Marine Le Pen: Nederland, stap uit Schengen!

Screenshot_67

(Door: Frank Verhoef)

Le Pen verklaart de oorlog aan open grenzen.

Wat kunnen we doen om een volgende aanslag op West-Europese bodem te voorkomen? Sommigen zeggen: stop gewoon met cartoons maken, dan komt het vanzelf goed. Anderen, zoals de toekomstige presidentskandidaat Marine Le Pen van Front National, vinden dat Nederland, Frankrijk en andere landen het Akkoord van Schengen moeten schrappen.

De Franse politica Marine Le Pen roept Nederland op om uit het Akkoord van Schengen te stappen. Dat zegt ze in een interview met EenVandaag-verslaggever Remko Theulings.

Dit zegt ze naar aanleiding van de aanslag gisteren op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo.

Dat laatste is helemaal geen slecht idee in de strijd tegen het terrorisme. Als we weer gaan over onze eigen grenzen, kunnen we meer doen om te voorkomen dat moslimterroristen uit het Midden-Oosten ook terreuraanslagen komen plegen in ons land. We kunnen er niet iedere potentiële terrorist mee tegenhouden, maar het wordt de terroristen wel moeilijker gemaakt om naar Nederland af te reizen met instructies, wapens, etc.

Lees verder>>>
(h/t “felix”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Marine Le Pen: Nederland, stap uit Schengen!

 1. Tom Hendrix zegt:

  “Wat baten kaars en bril, als de uil niet zien wil”. Dat is op toepassing van de gehele politieke-elite, in Nederland en Europa! Mevrouw le Pen heeft gelijk. Als oud douanebeambte kan ik daar wel een woordje over mee spreken, dunkt mij. Toen in 1994, deze verdomde Schengenovereenkomst, ten uitvoer werd gebracht, verdween de gehele grenscontrole van de ene op de andere dag, en moesten veel Douanebeambten WEG aan de grens , alsook de Koninklijke Marechaussee. En WIJ als specialisten zeiden al tegen elkaar: DAT GAAT FOUT AFLOPEN. Maar ja, de smeerlappen van de EUSSR, de Bilderbergbende, en de NWO hebben ONS dat gewoon “door de strot”, geduwd. En ziehier waar ONS dat gebracht heeft. Weg met deze hele EUSSR kliek, weg met SCHENGEN en terug naar de EEG.

  Like

  • Sjef Smeets zegt:

   Dus Tom zien we jou ook op 27 januari in Den Haag.
   Je analyse is om in te lijsten.

   Like

   • Gemelos zegt:

    Die lui van Break The System van 27 januari zijn LINKS !!! ik ben er uit gestapt !!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Daarom maak ik er ook GEEN reclame voor!!!

    Webmaster

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Sjef Smeets: 09.59. uur. Bedankt voor uw compliment. Tja, wat de bijeenkomst van 27 januari betreft, daar weet ik niet goed raad mee. Is deze demonstratie politiek gekleurd, dan heb ik mijn twijfels of ik daar dan aan mee doe, meneer Smeets. Ik kan mij wel een demonstratie voorstellen als PEGIDA nu in Duitsland. Puur bezorgde burgers, die verandering willen van desastreus beleid. Enfin, ik zie wel.

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Maar komen we op deze manier ook af van de vele ‘asielzoekers’ hier die zich gedragen als bloedzuigers die onze financiële reserves uitputten en die ons elke dag handenvol geld kosten?!

  Like

 3. rotsus zegt:

  Megagoed van deze dame en het toeval wil dat ik sinds 1 december zonder werk zit en ik per direct zou kunnen beginnen, het liefst natuurlijk op mijn oude post waar ik op 1 januari 1993 moest vertrekken.
  En ik durf natuurlijk met best wel een beetje trots te zeggen dat ik ruim 11 jaar ervaring heb en een heel goed oog voor zaken welke “niet kloppen”!!!
  Daarbij kan ik aan vele mensen ook nog les geven in de omgang en hanteren van een vuurwapen daar ik 22 jaar ervaring hierin heb, 17 jaar schietinstructeur alle soorten handvuurwapens ben geweest en 7 jaar hulpschietinstructeur bij de Douane!

  Mevrouw le Pen treft overigens net als onze eigen Geert de nagel op de kop. Dit tuig kan zich door de gehele EU verplaatsen zonder enige kans op controle en de politie moet stoppen bij de grens. Daarbij schrikt grensbewaking behoorlijk af en zeker voor een ervaren iemand aan de palen, met de nodige middelen ter beschikking kan het dit tuig behoorlijk moeilijk worden gemaakt.
  Een dikke 10 voor Geert en le Pen!!!!!!!!!!

  Rotsus

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Er is te lang gezwegen en te lang weggekeken
  De Klokkenluiders zijn met Man & Macht be-zeken
  Bij ons is Wilders steeds als woordvoerder geschoffeerd
  Wàt hij ook zei, of deed…het was verkeerd,
  Maar nu gaan (schijnt het) toch de ogen open
  En is wellicht die Islam-race nog niet gelopen,
  Maar dat kan alléén wanneer “’t GEZAG” haar taak beseft
  En weer het Volk tot wat ’t moet zijn verheft !
  Wanneer de grote Linkse leugen écht wordt uit-geband
  Maar zijn wij wel tegen zóveel strijd bestand
  Ik moet hier toch m’n twijfel even melden
  Want ook óns Landje is knap dun bezaaid met helden…
  .
  Jasterke

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Probeer dit nu eens onpartijdig te lezen inclusief de verwijzingen in de verhalen en trek dan je eigen niet de door de MSM in jullie hersens geplante conclusie:

  http://www.martinvrijland.nl/2015/01/08/aanslag-in-parijs-weer-ciamossad-hoax/

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/01/07/parijs-gladio_21/

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/01/08/parijs-gladio_21-of-franse-satire/

  Like

  • rotsus zegt:

   Verdorie, ik was er bijna ingetuind beste Drs. P.
   Echter ik had alleen de filmpjes gezien waar het hoofd van de politieagent welke op de grond “door het hoofd wordt geschoten” afgeschermd waren. Dit is echter volstrekt helder. Met een kalashnikov AK47 vanaf deze afstand iemand door het hoofd schieten geeft een megaklapper A) dwars door het hoofd welk uit elkaar spat (denk aan Kennedy) en B) je ziet in een nog grotere vertraging ook geen ricochet op de stoep en dat is ONMOGELIJK daar de 7.65 mm kalashinikov kogel (NATO munitie en bij mij bekend als behoorlijk heftig) het hoofd zeker doorboord en een minimale restsnelheid heeft van minstens 450 mtr p. sec. en ik zie op de stoep welke je zelf makkelijk kunt uitmeten door de loop door te trekken als het schot valt naar de stoep.

   Mensen, dit is idd een zéér duidelijke hoax, het is voor mij althans volstrekt duidelijk!!!
   Drs. P. Bedankt voor de beelden die de uitkomst geven.
   W.g.
   Rotsus

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Drs.P. 8 januari 2015 om 20:01

   “Ook zo moe van alle bangmakerij tegen – ISIS, Moslims, Rusland, Poetin, Syrië, de Islam, Iran, etc. – vanuit de mainstream media?”

   Als het inderdaad om een ‘false flag’ zou gaan, waarom wordt Geert Wilders dan zo tegengewerkt door de rooie machthebbers in dit land?
   Wilders zou voor hen dan toch een prima instrument zijn om het volk nóg banger te maken? Nóg banger voor de islam?
   En die onthoofdingen door ISIS zijn zeker ook niet echt? Die onthoofdingsvideo’s dienden er ook alleen maar voor om ons angst aan te jagen?

   Het is inderdaad wel vreemd dat er helemaal geen bloed te zien is nadat de op straat liggende man door het hoofd is geschoten. ‘Normaal’ zou er na zo’n schot toch een steeds grotere plas bloed ontstaan?

   Hoe dan ook: ik wil geen achterlijke islam in Nederland en tevens wil ik worden verlost van die parasitaire ‘asielzoekers’.

   Like

 6. Wachteres zegt:

  De doodstraf is in de EU alweer heel stiekem ingevoerd. Maar weinig mensen weten dat.

  Die kan dus heel goed gebruikt worden om dit tuig dat de gruwelijke aanslag heeft gepleegd voor goed af te voeren.

  Maar ik denk niet dat dit gaat gebeuren. Die straf blijft bewaard voor degenen die zich in de toekomst openlijk gaan verzetten tegen de EU:

  https://nederlanduiteu.wordpress.com/

  “In de EU is de doodstraf opgelegd door een rechter afgeschaft. Echter, het opleggen van de doodstraf in tijden van oorlog en oorlogsdreiging én het ombrengen van mensen om een oproer of opstand te onderdrukken zijn toegestaan”.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Ik onderschrijf de mening van Marine Le Pen!! Eerst het akkoord van Schengen opzeggen en daarna uit de EU stappen

  Een mooi begin van de eindafrekening met het multiculturalisme, de politieke correctheid en de terugdringing van de islamisering, zodat Nederland weer helemaal zichzelf kan zijn en de oorspronkelijke bevolking zich weer helemaal thuis kan voelen in hun eigen land en weer van de Nederlandse vrijheid en ruimdenkendheid genieten..

  We zijn toe aan frisse lucht in de politiek…

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Een prima idee, ze hadden nooit met het akkoord van Schengen moeten instemmen. Baas over onze eigen grenzen, het beste zou zijn gelijk helemaal uit de EU.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  A WOMAN WITH BRAINS AND BALLS!

  Like

 10. Daan Bettonville zegt:

  Ik denk dat er géén oplossing is. Zo lang er zoveel verschillende “godsdiensten”(geloven) op deze aarde zijn , zal daar toch altijd heibel over komen.Ga maar terug in de geschiedenis , dus mijn inziens …….we zullen moeten aanvaarden dat er altijd wel wat kan gebeuren …..hélaas.

  Like

 11. Gemelos zegt:

  Ik dacht hetzelfde, waarom zie ik geen uit elkaar spatten van een hoofd of been enz. en geen bloed !!! Helemaal mee eens en ook vanaf dat dak filmen en tegen iemand nog roepen dat ze achter die auto moet blijven liggen. Er waren zeker 4 mensen op dat dak, WAAROM???? Maar dan ga ik verder vragen, waar zijn die dode mensen van dat kantoor gebleven? Als ze niet dood zijn? en waarom heel de dag TV met 2 gijzelingen in Parijs.Ik geloof best dat we bedonderd worden, maar ik wil ook weten wat echt en NIET echt is !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s