Psychopathische ideologie

Screenshot_22

(Door: Henk V.)

Wat in Parijs is gebeurd, is vreselijk voor de mensen die werden gewond of gedood. Vreselijk voor hun familieleden, vreselijk ook voor degenen die het zagen gebeuren en niets konden doen. Zij zullen deze beelden nooit meer vergeten. Maar zijn wij verbaasd over deze afschuwelijke moordpartij? Nee,want wij weten wat er op het spel staat.

Er zijn door onze politiek correcte overheden, bovenal door de EU (!!!), mensen in grote aantallen binnengehaald die islamitisch geïndoctrineerd werden vanaf hun kinderjaren. Zij kwamen allen onder het beslag van de meest genadeloze, extreem intolerante ideologie ter wereld en zij werden systematisch gehersenspoeld van kindsbeen af aan. De grootste mate van de intolerantie die hen is bijgebracht, richt zich tegen de denkwereld van iedereen die NIET onder de claim van de islam leeft. Het maakt niet uit of zo’n persoon een goed mens is, vriendelijk, behulpzaam, sociaal, liefdevol of niet! DE doodzonde die deze ongelovige begaat, is dat hij niet gelooft zoals het boek van de moslims beveelt. Deze mensen kunnen zich door hun opvoeding nooit voor honderd procent in onze maatschappij invoegen. Dat leidt tot reusachtige conflicten met onze ruimdenkende, vrijheidslievende samenleving.

Dit is wat de politieke Gutmensch niet kan of wil bevatten!! Het maakt niet uit hoe behulpzaam hij of zij de moslims tegemoet treedt. In het GUNSTIGSTE geval zal hij of zij als een nuttige IDIOOT te boek staan. Biedt de Gutmensch vrijheid van handelen en spreken aan, dan zal het geschenk van de nuttige idioot worden benut om de invloedssfeer van de zegenrijke islam te vergroten en NERGENS ANDERS voor.

PvdA-man Asscher denkt dat onze vrijheid de moslims zullen verwestersen. Nee, meneer Asscher, zij zullen hun speelruimte benutten op de wijze die ik net noem: de invloed van de islam zal worden vergroot!

En wat er kan gebeuren wanneer men tegenspel biedt aan de islamitische veroveringsdrang, wanneer men de intenties van de islam met grappen, tekeningen en artikelen humoristisch en relativerend probeert te beschrijven, zodat de essentie van wat de islam feitelijk wil voor veel lezers inzichtelijk wordt gemaakt? Dat hebben wij vandaag gezien en dat zullen wij in TOENEMENDE mate meemaken, totdat het volk denkt: EN NU IS HET WELLETJES GEWEEST!

In Parijs zagen wij dat degenen die grappen maakten over de islam ongenadig werden afgeslacht, want een eisende ideologie relativeert nooit en humor wordt als bespotting vertaald. Eén ding is dus weer overduidelijk: de islam duldt GEEN tegenspraak, in welke vorm dan ook.

Afstammelingen van onderdrukkers die al veertien eeuwen de wereld hebben geknecht, zijn dragers van sterke macho genen : ”O,Allah, laat ik toch in de gelegenheid worden gesteld mij in wraak uit te leven op degenen die u niet dienen. Ik wil mij uitleven op mensen die ons geloof niet erkennen, met grappen tegemoet treden en dus tegenspreken.” Woorden van de profeet niet opvolgen of ter discussie stellen is ALTIJD een aanleiding om je ZWAAR BELEDIGD te voelen in de islam.

En beledigingen zullen meer en meer zonder pardon worden gewroken. Dat gebeurt al vele eeuwen. Het beurde ook al in Amsterdam, toen Theo van Gogh werd vermoord om dezelfde reden.

De multiculturele samenleving heeft monsters voortgebracht. Maar zullen de zittende elites dat willen inzien? NEE, zullen de westerse politiek correcte dhimmi’s zeggen: er is plaats voor iedereen in onze samenleving, maar dan moeten wij onze islamitische medeburgers niet kwetsen met vervelende opmerkingen. Wij moeten ons beheersen en op onze woorden passen.

Wel, dat zou de islam graag zien gebeuren, maar daar zullen wij niet aan mee werken. Want wij weten namelijk wat de uiteindelijke consequentie zal zijn: er zal geen vrijheid in het denken meer overblijven, geen vrijheid om ons te uiten over zaken die ons niet aanstaan en elk woord, hoe klein ook, die de islam ter discussie stelt, zal worden aangegrepen door mensen die weer eens beledigd worden en zich willen wreken. Wij zullen belanden in een steeds dwingender wordend gareel, in staat van permanente vrijheidsbeperking en chantage en tweederangs burgers worden in ons eigen land..

En dat, terwijl ons volk hier NOOIT om heeft gevraagd. De multiculturele samenleving blijkt een westerse doodzonde. Wij willen geen ideologie die ons gevangen neemt en uiteindelijk met de dood bedreigt. Net zoals in Parijs. Weg met partijen die deze situatie hebben laten ontstaan! Weg ook met de intolerante ideologie die geen middel schuwt om haar zin door te drijven. Wij willen in vrijheid leven. Niets meer en niet minder. Een land zonder een ideologie die psychopathische trekken vertoont.

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Slavernij, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Psychopathische ideologie

 1. Henk.V zegt:

  een kleine correctie::

  ”Het GEbeurde ook al in Amsterdam, toen Theo van Gogh werd vermoord om dezelfde reden…

  Like

 2. Pegidafan zegt:

  Heel mooi verwoord meneer Henk V. En zo is het precies ,wij willen niet leven in een maatschappij ,waar je moet uitkijken wat je zegt , t,is te gek voor woorden dat het zover is kunnen komen. Het ergste is nog dat die zogenaamde politiekcorrecte lui in Den Haag gewoon vast blijven houden aan hun krankzinnige beleid ,door alles en iedereen maar toe te laten in ons eens zo mooie land . Weten jullie het ook nog hoe rustig het WAS,hoe veilig het WAS,hoe goed de gezondheidszorg WAS. Tegenwoordig is het elke dag maandag,WASDAG

  Like

 3. Roni zegt:

  Over verre vroege historie ga ik het niet hebben maar denk bijvoorbeeld eens aan de Armeense/Assyrische christenen in Turkije die massaal zijn afgeslacht of dodenmarsen moesten lopen, denk aan de duizenden christenen in Libanon die massaal zijn afgeslacht in hun eigen Christelijke Libanon door onze grote vriend Arafat met zijn PLO en overige opgehitste moslims EN last but not least de Griekse christenen die massaal zijn afgeslacht toen Turkije Cyprus wilde inpikken.
  De islam de religie van vrede……jaja………anno 2015 zie ik er niets van terug. Al lang niet overigens.
  Zou Frau Merkel via haar idiote nieuwjaarstoespraak onlangs dan toch iets goeds hebben gedaan, lees de laatste druppel hebben toegevoegd………..namelijk dat de mensen, WIJ ZIJN HET VOLK, deze idioterie rondom deze verwerpelijke sekte dan eindelijk gaan aanpakken?
  Ik ben benieuwd hoeveel moslims de komende week de straat opgaan, wereldwijd, om deze aanslag te veroordelen.
  Wat denkt u…..

  Like

  • jitskesez zegt:

   Ik heb al een hoop foto’s van massa’s mensen gezien, maar geen hijabs of duidelijk aanwezege “moslim meerderheid” aanwezig. Dus.

   Like

  • fleckie zegt:

   Als men alleen al maar…’DAMOUR’ , de Maronieten-stad , op internet opzoekt, hoe de PLO met
   consorten daar ‘THUISGEHOUDEN’ hebben,kan men zich voorstellen hoe het er in zijn geheel er aan toe gaat, in andere gebieden,…door het MOSLIMTUIG.

   Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Filthy Orcs.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Vanuit de hoek van de moslims zullen wij geen massale protest acties zien, Roni. Compassie met ongelovigen is een zeer zelden voor komend fenomeen in de islamitische wereldbeschouwing.
  In de politiek correcte hoek zal men evenmin de in grote getale de straat opgaan,omdat de schuld- naar goed politiek correct gebruik- uiteindelijk niet zozeer bij de moslims zal worden gelegd (zij hebben er uiteraard helemaal niets mee te maken, want hun opvattingen zijn van nature heel vredelievend, zoals iedere Gutmensch weet), maar bij degenen die niet ophouden de moslims in de hoek te zetten, ze te onderdrukken. Dat zijn mensen zoals wij, dus..
  Nu in Frankrijk zien wij wel massale reacties, omdat de Fransen toch wel degelijk een sterk gevoel van nationaal besef hebben en een moordpartij op Franse mede burgers hen in hun Frans- zijn echt raakt.

  Maar zij die ons regeren zullen echt gaan benadrukken dat moslims slechts boos kunnen worden door ”vijandig”gedrag uit onze hoek..
  En zo wordt het elke zinnige discussie over de uitwerking van de islam uit de weg gegaan en kan men op een beschaafde manier weer SAMEN door één deur..

  Veranderingen in de westerse samenlevingen zullen niet van bovenaf worden gestart, maar door een volk dat schoon genoeg krijgt van de multiculturele waanzin.
  Pegida laat zien hoe dat moet.

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Dit is wat Standaard columnist (!!) Aboujahjah te vertellen heeft: “Dyab Abou Jahjah @Aboujahjah
  This will not be the last attack by the #SalafoNazis and this will be welcomed with champagne by the #NeoNazis #Charliehebdo 12:38 PM – 7 Jan 2015”. Dit soort krijgt een column in de huurlingenmedia.

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Moslims zien de bui al hangen. Gezien de massale reacties is de moslimkliek nu écht te ver gegaan. Het kon nu wel eens moeilijker gaan worden van de westerlingen te profiteren om de islam-invloed en -macht uit te breiden..
  In dat besef smijten ze er een flinke portie taqiyya tegenaan.
  Of gelóóf je die onbetrouwbare ellendelingen?
  Niet doen hoor, DE KORAN EIST (JA, EIST!) VAN EEN MOSLIM DAT HIJ AAN HET LIEGEN EN BEDRIEGEN SLAAT ALS DAT GUNSTIG IS VOOR DE ISLAM. (ik weet dat vrijwel niemand hier bij Bron deze zin nodig heeft, maar ik wilde dit even herhalen voor mogelijke langskomers)

  Kijk toch eens!…….

  “Moskeeën
  De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) heeft de aanslag sterk veroordeeld. Zij spreken van een ,,afgrijselijke en barbaarse aanslag op journalisten, op de vrijheid van meningsuiting en op de vrijheid van godsdienst”.

  Het medeleven van de moskeeën gaat uit naar alle direct betrokkenen. ,,Samen met iedereen die de democratie en de rechtsstaat een warm hart toedraagt, blijven wij strijden tegen geweld, haat, terreur en extremisten, ongeacht wie de afzender is”, aldus de RMMN.

  Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) zegt de aanslag op de sterkst mogelijke wijze te veroordelen. ,,Geweld heeft nooit een bijdrage geleverd aan het oplossen van problemen. Wij staan voor een open en pluriforme samenleving waarvan de vrijheid van meningsuiting een van de belangrijkste pijlers is. Dat juist de persvrijheid geweld wordt aangedaan, schokt ons des te meer”, zo stelt het verband in een verklaring.

  ,,Ons medeleven gaat uit naar de familieleden van de slachtoffers. Wij wensen hun veel sterkte en kracht om dit vreselijke verlies te verwerken. Onze gedachten gaan ook uit naar de grotere journalistenfamilie. Wij roepen een ieder op om verstandig en kalm te reageren. Wij zullen ons blijven inzetten voor een vreedzame samenleving waarin eenieder zichzelf kan zijn en dat zonder angst kan uitdragen.”

  Een A.D. verhaaltje dat zó eindigt (met taqiyya dus) bewijst de nog altijd bestaande debiliteit van de redactie aldaar.
  Een hoofdredactioneel artikel in de Telegraaf is van ogenschijnlijk zuiverder gehalte. Maar dat zal dan wel ingegeven zijn omdat de islamterreur nu wel héél dicht bij de media komt. Zou men daar écht wakker zijn geworden? Of sukkelt men nadien weer in slaap?

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23531995/__Commentaar__Vrijheid__.html

  Like

 8. Frans Brassens zegt:

  Ik zou graag anders mógen denken……..

  In het A.D.:
  “Uit protest tegen de ‘laffe terreurdaad’ in Parijs heeft de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb besloten om vandaag een solidariteitsmanifestatie te organiseren”.

  Vindt iemand het gek dat ik ook DAT initiatief van Aboutaleb zie als huichelarij in dienst van de islam (‘taquiyya’) ?
  Een moslim zoals hij, met twee paspoorten en een dwingende islam ideologie heeft drie ‘loyaliteiten’. Waarvan er één ónvoorwaardelijk is: de islam.

  Wat gebeurde in Parijs is GEHEEL VOLGENS DE VOORSCHRIFTEN UIT DE KORAN.
  Wie zich als moslim tegen die voorschriften keert is zijn leven niet zeker.
  TENZIJ het taquiiya betreft, dán mag het. — DUS? Wat gaan we er van denken?

  Like

 9. Harry zegt:

  Heb het ook gelezen en kreeg op een of andere manier het gevoel dat dit een met bibberende knieen in elkaar geknutseld verhaal is , geschreven door een wankelmoedige hoofdredacteur .

  De Telegraaf is ook geen dapper blad ( meer ? ) .
  Ze zijn al semi-politiek correct .
  Zelfs ( mijn ) in keurig en foutloos Nederlands geschreven reacties worden voor minstens de helft weggejorist .

  En dat zou een ” rechts ” blad moeten zijn ?
  En WNL een rechtse omroep ?

  Hooguit een beetje minder links dan de anderen , meer niet !
  Nee , die Paradijs hoeft voorlopig niet bang te zijn dat ie ” daar ” terechtkomt !
  Tenminste niet door de moslims .

  Like

 10. luckybee zegt:

  Volgens islam (Koraan en a Hadith , is dat werkelijk waar.Dus de toekomst ziet voor ons helemaal niet rooskleurig uit.Zulke aanslagen zullen in Europa overal naapers hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s