en naar de directrice gestuurd. Daar voelde mijn blanke chef zich gepasseerd door. Weer een brief geschreven voor mijn chef dat ie ondeskundig is. Dat ik daarom naar de directrice geschreven heb. Laatst zei mijn chef dat ie kon begrijpen waarom ik een klap op mijn wang kreeg van een moslimvriend, ook een collega. Oh ja, mijn chef wilde mij thuis komen opzoeken toen ie hoorde van mijn brief over die Turk. Ik word ook dagelijks geconfronteerd met die achterlijkheid!!!

  Like

 10. RenM zegt:

  Ja ik wist van dit soort zaken ook af door een kennis die bij de Koninklijke Marechaussee (IND) werkt en heel de dag bezig is met uitzoeken met een tolk waar asiel zoekers vandaan komen.
  Asiel zoekers krijgen alle medische zorg gratis. Het uitzetten, als het lukt kost met “zakgeld” erbij al gauw 20.000 tot 30.000 euro.(Incl. vlucht, verblijfs duur Nederland, zakgeld enz)
  Paspoort is vaak zoek of in een enkel geval weet de advocaat van de asiel zoeker precies waar deze is……..
  Ja het mag wat kosten om chaos te veroorzaken in onze maatschappij.
  RENM

  Like

 11. Wans Horst zegt:

  Asielzoekers moeten zich eens achter de oren gaan krabben bij de vraag of zij wel zo graag nog asiel willen vinden in Nederland. Helemaal omdat Wilders staat te trappelen om rechtvaardigheid te doen zegevieren, Duitsers het bloed van die uitzuigers wel kunnen drinken (zo bij de braadworst) zo verneem ik van mijn Duitse vrienden en vriendinnen en sinds de openbaring van de ware islam in Parijs van vandaag zijn mensen over heel de wereld niet meer te houden en zien alle moskeeen zich genoodzaakt te liegen over hun ideologie van vrede. Het is goddomme geen Boedhisme waar we het hier over hebben!

  Like

 12. Nico Omen zegt:

  Tja, na hetgeen er vandaag in Parijs is gebeurd (zie het filmpje op internet waarin een al zwaar gewond op straat liggende politieman door een islamterrorist ijskoud met schoten in het hoofd wordt gedood), kan ik alleen maar concluderen dat wij nu volledig in oorlog zijn met de islam.
  Zó ver hebben de volstrekt criminele en krankzinnige machthebbers in Brussel, Den Haag en andere hoofdsteden van die vermaledijde EU hun eigen bevolking al uitgeleverd, verraden en leeggestolen.
  Zonder twijfel gaat dit uitmonden in burgeroorlog en bijltjesdag. Wat onze ouders na 1940-45 met keihard werken en torenhoge belastingen hebben opgebouwd, is in de afgelopen 40 jaar door de linkse gutmenschen weer volkomen naar de kloten geholpen.
  Grenzen potdicht, al het rapalje retour afzender, uit de EU, terug naar de gulden en dan niets en niemand ontziende grote schoonmaak door alle geledingen van de samenleving.
  Als daarvoor een beroep op me wordt gedaan, ben ik graag beschikbaar om zitting te nemen in een volkstribunaal dat de verantwoordelijke elite (of liever: machtsmisbruikers) keihard zal straffen.

  Like

 13. Jade zegt:

  Beste Tistochwat, het staat u natuurlijk vrij om een andere tandarts
  te nemen, maar zou het er bij een ander anders aan toegaan?
  We zijn al die jaren onder de voet gelopen, en dat wordt nu pijnlijk zichtbaar.

  Like

 14. Frans de Wit zegt:

  De gelegenheid maakt de dief. Wij worden steeds bozer op die gasten, die profiteren, begrijpelijk, ik erger mij ook groen en geel en die gasten die zich niet gedragen. En in plaats van dat ze dankbaar zijn krijgen een hoop steeds meer praatjes. Maar het blijft gewoon een fijt dat we door onze eigen medelanders uitgezogen worden en we oneerlijk worden behandeld. Het ligt gewoon aan die hele klote regering. Ik snap helemaal niet meer hoe ze met een gladgestreken gezicht de mensen nog onder ogen durven te komen. O wat hoop ik echt dat er een God is en dat die gasten toch echt hun loon terug krijgen en branden mogen in de hel!!

  Like

 15. Joke Bosman zegt:

  mijn kleindochter moet naar de tandarts maar kan het niet betalen kost 3000 euro en deze vieze ratten krijgen het allemaal gratis

  Like

  • Ronald zegt:

   Tja, dat is waar en ik begrijp heel goed ook uw reactie die eigenlijk het zelfde als de mijne is. Maar het is niet de schuld van deze asielzoekers ik vind wel dat de luxe die ze krijgen zoals de gezondheidszorg en andere faciliteiten etc. veel minder mogen en het zo laat aanzien zij de eerste rang burgers hier zijn en wij als 3e rang burgers behandeld worden. Het is voor ons zelf niet meer te betalen, maar voor de asielzoekers moeten we wel moeten dokken. Dat is onrecht dat is discriminatie, wij Nederlanders worden gediscrimineerd in ons eigen land. Waarom moeten zij hier integreren als het land van herkomst veilig genoeg is kunnen ze weer terug. Maar de regering stopt ze in huizen waar wij Nederlanders recht op hebben (hebben deze vluchtelingen in eens meer rechten als wij Nederlanders)?? Bijna alles waar wij hard voor werken word afgepakt en besteed de regering voor de asielzoekers. Zij krijgen een huis toegewezen met TV en andere dingen om het huis in te richten inclusief fietsen etc. Maar voor onze ouderen daar is geen geld voor het zijn diezelfde ouderen die Nederland hebben op gebouwd daar is geen plaats meer voor in een verzorgingstehuis is te duur. Ja natuurlijk te duur want ons geld word liever door de regering uit gegeven aan asielzoekers. Ik vind dat welke asielzoeker dan ook die misbruik maakt van de aangeboden hulp, op wat voor een manier dan ook wegwezen opzouten met als reden misbruik van aangeboden hulp. Communicatie middelen zoals mobiele telefoons hebben ze meestal in eigen land niet eens waarom hier dan wel?? Wie moeten ze hier dan bellen als ze in opvanghulp zitten en als ze dan toch moeten bellen zet er dan een telefooncel neer van waaruit ze kunnen bellen. De regeringen in Europa jullie zijn allemaal getikt en wat de demonstratie betreft van 27 Januari we moeten niet naar het Binnenhof maar door het hele binnenhof en alles schoonvegen zodat de volgende regering met een nieuwe en schone lei beginnen kan. Daarna moeten we ons allemaal klaar maken samen met de rest van Europa om op de 28e januari door het Europees parlement te gaan, om deze schoon te vegen. Onze ouders en grootouders hebben niet krom gelegen om alles weg te geven aan een ander, zij hebben gezwoegd gezweet en krom gelezen om het land op te bouwen voor hun kinderen en hun leven. Waar ligt nu de schuld van het hele probleem ja precies bij de regeringen van Nederland en Europa daar moeten we heen en daarmee afrekenen. Een land heeft een regering en die is verplicht het op te bouwen en niet af te breken wat ze nu wel doen.
   Mark Rutte en ongeregeld we komen er aan. 27 JANUARI

   Like

 16. Jaan zegt:

  Tistochwat, maak je niet zo druk. Dit is toch geen nieuws. Vrije kost en inwoning, vrije ziektekosten, zakgeld van 20 euro of meer per dag. Dat zakgeld konden ze per dag pinnen en ze stonden voor de gokhal te wachten om als eerste naar binnen te kunnen, pinden daar hun zakgeld (AMRO dacht ik?) , kregen een hapje en een drankje en vergokten hun zakgeld.
  Kunt U elke maand 600 in de gokautomaat gooien? Ik niet! maar asielzoekers wel, dus maak U niet druk, het is toch al veel te ver gevorderd hier. Het komt nooit meer goed met Europa.

  Like

  • Giny zegt:

   Ik begrijp heel goed dat Tistochwat zich daar druk over maakt, alleen het helpt niet,
   je wordt er moedeloos van!
   Ga maar eens een afspraak online maken voor een paspoort!
   Daar staan vragen bij, of je illegaal, vluchteling of asielzoeker bent!
   Dat zullen ze ook wel gratis krijgen neem ik aan!!!
   De overheid zegt dat alles zo duur is geworden door de vergrijzing!
   Ze bedoelen natuurlijk door de “GETINTEN” Vast kleurenblind!

   Like

 17. Cleo Patra zegt:

  Jullie geven nu wel die asielzoekers de schuld, maar denk toch dat je de regering hier echt de schuld van moet gaan geven die hebben dit gecreëerd!
  Het verdeel en heers spelletje wordt goed gespeeld zeg!

  Like

 18. Nemesis zegt:

  Hier in D.is het ook niet veel anders. Ze krijgen ook alles voor niks. Dokter, medicijnen. tandarts, huisvesting. Eten wat ze zelf mogen uitkiezen en dan toch in de kliko gooien. De Duitse poetsvrouwen moeten hun keukens en wc’s schoonmaken. Zelf voeren ze geen flikker uit. Ja, rellen, dealen etc. Maar goed eigenlijk wilde ik iets anders vragen.

  Hoeveel kost in Nederland een extra verzekering voor tandartskosten? Ik betaal hiervoor maandelijks € 58.– (veel geld, maar tandarts is duur) en krijg dan ongeveer 90% vergoed van de rekening.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Nemesis 8 januari 2015 om 00:13

   Ik heb geen extra verzekering voor tandartskosten omdat het maximaal uitgekeerde bedrag bij mijn verzekering 250 euro was. Dat vond ik te laag gezien de hoogte van de premie.
   Dus ik heb besloten om het risico zelf te dragen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    250 euro per jaar

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat is inderdaad hel erg weinig. Kirjg al bijna geen inlay voor. Mijn verzekering betaald het eerste jaar tot 1.000, het 2. jaar tot 2.00 en het derde tot 3.000. De volgende jaren zijn de bedragen dan hoger op afspraak. Ze vergoeden zelfs een deel van de inplantaten als je al zeker 3 jaar verzekerd bent. Dus dat is wel te doen.

    Like

   • Jantje Beton zegt:

    Tistochwat,plus dat u de rekening op kan voeren op u aangifte tandarts kosten van de Belastingdienst,als u aan die drempel komt? Dit geld ook voor u Nemesis tenminste als u gekozen heeft voor Nederlands belasting systeem,u maakt ook de kosten met u medicijnen die zijn totaal aftrekbaar maar de belasting dienst hou de mens dom, nog een tip ook mag u km vergoeding aftrekken let op 29 cent voor elke kilometer voor een specialist,velen weten dit niet in Duitsland rij je nog wat kilometers,Nemesis zelf dat tientje in de drie maanden was aftrekbaar dit is helaas nu vervallen.

    Like

   • Jantje Beton zegt:

    nemesis toch even beter gaan onderhandelen met u krankenkasse,ook zij halen dit bedrag weg uit Nederland tenminste als u zorg aan het CVZ afdraagt,je moet tenminste 1jaar zonder tanden in je mond lopen. Dus als ik het goed begrijp dan bent u bijverzekert voor deze post.

    Like

 19. ukkie zegt:

  Wie wordenver gvd nou gediscrimineerd wij gvd kut rutte 2

  Like

 20. sylvia groot zegt:

  Dit kan echt niet meer. Onze oudjes de schuld geven van de oplopende kosten in de zorg terwijl het geld gewoon wordt verspild aan asielparasieten. Moge de autochtonen eens massaal zo’n gesubsidieerd anti-discriminatie bureau bestormen om hun beklag hiertegen te doen.
  Onze oudjes worden zwaar gediscrimineerd bij het leven.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Ja, wrijf het er maar in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Overigens kan ik je een persoonlijk soortgelijk verhaal vertellen, maar dan bij het bezoek aan de apotheek voor medicijnen voor mijn hart, ik wist niet dat ik een hart had!
  Enfin ,ik ga het niet doen, ben bang dat ik de resterende capaciteit van 75% laat kelderen.
  Zou indirecte doodslag zijn, Ficq en co zou het niet berouwen!
  Sterkte joh!

  Like

  • Republikein zegt:

   Of is het zouden?
   Nou, srry voor mijn schrijffouten, of zijn dit tikfouten, srry is sorry, maar afgekort.
   Soms denk ik wel eens, srry dat ik besta, ik, 5e wiel aan de praalwagen van de Nederlandse goedmens.

   Like

 22. U.G. Kempenaer zegt:

  De landverraders zitten in Den Haag, in de Tweede Kamer. Op het pluche dankzij de stemmen van randdebielen. Dit land heeft een hele grote zuivering nodig.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  Prima reacties, die ik volledig onderschrijf! Beste mensen de verantwoordelijken hiervoor, zitten bij de volgende partijen: VVD,CDA,PvdA en D66. De politici van deze partijen, hebben vanaf 1972 geregeerd- in wisselende samenstelling- dat wel. Maar zolang onze zombie-bevolking op deze partijen blijft stemmen verandert er helemaal niets. En wat Cleo Patra zegt, is dat men baat heeft bij “verdeel en heers”. Zo kunnen ze de agenda van de EU, Bilderberg en de NWO uitvoeren.

  Like

 24. Joshua zegt:

  Van mij mogen die debielen die in Parijs mensen hebben gedood den haag in het vizier nemen als al die grijnzende , liegende figuren zich daar bevinden, behalve Wilders .

  Like

 25. Stradi zegt:

  De (s) linkse partijen wringen zich in allerlei bochten om niet te moeten bekennen dat de immigratie nu al een regelrechte ramp is voor de authentieke bevolking van heel Europa.
  Op gebied van veiligheid in eerste instantie, maar ook de sociale cohesie is verdwenen en het financiële plaatje voelen wij iedere dag in onze dagdagelijkse uitgaven, het is duidelijk dat het vooral de inheemse bevolkingen zijn die hun spaarcenten zullen moeten aanspreken, de kosten swingen de pan uit en vooral de eigen bijdrage voor gezondheidszorg. Medicatie verhoogt stelselmatig omdat de “nietvanhieren” daar onevenredig gebruik van maken en massaal de voorgeschreven medicijnen opsturen naar hun thuislanden. Tistochwat zegt het met woorden waar anderen dagelijks mee geconfronteerd worden, eerst de mannelijke immigrant wordt toegelaten en nadien volgen zijn vrouw(en) en kinderen, nooit hebben die een dokter laat staan tandarts of vrouwenarts gezien, het eerste wat de nieuwe geïmporteerde familie doet is alle medische zorgen voor hen en kinderen gebruiken, ze doen het allemaal. De ziekenhuizen puilen uit met afrikanen die wachten op prothesen en gebitten.
  De zwaksten van ons eigen volk zijn het slachtoffer van het armoederacisme van links.
  Het is de werkloze alleenstaande moeder die achteraan de rij bij het hulpinstanties moet aanschuiven omdat honderden vreemdelingen haar voor zijn; het is het arbeidersgezin met 2 kinderen dat 4 jaar moet wachten op een sociale woning omdat 43% van de sociale woningen in de stad wordt toegewezen aan vreemdelingen; het is de bejaarde met een klein pensioentje die bang en alleen achterblijft in de verloederde en onveilige gettowijken.
  Ik hoop met de moorden in Parijs dat de ogen van de meerderheid opengaan
  Waar is de fierheid van ons volk gebleven.

  Like

 26. Henk.V zegt:

  Beste Tistochwat, je verhaal is maar al te begrijpelijk.

  Zowel @ Frans de Wit (”De gelegenheid maakt de dief, enz.”) als @Cleo Patra (”Jullie geven nu wel die asielzoekers de schuld, maar…enz.”) roeren het punt van de verantwoordelijkheid voor deze schandalige toestand aan. Op grote schaal wordt er door niet-westerse lieden gebruik gemaakt van absurde regelingen die door de EU zijn opgesteld en onze overheden werken daar kennelijk graag aan mee..

  Daar moet DIRECT een einde aan worden gemaakt en wel om meerdere redenen:
  Aan deze dwaze regelingen hangt namelijk een heel naar prijskaartje, zoals uit jouw verhaal duidelijk blijkt.

  Wij worden overspoeld door lieden die met onze wijze van leven niets uitstaande hebben. Zij zijn, zo wil het verhaal, hier als vluchtelingen gekomen. Vluchtelingen verlaten gewoonlijk hun land uit bittere noodzaak en laten dan alles achter.
  Zij komen ergens berooid aan, vaak in een gedeprimeerde toestand en zij zijn dan aangewezen op de helpende handen van burgers die hen goed gezind zijn.
  Wat jij beschrijft (steeds maar je mobieltje gebruiken en lange gesprekken voeren (vaak met het thuisland, al met al peperdure handelingen!) is al door meerdere mensen bevestigd: veel vluchtelingen zitten er nogal warmpjes bij.
  Maar dat verhindert hen niet om gebruik te maken van bijstandsregelingen die aan het gewone Nederlandse volk niet worden aangeboden. En waarom zouden zij deze gratis hulp ook afslaan? Wij zouden, wanneer wij naar elders waren geëmigreerd ook geen probleem hebben met zulke hulpprogramma’s.

  DE Gekke Gerritjes die wij moeten verhinderen dat zij hun bezopen ”hulp” voortzetten zitten allemaal in de politiek-correcte hoek!
  En wij weten het zo langzamerhand: linkse Gekke Gerritje strooit graag met heel veel geld dat van het gewone volk is afgepakt en waarvan Jan met de pet niet meer zal kunnen profiteren, wanneer de nood aan de man komt. Hier is dus BEWUST een ten achterstelling van de autochtone bevolkingen in het leven geroepen. Dat gebeurt overal in het rijke Westen.

  Ik vrees dat het vermoeden van @Cleo Patra terecht is en dat wij OPZETTELIJK in een situatie zijn gemanoeuvreerd waarin bevolkingsgroepen tegen elkaar worden uitgespeeld.
  MET OPZET, want onze overheden, gek of niet, weten wat zij doen.

  De vraag wordt dan: WAAROM?

  Hoeveel bewindslieden hebben al toegegeven dat het multiculturele experiment is mislukt, terwijl men er moeiteloos TOCH mee door gaat?
  Omdat deze situatie WINST oplevert voor de heersende pro-Europese elites! Zij kunnen doorgaan met de steeds verder gaande eenmaking van de EU, terwijl de ergernis van het volk zich op de misstanden richt die de elites zelf hebben gecreëerd.
  Twee honden vechten (begrijpelijk!) om een been, de derde gaat er snel mee heen.

  Dat is wat wij zien. Cynische machthebbers, zo vol van ”GOEDE” bedoelingen lakken de belangen van de bevolkingen die hen in het zadel hebben geholpen volledig aan hun laars. En wanneer deze politieke gangsters hun doel hebben bereikt dan is er één massaal gebied ontstaan dat in welvaart is achteruitgegaan en waarin de uitgemolken oorspronkelijke bevolkingen zijn ondergedompeld in oceanen van lieden met wie zij geen enkele binding zullen voelen.

  Een goedkoopte eiland zonder weerga, met lage lonen, waarin men vecht om een baan en waar het GOEDKOOP PRODUCEREN is: en de nieuwe heersers in Brussel zullen HEEL TEVREDEN zijn.
  Ik hoef niet aan te geven WIE hier precies van profiteren! In elk geval zal de man in de straat er zeker NIET wel bij varen.

  Het sprookje dat men gemakkelijk OVERAL in Europa een baan kan vinden gaat namelijk helemaal niet op!
  Dat voorrecht is slechts weggelegd voor een betrekkelijk kleine groep hoger opgeleiden en specialisten.

  De ergernis die jij zo mooi beschrijft, Tistochwat, is zo begrijpelijk,en mijn verhaal maakt het voor jou niet vrolijker, want ik ben zo vrij geweest de deksel te trekken van de beerput waar jij toevallig tegen aanliep.

  Welnu! Wat moeten we doen? Wij moeten af van politiek correct, van de multiculturaliteit, van de Euro zwendel, van de EU, van onze overheid die ons heeft uitgeleverd aan ijdele Brusselse machtswellustelingen die nog incompetent zijn ook.

  Wij moeten over ons EIGEN land en volk opkomen en voor alles waarvoor ons land staat: vrijheid, ruimdenkendheid, verdraagzaamheid (op WEDERZIJDSE basis), een grote economische inventiviteit, een hoog ontwikkelde cultuur en wetenschap, sterk ontwikkelde handels-zin. de grootste expertise ter wereld op het gebied van landbouw en veeteelt en waterbeheersing, om van onze kracht als exportland en onze astronomie maar te zwijgen. Kortom, Nederland is klein van oppervlak, maar niet bepaald onbeduidend.
  Voordat de EU dacht ons te moeten opslokken stond ons land succesvol op eigen benen. Wij werden niet in de eerste plaats welvarend door Europa, maar door onze eigen talenten.

  Nederland KAN en MOET weer vrij en onafhankelijk worden en over haar eigen lot beschikken, graag bereid om met andere landen samen te werken, maar niet bereid om ons door malloten uit Brussel te laten uitvreten..

  Het lijkt mij niet verkeerd om de strategie van PEGIDA na te volgen, om op die manier het volk zo te motiveren dat de verantwoordelijken voor onze teloorgang als staat uit hun functie worden gezet en bewindvoerders met meer verantwoordelijksheidbesef en voldoende Nederlandse burgerzin hun plaats innemen.
  Na zo’n overgang kan aan de gezondmaking van Nederland worden gedacht.

  DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk V: 13.18. uur. Ik onderschrijf volledig jouw conclusies Henk! WIJ “BRONNERS”, weten maar al te goed, hoe het in elkaar zit. En daarom haten ze ONS!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 8 januari 2015 om 13:18

   Beste Henk.V, ik ben het helemaal met je eens en een grote ramp is zich aan het voltrekken. Maar ik weet geen oplossing omdat er ook NIEMAND in mijn omgeving is die luistert, NIEMAND die opkomt voor het eigen volk… NIEMAND die walgt van dat linkse islam-goedgezinde ‘koningshuis’.
   Ik ‘heb’ alleen jullie op deze site als gelijkgestemden.
   Het zijn zware tijden omdat je gewoon wéét dat de ‘bewindslieden’ ons doelbewust willen kapotmaken m.b.v. de islam en alle ellende die daarbij hoort.
   Zélf hebben zij de middelen en de gelegenheid om de dans in elk opzicht te ontspringen.

   Like

 27. Fubar zegt:

  En vanavond staan de faciliteerders van deze islamitische plundertsunami te huichelen op De Dam dat ze het toch echt allemaal zo vreselijk vinden. Opgeroepen door moslimbroeder Marcouch, ondersteund door Fatima Elatik, zullen Rutte, die elke maand een paar duizend extra moordenaars ons land binnenlaat en geenszins van plan is dit te stoppen, en Van er Laan, die weigerde uit te rekenen wat de kosten van de immigratie waren, maar een maand later wel wist te becijferen wat de oudje ons in dit land kosten, ons vertellen dat we nu toch allemaal lief voor elkaar moeten zijn. Binnen een paar dagen zullen ze dan de bouw van extra moskeeën aankondigen om jongeren te de-radicaliseren en wordt er weer een zak met geld ergens vrijgemaakt.

  Like

 28. aegoliuscs zegt:

  “Tistochwat”………
  Goh, u heeft mijn tandartsbelevenis bij het voormalig gezondheidscentrum in de polder, thans anders genoemd of over overgenomen, uitstekend en naar waarheid beschreven.

  Na 45 jaar particulier bij dezelfde tandensmid aan de kust, werd de reis te belastend en moesten we ons vervoegen wegens de dichtgetimmerde privaatpraktijken, bij het florerende “systeem” dat niet gehinderd wordt met praktijk capaciteit.

  Overigens is het even “wennen” aan het wachtkamerpubliek en de taalbarrières… Edoch is de medische beschikbare apparatuur en handeling daarmee een overtreffende trap van wat niet aangesloten tandartsen kunnen bieden.

  Ook de afgestudeerde geneeskundig hoofddoekje-tandarts mocht niet ontbreken, hetwelk door ons werd ondergaan. Gewoon zorgvuldig en uitstekende controle dat volgens mij niet in het rijtje past van door verzekeraars “gepaste” vergoeding, alhoewel ik dat zelf moet betalen.

  Ach, wat voor asielzoekers wordt aangeboden zal voor ons toch niet minder zijn?!

  Like

 29. Martha N zegt:

  Tistochwat, ja zo is het. Als ik tandarts moest zijn voor dit soort, gingen alle tanden eruit.
  Geld van ons, geld voor de verzorging, de bejaarden… ach jullie hebben het allemaal al gezegd.
  Je zou er een hartverzakking van krijgen.
  En de Nederlanders maar braaf ja en amen knikken en op D66 stemmen.
  Straks moeten wij Nederlanders onze eigen tanden nog trekken als de moslims maar een goede verzorging hebben

  Like

 30. Scarlatti Bombatti zegt:

  godsàmme, ik moet morgen voor een verstandkies te laten verwijderen… tnt nog geen figuur zoals beschreven daar opgemerkt…
  hoe lang nog vraag ik me nu af…
  ms toch nog mr ‘hier’ blijven wonen…

  oh en die aboutaleb ook nog ns in t ‘frans’…
  timmerfrans mag wel uitkijken…. die kan straks in t kolenhok bij aboutaleb gaan wonen als knecht voor ie onthoofd wordt…

  Like

 31. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv @rjklever @FleurAgemaPVV LEES aub dit artikel e.d commentaren! Ik ben woedend! http://wp.me/p1O7aM-kBZ via @wordpressdotcom

  Like

 32. Scarlatti Bombatti zegt:

  haaaa ben ik weer!!!! Het leed is geleden, t kreng is er uit! In stukjes zouden ze bij t Groot Dictee zeggen!
  Moest FLINK wat verdoving in eer dat ik de tandarts naar hartelust kon gaan laten boren, breken en graven… ondertussen vertelde ik over het tandartsleed in NL…

  Nou alsof ik een BRON aangeboord had!
  Daar hèbben we toch ff met zijn 3’en een GESPREKJE gevoerd over dat moslemgebroed en onze verraderlijke overheden! Tjeminee wat heeft dàt goed gedaan!!

  Hij en zijn vrouw laten ze niet meer toe tot hun praktijk, als er een binnenkomt onder een andere naam met kopvod op verzoekt hij hen onmiddellijk te vertrekken,
  een bevriende gynacoloog is uit een Antwerps ziekenhuis vertrokken is omdat ie niet langer tegen de bedreigingen en de aanvallen kon…

  Zij gaan ook uit principe NIET nr die arabische landen om hen niet nog meer te spekken!
  Ik zei dat ik mensen die er nog wel naar toe gaan, ben gaan mijden omdat ik niet begrijpen kan dat mensen bij volle verstand naar dat soort landen nog gaan.
  Ik heb er ook nog bij gezegd dat die arabieren sperma in je eten doen, er in rochelen enz enz….

  nee dit was ondanks dit gruwelijke maar noodzakelijke gebeuren, een veràdeming!
  Het was als een ‘moslim in je bek’ hebbend… die uitspraak kenden zij nog niet maar die hielden ze er in zeiden ze! Hij kwam zo maar uit mijn mond rollen…

  De tandarts zei,
  ‘ze’, de regeringen, dus, zullen NU toch wel hun lering hier uit trekken en wéten dat t OORLOG is?
  Ik zei NEE reken maar van NIET, ze zijn al bezig om de geijkte smoezen op te hangen en durven zelfs t nieuws over de MH17 er tussendoor te ‘masseren’ in de hoop dat dat niet opvalt bij de ‘zogenaamde Parijs-ellende’ dat natuurlijk GEEN alléén Parijs-ellende is maar DE HELE WERELD ELLENDE!

  Ook zij vinden dat de regeringen àfgezet dienen te worden, dat de socialistisch geïndoctrineerde rechters afgezet dienen te worden en de mossels zonder uitzondering UIT onze landen dienen te worden gezet… goedschiks of kwaadschiks…

  dus… wij mensen, wij HET VOLK, dienen dit te gaan voor elkaar krijgen want vd overheid hebben we nx te verwachten…

  Op deze manier laat ik GRAAG een kies verwijderen, t kreng was trouwens gebàrsten, dus geen wonder dat ik zo’n pijn er van had!
  Heeft me een hoop geld gekost om de zenuwen te laten ‘doden’ en nu moest ie er toch nog uit tegen de ‘luttele ahem’ prijs van €96,50… kàssa! Gelukkig kan ik ook declareren dus wie weet krijg ik wel €5 terug!!!
  Maar het fijne was geen kopvod met toebehoren te hoeven verwachten daar, nu niet en in de toekomst niet!

  De verdoving zal zéker tot vanmiddag half 2 duren… ik moet goed spoelen met allerlei enge spullen, heb ik op de valreep nog wat van meegekregen…
  Want wie weet was de hier nog aanwezige Cordosyl verlopen en ik moest goed spoelen om een ontsteking tegen te gaan… en bij pijn en ongelukkigerwijze toch een ontstane ontsteking moest ik m bellen, ook in t weekend…
  en bedankt voor het fijne gesprek, hij zei en zijn assistente viel van harte bij;
  ik moet me altijd zo inhouden en ik kan ze niet meer ZIEN!!!
  Volledig mee EENS!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Scarlatti Bombatti 9 januari 2015 om 12:33

   GEWELDIG!
   Waar zit uw tandarts?
   Als hij nu bij mij in de buurt zou zitten…

   Heerlijk hè, een gesprek met gelijkgezinden waarbij je je niet hoeft in te houden?
   Je raakt daardoor gewoon een gedeelte van je stress kwijt.

   Like

 33. Scarlatti Bombatti zegt:

  en wat zie ik? Reinette Klever van de PVV heeft dit artikel doorgetwitterd!! (y)! naar 1556 VOLGERS!! hatsikidee!!

  Scarlatti Bombatti Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba
  @geertwilderspvv @rjklever @FleurAgemaPVV LEES aub dit artikel e.d commentaren! Ik ben woedend! wp.me/p1O7aM-kBZ via @wordpressdotcom
  9 jan. 2015 02:07

  Geretweet door
  ——————————————————————————–
  Reinette Klever Reinette Klever @rjklever
  Naar 1556 volgers.

  Like

 34. Laura van Beek zegt:

  Het is werkelijk te erg maar in dit land kan dit gewoon wij als hardwerkende worden overal op gepakt en moeten steeds meer inleveren om de niet werkende en de asiel zoekers in stand te houden ik ben het spuugzat

  Like

 35. kroosduiker zegt:

  Als morgen alle asielzoekers weg zouden zijn, denk je dat de tandarts dan goedkoper is en eigen risico’s omlaag gaan?

  Like

 36. Bert zegt:

  En toch zie ik nog steeds meer mensen op internet klagen dan dat ik mensen de straat op zie gaan. Gewoon een keer met paar honderd man naar Den Haag met spandoeken en megafoon. Of als men zich terecht druk maakt over een islamitische gebedsruimte in een ziekenhuis, ga met een grote groep ervoor staan, of nog beter erin. Film alles, vooral als er handhavers komen, en ga in discussie en vraag waarom je daar niet mag zijn, zeg voor de grap dat je moslim bent, en roep het magische woord: Racist. Wilders riep op tot verzet, dat kan geweldloos. Maar zo lang er niet dagelijks protesten zijn en men alleen online en binnenshuis wat moppert zal er sowieso niets veranderen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het vreselijk wat zich momenteel voltrekt, maar verbaas me er over dat men behalve tegen eigen parochie te preken op social media niets onderneemt. En nee ik bedoel geen brandbommen, maar gewoon burgerlijke ongehoorzaamheid op elke mogelijke manier. Waarom staan er wel 100’den met FNV vlaggen te scanderen als het om loonsverhoging gaat, en nu we werkelijk slachtoffer zijn is het stil op straat. Of ludieke acties, gaan bedelen bij een AZC, elke voorbijkomende migrant geld vragen omdat je naar de tandarts moet of je huur niet kan betalen. Dat filmen en online zetten. Men heeft inmiddels een hart onder de riem nodig, wie durft er als eerst de deur open te doen ?? (als er 1 schaap over de dam is…)

  p.s. en neen, die dappere voorhoede ben ik zelf ook helaas niet, ben de jongste niet meer en slecht ter been en betaal me ook blauw aan zorgkosten ondanks levenslang gewerkt te hebben en belasting en premies te hebben afgedragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s