Marine Le Pen eist referendum over de doodstraf

Screenshot_71

(Vertaling: Delamontagne)

Marine Le Pen heeft de controverse over de doodstraf nieuw leven ingeblazen door vanochtend op de tv-zender France 2 een referendum over diezelfde doodstraf te eisen. De voorzitter van Front Nationaal, die erg geschokt is door de executies op het hoofdkantoor van Charlie Hebdo, die woensdag  aan 12 mensen het leven hebben gekost, is van mening dat het noodzakelijk is om de politieke consensus  over de doodstraf open te breken.

“ZIJ HEBBEN  FRANKRIJK  DE  OORLOG  VERKLAARD”

“Ik zou de Fransen een referendum aan willen bieden over de doodstraf”, aldus Marine op France 2. “Op persoonlijke titel denk ik dat deze mogelijkheid  er moet komen.” Ze heeft geen angst om controverse op te wekken en beschuldigt de radicale moslims ervan Frankrijk de oorlog te hebben verklaard. Ze hamert op de noodzaak om maatregelen te nemen tegen deze dreiging, deze niet te bagetelliseren in ontkenning of huichelachtigheid. Ze zei bovendien dat ze verwacht dat vicepremier Manuel Valls haar ook uitnodigt om aan de “Republikeinse Mars” deel te nemen, die waarschijnlijk aanstaande zaterdag zal worden gehouden.

Bron:
www.ladepeche.fr

Vertaald uit het Frans door:
Delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Marine Le Pen, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Marine Le Pen eist referendum over de doodstraf

 1. bobzelf zegt:

  heerlijk wijf , heerlijk !!!!!
  en Rutte ??
  die is “”GESCHOKT “””
  heeft geen idee wat hij moet doen .
  En brussel en Bea bellen ook al niet .

  en die PLEURIS wilders krijgt straks 40 zetels !!

  hellllluupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

  Like

 2. Jean zegt:

  Op de ‘verwerpelijke’ en decadent dure BRT lopen tranen omdat moslims zelf slachtoffer zouden zijn van de barbaarse moorden in Parijs die uitgevoerd werden om die perverse smeerlap mohamed te dienen…door gehersenspoelde waanzinnigen.
  ALLE MOSLIMS moeten uit ons land geflikkerd worden en liefst te starten op 10.01.2015 met minimaal 5.000 per dag.
  Die achterlijke smeerlapperij hoort hier niet thuis want ze is op alle vlakken in strijd met onze seculiere wetten.
  Bye the way, valt het u ook op dat het moorddadig gebroed via de bossen richting België afzakken?
  Dat krapuul weet dat ze in het apenland bij uitstek sowiesobbeschermd worden, hier beschermen ze zelfs een familie die jaarlijks 15.000.000 euro steelt en dat om niets uit te voeren buiten 365 dagen per jaar op vakantie gaan.
  Stop met moslims te knuffelen en te onderhouden, ze moeten uit onze huizen verdreven worden richting gesloten instellingen of rechtstreeks naar de grote zandbak.
  Ik ga me bewapenen want het wordt levensgevaarlijk met zoveel krapuul dat vrij mag rondlopen in onze samenleving.

  Like

 3. Roni zegt:

  Maar dan niet jarenlang eerst in een cel zitten voordat er iets gebeurt. Nee, bijna meteen Tjakka…
  Het ligt ook aan de soort criminaliteit maar die drie van gisteren en hun facilitaire hulpen Tjakka.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Probeer dit nu eens onpartijdig te lezen inclusief de verwijzingen in de verhalen en trek dan je eigen niet de door de MSM in jullie hersens geplante conclusie:

  http://www.martinvrijland.nl/2015/01/08/aanslag-in-parijs-weer-ciamossad-hoax/

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/01/07/parijs-gladio_21/

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/01/08/parijs-gladio_21-of-franse-satire/

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Et pourquoi pas……? -Waarom niet? Als er één is, naar wie Frankrijk nu, na dit vreselijke drama, maar eens zou moeten luisteren, is het wel Marine! Al is het maar om erger te voorkomen.
  Als die Valls haar n i e t uitnodigt, maakt hij zich bij voorbaat onmogelijk!
  Dit is nu echt zo ’n voorval geweest, waaruit heel Europa de conclusie zou kunnen trekken: De realisten/Nationalisten hebben gelijk gehad en als we ze nu nog blijven negeren, wordt het helemáál een catastrofe, dus laten we daar maar eens mee kappen.
  Benieuwd, of dat nu eindelijk eens gaat dagen. En níet alleen in Frankrijk!

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Toen ik het verhaal hoorde over de drie islam-moordenaars in Parijs bij Charlie Hebdo (waarvan er enkelen eventueel Algerijns bloed bezitten) moest ik weer denken aan een afbeelding die rond 1900 in Algerije, toen nog een kolonie van Frankrijk, was gemaakt. In de Algerijnse stad Setif werden toen, buiten deze stad bij een groep palmbomen, drie ter dood veroordeelde Algerijnse moordenaars (ze zagen er meer uit als Turken, Berbers of Arabieren en hun namen zijn toch veel te moeilijk om te vermelden) onder toeziend oog van Franse gendarmes en een Arabier naar de guillotine geleid! Ze waren alledrie geboeid en de eerste werd door een aantal, in het zwart geklede, Franse beulen opgewacht met een groot publiek ver op de achtergrond. Doordat deze geschilderde afbeelding nogal doffe kleuren had maakte het hele gebeuren nogal somber en angstaanjagend om te zien maar de Fransen schijnen in hun koloniën jarenlang heel wat autochtoonse inwoners om allerlei redenen met de valbijl te hebben terechtgesteld.
  Zou Marine Le Pen dus soms graag weer de guillotine opnieuw willen gebruiken voor deze drie moordenaars uit Parijs, mits ze worden gepakt, om het lot van hun soortgenoten uit Setif te doen ondergaan? Ikzelf heb een bloedhekel aan onthoofdingen en ben misschien meer voor de galg of het vuurpeloton al zijn deze straffen nog te min voor dat moordenaarstuig! Een langzamere dood verdienen ze veel meer!

  Like

 7. Fred zegt:

  Marine mag NIET deelnemen aan “de republiekeinse mars”.
  Dat worden dus nòg meer stemmen voor haar.
  Ook de eis voor dit referendum zal daar toe bijdragen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Fred: 00.18. Beste Fred, het is een grove SCHANDE dat Marine niet mee mag demonstreren! Maar zo kennen we de ware aard van de socialisten en goedmensen weer. Iedereen die anders denkt, UITSLUITEN! Kots!

   Like

 8. Van alle politici is zij de enige die zegt waar het op staat:deze moordenaars zijn opgeleidt en gefinancierd door de westerse leiders in hun oorlog tegen Assad.Terwijl Assad als enige in de wereld de christenen beschermd.

  Like

 9. ik, soeverein mens zegt:

  Ik heb gehoord dat bij de klopjacht ook legereenheden meedoen. Ik mag hopen dat dit het Vreemdelingen Legioen is dit is het enige wapen wat de moslims echt vrezen. Heb het al vaker gezegd, geef het Legioen en alle Commando en Mariniers eenheden in Europa de vrije hand om op te treden tegen dit gif wat islam heet en over 2maanden is het definitief afgelopen en hoor en zie je ze nooit meer!!!

  Like

 10. Het recht voor de doodstraf aan het perverse en criminele justitieapparaat verlenen? NOOIT. Nu is ze volledig de weg kwijt.

  Wat we nodig hebben is de amerikaanse 1e en 2e amendment.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Eerste_amendement_van_de_grondwet_van_de_Verenigde_Staten

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Tweede_amendement_van_de_grondwet_van_de_Verenigde_Staten

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Michael Laudahn: 12.11. uur. Ik ben voor! En wel omdat onze ROVERHEID het verdomt om ONS te beschermen tegen de MOSLIMTERREUR! Laat iedere Nederlander boven de 18 jaar de mogelijkheid om een vuurwapen aan te schaffen. Ik ben er niet blij mee, MAAR ONZE ROVERHEID BESCHERMT ONS NIET!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s