Oudere vrouw in gezicht geslagen door “straatrovers”

Screenshot_28

UTRECHT – Een 63-jarige vrouw is dinsdagmiddag beroofd in het Noorderpark op de kruising tussen de Noordse Parklaan en Kokkenhoflaan in Utrecht. De politie zoekt getuigen.

De vrouw liep om 13.05 uur over het voetpad vanaf de Oude Pijlsweerdstraat het park in richting de Noordse Parklaan. Zij zag aan de overzijde van de Kokkenhoflaan twee jongens fietsen. Eén van de jongens stapte af en liep met zijn fiets aan de hand het voetpad op. Hij passeerde de vrouw op de kruising van het voetpad. Plotseling stond de andere jongen tegenover de vrouw met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in zijn hand. Hij bedreigde het slachtoffer en beviel haar om haar tas af te geven. De vrouw weigerde dit, waarop zij in haar gezicht werd geslagen. De verdachten sprongen daarna op hun fiets en reden weg in de richting van de Vecht.

Lees verder>>>
(h/t Claudia M.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op Oudere vrouw in gezicht geslagen door “straatrovers”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Straatrovers? Doodgewoon Marokkaanse rótjochies!
  MINDER! MINDER! MINDER!

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  We treuren om Frankrijk nu, maar de pleuris is hier al lang uitgebroken. Deze kindertjes zijn geen criminelen; het zijn strijders van de islam. Pas als het juiste etiket erop zit gaan we misschien allemaal beseffen dat Nederland een geweldig en gastvrij land was en dat we met z’n allen ervoor moeten zorgen dat het weer een geweldig land wordt.
  Uitzetten dus, met hun ouders, die blijkbaar hun kinderen niet hebben opgevoed, zoals wij dat gewend zijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ leefbarbaar 21:18

   Helemaal met u eens! Onze gastvrijheid is ernstig misbruikt, en keert zich nu tegen ons! Veel te lang hebben we ‘gedoogd’ dat moslims met voorrang werden geholpen aan de meest uiteenlopende zaken, en dat heeft er toe geleid dat zij brutaler en veeleisender zijn geworden. Overal menen zij recht op te hebben, en wij hebben maar te gehoorzamen.

   Het roer moet drastisch om, willen we van ons land weer een geweldig land maken. Ik vrees echter dat onze politici ons de voet dwars zullen zetten, en dat zal duidelijk worden als we weer naar de stembus gaan. Nog teveel Nederlanders leven rustig verder, alsof er geen dreiging bestaat.
   Ik zou er ook voor zijn om onopgevoede kinderen met hun ouders uit te zetten, maar als ik denk aan de grote problemen die er al zijn m.b.t. de korting op de kinderbijslag naar diverse moslimlanden, dan vrees ik dat uitzetten helemaal tot de onmogelijkheden behoort.

   Like

 3. Jan zegt:

  ‘Hij bedreigde het slachtoffer en beviel????? haar om haar tas af te geven.’

  Behalve het geestelijk klimaat is ook het onderwijsklimaat ver zoek.

  Bevelen-beval-bevolen
  Bevallen-beviel-bevallen

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Toen ik twee keer LICHTGETINT las, wist ik direct dat het de VRIENDEN VAN RUTTE (VVD) MOESTEN WEZEN!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Het is tijd dat de aanvallen op autochtone bevolking als een boemerang worden gebruikt. De berovingen en andere activiteiten die GERICHT ZIJN TEGENOVER AUTOCHTONE NEDERLANDERS kunnen heel nuttig zijn bij het schoonmaken van dit land. Te beginnen met het terugsturen van EEN HELE VERROTTE NEST naar het land van herkomst. Ze hebben twee nationaliteiten en kunnen automatisch binnen 24 uur Nederland – de Dhimmie land die ze zo haten – vaarwel zeggen. Het kan relatief heel goedkoop gebeuren. Mits men niet een hele batterij van advocaten, rechters en hulpverleners met hun tengels roeren eraan komen. Hun linksheid en “oprechtheid” is bedoeld om duurgeld van de belastingbetalers en de staat af te troggelen. Deze Gutmenschen maken zich geen zorgen om de “slachtoffers” maar om hun eigen inkomen. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s