VIDEO: De “zelfmoordtape” van Hans Teeuwen


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: De “zelfmoordtape” van Hans Teeuwen

 1. U.G. Kempenaer zegt:

  Eens met Teeuwen. Moedig man. Je kunt er lang of kort over praten. De conclusie is dat de islam een kwaadaardige haatdoctrine is met een handboek dat oproept tot massamoord op niet-moslims. De appeasers van meestal linksige snit (VVD, CDA en D’66 incluis) zijn verantwoordelijk voor het faciliteren van deze moordzuchtige bende in het Westen en de levensgevaarlijke bedreiging van onze mensen. De enige duurzame en fatsoenlijke oplossing is de totale verwijdering van zowel islam als hun apologeten uit onze westerse landen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Lachúhhhhhh!
  Nou ja, Teeuwen durft tenminste z’n bek weer open te doen da ’s meegenomen!

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv @GraafdeMachiel Woedende Hans Teeuwen maakt %27zelfmoordtape%27 https://www.youtube.com/watch?v=rn63POIBY_Y

  Tsja… ik had t filmpje beter 1st kunnen bekijken vr ik twitterde ben ik bang… @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv @GraafdeMachiel ik vind t niet erg ‘sterk’ overkomen.. eerder alsof ie ff buiten zinnen was… beetje van ‘NOU móet ik toch OOOOK…. laten zien dat ik NIET bàng ben of zoiets…

  Like

 4. Doc zegt:

  Ondertussen wordt pechietoldyouso bijgespijkerdtt met de nieuwe leuke kneepjes van “je swiss billy”

  Swiss billy maakt de dienst uit!

  Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Het is gedurft, echt Teeuwen hoor, maar gek genoeg kan ik er dit keer niet om lachen omdat ik bang ben, dat die zichtzelf beschadigd, door nu in te spreken op figuren die kunnen moorden en geen lol kunnen maken. Ik begrijp Hans zijn reaktie wel. Je wil iets kunnen doen tegen dit kwaad en dan doe je wat je het beste kan, toch?

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Ik heb het filmpje van Hans Teeuwen gezien, ik vond het erg interessant om te zien dat hij ruim woont, maar geen bij elkaar passende meubels heeft. Ik ben een fan van het werk van Hans Teeuwen, ik kan er erg om lachen. Dit filmpje niet! Kop noch staart en het is totaal niet duidelijk wat hij tracht te zeggen. Bij vorige gelegenheden was Hans Teeuwen zo scherp dat hij scheermesjes deed verbleken. Daar is nu niets meer van over. Ongeveer net zoiets als de carrière van Jalta’s Annabel Nanninga. Jammer, vroeger waren ze erg goed.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Eens. Dit was onsamenhangende rommel. Had Teeuwen bij zich moeten houden. Misschien had hij er een teveel op, maar was er dan niemand in de buurt die hem deze afgang (want dat is het) kon besparen door het openbaar maken van dit filmpje te verhinderen? De filmer bijvoorbeeld? Of was die ook ten prooi gevallen aan Bacchus?

   Like

 7. Leo zegt:

  Wat MOET je hier nauhh mee ???……… nix dus !

  Like

 8. Gemelos zegt:

  HIJ WAS DRONKEN EN PISNIJDIG !!! MAAR HET SLAAT NERGENS OP !!!

  Like

  • Frans de Wit zegt:

   Gemelos, het eerste wat je schreef kan klppen maar het laatste wat je schrijft het slaat nergens op, is flauwekul. Ik begrijp hem wel, hij is zeer boos en wil dit eigenlijk laten zien door ze te schofferen.

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Hahahahaha, wat een mafketel! Maar wel een prettige mafkees!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s