Communiqué Bloc Identitaire

Screenshot_69

(Vertaling: Delamontagne)

Er waren weinig twijfels vanaf het begin, maar nu helemaal niet meer: de redactie van Charlie Hebdo is het slachtoffer geworden van een aanslag door radicale moslims. Onze eerste gedachten gaan uit naar alle slachtoffers (o.a. de politieagenten, die te snel vergeten zijn door de media en de politiek ) en hun families. De stoet van bestuurders, die de een na de ander oproepen tot “nationale eenheid” heeft iets kwaadaardigs. KWAADAARDIG, omdat zij juist degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor de verschrikkelijke situatie waarin ons land is ondergedompeld.

De verantwoordelijken voor de immense  immigratie, die in de islamisering resulteert, de verantwoordelijken voor de passiviteit en zelfs medeplichtigheid aan de  moslimverenigingen (zowel lokaal als nationaal ), de verantwoordelijken voor de zwakke reacties op de jihadistische dreigingen. Niemand kan doen alsof hij tegen het jihadisme is zonder de zaak van de immense immigratie en islamisering van ons land ter sprake te brengen.

Daarom is er geen nationale eenheid achter onze bestuurders, die ons 1000 malen in de steek hebben gelaten, maar we hebben een nationale revival nodig om hen uit de macht te verjagen. In een recent interview met het literaire Amerikaanse  blad “Paris Review ” werd hij over zijn nieuwste boek ondervraagd: “Feitelijk weten we niet goed voor wie we bang moeten zijn, zijn dit de identitairen of de moslims”. . .

Het lijkt nu wel duidelijk dat we op die vraag antwoord hebben gekregen.

Le Bureau politique du Bloc Identitaire

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
Delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, Islam, Islamisering, Moslims, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Communiqué Bloc Identitaire

 1. Tom Hendrix zegt:

  Delamontagne ik ben blij met het artikel WIJ op dit geweldig blog van Heer Bron, weten allang dat het juist de HYPOCRIETEN van de politieke-wegkijkelite zijn, die ONS deze MOSLIMINVASIE op het dak hebben gestuurd. In NEDERLAND zijn het vooral de VVD,PvdA,CDA en D66 geweest. Want deze VERRADERS hebben sinds 1972 geregeerd. Precies toen de verdomde Resolutie van Straatsburg is aangenomen. En verdomme de gore HUICHELAAR RUTTE (VVD) staat NU krokodilletranen te janken op de Dam in Amsterdam. Je moet het gore lef maar hebben. Ik walg van de EUSSR, BILDERBERG, de ORANJEBENDE en de NWO!!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Ondanks alle rampspoed; Voor mij blijft het een open vraag hoe het mogelijk is dat deze Islam-figuren ID papieren bij zich hadden, en die onderweg verloren. Welke terrorist gaat er nu met ID papieren zeulen ? Gelukszoekers die Nederland aandoen hebben er meestal geen in bezit, of valse. En dan zouden die terroristen ermee te koop gaan lopen ? Dit geloof je toch niet ! En dan die twee speciaal getrainde agenten die probleemloos omver gelegd werden. Vervolgens zijn die lui in een andere auto overgestapt alla een filmkomedie van Luis de Funes. Als dit alles de realiteit is, kan Nederland met zijn frut-legertje en politieagenten zijn borstje nat maken, want die kunnen dan ook door Jihad-mannen even makkelijk ge-elimineerd worden. En dan is er nog die Hollande die zeer snel ter plaatse was om politieke munt uit dit alles te slaan. Zijn reputatie is gewoonweg hachelijk te noemen, en nu ziet hij een kleine mogelijkheid om het Front Nationale kiezers af te snoepen. Hij was immers wel degene die de Franse grenzen openhield voor de Moslims, en nu opeens begaan is met de slachtoffers van diezelfde Moslims. Hij doet zich nu voor als de moffen destijds met hun – das haben wir nicht gewust. We worden weer gemanipuleerd, net als met de moord op Kennedy, en de stinkende beerput van MH 17 !

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het gevaarlijks zijn eigenlijk de zogenaamde volksvertegenwoordigers, die ons dagelijks verraden !!

  Like

  • Driek zegt:

   Koddebeier zegt: Het gevaarlijks zijn eigenlijk de zogenaamde volksvertegenwoordigers, die ons dagelijks verraden !!

   Heel juist, Koddebeier, dat stelletje huichelaars hebben het zover laten komen.

   Het is zoals Delamontagne schrijft: Daarom is er geen nationale eenheid achter onze bestuurders, die ons 1000 malen in de steek hebben gelaten, maar we hebben een nationale revival nodig om hen uit de macht te verjagen.

   En laten we daar eerst eens mee beginnen. Want zolang die aartsleugenaars daar in Den Haag de dienst uitmaken loopt ons land vol met Afrikaantjes. Over twee weken, dan zijn die bewindslieden alles al weer vergeten. Het gaat net zoals toen met Theo van Gogh. En zoals met Pim Fortuyn. Nee, ik geloof er niet in.

   Like

 4. Drs.P. zegt:

  Probeer dit nu eens onpartijdig te lezen inclusief de verwijzingen in de verhalen en trek dan je eigen niet de door de MSM in jullie hersens geplante conclusie:

  http://www.martinvrijland.nl/2015/01/08/aanslag-in-parijs-weer-ciamossad-hoax/

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/01/07/parijs-gladio_21/

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/01/08/parijs-gladio_21-of-franse-satire/

  Like

 5. Jaan zegt:

  Van Aartsen schijnt in Den haag al een menigte toegesproken te hebben en de aanslag “sterk” veroordeeld te hebben.
  Als de pooier de passie preekt, hoer pas op je portemonnee.
  Je moet toch maar durven. Zo’n figuur die de andere kant op kijkt als er met ISIS vlaggen gezwaaid wordt en dan niks verkeerds constateert, verdedigt nu gevallenen die door spotprenten waar Van Aartsen persoonlijk van walgt of toch minstens als zwaar beledigend beschouwt.
  Al dat hypocriete gedoe, Rutte, Van der Laan, Van Aartsen staan nu voorop. Dat soort figuren is de schuld van deze mosliminvasie. Van Rutte, Van Aartsen en Van der Laan moeten we er minder, minder, minder van hebben. Zelfs minder is teveel, weg met die hypocriete landverraders.
  Ik zag net op het nieuws bij de Telegraaf een oude man een krans leggen die zei: “Ik hoop dat mijn kleinkinderen in vrijheid kunnen leven”. Die had het goed begrepen.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Eang zijn we tóch allemaal, in Europa De meest verstokte goedmenschen die de moslims het hardst blijven ‘knuffelen’zijn in wezen misschien wel het bangst voor ze -al zijn ze zich daar niet van bewust.
  En de realisten wàlgen misschien wel eerder van ze, dan dat ze bang zijn.
  Ook verwed ik er wat onder, dat de realisten voor de identitairen totaal niet bang z i j n . Waarom zouden ze?
  De goedmenschen wèl, want die zien ze als de groep, die hun utopische luchtkasteel voorgoed gaan opblazen……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s