Zelfcensuur is net zo schadelijk als het islamitische terrorisme

Screenshot_54

(Door: Afshin Ellian)

Media zullen vandaag solidair zijn met critici van de islam, maar morgen keren ze zich weer tegen critici door islamofobie aan te wijzen als oorzaak van terreurdaden.

Islam is de religie van vrede! In Parijs, in Bagdad, in Kaboel, in Peshawar, in Amsterdam, in Sydney, overal ter wereld waar de islam voet aan de grond krijgt, zijn er ook de Jihadisten. Zijn ze getraumatiseerde figuren?

Vraag dat aan de nabestaanden van twaalf Parijse doden. De terroristen waren monsters en moslims en geen boeddhisten. Niet alle moslims zijn terroristen, maar alle islamitische terroristen zijn wel moslims.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zelfcensuur is net zo schadelijk als het islamitische terrorisme

 1. Aanslag Frans magazine: Media en politiek negeren opnieuw verband met islam

  Xander 07-01-2015 14:34- in EU, Islam & Terreur, Maatschappij

  Wilders: Wanneer dringt het eindelijke tot Rutte en het Westen door dat het oorlog is – NOS impliceert dat Charlie Hebdo aanslag aan zichzelf heeft te wijten

  ‘Zwart’ gemaakt bij de NOS (4), maar in het originele filmpje goed te zien: een reeds neergeschoten en weerloos op de grond liggende agent wordt door een van de daders van dichtbij door zijn hoofd geschoten. Inzet: een v.d. cartoons van Charlie Hebdo: ‘Ik ben de profeet, idioot!’ ‘Houd je bek, ongelovige!’

  Frankrijk werd de afgelopen weken geteisterd door een serie ‘kleinere’ aanslagen door moslims, maar werd vandaag opgeschrikt door een ware slachtpartij. Twee of drie gemaskerde mannen drongen met Kalashnikovs het kantoor van het satirische magazine Charlie Hebdo binnen en begonnen wild om zich heen te schieten. Minstens 12 mensen werden vermoord en 4 ernstig verwond. Op een live video van de aanslag is zeer duidelijk te horen hoe de daders tijdens het vuren ‘Allahu Akbar’ schreeuwen. Het magazine plaatste recent nog een spotprentje van IS-leider Baghdadi.

  Journalist Martin Boudot heeft vanaf het dak van een gebouw vlak naast het kantoor van Charlie Hebdo de aanslag gefilmd. Naast de bekende islamitische oorlogskreet ‘Allahu Akbar’ is te zien hoe twee daders op straat een agent neerschieten en hem daarna van dichtbij een kogel door zijn hoofd jagen.

  De politie is een massale klopjacht op de daders, die volgens getuigen slecht Frans spraken, begonnen. President Francois Hollande sprak van een ‘extreem wrede terreuraanslag’, en heeft de regering in een spoedzitting bijeen geroepen. Ook zei hij dat er de afgelopen weken meerdere terreuraanslagen konden worden voorkomen. Andere Franse kranten krijgen extra beveiliging.

  Wilders: Het is oorlog

  De gevestigde orde in media en politiek reageren geschokt, maar negeren opnieuw het verband met de islam, en dat ondanks de talloze gruwelijkheden in het Midden Oosten. PVV leider Geert Wilders twitterde kort maar krachtig: ‘Wanneer dringt het eindelijke door bij Rutte en andere Westerse regeringsleiders: het is oorlog.’

  Premier Rutte uitte zijn afschuw over de ‘afschuwelijke en laffe terreurdaad’, net als andere Nederlandse politici. Geen woord echter over de ‘Allahu Akbar’ schreeuwende daders (2). We kunnen dan ook verwachten dat het verband met de islam de komende dagen zoveel mogelijk zal worden gebagatelliseerd, genegeerd en openlijk ontkend (‘de daders zijn geen echte moslims’, etc.).

  NOS impliceert dat blad aanslag aan zichzelf heeft te wijten

  De NOS presteert het zelfs om nu al te impliceren dat het magazine de aanslag aan zichzelf heeft te wijten. Zo wordt subtiel met termen zoals ‘welbewust de controverse zoeken’, ‘omstreden Mohammed-cartoons’ toen ‘daar al rellen over waren ontstaan’ de indruk gewekt dat het feitelijk de eigen schuld is van de makers van het blad dat 12 van hen nu zijn vermoord. Bovendien wordt een universitaire ‘kenner’ aangehaald die het ‘niet opmerkelijk’ noemt dat Charlie Hebdo het doelwit van een aanslag is geworden. (3)

  Zolang dit de houding van de gevestigde orde blijft, zal de angst en het verzet onder de gewone Europese bevolking niet alleen verder toenemen, maar zullen andere vertegenwoordigers van de ‘vreedzame religie’ zich uitgenodigd voelen om meer aanslagen te plegen op mensen en instellingen die het wagen zich kritisch te uiten over hun geloof of hun ‘heilige’ profeet.

  Xander

  (1) Zero Hedge / Ynet News
  (2) NOS
  (3) NOS
  (4) NOS

  Like

 2. Frankrijk verbiedt kritiek op de islam op straffe van duizenden euro’s boete

  Xander 01-01-2015 15:57- in EU, Islam & Terreur, Israël & Joden, Maatschappij

  Duizenden Franse Joden ontvluchten antisemitisch moslimgeweld

  Afgelopen jaar vluchtten 7000 Franse Joden naar Israël vanwege het toenemende moslimgeweld. Dit jaar zal hun aantal vermoedelijk verder stijgen naar 10.000.

  Frankrijk is het eerste land in Europa waar publieke kritiek op de islam strafbaar is gesteld. Mensen die het verbod overtraden kregen reeds boetes van duizenden, soms zelfs tienduizenden euro’s. De enige toegestane openlijke uiting over de islam is te zeggen dat het om een religie van vrede en liefde gaat. Nergens is zo duidelijk het onzalige fascistische verbond tussen linksgroen-socialistisch en de islam zichtbaar als in Frankrijk, dat ervoor gezorgd heeft dat de vrijheid van meningsuiting aan het begin van 2015 een stille dood gestorven is.

  In Frankrijk: racisme = islamofobie

  ‘Racisme’ betekent in Frankrijk voornamelijk ‘islamofobie’, en daaronder wordt iedere negatieve uitspraak over de islam en/of moslims verstaan. Termen zoals ‘islamisme’ en ‘radicale islam’ zijn uit de media en de politiek verbannen, en vervangen door algemeenheden zoals ‘extremisme’ en ‘radicalisme’.

  Een van de slachtoffers van de pro-islamitische socialistische regering van Francois Hollande is Christine Tasin, medeoprichter van Riposte Laïque (zoiets als ‘Seculiere Tegenreactie’). Op 15 oktober 2013 maakte ze in Belfort een reportage over een tijdelijk islamitisch slachthuis dat was ingericht om de moslim feestdag Eid El Adha te vieren. De manager eiste dat ze vertrok en noemde haar een ‘islamofobische racist’. Ze antwoordde dat ze inderdaad islamofoob is, maar geen racist, en voegde daaraan toe: ‘Islam is onzin’.

  Moslimorganisaties dienden vervolgens een klacht in, waarop ze een boette van € 3000,- kreeg. Tasin beschuldigde de rechtbank ervan een ‘islamitisch hof’ te zijn dat ‘zich onderworpen heeft aan de Sharia’. Op 18 december 2014 werd ze in hoger beroep volledig vrijgesproken.

  Op dezelfde dag werd een aanklacht tegen Front National leider Marine Le Pen ingetrokken. Die was tegen haar ingediend omdat ze in 2010 kritiek leverde op de illegale ‘bezetting’ van Franse straten door biddende moslims.

  Hoge boetes voor citeren van feiten

  Sommigen zullen zeggen: maar ze werden toch vrijgesproken, dus is er nog vrijheid van meningsuiting? Dat is echter slechts schijn omdat het hier om twee publieke figuren ging. Op 5 juni 2014 werden twee andere leden van Riposte Laïque namelijk veroordeeld tot € 21.200,- boete omdat ze hadden geschreven dat ‘straatgebeden, sluiers en moskeeën symbolen van bezetting en verovering’ zijn – een feit dat nota bene uit de islam zelf afkomstig is en door hoge moslimgeestelijken wordt bevestigd.

  Op 10 april kreeg de schrijver Renaud Camus een boete van € 4000,- omdat in hij in 2010 had geschreven dat de islamitische cultuur langzaam de Franse aan het vervangen is. In 2011 moest de politieke journalist Eric Zemmour € 1000,- boete en € 10.000,- smartengeld betalen aan diverse organisaties, omdat hij tijdens een talkshow had gewezen op het feit dat ‘de meerderheid van de drugdealers in Frankrijk zwarten en Arabische moslims zijn’. De rechters vonden dat dit ‘het aanzetten tot racistische discriminatie’ was.

  ‘Risico op chaos’ veroorzaakt door moslims

  Zemmour wordt inmiddels opnieuw aangevallen door de links-politiek correcte Franse media, omdat hij in een interview met de Italiaanse krant Corriere della Sera had gezegd dat ‘moslims hun eigen civiele code hebben, de Koran’, en ‘in buurten leven waar de Fransen geleidelijk aan vertrekken’. Ook stelde hij dat Frankrijk het ‘risico loopt op chaos en een burgeroorlog’, en dat moslims misschien weg zullen moeten gaan. De Italiaanse journalist gebruikte het woord ‘deporteren’, maar dat had Zemmour nooit gezegd.

  Vanuit Frankrijk werden talloze klachten tegen hem ingediend, en de grootste ‘anti-racistische’ organisaties eisten zijn ontslag. I-Television zegde vervolgens alle samenwerking met hem op. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve riep op tot demonstraties tegen Zemmour. Nooit eerder in de Franse geschiedenis had een minister een dergelijke oproep gedaan.

  Vanwege de enorme vijandigheid in eigen land verplaatste de journalist zijn website en werkzaamheden in 2013 naar Zwitserland, waar de rechterlijke macht nog wat onafhankelijker is en minder aan de leiband loopt van de politiek.

  Joden vluchten weg

  Terwijl de socialistische politieke elite in Parijs steeds hardere maatregelen neemt om de islam en de islamisering van het land te beschermen, is Frankrijk tevens het land van de ergste antisemitische aanslagen die in de naam van de islam in Europa worden gepleegd. Mohamed Merah, de moordenaar van drie Joodse kinderen en een rabbi in een school in Toulouse in 2012, en Mehdi Nemmouche, de slachter van vier mensen in een Joods museum in Brussel in mei 2014, waren beiden afkomstig uit Frankrijk.

  Dat droeg er mede toe bij dat het aantal Franse Joden dat op ‘Aliyah’ gaat naar Israël naar een record hoogte is gestegen. Vorig jaar vluchtten bijna 7000 van hen weg voor het moslimgeweld, tegen 3400 een jaar eerder. De ontwikkelingen laten zien dat in 2015 mogelijk 10.000 Joden Frankrijk zullen verlaten (2).

  Vanuit Frankrijk zijn minimaal 1000 moslims naar Syrië en Irak gegaan om te vechten aan de kant van ISIS. Twee van hen zijn herkend in een video waarin iemand op gruwelijke wijze werd onthoofd.

  Aanslagen voor kerstmis

  Op 20, 21 en 22 december pleegden ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims een drietal aanslagen op respectievelijk een politiebureau bij Tours, wandelaars op straat in Dijon en de bezoekers van een kerstmarkt in Nantes. De overheid deed er vervolgens alles aan om het verband tussen de aanslagen en de islam te ontkennen. Ondertussen werden er wel duizend soldaten ingezet – klaarblijkelijk was het gevaar op nieuwe aanslagen toch veel groter dan in Parijs werd toegegeven.

  Fransen zijn het zat

  Uit peilingen blijkt dat de Franse bevolking zich steeds grotere zorgen maakt over het snel toenemende aantal niet-geïntegreerde moslims in hun land, de inmiddels honderden islamitische no-go zones in grote steden, en de verdringing van de Franse cultuur en wetten door die van de islam. Velen zijn het in stilte roerend eens met bovengenoemde personen die door de overheid werden bestraft omdat ze het hadden gewaagd zich negatief uit te laten over de islam en moslims.

  Het Front National van Marine Le Pen is in opiniepeilingen al enige tijd de grootste van het land, mede omdat veel Fransen het gelieg en bedrieg door politici en media over de islamisering van hun land spuugzat zijn.

  Nederland gaat Franse kant op

  Ook in Nederland wordt de vrijheid van meningsuiting over de islam en moslims aan banden gelegd. Een goed voorbeeld is de vervolging van PVV-leider Geert Wilders, omdat hij vorig jaar zei dat hij minder criminele Marokkanen wil in Nederland. Het kabinet Rutte riep ondertussen zelf de media op om ‘minder criminele Marokkanen’ op TV te laten zien, klaarblijkelijk in de veronderstelling dat door herhaalde ontkenning het groeiende probleem vanzelf wel zal verdwijnen.

  Burgeroorlog?

  Frankrijk laat zien waar zo’n houding toe zal leiden: steeds meer buurten en wijken in grote steden zijn vervallen tot door moslims beheerste gewelddadige gebieden waar geen autochtoon meer durft te komen. De Fransen zijn echter niet gek en laten zich niet langer misleiden. Als de politiek niet eindelijk naar hun zorgen luistert, dan dreigt op termijn inderdaad een nieuwe burgeroorlog in het land, die gezien de vergelijkbare islamisering van de rest van West Europa wel eens op andere landen zou kunnen overslaan.

  Xander

  (1) Gatestone Institute
  (2) Arutz 7

  Zie ook o.a.:

  Like

 3. JCC zegt:

  In het manifest van Breivik gevonden, origineel van Peter Hammond:

  2.43 Islamisation process of Western countries from 1% to 100%
  The constant process of the Islamisation of a country sets forward from small issues and
  the specific demands/requirements develop and increase progressively with the increase
  of Muslims percentage wise in a country. First batch of demands issues are noticeable
  already when the Muslim population are at 1% increasing until they become 90 and then
  100%
  Historical case studies available are Lebanon, Kosovo, Kashmir, Egypt etc.
  When the politically correct (cultural Marxists/multiculturalists) agree to ‘the reasonable’
  Muslim demands for their ‘religious rights,’ they also get the other components under the
  table. Here’s how it works (percentages source CIA: The World Fact Book (2007)).
  From 1-5%
  As long as the Muslim population remains around 1% of any given country they will be
  regarded as a peace-loving minority and not as a threat to anyone. In fact, they may be
  featured in articles and films, stereotyped for their colourful uniqueness:
  At 2% and 3% they begin to proselytise from other ethnic minorities and disaffected
  groups with major recruiting from the jails and among street gangs:
  From 5-10%
  From 5% on they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of
  the population.
  They will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby
  securing food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket
  chains to feature it on their shelves — along with threats for failure to comply. (United
  States).
  At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule
  themselves under Sharia, the Islamic Law. The ultimate goal of Islam is not to convert
  the world but to establish Sharia law over the entire world.
  From 10-20%
  When Muslims reach 10% of the population, they will increase lawlessness as a means of
  complaint about their conditions ( Paris –car-burnings). Any non-Muslim action that
  offends Islam will result in uprisings and threats (Amsterdam – Mohammed cartoons).
  Guyana — Muslim 10%
  India — Muslim 13.4%
  Israel — Muslim 16%
  Kenya — Muslim 10%
  Russia — Muslim 10-15%
  After reaching 20% expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic
  killings and church and synagogue burning:
  Ethiopia — Muslim 32.8%
  From 40-60%
  At 40% you will find widespread massacres, chronic terror attacks and ongoing militia
  warfare:
  Bosnia — Muslim 40%
  Chad — Muslim 53.1%
  Lebanon — Muslim 59.7%
  From 60-80%
  From 60% you may expect unfettered persecution of non-believers and other religions,
  sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon and Jizya, the tax
  placed on infidels:
  Albania — Muslim 70%
  Malaysia — Muslim 60.4%
  Qatar — Muslim 77.5%
  Sudan — Muslim 70%
  From 80-100%
  After 80% expect State run ethnic cleansing and genocide:
  Bangladesh — Muslim 83%
  Egypt — Muslim 90%
  Gaza — Muslim 98.7%
  Indonesia — Muslim 86.1%
  Iran — Muslim 98%
  Iraq — Muslim 97%
  Jordan — Muslim 92%
  Morocco — Muslim 98.7%
  Pakistan — Muslim 97%
  Palestine — Muslim 99%
  Syria — Muslim 90%
  Tajikistan — Muslim 90%
  Turkey — Muslim 99.8%
  United Arab Emirates — Muslim 96%
  100% will usher in the peace of ‘Dar-es-Salaam’ — the Islamic House of Peace — there’s
  supposed to be peace because everybody is a Muslim:
  Afghanistan — Muslim 100%
  Saudi Arabia — Muslim 100%
  Somalia — Muslim 100%
  Yemen — Muslim 99.9%
  Of course, that’s not the case. To satisfy their blood lust, Muslims then start killing each
  other for a variety of reasons (Arabisation being one reason[1]).
  ‘Before I was nine I had learned the basic canon of Arab life. It was me against my
  brother; me and my brother against our father; my family against my cousins and the
  clan; the clan against the tribe; and the tribe against the world and all of us against the
  infidel. – Leon Uris, ‘The Haj’
  It is good to remember that in many, many countries, such as France, the Muslim
  populations are centered around ghettos based on their ethnicity. Muslims do not
  integrate into the community at large. Therefore, they exercise more power than their
  national average would indicate.
  100% All non-Muslims have been annihilated, emigrated from the country or have
  converted to Islam.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En deze hele MOORDENAARSKLIEK van HAATBAARDEN, hebben we juist binnen door het verraad van socialisten/roden, christen-democraten en liberalen. ZIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK, en nog veel verantwoordelijker als de muzelmensen. ZIJ hebben getekend voor het Verdrag van Straatsburg. En de gelijkgeschakelde media, blaten allemaal mee in het koor van de politieke-elite: MAAR DIT HEEFT NIETS MET DE ISLAM TE MAKEN! KOTS!

  Like

 5. Jaan zegt:

  Afshin Ellian jaja. Echt gek is de man niet, maar sporen doet hij ook niet en goed heeft hij het beslist niet met ons voor. Hij sympathiseert openlijk met de VVD, hij weet een hoop over de islam, maar hij is en blijft een onbetrouwbare wolf in schaapskleren. Hij valt net als Michel van der Gallien zogenaamd de islam aan om in een volgend schotschrift in Elseviers uit te pakken tegen Geert Wilders. Dit doet hij vooral in verkiezingstijd. Zijn vuilspuiterij zal weer weldra beginnen. Hij zat bij het Iraanse linkse communistische verzet tegen de sjah. Die sloten een verbond met de moslimextremisten van Khomeiny om de sjah te verdrijven. Toen dat gelukt was werden de linkse bondgenoten opgepakt door hun “broeders medestrijders moslimextremisten” en afgeslacht. Ellian heeft kunnen vluchten en is in Nederland terecht gekomen, waar hij rechten studeerde en zich opwerkte als “rechtse deskundige”. Bij het lezen van zijn artikel moet je de nodige scepsis behouden en je zeker niet door zijn woorden laten meeslepen. Behalve waarheid is misleiding een belangrijk onderdeel van zijn schrijfsels.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  “Niet alle moslims zijn terroristen, maar alle islamitische terroristen zijn wel moslims.”

  Klopt maar ten dele. Alle moslims hebben wel degelijk hetzelfde boek als leidraad in hun leven, de koran. En dit is nu net de bron van alle kwaad, aangezien daarin onverbloemd en ongenuanceerd alle gewelddaden, tot de onthoofdingen toe, jegens ongelovigen worden aangeprezen, zeg maar geboden, daden zoals we ze nu bijna dagdagelijks overal ter wereld kunnen meemaken. Een bovendien voor het individu onbetwistbaar ‘goddelijk’ gebod. Gods eigenste woord, waaraan niets mag worden gewijzigd !

  Vandaar dat het compleet overbodig en al helemaal onzinnig is om een indeling te maken tussen ‘extremistische’ en zogezegd ‘gematigde’ moslims. De zogezegde extremistische moslims zijn gewoon diegenen die al de daad bij het goddelijke woord in de koran hebben gevoegd, de anderen houden zich nog voorlopig om diverse redenen gedeisd.
  ‘Vrome moslims’, nog zo’n woord waarbij de vlag de lading niet dekt. Welk beschaafd mens, die het gedachtengoed verwoord in de koran genegen is, kan men überhaupt als ‘vroom’ bestempelen ? Wat is dat nu voor tegensprekelijke onzin?

  In alle leuterprogramma’s desbetreffend is het dan ook nu weer zaak voor verenigd links om deze wandaden zo vlug mogelijk in het ‘extremistisch hokje’ te kunnen onderbrengen, kwestie van toch maar niet de islam als hoofdschuldige met de vinger te moeten wijzen. Men praat en leutert er vooral maar op los, zonder enige gezonde kennis van zaken blijkbaar, want nooit komt de bron van alle kwaad aan het woord, de koran, boek dat al lang als levensgevaarlijk en mensonterend had moeten worden verboden. Terwijl net daarin alle antwoorden op het ‘waarom’ van al dit onheil klaar en duidelijk te lezen zijn. Geen islam-experts worden er bij geroepen, want blijkbaar te gevaarlijk, lees niet dienstig voor het te bereiken doel: de islam uit de wind zetten.

  Ook de zogezegd ‘gematigde moslims’, die nog geen geweld willen gebruiken om ons te domineren, buitelen nu als het ware over elkaar heen in een poging om zich te distantiëren van deze gruwelijkheden. Ze moeten wel. Dat hebben ze nl. geleerd uit vorige voorvallen. Hun stilzwijgendheid werd hen aangerekend. Pour les besoins de la cause dus ditmaal, of heet het ‘taqiiya’. Komt eigenlijk op hetzelfde neer. Die lui vallen dus nooit te vertrouwen. Zijn ze ook niet. Hoe verklaar je anders al die huidige preken van haat en discriminatie tegen ongelovigen in hun moskeeën? Maar ook daarover wordt met geen woorden gerept bij alle duiding m.b.t. de feiten.

  De islam als ‘religie’ van leugen en bedrog in al zijn facetten. De oorlog is begonnen.

  Ter illustratie van de hypocrisie van bepaalde politieke leiders:

  Europees Parlement ‏@Europarl_NL 2 u2 uur geleden
  Minuut stilte voor de slachtoffers van de aanslag op #CharlieHebdo voor het #EP om 10u45

  Al vergeten, Martin Schulz?

  (http://www.golfbrekers.be)

  Like

 7. Joost Visser zegt:

  Nationale staten en EU zijn bezig wetgeving te implementeren om de persvrijheid te verbieden op diverse vlakken en nu ineens staan de vertegenwoordigers ervan op de achterste benen omdat de persvrijheid een van de pijlers is van een democratie!?

  Hypocratie ten top.

  Like

 8. Geronimo zegt:

  Nog van die zogezegde, ‘gematigde’ moslims, die nog niet tot ‘heldendaden’ zijn overgegaan, maar er wel al flink toe oproepen:

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Deze reactie van een reageerder bij Elsevier geeft precies weer hoe de media in elkaar steken: “Media zullen vandaag solidair zijn met critici van de islam, maar morgen keren ze zich weer tegen critici- van de islam- door islamfobie aan te wijzen als oorzaak van terreurdaden”.
  Maar dezelfde schijnheilige media, zijn vanaf morgen weer bezig om PEGIDA demonstranten neer te zetten als Nazi’s!

  Like

 10. Mi Grant zegt:

  Media zullen vandaag solidair zijn met critici van de islam, maar morgen keren ze zich weer tegen critici door islamofobie aan te wijzen als oorzaak van terreurdaden.

  Dit laatste was toch al te zien in Parijs waar de politie een sympathisant van Le Pen moest ontzetten, die belaagd werd door de demonstranten van CH

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s