Volgende islambloedbad: Boko Haram slacht in Nigeria 2000 mensen af!

Screenshot_81

Een vrouw loopt door de verwoeste Nigeriaanse stad Baga

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De Allah-krijgers van Boko Haram (“Westerse scholing is een zonde”) hebben de stad Baga in het noordoosten van Nigeria overvallen en alle “ongelovigen daar koran-conform afgeslacht. De stad, waarin nu 2000 lijken liggen, werd bijna volledig afgebrand. Bij hun “heilige oorlog” om een islamitische Allah-staat op te richten, bedreigen ze nu ook het buurland Kameroen, dat al hulp vraagt aan de internationale gemeenschap. De islam grijpt over daar, waar hij zich uitbreidt, als een achtarmige inktvis naar de wereldlijke heerschappij. Zoals dit bevolen werd door de “profeet” Mohammed in opdracht van zijn “goddelijke” chef.

“Focus” bericht”:

De Britse zender BBC berichtte onder verwijzing naar een regeringsambtenaar dat strijders van de islamitische terreursekte Boko Haram de stad Baga bijna volledig in brand hadden gestoken. De straten liggen vol lijken. Men vreest dat er ongeveer 2000 mensen om het leven zijn gekomen. De stad, met een bevolking van oorspronkelijk 10.000 inwoners, is “praktisch uitgeroeid”. “Honderden milities, gewapend met Kalasjnikovs, reden door de straten en begonnen willekeurig met handgranaten te gooien en te schieten”, wordt het stadshoofd Auda Labo in de “Premium Times” geciteerd. Een overlevende vertelt van een regelrechte “klopjacht” door de stad. “Diegenen die konden vluchten, renden meerdere uren achter elkaar in de richting van een meer, voordat ze zwemmend naar Tsjaad konden vluchten”, citeert de “Premius Times”.

Volgzaam volgens het islammotto: “Dood ze, waar je ze ook vindt.” Ook het buurland Kameroen wordt al door de islamsoldaten bedreigd en heeft hulp nodig:

Kameroen eist voor de strijd tegen de radicaalislamitische terreurbeweging de hulp van de internationale gemeenschap. “Een wereldwijde bedreiging heeft een wereldwijd antwoord nodig”, zei president Paul Biya donderdag. Radicaalislamitische fundamentalisten uit het Oost-Afrikaanse Somalië tot aan West-Afrika zouden dezelfde doelen vervolgen, zei hij. Zijn oproep kwam een dag nadat de aanvoerder van het uit Nigeria afkomstige Boko Haram in een videoboodschap met meer aanvallen op Kameroen had gedreigd.

Gisteren Parijs, vandaag Baga, hoe gaat het morgen verder? Per slot van rekening moet er nog veel schrik in de harten van de ongelovigen gejaagd worden en miljarden “ongelovigen” te doden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Volgende islambloedbad: Boko Haram slacht in Nigeria 2000 mensen af!

 1. Roni zegt:

  Geen woorden voor, alleen………
  AMEN.

  Like

 2. Scheerzeep Nu zegt:

  Een coalitie tegen islamitische terreur heeft bewezen niet effectief de problemen te kunnen oplossen. Het wordt tijd voor een coalitie tegen de Islam. De pragmatische oplossing vraagt naar wat uitvoerbaar is en toelaatbaar, efficiënt en effectief.

  Like

 3. Bas Koning zegt:

  Geen enkel protest zal u horen uit het linkse kamp hiertegen.

  Geen enkel.

  Like

 4. Pieter G zegt:

  De telegraaf bericht tweemaal vlak onder elkaar als even belangrijk nieuws:

  Boko Haram richt slachtpartij aan in Baga
  BAGA –

  Militanten van de terreurgroep Boko Haram hebben tientallen mensen gedood en hun huizen platgebrand in het noordoosten van Nigeria.
  Strijders van Boko Haram begonnen dinsdag willekeurige mensen dood te schieten en gingen daar ook woensdag mee door, zeggen getuigen. De militairen die Baga hadden moeten beschermen, zijn dit weekend gevlucht.

  En vlak daaronder met een grote kop:

  Brandende verfbus tegen moskee Vlaardingen
  VLAARDINGEN –
  De Al-Hijra moskee in Vlaardingen is donderdagochtend vroeg bekogeld met een brandende verfbus. Dat heeft de politie donderdag bevestigd. „De schade valt mee, maar er is wel een grote verfvlek op de muur te zien”, aldus de woordvoerster. Het is volgens haar veel te vroeg om te speculeren over de motieven van de dader of daders.
  ————
  Dit komt zo onwerkelijk over.
  Twee berichten en daden die zo ontstellend van elkaar verschillen bijna vergelijkbaar maken.
  Dit kan alleen als de enorme wrede wreedheden door de islam zo vaak voorkomen dat het nauwelijks nog nieuws is.

  Die verfbus daarentegen was zo schokkend om dat het een (gevoelig) gebouw betrof waar wel eens moslims kwamen. De politie is naarstig opzoek naar de dader en…….

  Like

 5. Bas Koning zegt:

  Ah, ze zongen dus de woorden van de god van Aboutaleb:
  “Dood ze, waar je ze ook vindt.”
  2:191: ‘and kill them whereever you find them’
  2:193: ‘And fight them until there is no more Fitnah (disbelief and worshipping of others along with Allah) and (all and every kind of) worship is for Allah (Alone).’

  Like

  • Waelkens Pieter zegt:

   2:190: “En bestrijdt op de weg Gods hen die u bestrijden maar overschrijdt niet de maat. God bemint niet hen die de maat overschrijden.”
   De Koran is dus zeer dubbelzinnig: enerzijds bestrijden wie u bestrijden. 192: “Doch indien zij ophouden dan is God waarlijk vergevend en barmhartig ”
   Anderzijds is er 193

   Like

 6. Nemesis zegt:

  Daar stonden er een flink aantal van op de dam, heerlijk hypocriet te zijn.

  Like

 7. Fred zegt:

  En dan te bedenken dat wij de middelen hebben om deze monsters te stoppen.
  Ik noem napalm, Daisy-cutters. MOAB`s en eventueel tactische neutronenwapens.
  Beter nu preventief actie ondernemen dan wanneeer het al veel te laat is.
  Eèns zal het er tòch van komen. Of we willen of niet.

  Like

 8. Leo zegt:

  Het houd niet op,…….. niet van zelf ….

  Like

 9. Ik sta er stil van,is onze wereld zo klote dat niemand iets onderneemt .Of moet de initiatief van Putin komen?

  Like

 10. In Nederlandse kranten kun je lezen dat ’t er “maar” 100 waren, maar vandaag hoorde ik op de Indiase tv al dat ’t er 2000 zijn. Wordt het niet eens hoog tijd dat we iets aan Nigeria doen?
  Vorige week hoorde ik waarom Boko Haram alle “ongelovigen” uit wil moorden: Voordat de missionarissen voet aan land zetten, schijnen ’n paar Arabieren hen al voor te zijn geweest. En dat kan natuurlijk niet. Eens een moslimland, altijd een moslimland.
  De missionarissen deden hun best om de vrouwenbesnijdenis af te schaffen en dat lukte hen aardig. Nu de barbaren op volle kracht terugkomen, kun je wel raden wat er gebeurt.
  Ik walg van de islam en we moeten iets doen. NU !!

  Like

  • Ekster zegt:

   Het is de hoogste tijd, inderdaad, eigenlijk al te laat, maar ik zie het in de verste verte nog niet gebeuren. Het westen is in chaos, zonder leiderschap, zonder antwoorden op de dreiging. Met bijeenkomsten zoals die van gisteren overal in Nederland gaan we het niet redden. Elkaar met betraande oogjes een beetje staan knuffelen en ondanks alles wat er al gebeurd is maar vast blijven houden aan de mythe van de multiculti-samenleving en hoe goed alle godsdiensten toch eigenlijk zijn en blablabla, wauwelwauwelwauwel. Ondertussen raast de islamterreur in een steeds hogere versnelling wereldwijd maar door en doen de goedmenschen alsof het allemaal niets met de islam te maken heeft. Het is misselijkmakend. Na gisteren heb ik nog minder hoop op een goede afloop dan ik al had. De grens van wat we in onze samenlevingen nog kunnen tolereren is al heel lang geleden bereikt, maar nog altijd eist en pakt de islam steeds meer vrijheden van ons af. Luister toch eens naar zo’n oetlul als Rutte. “We laten onze vrijheid niet afpakken” riep ie obligaat, terwijl hij dag in dag uit meewerkt die vrijheid steeds meer in te perken. Wat een zak tabak en wat een leugenaar. En maar roepen hoe ze voor de democratie opkomen, terwijl nota bene de enige partij die ons al jaren waarschuwt voor de dreiging niet welkom is op die jankprotesten. Hoe hypocriet kun je zijn?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Ekster: 09.47. uur. Hulde beste Ekster, ik ben het helemaal met U eens. Ook ik walgde bij het lezen over de HUICHEL BIJEENKOMSTEN van gisteren! Man, man wat zijn we toch een goed land…..kots. Bekreunen deze ONNOZELEN, de RODE en GROENE idioten zich over het lot van de Christenen en ongelovigen/andersdenkenden, die massaal worden vermoord door IS, Al Quaida cum suis. Neen, ik denk ook dat NEDERLAND naar de kloten is- sorry voor het woord web master- door het TROETELen GEDOOGBELEID sinds 1972. En de HUICHELAAR RUTTE, moet zijn MOND maar gaan spoelen, deze VERRADER, heeft door ondertekening van het ESM VERDRAG NEDERLAND OVERGELEVERD AAN DE EUSSR. Hoe durft deze LAPZWANS het woord VRIJHEID in de mond te nemen?

    Like

 11. Ahava zegt:

  heeft nix met islamzakzooi te maken, snap dat nou toch!

  Like

 12. JCC zegt:

  Kameroen kan ze nog wel een beetje in toom houden, maar steken (mogen?) de grens niet over. Deze verschrikkelijke moordenaarsbende is minstens even misdadig als ISIS.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Reactie van de HUICHELAARS van de PvdA,CDA,VVD en DEMONEN 66: HET HEEFT NIETS MET DE ISLAM TE MAKEN!

  Like

 14. Joshua zegt:

  moslim scholing is kankercellen kweken, begrijp dat toch eens waardeloze regering!!!!!

  Like

 15. Bob Fleumer zegt:

  Ik denk dat vooral de moslim mannen doodsbang zijn voor de leegte in hun hoofden als ze de islam loslaten, want er komt niet echt iets voor in de plaats. Ze zijn van kinds af aan volgegoten met de koran en weinig tot niets anders.
  Als hun de door de islam gegeven dominantie wordt afgenomen moeten ze het van verbale communicatie hebben en daar zijn ze niet sterk in. Het is een fatale fout geweest zoveel moslims in onze landen toe te laten, dit allles danken wij aan onze bestuurders die over de jaren hun kop in het zand hebben gehouden om de waarheid maar niet te hoeven zien. Het is nu tijd voor een nieuwe wind in onze landen die die zal niet opsteken door de politici van vandaag, dus weg met de kliek van nu en om te beginnen de grenzen dicht en een begin maken met beleid waar de Nederlandse burger weer vertrouwen in kan hebben.

  Like

 16. Anneke zegt:

  Inderdaad, begrijp dit dan toch. De islam is een vredelievende godsdienst en de moslim is een goed mens.

  Mijn God, wanneer gaan de ogen open en komen wij in opstand, zoveel doden, zoveel leed, onbegrijpelijk.

  Like

 17. Cleo zegt:

  Onze politieke leiders blijven (tegen beter weten in) benadrukken dat al dit soort aanslagen niets met de islam te maken hebben…
  Mohammed is een veelgebruikte naam voor moslimjongens, vernoemd naar hun grote voorbeeld de massamoordenaar Mohammed… ‘Nomen Est omen’ , dus dat belooft niet veel goede voor onze toekomst.

  Like

 18. JCC zegt:

  Het lijkt er sterk op dat er sprake is van een enorm racisme in het kamp van POLICOR. Je hoort vrijwel niks over deze slachtingen bij onze linkse Gutmenschen. Zou het zijn omdat het Christelijke negers zijn die vermoord worden? Dat zijn twee groepen waar POLICOR kennelijk niets mee heeft.

  Like

 19. Het wordt hoog tijd dat ik, dhr M.olotov C, zich ermee gaat bemoeien…

  Like

 20. Pingback: Boko Haram: “De christenen moeten sterven” | E.J. Bron

 21. Pingback: “wir haben es nicht gewusst” , hoe dan ook zwegen de kerken en synagoges over de islam !!!!!!!! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s