60% van de Duitsers vindt islam niet in Duitsland thuishoren!

Screenshot_75
Aanhangers van PEGIDA

60% van de Duitsers vindt dat de islam niet in hun land thuishoort. Dat blijkt uit een onderzoek dat vandaag is gepubliceerd. Twee jaar geleden was dat 50%.

Het onderzoek komt op een gevoelig moment, een dag na de aanslag op de redactie van het Franse tijdschrift Charlie Hebdo door twee terroristen. De uitkomst heeft daar echter niets mee te maken, zegt Duitsland-correspondent Derk Marseille.

“Dit onderzoek is reeds in november uitgevoerd. De moordaanslag in Parijs is dus niet inbegrepen. Desalniettemin is 60% een hoop.”

Aan de respondenten is niet gevraagd wat eventueel hun probleem met de islam is, er werd alleen gevraagd of zij de islam zien als een deel van Duitsland. Derk Marseille: “Uit andere onderzoeken blijkt dan weer dat Duitsers vinden dat de cultuur, de normen en waarden van de islam niet passen zoals zij die zien in een westerse wereld met Duitsland als onderdeel daarvan.”

Lees verder>>>
(h/t R. van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op 60% van de Duitsers vindt islam niet in Duitsland thuishoren!

 1. Sjaak zegt:

  IK ZOU EERDER ZEGGEN 99,99 % VAN EUROPA VINDT
  DAT DE ISLAM NIET IN EUROPA THUIS HOREN !

  Like

 2. Doc zegt:

  Dat is te weinig. Islam is aan de winnende hand. Maw ze zijn de koning!

  Allemaal naar de hakkenbar.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dit is temeer het bewijs, dat de PEGIDA demonstranten een meerderheid van de Duitse bevolking achter zich hebben. Maar….de politieke leugenaars zullen zich daar niets van aantrekken!

  Like

 4. IFF zegt:

  En toch roept een Abou Jaja (de Belgische oproerkraaier, op handen gedragen en bewierookt door links) om de moslims ‘het gevoel te geven dat ze erbij horen’. Hoe wrang, want intussen pleit hij met zijn linkse handlangers om miljoenen mensen in Nederland en België uit te sluiten omdat ze het mijn zijn achterlijkheid niet eens zijn.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Onbegrip? Jammer dan. Juist die hoogopgeleide moslims zouden moeten begrijpen, dat de islam nu eenmaal normen en waarden in zich draagt, die hier in het westen nu eenmaal niet gepruimd worden.
  En ze zouden helemáál moeten begrijpen dat wat hun -vooruit- hun láger opgeleide, meer orthodoxe broeders flikken op het gebied van eerwraak, uithuwelijking en wat dies meer zij, in het westen ronduit àfgekeurd wordt. Als zij zich hoe dan ook moslim willen blijven noemen, is dat hun zaak, maar dan zouden ze moeten begrijpen, dat een deel van die shit op hen blijft afstralen, dat is de consequentie.
  En díe Europeanen, die enigszins op de hoogte zijn van wat de islam inhoudt en wat de plicht van iedere moslim is, namelijk: zijn omgeving te islamiseren en te onderwerpen aan de wil van allah, zullen hem automatisch met wantrouwen tegemoet blijven treden, zolang hij zich ‘moslim’ blijft noemen, dat is de consequentie. Tènzij hij zich openlijk van de islam distantieert, natuurlijk.
  Andere religies, zeker die in Europa, erkennen de scheiding van kerk en staat. De islam niet. Tja, dan kun je dat wantrouwen verwachten.
  Zó moeilijk is dat, dacht ik, toch niet te bevatten voor een hoogopgeleide…..
  Als hij dat desondanks niet kan, is dat het bewijs, dat er sprake is van een stuk onwil, wat voor de westerse realist helemáál een sein is om op zijn hoede te zijn…..
  Jammer, maar poseren als een ‘moderne moslim’ is niet genoeg……

  Like

  • D.DAY zegt:

   Heel goed, Theresa. Een moslim kun je niet vertrouwen op wat hij zegt. Je moet dus afgaan op z’n daden. Nou, daar ligt dan het bewijs: ze deugen niet, ze willen niets maar dan ook niets weten van onze open democratie.

   Like

 6. Jean zegt:

  In Vlaanderen ligt dat % veel hoger en wat die Libanese oproerkraaier betreft, al zijn gelul is windverplaatsing, wat wij willen is aan de orde en dat is ”alle moslims buiten flikkeren” en met buiten wordt bedoeld ‘uit Vlaanderen en liefst uit heel Europa’.

  Like

 7. Harry zegt:

  Dus nog 40% klootzakken ?

  Like

 8. ron soeverein mens zegt:

  Kom net terug van een rit door Duitsland en het is werkelijk bijna onbegrijpelijk hoe dom daar de media etc is,cq zijn. Het radiostation FFN en de NDR roepen massaal op voor anti Pegida campagnes. Ze halen er Duitse bekenden en andere bobo,s bij die hun zegje komen doen tegen Pegida. Een of andere cultureel onderichte proffessor verklaarde zelfs dat de Islamisering in Duitsland veels goeds had bijgedragen aan de cultuur. Horen of die dat nog zegt als zijn keel wordt doorgesneden. Wat een imbeciele volkomen wereldvreemde gutmenschen.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  De islam wordt, dankzij de aanslag in Parijs, overal steeds gehater en niet alleen in Duitsland en allemaal dankzij de hypocriete linkse politici die hen meer beminden dan hun eigen soort. Deze terroristen gedragen zich haast als de ‘Big Bad Wolf’ uit 1933 van Walt Disney daar hij de strooien en houten huisjes van de twee muziekliefhebbende, kortzichtige en nietsnutterige biggetjes omver blaast maar de wolf slaagt daar niet in bij het derde werklustige en verstandige biggetje. Veel politiek zijn gewoon al met de eerste twee biggetjes te vergelijken terwijl het derde biggetje overkomt als islamhatende Europeanen die hen buiten de deur willen houden.
  Dat je met de verkeerde figuren bijna het paard van Troje binnenhaalt bewijst een bepaalde strip uit de ‘Tina’, uitgebracht in 1983, genaamd ‘De prooi van de Lemminga’s. in dit verhaal bleek het kwaadaardige biologenechtpaar Lemminga een geheimzinnig meisje gevangen te houden dat ze als slavin hielden en zij constant mislukte pogingen deed om te ontsnappen. Op een dag kwam een ander meisje, Jolies van der Woude, de dochter van de plaatselijke smid, achter het bestaan van het meisje en fanatiek als zij was had Jolies er alles voor over om deze te redden. Omdat Ronald Lemminga haar langzamerhand als een bedreiging ging zien probeerde hij Jolies buiten de deur te houden maar kon niet verhinderen dat zij, net als het paard van Troje, zijn landgoed binnendrong en uiteindelijk het analfabetische meisje (zij had alleen een chimpansee, Tamo, als vriend) vond. Ze probeerden uit te breken maar beide jongedames vielen in handen van Lemminga die hen hierdoor zo was gaan gaten dat hij hen beiden wilden ombrengen daar hij geen macht meer op hen kon uitoefenen. Terwijl de politie naar Jolies ging zoeken kwam zij erachter dat “Lemminga” in werkelijkheid niemand anders was dan Herbert Dieters, de gewetenloze huisknecht van wijlen de echte Lemminga en getrouwd met diens even slechte huishoudster Alida Pauw, en zijn plaats had ingenomen nadat deze aan een hartaanval was overleden toen zijn zoon en schoondochter, de ouders van het meisje en dus zijn kleindochter, waren verongelukt. Zij heette eigenlijk Letitia of Lettie Lemminga en was dus de enige erfgenaam van het fortuin van haar opa. Juist op het moment dat de valse Lemminga’s, met hulp van hun handlanger Arend, de beide meisjes letterlijk voor de leeuwen wilden gooien werd dit gelukkig verijdeld door de politie en de apen onder leiding van Tamo. De valse Lemminga’s vlogen de gevangenis in en Letitia werd door de ouders van Jolies geadopteerd en kreeg ook haar fortuin terug.
  De vergelijking in dit verhaal is dat de valse Lemminga’s, de linkse politici, een rijk meisje onderdrukken, net als de Europeanen maar zij een bondgenoot krijgt in de vorm van Jolies die gelukkig GEEN moslim is! Ze wordt door de eerstgenoemden afgestoten maar dringt alsnog binnen en zal daarmee de ondergang van haar vijanden bewerkstelligen waarbij Jolies en Letitia hulp krijgen van de apen die zich weer gedragen als Europeanen die het bewind van het gehate links en de islam goed zat zijn, net als de Duitsers waarvan ik verwacht dat zij voor 95% tegen de islam zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s