SATIRE!: Imam Mohammed over de 12 moorden in Parijs, kantoor Charly Hebdo

Screenshot_10

(Ingezonden artikel van onze islamcorrespondent)

“Beste medelanders,

Als gelovigen in de “religie van de vrede” veroordelen we alle geweld, dat begrijpt u wel. Er staan weliswaar honderden haatteksten in onze koran, maar daar lezen we  gewoon overheen, het is wel het onfeilbare woord van Allah, maar anderzijds is Allah de grootste misleider (soera 3:54) dus daarom negeren we al het geweld in de koran. Die teksten gaan we pas toepassen als we in de meerderheid zijn in een land, om zo het kalifaat te vestigen en zover is het nog niet in Nederland, alles op Allah’s tijd.

U zag net de beelden in het nieuws. De agent, die  nog een extra kogel kreeg, zodat hij echt dood was, heeft pech gehad, maar dan moet hij onze moedjahedien (jihadstrijders) maar niet in de weg staan.

We bedanken de CU, die steeds stelt dat de “islam een gelijkwaardige religie” is in Nederland en natuurlijk danken we de PvdA, waar we weliswaar wat minder op stemmen, maar we verwachten dat de PvdA er bij de media op aandringt om het bericht als volgt naar buiten te brengen:

Lees verder>>>
(h/t Ben Kok)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, mainstream-media, meningsdictatuur, politici, Rotzakken, Satire. Bookmark de permalink .

6 reacties op SATIRE!: Imam Mohammed over de 12 moorden in Parijs, kantoor Charly Hebdo

 1. Tempelier zegt:

  Nou dit kunnen ze toch niet meer weg l*llen, teveel slachtoffers !! Dit gaat toch als een snelkookpan werken. Pegida ook voor Frankrijk mag ik hopen.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  2015 Zal een jaar worden waarin door de Westerse volkeren zal worden ingegrepen in de voortdurende ineenstorting van onze Europese samenleving! Zweet,bloed en tranen dus!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Geweldig verwoord Ben. Verder ben ik, zeer teleurgesteld in de INSTITUTEN der KERKEN, die nota bene nu vuile zaak maken met de ISLAM. In en intriest dat is het! Shalom Ben!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s