Nederlandse Jihadisten verheugd over aanslagen

Screenshot_20

De “Nederlandse” Jihadist riep eerder via social media op tot een ‘sterke, stevige daad tegen de Nederlandse overheid’

(Door: Carla van der Wal)

Nederlandse Jihadisten vieren feest op Twitter na de aanslag op het Franse Charlie Hebdo, waarbij 12 journalisten om het leven kwamen. Daar uiten ze hun vreugde.

Wat een geweldige dag voor de Islam; Zij die spotten met ons kunnen donkere dagen meemaken! #Parijs#CharlieHebdo — ¿¿¿ ¿¿¿¿ ¿¿¿¿¿¿¿¿ (@MuhajiriShaam2)

‘Wat een geweldige dag voor de islam; zij die met ons spotten kunnen donkere dagen meemaken’, zo bericht een van de Nederlandse jihadisten, die op Twitter schuilgaat achter de naam Muhajiri Shaam. En: ‘Vive le IS France’, oftewel, leve IS Frankrijk’.

Muhajiri Shaam kwam eerder in het nieuws na bombardementen in Aleppo, Syrië, waarbij drie Nederlandse Jihadisten om het leven kwamen. Toen riep hij op tot een ‘stevige daad tegen de Nederlandse overheid’.

Lees verder>>>
(h/t Claudia M.)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nederlandse Jihadisten verheugd over aanslagen

 1. Martha N zegt:

  Uiteraard vieren ze feest, maar daar schrijven de kranten niet over en onze regering zwijgt.
  Er is niets aan de hand, onze moslims doen zoiets niet. De moslims hebben geschokt gereageerd en dit gebeuren sterk veroordeeld. Voor ons bestaat dus geen enkel gevaar.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, je verwacht het niet hé, van deze PvdA “kansenparels”. Ik word met de dag sarcastischer. De islam maakt dat ik haat ben gaan koesteren, haat die ik liever niet zou willen voelen. Maar door onze politieke landverraders, van “links tot zogenaamd rechts”, is het zover gekomen. Ik vind wat dat betreft de politici de grootste schuldigen, in feite nog schuldiger als de moslims. Want ZIJ hebben vanaf 1975 de deur geopend voor deze moorddadige sekte!

  Like

 4. Jan zegt:

  Nederlanders zien islam niet zitten

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Dikke kans dat ze dit zelf gedaan hebben. Ze steken ook hun eigen haathutten in de hens om vervolgens moord en brand te schreeuwen en om beveiliging te kunnen roepen.

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tja, het is ook zo lastig voor al die Marokkaanse verenigingen-zus-en-zo, hè:
  Als onbesuisde Broeders ergens in Europa zo ’n krankzinnige moordaanslag plegen alsof ze al in de Medinese fase vertoeven, terwijl ze nog steeds in de Mekkaanse fase zitten, moeten ZIJ maar weer zien, hoe ze de boel lijmen……
  Vooralsnog geloof ik niet te veel van al die medeleven-betuigingen -zachtjes uitgedrukt: De ISLAM afvallen doen ze in geen geval!

  Like

 6. Jan zegt:

  Twee jaar terug:
  White House Slams French Cartoons, Amid Election-Time Threats From Islamists
  http://dailycaller.com/2012/09/19/white-house-slams-french-cartoon-amid-election-time-threats-from-islamists/

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Dat soort twitterende imbecielen moeten het land uit worden gezet. Stuur ze met een enkeltje naar het kalifaat.
  Net als ze al in Noorwegen doen.

  Like

 8. Roooooooob zegt:

  Stuur alle moslims het land uit

  Like

 9. Roooooooob zegt:

  alle moskeeen moeten afgebroken worden of opgeblazen en de islam moet vernietigd worden

  Like

 10. Roooooooob zegt:

  hier een uitkering en moorden maar moet toch niet kunnen zet een muur om nederland

  Like

 11. Roooooooob zegt:

  sluit alle opvangcentra.s zet ze op een stuurloze boot naar niemansland en de kurk mag er eerder uit

  Like

 12. Roooooooob zegt:

  Allemaal PVV en een keihard besluit om alle jihadisten cq moslims het land uit te pluren en anders moeten alle nederlanders voorzien worden van een uzi met voldoende patronen om zich zelf te kunnen beschermen .. ps er zijn er nog genoeg

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Het meest wat mij erg kwaad maakt, is de stroperige schijnheilige valse reacties van alle mogelijke Marokkaanse organisaties. ZE MENEN GEEN WOORD VAN WAT ZE PUBLICEREN. Ze schijten op vrijheid van meningsuiting, ze schijten op vrijheid van godsdienst …Dat staat de Islamitische Mein Kampf niet toe! ..Dhimmies moeten worden uitgemoord. Dat doen hun jonge familieleden en HUN EIGEN KINDEREN NU IN SYRIË. Diep in hun hart vinden ze hun moordende kroost helden. VRAAG: Waarom publiceren ze dan zulke verklaringen? Waarom houden ze gewoon niet hun bek dicht? ANTWOORD: Ze weten dat hun krediet bij de Nederlandse bevolking staat op nul. Ze weten ook dat hun KINDEREN hebben nu iets geflikt dat een zware wervelstorm boven hun hoofd laat hangen; misschien met een storm kracht 12. Om te reden, wat er te redden valt, komen ze met dergelijke Takiyya verklaringen voor de pers. Wetend dat er niemand zou er toehappen; behalve de politiek-correcte elite die nu ook dekking moet zoeken voordat de storm ze verzwelgt. Ook voor hen is de GOOD OLD DAYS voorbij.

  Like

 14. henk zegt:

  Dit jochie Muhajiri Shaam. moet eens ff met een khalasnikov bewerkt worden.
  Kan alleen maar twitteren, stelt geen zak voor.Waarom woon je nog in Nederland,, om Jihadisten te recruteren, mafkees

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Polderjihadisten zijn zo gek nog niet

  Hoe graag politici en journalisten ook een verband leggen tussen jihadisme en psychiatrie, die relatie is niet aantoonbaar, stelt Jeroen Frankfoort.
  Behandel jihadisten zoals ze zijn: als gekken, oppert Tweede Kamerlid Ronald van Raak (SP) in een recente column voor The Post Online. Hij schrijft: „Mensen met een ernstige psychische stoornis kunnen, als ze een gevaar vormen voor zichzelf en voor de samenleving, in bewaring worden gesteld en gedwongen worden behandeld. Misschien kunnen we ook polderjihadisten bij terugkeer in bewaring stellen en verplicht onderwerpen aan de-radicalisering.”

  In de media, de politiek en in de publieke opinie wordt regelmatig een relatie gesuggereerd tussen jihadisme en de psychiatrie, maar is dat verband wel te leggen? Je zou kunnen stellen dat radicaliserende jongeren en masse last hebben van waandenkbeelden. Want de groep jihadisten is groot, en groeiend. Het ”Handboek psychopathologie” van Vandereycken (2008) leert ons echter dat de denkbeelden van jihadisten niet berusten op waanideeën, omdat de inhoud van dit ‘geloof’ toebehoort tot het cultuurgoed van een religieuze gemeenschap of grotere groep.

  Lees verder hoe onze polderpsychiaters het “probleem” medisch analyseren en bij gebrek aan beter concluderen…….

  http://www.refdag.nl/opinie/polderjihadisten_zijn_zo_gek_nog_niet_1_904953

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s