Briefje aan Mark Rutte

Screenshot_103

Beste Mark,

Zelfs jullie schofterigheid is voorspelbaar.

Op de dag dat (ook) Nederland nog in shock is over de gruwelijke moordaanslag op de redactie van het satirisch tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs, op een moment dat de kranten al naar de drukker zijn en de nieuwsprogramma’s op tv achter de rug, geeft het kabinet het eindelijk toe: er wás gewaarschuwd voor de situatie in het luchtruim boven Oost-Oekraïne. En waar andere landen vervolgens hun luchtvaartmaatschappijen in seinden en die om het gebied heen vlogen, hield de Nederlandse overheid de kaken stijf op elkaar en kon de MH17 op 17 juli 2014 uit de lucht worden geschoten.

Daarover zwegen jullie tot gisteravond laat. Pas nadat de NOS zaterdag meldde hoe de vork in de steel zat, konden jullie het niet meer verzwijgen. En die Omtzigt van het CDA en Sjoerdsma van D66 bleven ook maar doorzeuren met hun Kamervragen. Dus je moest alleen nog even een handig moment afwachten om het nieuws naar buiten te brengen. Misschien had je nét iets te veel fatsoen om het wóensdagavond te doen. Zo snel koelen lijken ook niet af. Maar gisteravond, tegen middernacht, kwam het hoge woord er eindelijk uit: Ihr habt es gewusst.

Hoe durf je? Hoe dúrf je?

Oprotten nu. Koenders, Hennis, Opstelten, jij, het hele zootje. Wegwezen! Het is genoeg geweest!

De laatste kans om de nabestaanden van de slachtoffers van die aanslag nog enig recht te doen is vandaag nog het ontslag van je rampenclub aan te bieden aan de koning. Bedankt en tot nooit.

Guilty by silence. Het zou maar op je cv staan…

Gegroet!
JanD

Bron:
https://myjour.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

89 reacties op Briefje aan Mark Rutte

 1. Geert zegt:

  Maar de onderste steen komt boven, misschien niet op manier die lachebekje had gewild

  Like

 2. Gemelos zegt:

  IK HEB NIETS TOE TE VOEGEN BEHALVE MIJN NAAM ER ONDER !!!!!

  Like

 3. duinsnip zegt:

  De meerderheid van het Nederlandse volk is te stom om zelf na te denken. Dat deze regering er nog zit komt omdat heel veel Nederlanders nog net zo stom zijn als vroeger toen ze dachten dat de RK religie een christelijke kerk was. Nog steeds kun je ze alles wijsmaken, ook dat de Islam een vreedzame religie is. Wakker worden zal wellicht pas na een explosie gebeuren die natie op zijn grondvesten zal schudden, net als in Frankrijk waar ook weer een leugen zal worden bedacht.

  Like

  • Driek zegt:

   duinsnip zegt: De meerderheid van het Nederlandse volk is te stom om zelf na te denken.

   Ja, ik ben dat helemaal met u eens, duinsnip. En tot mijn verbijstering hoorde ik vanmiddag iemand zeggen: ja, maar ze zijn niet allemaal………!!
   Ik kan er niet meer tegen. Ik geef het op. Want ook na een explosie staan ze weer te roepen dat de islam een vreedzame godsdienst is.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @duinsnip: 18.21. uur. Ik ben er niet blij mee, maar wat de Nederlanders in het algemeen betreft, heeft U volkomen gelijk. Ik zag vanmorgen in de krant de ONNOZELEN staan op de Dam, met hun bordjes: ” Je suis Charlie”. Rutte lacht zich te barsten om ONS stom VOLK!

   Like

  • Ad van Beek zegt:

   Al vele decennia voert en/of steunt het christelijke westen onder aanvoering van de VS in het oosten waaronder vele moslimlanden vele ( waaronder false flag ) oorlogen met miljoenen doden en nog veel meer gewonden en verminkten als gevolg. De westelijke legers overspelen met enige regelmaat landen in het oosten. Blijkbaar is dit niet bij u bekend, want u hebt blijkbaar geen krant, heeft geen internet, leest geen boeken, spreekt niet met mensen uit het oosten. Of mist u de intelligentie, intellectuele en empathische vermogens en die van zelfreflectie, waardoor u ongewild ernstig gehandicapt de geestelijke vermogens mist om om tot zinvolle gedachten te komen aan de hand van de overvloedig beschikbare en overduidelijke informatie. In dat geval wil ik u mijn meegevoel overbrengen en sterkte wensen bij het verwerken van, en het leren leven met uw welhaast onoverkomelijke problematiek. Veel succes gewenst.

   Like

   • Ad van Beek zegt:

    Mijn reactie van 17.41 was een commentaar op de reactie van en gericht aan meneer duinsnip.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Ad van Beek: 17.41. uur. Verklaar U s.v.p. nader. Het is mij onduidelijk tegen wie uw reactie is gericht.

    Like

   • harry zegt:

    Tegen wie hebt U het eigenlijk in Uw reactie , mijnheer Van Beek ?

    Het eerste deel van Uw betoog snappen ze hier ook allemaal , dat tweede deel , die opsomming van een kruising tussen ambtenarenbewoordingen en die van een psychiater , die woordenbrij die er kennelijk op gericht is ons te overtuigen dat U wél heel goed ontwikkeld en belezen bent , doet nogal clownesk aan .
    Sommigen zouden zeggen bespottelijk .

    U spreekt nogal eens mensen uit het oosten ?
    Nou ik ook , ik heb daar jaren gewerkt . Ik heb ze door , het zijn luie leugenaars en huichelachtige rotzakken die zichzelf altijd als slachtoffer zien .
    En er zijn helaas altijd weer stomme westerlingen die daar in trappen .
    Taqiyya , weet U wel ?

    Ik vind dat laatste deel ook nogal insinuatief , met hetzelfde gemak kan ik stellen dat uit Uw selfie blijkt dat uw schedel gezien het gebrek aan haargroei een uitermate onvruchtbaar gebied is .
    Maar dat doe ik natuurlijk niet .

    Like

   • Ad van Beek zegt:

    Beste Harry, uw achternaam weet ik niet vandaar, mijn reactie was gericht aan meneer Duinsnip. Verder is mijn betoog duidelijk en onderbouwd genoeg. De informatie is voor iedereen met alle gemak met een overstelpende hoeveelheid op te rapen. Wie dan daaruit nog steeds de conclusie trekt dat de Islam een gevaar is, lijkt mij een perceptie probleem te hebben, wat ik me daarbij ook terecht afvraag. Een probleem waarbij hij zich overigens met de vele lotgenoten en dezelfde mening toegedaan zijnden, allerminst verloren hoeft te voelen.
    Wat uw opmerkingen rond mijn uiterlijk betreft heb ik die met belangstelling gelezen als een boeiende observatie van wie het schrijft.
    Fijn dat het eerste deel van mijn reactie/betoog verder duidelijk is. Daarmee heb ik mijn taak volbracht en wens ik u een fijne avond en veel wijsheid. Want dat is denk ik wat we allemaal, ook ik, in en ten behoeve van deze wereld en onze medemensen, heel hard nodig hebben.
    Met vriendelijk groet.

    Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Rutte zit met superlijm aan het pluche, geen leugen of het verzwijgen van de waarheid is hem teveel. Ik heb nog nooit zo’n slechte politicus meegemaakt.
  Wegwezen man je bent niet gewenst hier!

  Like

 5. Jantje Beton zegt:

  Gisteren de Clown van Nederland gezien op de TV.

  Like

  • Giny zegt:

   Hij zou een mooie kermis attractie zijn, als kop van Jut!
   Wij met z’n allen maar beuken met die houten hamer!

   Like

   • Jantje Beton zegt:

    Giny alle hoofdverraders van de landen lopen zondag in Parijs mee,weer een verkiezing stund le pen mag niet meelopen en onze Geert ook niet,zij benoemen wel het probleem minder minder grenzen dicht en uit de Verdragen van Schengen, wat is Pechtold stil.

    Like

 6. Jantje Beton zegt:

  Heb u opstelden vandaag voor de microfoon gezien? Het lijkt wel of deze man aan het dementie is hij komt niet meer uit zijn woorden en dat is een minister

  Like

 7. Ik hoop dat de achtergeblevenen van de slachtoffers een hoge sappige rekening aan Rutte & co presenteren …De valsheid van hun kent geen grenzen en daarom zullen ze moeten betalen!

  Like

  • Gonnie zegt:

   Die Rutte moet zich kapot schamen. Staat tie daar met zijn schijnheilig gezicht bij de familie,s van de overleden mensen gewoon kei hart in hun gezicht te jokken. Heel het zooitje dat daar zat , zogenaamd dat ze zo mee leefde is een grote toneel groepmmet Rutte als clown

   Like

  • alibaba zegt:

   En wie denk je dat dat betaald,,slimmerik,,,WIJ,,niet hun hoor,,maar dat ze eens plaats moeten maken voor “nieuwe” frisse mensen heb je gelijk in. Oh ja wachtgeld ff afschaffen hé…..

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Stel dat ‘zijne majes’ rond die tijd met z’n ‘regeringsvliegtuig’ op pad had gewild, zou hij dan wél van tevoren zijn gewaarschuwd?
  Ja, ik bedoel maar: verschil moet er toch zijn?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Kan ik deze brief mee ondertekenen? Ik zou het achter elkaar doen. Deze charlatan RUTTE heeft de democratie verder de afgrond in gewerkt. Inderdaad, laat hem maar naar koning, “Willem de Overbodige”, gaan, en het ONTSLAG indienen van heel zijn RARITEITENKABINET. Slechter als NU kan het niet worden voor ONS! BAKELLENDE was al NIETS en MARX RUTTE is tig keer NIETS!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix 9 januari 2015 om 19:01

   Als die schaterende schavuit inderdaad het beste met ons zou voorhebben, was hij allang vertrokken, maar z’n luizenbaantje schuift zo lekker en wat denk je van een nóg lekkerder baantje in Brussel? Nee, beste Tom, dat laat Markje écht niet aan z’n pinocchio-neus voorbij gaan hoor!

   Like

 10. Tistochwat zegt:

  Voor wie gedurende 1 minuut en 9 seconden onuitsprekelijk wil walgen:

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, dank je. Ik sla mijn beurt maar even over, met permissie……

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 9 januari 2015 om 19:20

    Ik kan me heel goed voorstellen dat je deze beker aan je wilt laten voorbijgaan.
    Soms heb ik last van masochistische trekjes en kijk ik naar een dergelijk filmpje.
    Met moeite hoor; met grote moeite…

    Like

  • bobzelf zegt:

   is er niemand op zo’n dag die het zat is en de geschiedenis in wil gaan
   als de redder van het volk ,
   het einde aan de leidster van de Bilderberg clan ,
   heineken aandelen naar beneden !!
   Pinokkio weer uit hout snijden !!!
   Nederland terug naar het volk
   Geert voor president
   Neurenberg dan wel malieveld 2.0
   sie haben es wohl gewusst !!!
   al is de leugen nog zo snel , een kogel achterhaald hem wel ( stalingrad 1942 )

   ze waren er haast allemaal !!!

   gohhhh, soms droom ik weleens weg !!!

   dooeeiiiiiiiiiiiiiii

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ bobzelf 9 januari 2015 om 19:21

    Gegroet o heer bobzelf!
    Ja, wat is dromen soms toch heerlijk hè?
    Ik heb zo’n vermoeden dat ik uw gedachtegang wel begrijp.

    Like

   • bobzelf zegt:

    jij denkt gewoon herzelfde als ik !! ( staat U hoor )
    maar als we dat opschrijven ,
    moet bert ons weer onderhanden nemen ,
    Zo kan het ook toch en we bedoelen hetzelfde

    kus , wat zeg ik dikke kus

    dooei bob

    Like

   • Republikein zegt:

    Ik ga door Bob!

    Like

 11. bobzelf zegt:

  met de gedachtengang van de stemmers op 135 zetels van onze landverraders en NSBers ,
  kan maurice het stemvarken er misschien nog 1 zeteltje extra uit peuteren ??
  tenslotte is iedere dag : GESCHIFT EN GESCHOKT OOK EEN GEREGELD LEVEN !

  heerlijk, dat multiculti , heel blij mee !!!

  Like

 12. Joshua zegt:

  JanD.
  Kunnen wij met z’n allen deze brief naar de rijksoverheid sturen met handtekeningen?

  Like

 13. Fred zegt:

  Helemaal eens.
  Het zal echter niks helpen.
  Rutte zal alleen vertrekken als wij, het volk, hem daartoe dwingen.
  En dat kùnnen we niet.
  En mòcht hij vrijwillig vertrekken dan staat er een nog groter monster op.
  Het kereltje.

  Like

 14. oud-marinier zegt:

  Wat is die Rutte toch een ongelofelijk ONBESCHOFT STUK STRONT . Hoe durft ie !!??? Maar ’t zou me niets verwonderen als ie ook nog het LEF heeft om net te doen alsof zijn neus bloedt en keihard aanblijft in plaats van af te treden met het gehele kabinet, om de NABESTAANDEN als ook de rest van de NLse bevolking nog enigzins te laten zien dat hij niet AL zijn zelfrespect kwijt is.

  Like

 15. Jean zegt:

  Waarom is die bende in Den Haag nog niet opgepakt? Hebben ze nog niet genoeg schade berokkend? Die Rutte en Pechdroll vallen in de categorie ”verraders van eigen volk”, een zeer zware misdaad waarop min. 20 jaar opsluiting moet staan.

  Like

 16. U.G. Kempenaer zegt:

  De gemiddelde Nederlander is gewoon bijzonder achterlijk. Het gevolg van vele decennia verzorgingsstaat. Het stimuleren en subsidiëren van debiliteit. De gemiddelde Nederlander verdient een flinke islamitische aanslag. Ze vragen erom. Ze smeken erom.

  Like

  • Els Raven zegt:

   Huh???? Ik, Ben NIET: Kapitaal-Krachtig, heb ALLEEN maar, Mijn: AOW-tje, ZONDER: enig: (Pensioen,) dus!!Ben ook nog eens: Erfelijk: Chronisch: Gehandicapt, heb: NAUWELIJKS, enig: Netwerk, maar Ben het: ABSOLUUT NIET eens, met die: (Huidige : (FLUT-NIX-NUT-regering, waarvan: Rutje-Flutje-STEEL-Graag-NiIX-Nutje, HELAAS a.h: Hoofd staat, Met ZIJN: NUTTELOZE, maar WEL: E-Geldgrage: Aanhang-kornuiten!!!! Maar: U, CQ: Jullie, Noemen dat dan: DOM???? Nou; Sorry hoor, maar Ik, KAN (HELAAS:) GEEN: Maraton-Demonstratie-Lid, of Hoe je dat: Noemt : Zijn, vanwege, dat ik Daar door mijn: Financieen, en ook: Handicap, wat ik dus zojuist nog noemde, en Nauwelijks,een Netwerk heb zijn!! En U, noemt dat dus Zo maar: DOM!!? Nou;…Jaaaaa:
   zeg!! (N) Dat, vind ik, Niet op zijn: Plaats!! JAMMER!! Maar, dat ik dus: VOLKOMEN TEGEN: MR & ( Company) ben, staat als een Pijl, boven Water hoor!! Groeten: Els.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Els Raven 11 januari 2015 om 02:48

    Een heleboel mensen verkeren in een positie van onmacht, net als u. Vele zieken, gehandicapten en bejaarden zijn het helemaal niet eens met de gang van zaken, maar zij KUNNEN eenvoudig niet meedoen aan demonstraties, protestwandelingen e.d.
    Degenen die daar lichamelijk en geestelijk wél toe in staat zijn, maar het uit luiheid vertikken, DIE zijn laakbaar!!!

    Like

   • P.Weber zegt:

    Daarom willen wij voor u spreken en opstaan.
    Kom, alle mensen die hier nu zeggen we klagen alleen en doen niks, moeten nu dan ook opstaan en komen 27-01-2015 Break the system Binnenhof en Malieveld, grote demonstratie, we eisen het aftreden van dit kabinet omdat ze liegen en bedriegen en ons kapot maken. !!!!!

    Like

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HET VERZWIJGEN VAN EEN DODELIJK GEVAAR IS GELIJK AAN MEDEPLICHTIGHEID!

  Like

 18. Republikein zegt:

  Komt goed hoor.

  Like

 19. sylvia antonissen zegt:

  Idd nu opzouten met jullie kut kabinet
  Jullie hebben nederland al kapot gemaakt
  Met iedereen een poot uit tedraaien
  En nou gaan jullie gewoon over lijken sorry hoor jullie zijn niet beter dan die teroristen
  Echt het is nu genoeg met jullie liegen bedrien en roven
  Jullie zijn in en in slecht
  Nu vlug ontslag indienen en oprotten

  Like

 20. Neem je verantwoording naar de nabestaanden en de slachtoffers, het volk en geef toe dat je niet eerlijk bent geweest in het delen van informatie naar de nabestaande en het volk die directe verantwoordelijkheid betrof een eerlijkheid.

  Uit respekt de nabestaaanden.

  Uw ontslag indienen bij onze Koning van het hele kabinet Rutte is het minste wat u kunt doen!

  (En dan denkt u wel de verantwoording van een land te dragen Rutterotop)

  Like

 21. Aradhel zegt:

  JanD jongen… Chapeau, ik had het niet beter kunnen zeggen. Weg met die Haagse pluchejokers, volksverlakkers en landverraders. Hopelijk zakken de crimi-clowns Rutte2 & Co op 18 maart door het ijs.

  Like

 22. anke baart lamens zegt:

  Al moet de onderste steen bovenkomen maar we zullen de dader vinden eb straffen.
  Welnu we weten het nu en wat gebeurt er?
  Niets denk ik, kom op laten we met z’n allen proberen er wat aan te doen.
  Weg met deze regering.!!!!!!!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Giny: 19.49. uur, op 09/01. NOU als kop van Jut, op de Kermis kan Rutte best fungeren, hoor. In zijn kop zit toch enkel stro! Daarom grijnst hij ook de hele dag! Mensen zonder verstand hebben snel zo’n afwijking.

  Like

 24. Fpc vd Einden. zegt:

  Ben met stomheid geslagen, als ik koning was van een land als nederland, dan had ik gezecht tegen rutte jonge kom je papieren halen want dit komt niet goed, diep en diep triest.

  Like

 25. ed zegt:

  Opdonderen met dit kabinet.
  De Groot jongen uithangen toen MH 017 uit de lucht geschoten was.
  Schijnheilig stelletje klootzakken zijn het in Den Haag.
  Kotsmisselijk wordt je ervan.
  Maar het is niet vergeten.
  Ik hoop dat de advocatuur het kabinet totaal met de grond gelijk maakt.

  Like

 26. dejuistekeus zegt:

  oprotten met die gay-rutten,vieze leugenaar,hij laat gewoon onze mensen afschieten die hond,en net doen of zijn neus bloed,baba,vieze teringkoppen in den haag,en straks loopt hij weer in parijs mee te huigelen terwijl toen onze mensen uit de lucht werden geschoten.

  Like

 27. dejuistekeus zegt:

  ,knal dit nazie-kabinet af,vieze huigelaars,onze mensen vonden de dood,met hun medeweten,ooit,ooit,ooit,dan komt het volk ……………..

  Like

  • P.Weber zegt:

   Kom dan!!!!
   alle mensen die hier nu zeggen we klagen alleen en doen niks, moeten nu dan ook opstaan en komen 27-01-2015 Break the system Binnenhof en Malieveld, grote demonstratie, we eisen het aftreden van dit kabinet omdat ze liegen en bedriegen en ons kapot maken. !!!!!

   Like

 28. Martien van Meeteren zegt:

  Helemaal mee eens !!!!

  Like

 29. siny zegt:

  Helemaal niets aan toe te voegen

  Like

 30. Martin zegt:

  En die demente bejaarde Opstelten zag geen enkele aanleiding om vliegtuigmaatschappijen te waarschuwen.

  Like

 31. claire zegt:

  Flikker toch lekker op stelletje achterbakse uitvreters daar op het pluche. Alles wat jullie doen is doorspekt met minachting voor het eigen volk. We betalen bakken belasting ook om dat misdadige clubje politici in Den Haag te spekken terwijl inmiddels iedereen jullie uitkotst.

  Like

 32. Tedje zegt:

  Heb hier niets meer aan toe te voegen alles is al verwoord en ik ben het er HELEMAAL mee eens.

  Like

 33. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 34. Maar “wij” hadden wel een herdenkingsdienst met “militaire” eer, hoezo militaire eer?
  En “we” hadden een emotionele speech van Timmerfrans met echte krokodillentranen.

  Like

  • kick hakvoort zegt:

   Als we nou stoppen met stemmen en zelf gaan denken hebben we die pannenkoeken niet meer nodig zowel rechts als linkse kunnen veel vluchtelingen in dat gebouw in Den Haag gaan wonen

   Like

 35. erna kuipers zegt:

  Het moet toch mogelijk zijn dat we dat kabinet aanklagen wegens nalatigheid of dood door schuld we zitten hier net als op facebook te schelden en te klagen maar ondernemen niks een handje vol maakt geen indruk,spijt me te moeten zeggen wij zijn een laf volk laten ons als makke lammetjes naar de slachtbank brengen

  Like

  • P.Weber zegt:

   Kom, alle mensen die hier nu zeggen we klagen alleen en doen niks, moeten nu dan ook opstaan en komen 27-01-2015 Break the system Binnenhof en Malieveld, grote demonstratie, we eisen het aftreden van dit kabinet omdat ze liegen en bedriegen en ons kapot maken. !!!!!

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Uit welke hoek komt u eigenlijk als ik vragen mag? De SP-hoek wellicht? De PVV-aanhangers gebruiken voor een demonstratie om Rutte weg te krijgen, om hen daarna als oud vuil aan de kant te zetten en te demoniseren, met “dank voor de bewezen diensten”?

    Webmaster

    Like

   • P.Weber zegt:

    Ik ben idd sociaal en solidair met het Nederlandse volk.
    Ik sta in ieder geval voor 100% achter PVV.
    Maar misschien kun je het ook andersom zien, er zijn meer mensen als pvv
    die Rutte willen zien vertrekken en kunnen we hen goed gebruiken om dit te realiseren.
    Pas daarna kunnen de kaarten opnieuw geschud worden en kunnen we zien wat de nieuwe stemmen opleveren om verder te vechten.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Hier op de site ga ik er in ieder geval géén reclame voor maken!

    Webmaster

    Like

 36. Ton zegt:

  L.s.,

  Ik ben het gedeeltelijk eens met dit bericht. Wat niet vergeten mag worden Is dat KLM een Internationale maatschapij Is. Zij hebben dus vestigingen over heel de wereld en een nauw samenwerkingsverband met oa Air France (het moeder bedrijf). Van die kant heeft KLM over de informatie dat het luchtruim boven Oekraïne onveilig was (en waarschijnlijk nog Is) moeten beschikken desondanks hebben ze dit genegeerd. De verantwoordelijkheid de waarschuwingen te negeren en de vlucht via een ongewijzigde route te laten plaats vinden ligt bij KLM de verantwoordelijkheid voor het neerschieten van het vliegtuig bij de personen die dat hebben gedaan (en waarschijnlijk Rusland al Is dit niet 100% bewezen} en nergens anders.

  Het Is makkelijk om dit op het bord van rutte en de regering te gooien De regering kan hooguit worden verweten nalatig in de informatie verstrekking te zijn geweest.

  Ik ben verre van een fan van Rutte en de huidige regering, maar men moet wel eerlijk blijven en de mensen ter verantwoording roepen waar ze verantwoordelijk voor zijn.

  Cheers Ton.

  Like

  • bobzelf zegt:

   en wie heeft U gestuurd :

   Om weer even Putin de schuld te geven ????????????????,
   zijn figuren zoals u nou helemaal geschift ??????????????????
   of van de pot gerukt ?????????????????????????????????

   of BENT U GESTUURD ?????????????????????

   Laat mij , nou eens 1 bewijs zien , eentje maar,

   a.u.b. we zijn gloeiende, gloeiende 178 dagen verder !!!!!!!!!!!!!!

   er is geen foto
   er is geen video
   er is geen opname van een camera
   er is geen fuck ,
   helemaal niks , om Putin de schuld te geven

   WAT ER WEL IS MAFKETEL ,DIE MAAR NIET WAKKER WIL WORDEN !!!!!!!!!!!

   KOGELGATEN 30 MM. IN DE COCKPIT !!!! VAN uKRAINE GEVECHTSVLIEGTUIGEN !!

   DE COCKPIT STAAT OP GILZE = RIJEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   en de seperatisten hebben geen vliegtuigen ,

   en u komt even zo tussen de regels door Putin op de DDS manier effe
   weer de schuld geven !!!

   de oude SS manier , blijven herhalen , DAN GAAN WE HET WEL GELOVEN ????

   nou gaat niet lukken , ashole !!!!

   gr. Bob

   Like

   • Ton zegt:

    Hoi bob,

    Ongeacht dat je persoonlijk wordt toch bedankt voor je reactie. Helaas Is zakelijk blijven niet voor iedereen weggelegd.
    1 ik ben door niemand gestuurd, ik denk alleen wat verder na en laat mij leiden door feiten en niet door emotie.
    2 lees mijn reactie nog eens nergens wordt melding gemaakt van separatisten officiële leger etc. enkel naar Rusland aangezien de gebruike wapens met grote waarschijnlijkheid van Russische makelij zijn. Of deze zijn aangekocht door de regering van Oekraïne, door Rusland verstrekt aan de separatisten of (vergezocht) ondersteuning aan de separatisten Was door de Russische lucht macht laat ik in het midden. Ik heb het enkel over verantwoordelijke.

    3 lees je eens in over operatie Fall Grun (1-10-1938) vergelijk dat met de situatie in de Krimp. Kijk daarna nog eens wie SS tactieken gebruikt.

    4 wat betreft je argumenten over de bewijzen. Voor alle mogelijkheden over wat er exact Is gebeurd geld het zelfde, geen harde bewijzen. Wat betreft je kogel gaten 30mm munitie (eventueel voorzien van patronen gemaakt van verarmd uranium), dit is wereldwijd een standaard gebruikt kaliber voor zowel chain-guns, gatlingguns (beide gebruikt in gevechts vliegtuigen wereldwijd), lucht-afweergeschut en anti-materieel (trucs, jeeps, halftracks etc.). Dus behalve dat de MH17 tot vlak voor de ramp Is begeleid door vliegtuigen van de Oekraïnse lucht macht zegt dit dus feitelijk vrij weinig. Aangezien de munitie door de hoge snelheid en hardheid of door de cockpit heen gaan (en dus onvindbaar) of vernietigd worden bij inslag Is balistisch onderzoek dus niet mogelijk. Wat blijft zijn enkel speculaties. En zover ik weet Is het in Nederland zo dat men niet schulding Is zonder dat deze schuld Is bewezen. Dit geld natuurlijk ook voor Putin, de separatisten. Of wie dan ook.

    Ben wel benieuwd waarom je persoonlijk wordt. Als je het ergens niet mee eens bent kun je dat ook onderbouwen zonder persoonlijk te worden.

    Gr. Ton.

    Like

   • bobzelf zegt:

    omdat u dus gewoon effe vrolijk schrijft ::

    EN WEL RUSLAND , AL IS DIT NIET 100 % BEWEZEN ???????????????????????????

    en aangezien ik hier op al vanaf vorig jaar november , alle ukraine , EU en USA leugens voorbij heb zien komen ,
    NADAT IK ZELFS DE SNIPERS HEB ZIEN KOMEN OP DE MAIDAN .

    DE EERSTE WAARHEID VANUIT kIEV, MET EEN USA REGERING INCL BILDERBERG OETLUL MOET IK HIER NOG TEGENKOMEN !!!

    verder alle insinuaties, die u ook maakt, al maanden voorbij zie komen

    er een zooitje Islam wippers, krikkers op de DDS bezig is, die dagelijks , ditzelfde gelul als u aan het doen zijn ,

    word ik dus witheet van Uw ongefundeerde opmerking !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    22 minuten na de crash is dit gelul begonnen , 22 minuten

    De USA hard onweerlegbare bewijzen ???????????????????????????????????

    ZELFS DE PRESIDENT VAN australie, op 22.000 km riep binnen 45 minuten , Putin did it , die USA schoothond Cameron , etc
    er worden foto’s geplaats door Ukraine inlichtingen dienst van rook ?????
    alle bewijzen zijn al maanden onderuit gehaald
    3 weken geleden komt er weer een foto , alleen was de foto genomen bij stralend weer !
    Weer een seperatisten BUK raket geleverd door Rusland !!
    ZE WAREN WEER VERGETEN DE DATUM OP DE FOTO TE ZETTEN !!!

    het bleek een foto met een telelens van het afbranden van een mais veld ,
    ook wel Stubble burning genoemd !!

    U weet het zo te zien zo goed, allemaal , nou ik heb het hier gewoon voor mijn buitendeur zien gebeuren !!!

    alle tanks, alle bukraketten , de hele pokkenzooi , is allemaal door Rusland geleverd, vanaf 1990 !!

    Ukraine heeft geen luis om dood te drukken ,
    EN
    DAN KOMT U DUS WEER MET ZO’N LULVERHAAL , VOLKOMEN ONGEFUNDEERD EN ZOMAAR UIT DE LOSSE POLS ????

    Het leukste is, maar waarschijnlijk ook te moeilijk voor U ??
    google zelf maar hoeveel wapenfabrieken er staan in OOST Ukraine

    DUS niemand, dus ook in brussel niet ?? kunnen even kijken waar de seperatisten hun wapens vandaan hebben !!

    EN DIE KOGELGATEN ZIJN ER DUS GEWOON INGEWAAID ??
    HOUTWORM ??? schat ik in ???

    OOK TE VEEL MOEITE , OM EVEN NAAR DE RUSSISCHE TEST TE KIJKEN ??

    waar ze met een sukhoi gevechtjager een test laten zien op 2 oude vliegtuigen ???

    ook niet gezien ??

    raar hoor exact diezelfde kogelgaten !!! als in de MH17

    en nogmaals de seperatisten hebben geen vliegtuigen !!!!!!!!!!!!!!!!!

    maar dit zal allemaal wel niet uitkomen bij “”DE ONDERSTE STEEN ”

    VAN ONZE “”mossel ruggengraat “” RUBBEREN RUTTE ???

    DUS DAT GELUL , VAN ZAKELIJK BLIJVEN EN U LAAt U LEIDEN DOOR FEITEN ???

    NOU KOMT TIE : WHAHAHAHAHAHAH ,die opmerking lap ik even aan mijn laars !!!

    DE FEITEN DIE U AANHAALD , ZIJN GEWOON GELUL , EN VERONDERSTELLINGEN

    DUS nogmaals, laat me 1 foto zien , een opname, eentje maar , eentje ?????

    ze zijn er niet , dus wat blijft er dan over ??????????

    KOGELGATEN , KOGELGATEN ,DAN WEL KOGELGATEN

    BEWIJZEN ?? IKKE WEL ,

    osve ONDERZOEKER 1 DAG NA DE CRASH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    WAAROP DE MAN ZEGT , :buk raket , buk raket ????

    heb ik niet gezien , wel zware 30 mm kogelgaten !!!!!!!!!!! in de cockpit !!

    en wie gebruiken die 30 mm zware machinegewerne ??

    Ukraine gevechtsvliegtuigen !!!!

    die man stond 2 meter van de cockpit af mijn beste !!!

    en wat vraagt Putin al vanaf 18 juli aan KIEV en USA ???

    wat deden die 2 ukraine gevechtsvliegtugen achter onder en naast de MH 17

    nu 178 dagen later nog steeds geen antwoord ???????????????????????????????

    En wilt u nog meer weten ??

    ik heb nog 181 you tube filmpjes met kogelgaten

    en oost duitse piloten intervieuws

    en wat heeft U ????

    en wel Rusland , PUTIN DID IT ???, volkomen zonder bewijs uit Uw duim gezogen !!

    en dat was het dan ,

    aLS IK U WAS , ZOU IK EEN DAGIE INTERNET OPDUIKEN ,

    of ???????????????????????????????????????????????

    Open alle emails op deze site van Hr. Bron vanaf 18 juli !!!!!!!!!!!!!!!!

    bent u wel een week of zo bezig

    MAAR ER ZAL EEN WERELD VAN ECHTE WAARHEDEN VOOR U OPENGAAN !!

    GEGROET . TOT HORENS

    BOB

    Like

   • Ton zegt:

    Hoi Bob,

    Gezien je in Oost Oekraïne woont (dat maak ik tenminste uit je reactie op) begrijp ik je fustratie en het spijt mij wat er allemaal in Oost Oekraïne gebeurd Is, gebeurd en waarschijnlijk nog gaat gebeuren. De pest van dat soort situaties Is dat het de burger bevolking Is die er de dupe van wordt. En ik hoop dat de situatie snel stabiel en acceptabel voor iedereen wordt. Ik zeg dit niet om te slijmen of zo maar heb met eigen ogen gezien wat een burgeroorlog met een land kan doen.

    Wat betreft 30mm munitie “tests” deze heb ik regelmatig life gezien (Centraal Afrika 1992 tot 2002) en zelf kennis gemaakt met hun kleine broertje 7.62mm (wordt verschoten door zowel AK-47 en de amerikaanse AR-15 enkel de huls verschilt). Hellaas zeggen kogel gaten niets over de dader enkel over het gebruikte wapen dat geldt ook voor SAM’S en ander luchtdoelgeschut.

    Begrijp mij niet verkeerd ik probeer niemand te verdedigen. Alle politiekeleiders en regeringen een enkeling daar gelaten (al zijn die vaak geen lang leven beschoren) zijn voor geen millimeter te vertrouwen en zo glibberig als een paling in een emmer snot. Het maakt geen donder uit om welk land het gaat. In situaties zoals met de MH17 gebruiken alle betrokken partijen die situatie in hun eigen voordeel.

    We zullen het er op houden dat we van mening verschillen. Ik zal internet weer eens afspeuren naar de filmpjes waar je naar refereert, mochten deze mij van gedachte doen veranderen zal ik je dit laten weten.

    Gr. Ton

    Like

   • bobzelf zegt:

    heerlijk mijn dank ,voor een normale discussie !!!
    kijk ik weet ook niet wie het gedaan heeft ,
    al hebben we hier wel een mening gevormd, !!
    en dat is niet ; PUTIN DID IT !!!!
    MAAR WIJ ROEPEN OOK NIET HARD, GEWOON IN EEN DISCUSSIE !!!
    KIEV DID IT !!!

    wat wij wel roepen is, kogelgaten met in en uitslagen in de cockpit !!

    en dat wordt dus 1 dag na de crash al gezegd door de OSVE waarnemer, ter plekke !!

    en effe serieus beste Ton , ALS, IK HERHAAL EXPRES ALS !!!!!!

    die overtuigende bewijzen van de USA al dezelfde dag !! , waar zijn die dan , ??

    als ze die echt hadden gehad hadden ze die toch wereldwijd, dagelijks overal het net op geslingerd ??

    wat ik denk ??????

    Ze hebben ze wel, maar na bestudering , waren het dus Ukraine gevechtsvliegtuigen en dan komt dat dus niet goed uit, natuurlijk, dus toen was er ineens op het moment van de crash ineens geen USA SATELIET boven de plek des onheils !!

    MEDEDELING usa ZELF DUS, HEE, wij hier verzinnen niks zelf !!!!

    nog 1 tip :: buk raket !!!!!

    google bukraketten, en bukraketten afvuren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    kijk dan even wat er gebeurd, een rook/condensspoor van 10 km !!!!!
    dat ook nog 10 – 12 minuten zichtbaar blijft

    en kijk even als een vliegtuig getroffen wordt door een Bukraket die op kleine afstand van een vliegtuig ontploft !!!!

    DAAR AL FOTO’S VAN GEZIEN DE LAATSTE 170 DAGEN ??

    DACHT HET NIET HEE, DACHT HET NIET !!!

    MAAR GOOGLE KOGELGATEN , EN ER ZAL EEN WERELD VOOR JE OPEN GAAN ,

    LAAT MAAR HOREN

    GR. BOB

    Like

   • Ton zegt:

    Hoi Bob,

    Zal de gegeve informatie zeker terrasje namen. Wil namelijk wel graag weten wat er nu precies Is gebeurd ongeacht wie verantwoordelijk Is, die persoon(en) moeten ter verantwoording worden geroepen.

    Wat ik wel weet uit professionele ervaring is dat de explosieve lading van raketten als de BUk (en de BUK dus waarschijnlijk Ook) kan worden uitgeschakeld. De rede hiervoor is dat de schade aan het geraakte object dan beperkt blijft en er makkelijker informatie kan worden ingewonnen. Uiteraard Is dit bedoeld voor militaire doeleinden, bijkomstig Is dat het resultaat absoluut niet naar een raket inslag wijst. Uiteraard verandert dat niets aan het condens spoor.

    Dan heb je natuurlijk nog de kogel gaten, wat ik daar graag van zou weten Is of deze op de grond of in de lucht zijn veroorzaakt ik hoop dat dit op een of andere manier valt te achterhalen, misschien kunnen ze aan de hand van de door de kogels veroorzaakte kinetische energie bepalen vanaf welke afstand Is geschoten en zo uitsluiten dat er vanaf de grond (of uiteraard lucht) Is geschoten. We zullen zien maar zoals al eerder gezegd ik hoop dat de verantwoordelijke ooit ter verantwoording worden geroepen want ik denk niet dat dat snel zal gebeuren.

    Mvg Ton

    Like

   • bobzelf zegt:

    nou veel plezier zou ik zomaar zeggen , kijk vooral effe naar die Russische test !!

    echt geen verschil te zien , en die OSVEer die stond nog bij de rokende vliegtuig onderdelen, dus die zijn er echt niet naderhand ingeschoten hoor ,

    Maar daar waren we het hier op 18 juli al over eens !!

    schoot me effe te binnen :

    kijk even naar de filmpjes, van franske onze nationale huilebalk !!

    er zijn er 2

    1 met dat beertje, kijk vooral de filmpjes uit , HELEMAAL , EN VAN DIE TRANENTREKKER WAAAR DIE DROPLUL DIE ZOGENAAMDE STELENDE SEPERATIST LAAT ZIEN ,
    WAARNA, HIJ EVEN EEN TRAAN EN EEN SNIK MOEST LATEN ZIEN ,

    KIJK ZE ALLETWEE HELEMAAL UIT, IK DENK DAT JE DAARNA NAAR BRUSSEL RIJDT EN FRANSKE EEN KOGEL DOOR ZIJN HARSUS JAAGT !!

    meer vragen of mededelingen ????

    dus zelf kijken en niks meer aannemen , van huichelaars op TV doen we hier al heel lang

    ZELF DENKEN,

    LAAATERRRRRRRRRRRRR

    Ik moet de eerste van baalen, verhofstadt , kiev usa eu waarheid nog tegenkomen na 13 maanden !!!!

    GR. BOB

    Like

   • bobzelf zegt:

    zal ik nog even wat toelichten !!!!!!!!!!!!!!
    DE KRIM !!!!!!!!!!!!!!!!!
    als er geen coup was gepleegd in KIEV door USA en EU !!!
    was de krim nu nog gewoon bij Ukraine geweest

    Er was n.l. nog niet zo lang daarvoor door Putin een contract getekend voor heel veel miljoenen en een lagere gasprijs, TOT 2040 , IK HERHAAL TOT 2040 !!!!
    voor de Russische vloot ( in een ijsvrije haven !!! ) en 25.000 russische soldaten !!voor VERBLIJF OP DE KRIM !!

    dat is iedereen , in uw omgeving vergeten te vertellen ,

    KWAM NIET ZO GOED IT DENK IK ??? WHAHAHA

    DUS DAT GELUL VAN EEN RUSSISCHE INVASIE, KOMT VAN UW LEUGENACHTIGE eu EN kiev MET HUN FACISTISCHE VRIENDEN !!

    aLS DAN NA DIE COUP BLIJKT DAT de nieuwe regering naar DE EU wil , ligt dus de russische vloot in EUROPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    DUS tevens bleek dus dat KIEV ondertussen “DE Krim “” al aan de USA had beloofd , waarna ome vladimir dus zijn maatregelen nam , en de krim door een referendum weer terug kreeg bij RUSLAND
    EN UITERAARD LATEN ZE U IN BRUSSEL EN DEN HAAG, u niet al die huilende mensen mannen en vrouwen , die biddend en huilend terug wilden en mochten

    NAAR MOEDERTJE RUSLAND !!

    niet gezien hee ??, nee dacht ik wel, whahahahahahaha , ze laten jullie dus helemaal niks zien !!

    UW EN MIJN VRIENDEN ZITTEN NIET IN BRUSSEL EN IN DEN hAAG !!!

    TROUWENS AL GEKEKEN ??? hoeveel wapenfabrieken in seperatisten gebied staan
    van zeer hoge kwaliteit, ???
    Er ligt nog een terrein voor u open whahahahaha
    maar !!!!!!!!!!!!!!!

    KOM MAAR OP HOOR, WIJ BIJ BRON HEBBEN GEEN GEHEIMEN , voor mensen die wakker willen worden,
    door zelf te zoeken en te kijken en zelf hun hersens te gebruiken !!

    laaaterrr bob

    Like

   • Ton zegt:

    Hoi Bob

    De rede van mijn eerste reactie Was op de reacties op deze site richting de huidige regering hier in nederland. In het het “briefje aan Rutte” wordt de verantwoordelijkheid van de MH17 ramp op het bord van de regering gegooi. Het feit dat KLM per definitie op de hoogte moet zijn geweest van de gevaardreiging boven Oost Oekraïne en eind verantwoordelijke Is voor het al dan niet aanpassen van de vlucht route wordt volledig over het hoofd gezien. Ik wil niets goed praten voor Rutte en Co want ik zie ze liever gaan dan komen. Ik vindt echter wel dat men eerlijk moet blijven en de verantwoordelijkheid voor de vlieg route ligt bij KLM niet de regering. De regering kan wel ter verantwoording worden geroepen wegens nalatigheid in informatie verstrekking.

    Vrienden van mij kwamen regelmatig in Oekraïne vandaar dat ik mij er enigsinds in heb geïnteresseerd en behalve via de traditionele media ook op internet het een en ander heb gevolgd al ben ik vere van een expert ben op dit gebied.
    Wat ik wel van de Krim weet Is dat, sinds 1954 de Krim bij Oekraïne hoorde (gekregen van kroetsjov als vriendschappelijk gebaar. Kroetsjov kwam trouwens uit Oekraïne) en de bevolking hoofdzakelijk Russisch Was en nu dus van Russische kom af Is. Na het uiteen vallen van de USSR Is de Krim bij Oekraïne gebleven en heeft de status van een autonome republiek gekregen binnen de staat Oekraïne . Vanaf ongeveer ’94 / ’95 heeft het huidige Rusland herhaaldelijk pogingen ondernomen om de Krim in handen te krijgen (hoofdzakelijk vanwege sabastopol al hebben ze daar ook vrij weinig aan aangezien ze dan enkel toegang hebben tot de zwarte zee ingeval van oorlog zitten de daar dan vast want de Bosporus en de daar achter liggende dardanellen zijn makkelijk verdedig baar en rusland zou onmogelijk de zwarte zee uitkomen. Daar Is Churchill in 1915 al achter gekomen toen hij turkije wilde binnenvallen.) Hoe dan ook uiteindelijk heeft Rusland zijn zin en Is de Krim weer in Russische handen.

    Die beelden van huilende mannen en vrouwen heb ik dus wel gezien. Hier ga ik echter niet op reageren. De rede hiervoor is dat ik al in een discussie verzijld ben geraakt waar ik niet in verzeild wilde raken. De Krim Is weer in Russische handen.Verder ga ik hier niet op in dan verzijld men namelijk in een ideologische discussie en daar kom je niet uit.

    In iedergeval sterkte en ik hoop voor de burgerbevolking in heel Oekraïne dat er snel weer stabiliteit zal zijn in de regio die door iedereen wordt geaccepteerd en vooral gerespecteerd.

    Gr Ton.

    Like

   • bobzelf zegt:

    het zal mij ook worst wezen , maar ik legde het alleen effe uit, dat het dus
    in de bewoording van “”FRANSKE “” , DUS GEEN LANDJEPIK IS GEWEEST !!

    de USA en EU dachten er gewoon mee weg te komen, maar “”DE BEER “” WAS ZOALS ALTIJD WAKKER !!!

    nou see you/ hear you

    gr. bob

    Like

 37. P.Weber zegt:

  Kom, alle mensen die hier nu zeggen we klagen alleen en doen niks, moeten nu dan ook opstaan en komen 27-01-2015 Break the system Binnenhof en Malieveld, grote demonstratie, we eisen het aftreden van dit kabinet omdat ze liegen en bedriegen en ons kapot maken. !!!!!

  Like

  • Els Raven zegt:

   (Y) DANK U, Mijnh: P.Weeber!!!! Want, dat was even mijn: mening, van en Over mij-Zelf. Wat U: Goed: Begrijpt, en Respecteerd overigens!! (Y) Waarvoor dus nu, dan ook mijn: Hartelijke Dank!! Want:…zo Is, het Helaas bij mij. Ik, wens U, Ondanks: Alles,..een Goede, fijne: Maandag!! Groetjes: Els-Raven. En Graag weer eens tot Ziens!? (Y)

   Like

 38. Hans muijsson zegt:

  Ik zeg wegwezen met dat zooitje leugenaars !!!!!

  Like

 39. Diane zegt:

  Niet te geloven…..zo’n huichelarij! Oprotten is het enige dat het hele verrotte kabinet moet doen! meestal hebben we het over 1 rotte appel, maar daar in Den Haag is het de komplete mand!

  Like

  • Els Raven zegt:

   INDERDAAD: Diane!! DE HELE: MAND, die: OVERVOL IS Helaas joh!! BAH!!!! Maar je hebt: GELIJK hoor, Dat IS Helaas ook zo: joh!!!! En ook Ik, HOOP van Ganzer-Harte, dat Daar, met SPOED: VERANDERING in Komt, want ZO,..KAN, MAG het NIET: langer!!!! Dus laten WE, er in: Vredes-Naam, er het BESTE maar van: HOPEN!! OK. Groetjes, en ook Jij, het: Beste!! Els.

   Like

 40. Fred zegt:

  PISNICHT “RUTTENSIAANSE “CONSTRUCTIES”NÙ, OPROTTEN, IDIOOT.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s