Wordt 2015 niet het Wilders-jaar?

Screenshot_21

(Door: H. Numan)

De Telegraaf ging lekker politiek correct zagen aan de stoelpoten van Wilders. Volgens deze “rechtse” krant gaat Wilders het dit jaar echt niet redden. Goh, dat is bijna net zo traditioneel als hun traditionele Nieuwjaarskop “Oud & Nieuw is dit jaar is rustig verlopen”. Altijd gevolgd met een opsomming van vele brandstichtingen, vernielingen, mishandelingen, verlies van ledematen en nog veel meer. Maar het had nog erger gekund hoor!  Zeker, daar kunnen ze in Syrië over meepraten. Deze keer wens-droomt de “rechtse” krant dat Wilders het weer niet gaat redden. Want Wilders is geradicaliseerd, de PVV-aanhang is geradicaliseerd en meer van dat soort dooddoeners.

Geen woord over geradicaliseerde Mohammedanen. Geen woord over moskeeën die met Nederlands belastinggeld (salaam, Westermoskee!) door de strot van de gewone burger geduwd worden. Geen woord over het miljard van UW-geld wat onze Verduisteraar van Financiën snel naar Brussel wist te sluizen.

Geen woord over het Sudden Jihad Syndrome,  een fenomeen dat vrijwel zeker het nieuws van 2015 gaat beheersen. Want iemand die onder het aanroepen van de grote schoenlapper (Allah’s Hakkenbar) iemand de keel afsnijdt of op een menigte inrijdt, is uiteraard geen Mohammedaan. Want Mohammedanen, dat zijn uiterst vredelievende mensen. Die doen zoiets altijd niet.

Die willen gewoon in alle rust en vrede hun vrouwen kunnen onderdrukken en het Avondland koloniseren. Dat is alles. Dus waar maken die domme PVV-tokkies (grotendeels Telegraaf- abonnees!) zich druk over?

Nou, ik denk er heel anders over. Of het jaar 2015 het jaar van Wilders gaat worden, weet ik niet. Ik heb geen kristallen bol. Maar voorlopig ziet het er wel naar uit:

– Mohammedanen doen hun uiterste best om te laten zien dat ze nog veel erger zijn dan u voor mogelijk houdt in uw ergste nachtmerries. Daar hebben ze in de grachtengordel en Wassenaar NOG geen last van, maar u heeft dat allang.
– Griekenland loopt weer te jammeren dat ze weer wat gratis geld willen, anders gaat ze stampvoeten. Mamma EU wil geen stennis in de winkel, dus Griekenland krijgt een zak(je) geld, zolang ze maar stopt met herrie maken. Dat geld mag u ophoesten. Even ter herinnering: Griekse ambtenaren gaan op hun 55ste met pensioen. Nog steeds. En u? Wat denkt u dat de euro gaat doen?
– Het derde kangoeroe-proces Wilders. Geen idee of Moszkowicz wederom de choreografie zal schrijven, maar gaat u er maar gerust van uit dat het Wilders geen windeieren zal opleveren.
– De economische crisis, de vierde, is voorbij. De economie krabbelt langzaam overeind. Er zijn maar liefst 50.000 ZZP´ers bijgekomen, en geen werkelozen! Dat liegen de media. Want we beschouwen nu iemand die één uur per week betaald werk doet als werkende. En die 50.000 ZZP´ers werken onder meestal condities die een uitkeringsgerechtigde niet eens hoeft te accepteren.
– Blijft GB in de EU? Dat is vooralsnog een open vraag.

Kortom, meer dan genoeg redenen om te verwachten dat de PVV fors zal groeien.

Screenshot_37

Dat wil niet zeggen dat de val van het kabinet Lachebek-Vleespet na de voor zijn desastreuze verkiezingen in maart er een kabinet Wilders komt. Gaat niet gebeuren. Wat wel gaat gebeuren is een vreselijk pak slaag voor de VVD en de PvdA. Gevolgd door een eindeloze formatie waarin Pechtold en Haersma Buma Stemra elkaar op leven en dood bevechten om kapitein op de Titanic te kunnen worden.

Verbaas u dan ook niet dat Wilders feestelijk zal bedanken voor die eer. Gesteld dat de PVV 57 zetels haalt (zoals in 1977 de PvdA deed), dan nog komt er geen kabinet Wilders. Zolang de meeste partijen hun kop in het zand blijven steken, gaat dat toch niet gebeuren. Verder heeft de PVV voorlopig meer dan genoeg werk om intern orde op zaken te stellen. Hetgeen de partij druk aan het doen is.

Deze keer geen PVV-kabinet. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Er valt genoeg op Wilders aan te merken, iets dat de vele politiek correcte kapiteins aan (lager) wal maar al te graag doen. Waar je ze niet over hoort, is dat de groei van de PVV langzaam maar wel heel gestaag is.

Dat geeft ze echt nachtmerries. Ze dromen van een PVV die nu eens piekt op +30 zetels, dan keldert naar 5 zetels, om weer te stijgen naar 20 zetels, met een terugval naar 3 zetels – zoals de 66 Dhimmies dat doen sinds de oprichting in 1966. Vandaag zijn ze voor dit, morgen voor dat.

Maar dat doet de PVV dus niet. Die groeit. Is het een one issue partij? Welnee, het is een heel gewone partij. Met een programma dat alle politiek punten dekt. Maar ze zwabberen niet met alle winden mee. Als je het programma van 10 jaar terug vergelijkt met vandaag is er niet zo gek veel verandert. Logisch, want de problemen van toen (die alle andere partijen ofwel ontkennen ofwel bagatelliseren) zijn er nog steeds. Alleen flink erger.

In maart hebben we geen landelijke verkiezingen. Evenzo goed kan het duo Lachebek-Vleespet en zijn opvolgers, het duo Pechvogel – Buma Stemra, de borst natmaken.

De PVV is en blijft een nachtmerrie voor ze, waar ze nog heel wat nachtjes badend in hun zweet van wakker worden.

PVV normale grootteDoor:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wordt 2015 niet het Wilders-jaar?

 1. Jantje Beton zegt:

  DE PVV zal groeien dan kijk de redactie zeker niet naar de reacties van mensen die daar reageerden 80% zegt op de PVV te stemmen,maar ook deze krant was fout in de oorlog.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Goed stuk H.N.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik gun het ze! Maar dat alles verklaart nog niet waarom D ’66 dan eveneens groeit:
  Dat ís zo ’n partij, die met alle winden mee waait!
  Kijk naar hun programma jaren geleden en naar dat van nú! Heeft niemand dat dan in de gaten?
  Nog wel mogelijk ook: Het lijkt me echt een partij, die mensen trekt, die van voren niet weten, dat ze van achteren nog leven!
  Ik zei het al eerder: Daarom zijn ze ook zo pro EU: Kiezen voor een houvast, dat geen houvast is!
  D ’66 ‘ers zijn een gevaar voor zichzelf en hun omgeving, zonder het te beseffen, met hun EU- en multikul-liefde!

  Like

 4. Wans Horst zegt:

  Ik zag ‘t vandaag ook in de krant staan, totaal ongegrond. Het is hetzelfde riedeltje demoniseringen als altijd, echter zijn de mensen er, helaas voor het betreffende ambitieuze ziel, er massaal minder vatbaar voor. Helemaal na wat er vandaag is gebeurt in Frankrijk (goede timing…) 🙂
  Misschien dat de er bij dergelijke stumpers nu eindelijk een lichtje gaat branden dat de islam helemaal geen vrede betekend en dat de politiek correcten Wilders kapot proberen te procederen omdat hij ons jarenlang voor dergelijke praktijken wilde waarschuwen. Mag dat? In Nederland kennelijk wel.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  nou effe wachten op een kleine aanslag op het binnenhof ,
  vanuit de “””gouden niet bestaande islam driehoek “” volgens de kenners ???
  en Geert wordt de rest van zijn leven in het rond gedragen .

  OF BENT U GLOEIENDE, GLOEIENDE, GLOEIENDE NU NOG NIET WAKKER !!

  LET THE ISLAM GAMES BEGIN

  12 jaar voor gewaarschuwd, maar niet luisteren hoor !!!

  ook dit heeft niets met “”de islam ” te maken .

  ik denk zomaar, PUTIN DID IT ??

  gr. bob

  Like

 6. Fred zegt:

  Die cartoon bovenaan deed mij onwillekeurig aan dit muziekje denken.;

  (clowns to the left of me and jokers to the right)
  Hoe toepasselijk.

  Like

 7. opheuffen zegt:

  Like

 8. opheuffen zegt:

  Theresa Geissler zegt: 7 januari 2015 om 21:40

  Dat is de wet van de communicerende vaten.

  Like

 9. Scarlatti Bombatti zegt:

  Bijzonder goed, helder uiteengezet, analytisch, trèffend artikel weer van je Numan!
  Dank je wel!
  Ik stuur t gelijk weer door!
  All the best!
  Scar 🙂

  Like

 10. Maarten zegt:

  Ik vrees…
  Bij de vorige verkiezingen stond de Pv/dA er slecht voor..
  PVV stond goed op winst…volgens de peilingen.
  Nu zal er altijd verschil zijn tussen peilingen en de werkelijke uitslag.
  Iedereen kent de uitslag: Pv/dA en VVD ‘wonnen’, ’t zootje zit er nog steeds, SP en PVV ‘verloren’,.
  Ik verdenk de stembureaus van ‘slecht’ tellen, zo iets als laatst in Schotland gebeurt is: Gewoon PVV onder de Pv/dA stapel schuiven en voila, PVV zakt weer.
  Zijn de elektronische stem apparaten wel zo onbetrouwbaar? Papier, daar kun je mee rotzooien…
  Ik geef niet op, mijn stem gaat naar Geert en zijn partij, ik wil verandering en de enige manier om dat te verkrijgen is op PVV stemmen, de rest is één koek, kliek.

  Like

 11. Buffalo Bill zegt:

  De telegraaf is een foute pechtoldkrant!

  Like

 12. beatsme zegt:

  Ja hoor, gewoon doorgaan met de PVV. In principe is er ook helemaal niks mis mee met opdoeken van moskeeën. Het is niet meer dan elke andere hobby, en als blijkt dat een hobby slecht is voor de volksgezondheid, net als vuurwerk, dan beperk je de gewoonte, of zo mogelijk verbiedt je die.

  Praktisch gezien zal de overlast veroorzakende hobbyist ook zijn hobby willen behouden en de overlast daarom uit zichzelf al verminderen. Dat is: als je fel blijft uithalen naar de overlastgever. Dat doe je niet door heel veel subsidies te geven om zichzelf te verbeteren: dan koopt hij in eerste instantie meer vuurwerk, de deugniet.
  Overigens geldt hetzelfde als je zelf een boterham kunt verdienen samen met de overlastgever van al die subsidies: ook dan is het aantrekkelijk om de overlast te behouden om de jaarlijkse subsidiestroom te kunnen opstrijken.

  Verder vind ik het enigszins verbazingwekkend, dat er zomaar mensen opstappen, zonder dat dat enig gevolg heeft. Ik noem bijvoorbeeld Bontes en nog wat van die anderen. Als een baas je aanneemt om de krant rond te brengen, en dat valt tegen, dan kun je weg of je gaat door.
  In de politiek ga je lekker stoppen met de kranten rondbrengen, gaat in de kantine zitten en met je pik spelen en je baas (je partij) bekritiseren en als je zin hebt voor jezelf een kranten wijkje lopen in de baas zijn tijd en ondertussen wordt je toch doorbetaald?!
  Belachelijk.

  Like

 13. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  Meer of minder Moslims?

  Like

 14. Republikein zegt:

  Je suis Charlie?

  Like

 15. Ahava zegt:

  Dank Numan, u hebt volkomen gelijk.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Het moet ook het jaar van ons worden! Eén keer stemmen in de vier jaar en wat roepen op een forum is niet genoeg. Stuur de PVV eens een donatie. Praat met uw collega’s op het werk. Hou op met “ik ben geen fan van Wilders, maar hij soms wel een beetje gelijk”. Maak daar van: “Ik ben het zat met die moslims, ik stem PVV!”.
  En pik niks meer van uw regering. Ook niet van uw gemeente, krant, tv-zender, supermarkt en woningcorporatie, die alle dagen meewerken aan de islamisatie van ons land. Maak er werk van, de democratie dat bent u.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Goed beschreven van H. Numan. Het probleem is, dat “de vox populi”, de stem des volks al 10 tallen jaren wordt genegeerd door de politieke-elite. Ik blijf het herhalen: “men luisterde niet naar Hans Janmaat, men luisterde niet naar Pim Fortuyn, en NU luistert men niet naar Dhr. Wilders. De geschiedenis blijft zich maar herhalen! Doodmoe word ik ervan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s