VIDEO: Reactie van Mark Steyn op hypocrisie na aanslag in Parijs


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Reactie van Mark Steyn op hypocrisie na aanslag in Parijs

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  PRECIES! @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv VIDEO:Reactie van Mark Steyn op hypocrisie na aanlag in Parijs http://wp.me/p1O7aM-kDD via @wordpressdotcom

  Like

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  Sterke woorden van Mark Steyn.

  “Hussein Obama talked the talk, the islamic murderers in Paris walked the walk.”

  Zij die in westerse wereld aan de knoppen (de hedendaagse nsb’ers) zitten zijn bezig om ons over te leveren aan de islamitische barbarij. Er zijn burgeroorlogen voor veel minder gestart.

  Like

 3. Rudi zegt:

  En gelijk heeft-ie, verdomme!
  Al diegenen in de media en de politiek die nu de kleenex bovenhalen, waren er, vervloekt, als de kippen bij om de moord op van Gogh en Fortuyn, de fatwa over Salman Rushdie, de doodsbedreigingen aan het adres van Wilders en El Cid ‘te plaatsen’, hebben allemaal het klimaat mee gecreëerd waarin deze tragedie heeft plaatsgevonden.
  Even terzijde, ik wil de krantencommentaren lezen zodra zo’n moslimschoft het in zijn leeghoofd krijgt om de redactie van ’t Pallieterke’ (een aan rechts gelinkte satirische publicatie in Vlaanderen) te grazen te nemen, of, God verhoede, een kalashnikov gaat leegschieten op het partijbureau van het Vlaams Belang. Dan wil ik de adders nog eens zien kronkelen.

  Alle, maar dan ook alle redacteurs van politiek-correcte redacties in het Westelijk halfrond hebben volgens mij al dertig jaar een portret van Basil Fawlty aan de muur hangen met het tekstballonnetje “Don’t mention islam!” En nu opeens, nu de jihad angstwekkend tastbaar geworden is voor ze, nu gaan ze snel even doen of het hen wat kan schelen.

  Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog kropen de ‘verzetsleden’ ook opeens vanonder hun steen.
  Zo ook nu. Eerst de blaadjes volschrijven over ‘islamofobie’ en de schandpalen en pijnbanken invetten om islamcritici tot voorbeeld te stellen en nu opeens tezamen de kleenex bovenhalen.
  Kan het verdomme hypocrieter?

  Het was Churchill, geloof ik, die zei: “Zij die de krokodil te eten geven, hopen dat hij hen het laatst opeet”. Well, the crocodile has come to dinner and, boys, does he have an appetite!
  Wie met andere woorden nog durft denken dat een krokodil, om in de beeldspraak te blijven, een huisdier is, verdient het om als eerste opgevreten te worden.

  Landverraders en hielenlikkers aller landen, u weze gewaarschuwd! De diepste kerker van de hel is voorbehouden voor verraders!
  En voor iemand mij beticht van godsdienstwaanzin, dit komt uit ‘De Goddelijke Komedie’ van Dante.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Rudi: 23.25.uur, op 08/01. Mee eens, Rudi. En Dante zei ook terecht naar wat de islam betreft: “O GIJ DIE DEZE RUIMTE (ISLAM) BETREEDT,LAAT ALLE HOOP VAREN!

   Like

 4. Jade zegt:

  Foutje in de titel beste E.J.
  Aanlag=aanslag

  Like

 5. Ahava zegt:

  I love Mark Steyn!

  Like

 6. Jan zegt:

  Linkse CBC interviewt Mark Steyn en weer dat gejammer over zielige moslims en bezorgdheid over hen (backlash, bla bla bla). Zij menen het zo goed, maar die slakkenvreters zijn islamofoben en dan is er ook nog Marine Le Pen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s