Tenminste twaalf doden bij terroristische aanslag Parijs

Screenshot_30

UPDATE: Een aanslag op de redactie van het Franse satirische magazine Charlie Hebdo, dat cartoons over moslims publiceerde, heeft aan ten minste twaalf mensen het leven gekost. Nog eens elf mensen zouden gewond zijn geraakt, sommigen van hen zijn in zeer kritieke toestand.

De twaalf doden in Parijs zijn acht journalisten, twee agenten, een genodigde en een receptionist. Dat meldde de Franse krant Le Monde woensdagavond op basis van de procureur François Molins in Parijs.

De gedode journalisten zijn tekenaars Cabu, Charb, Tignous en Wolinski en econoom Bernard Maris. Van de drie andere vermoorde journalisten zijn de namen nog niet bekend. De twee agenten zijn Franck D. en Ahmed Merabet. De laatste werd buiten het gebouw gedood.

De gedode receptionist is Michel Renaud, de identiteit van de genodigde is niet bekend. Bovendien zijn er elf gewonden, van wie vier in kritieke toestand. Bovendien sprak Molins over ‘minstens twee daders’, waardoor de eerdere uitspraak van de minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve over drie daders weer in twijfel wordt getrokken. De daders zijn nog altijd voortvluchtig en de politie is als uren bezig met een klopjacht.

Lees verder>>>
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Persvrijheid, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tenminste twaalf doden bij terroristische aanslag Parijs

 1. opheuffen zegt:

  Wat zijn onze machtshebbers weer gespeeld geschokt. Ik ben helemaal niet geschokt want het was slechts een kwestie van tijd. Het geveinsde theater van onze faciliteerders is toneelspel.

  Hun spindocters zijn al bezig de tekst te schrijven die moet worden opgedreund bij de volgende aanslag. Meer, meer, meer verraders en verrijkers. Zij gaan ons redden en beschermen? Zorg maar dat u zichzelf kunt verdedigen. Als de verraders iemand gaan redden zullen het de verrijkers zijn. U kan de tandjes krijgen.

  Like

 2. Ook in Nederlland een samenkomst tegen de Islam?….zegge en schrijven rond de 100 deelnemers…..Laffe bende

  Like

 3. Jan zegt:

  Moslims, altijd weer origineel (niet dus)

  Like

 4. JCC zegt:

  De vooruitzichten zijn niet goed. De MSM is de boel alweer helemaal aan het downplayen dat het een incident is. Jaja, ISIS, Boko Haram, Taliban, Al Qaida, Al Shabaad – allemaal incidenten zeker. Dat linkse spul geeft geen moer om mensenlevens, maar het idee is heilig. In dit geval is dat de multikul, wat eigenlijk op islamisering neerkomt. In totaal meer dan honderd miljoen afgeslacht door Stalin, Mao, Pol Pot en Hitler ea – allemaal links tuig.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De dader die ze nu al hebben, mag wat mij betreft gelijk “tegen de muur”. En net als @ JCC zeg ook ik, dat de verraders der politiek en pers/msm het aan downplayen zijn/doen! Men blijft als struisvogels de kop in het zand steken. Neen, de toekomst is inktzwart.

  Like

 6. Jan zegt:

  Reactie Amerikaanse juntaleider op aanval in Parijs: “Hé, de nieuwe Ford Mustang”
  https://twitter.com/hashtag/Ford?src=hash

  Like

 7. Jan zegt:

  While growing evidence has been reported that al-Qaeda in the Arabian Peninsula — al-Qaeda’s branch in Yemen — was responsible for directing the massacre in Paris, Holder said this morning that the U.S. doesn’t have enough information yet to say definitively what organization was responsible. http://www.nationalreview.com/corner/396152/holder-remember-weve-decimated-core-al-qaeda-katherine-connell

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s