Fuck you, moslimterroristen. Europa zal zich nooit overgeven!

Screenshot_115

(Door: Erik60)

Eerst en vooral wil ik de lezers van “E.J. Bron” een gezond en gelukkig 2015 toewensen. Spijtig genoeg is het nieuwe jaar ingegaan met een treurig bericht vol nutteloos geweld, dat een bloedende,  krampachtig stervende democratie achterlaat. Het is en blijft de plicht van journalisten en bloggers om zich niet in een hoek te laten drummen door een bende middeleeuwse barbaren. Wij bloggers moeten de waarheid blijven schrijven of tekenen en alle ondemocratische daden aan ons lezerspubliek melden. Ze krijgen ons niet klein, hoeveel geweld ze ook gebruiken, we blijven onze westerse democratische normen en waarden trouw. 

Deze nieuwe aanslag is de zoveelste oorlogsverklaring aan onze westerse tolerante cultuur. En stilaan, heel stilaan, begint de Europese bevolking de gevaren van dit dominante “geloof”, de islam, te zien.  Maar de vraag is of het al niet te laat is voor ons. Te lang en te veel hebben onze politieke leiders hun kop in het zand gestoken als het over de islam ging. In feite, ja, in feite zijn zij medeschuldig aan de zoveelste moord die gepleegd is in de naam van “de religie van de vrede”. En nog, jazeker, en nog zullen ze in de loop van deze dagen ons vertellen dat het echt niks met de islam te maken heeft. Onze westerse politici liegen en bedriegen alsof het een lieve lust is. In plaats van de bevolking te beschermen tegen het agressieve moslimterrorisme liggen ze maar een eind weg te lullen over zaken die er nu echt niet toe doen. Ze vergaderen liever over hoe ze onze laatste centen uit de zak kunnen kloppen in plaats van onze westerse waarden te verdedigen.

Onze minister-president Mark Rutte kwam op De Dam de betogers toespreken. Hij is uit zijn ivoren toren geklommen om het gepeupel gerust te stellen. Want nu worden ze stilaan bang voor het gepeupel.  De heersende elite, die absoluut geen enkele feeling heeft met de gewone man of vrouw in de straat die al heel lang lijdt onder de opgedrongen multiculturele samenleving, begint stilaan het besef te krijgen dat de ketel aan het overkoken is. En het zou zomaar kunnen gebeuren dat het gepeupel zo kwaad wordt dat het onze politieke struisvogels  uit hun ivoren torens gaan halen en berechten. Dat willen ze nu echt niet. Dus poepen ze nu heel dun. Want onze politieke leiders zien de politiek niet meer als een roeping om het volk te dienen, maar als een goedbetaalde baan met een luizenleventje. Het gepeupel kan hen voor de rest gestolen worden. En ik heb het hier nog geschreven, we hebben gebrek aan politici die uit een werkmansbroek komen en weten wat er onder de bevolking leeft. Mensen die gewerkt hebben, hun handen uit de mouwen hebben gestoken en niet bang zijn om met Henk en Ingrid in gesprek te gaan. En niet alleen als de verkiezingen er aankomen. Neen, heel regelmatig moeten ze op bezoek gaan bij mensen die het moeilijk hebben en hun klachten aanhoren. Maar ja, ik vrees dat dit bij een droom zal blijven. Indien het niet verandert, zal de heersende linkse elite het land blijven besturen en de hardwerkende arbeider of bediende als uitschot blijven bezien. Zij hoort bij de linkse goedmenschen, die geen weet hebben dat zich een oorlog in de straten van de steden afspeelt. Zij zijn nog nooit lastiggevallen door een bende grofgebekte en gevechtssporten beoefende moslims. Om de simpele reden: zij komen niet in de gewone buurten. Zij hebben hun eigen enclaves waar ze veilig en wel vertoeven.

En natuurlijk waren er op De Dam en elders linkse goedmenschen aanwezig, die de linkse politici met veel plezier toejuichten. Want zo is de linkse goedmensch. Ze zijn aangeslagen over wat er gebeurd is en komen spontaan demonstreren tegen het islamitisch geweld. Tegelijkertijd komen ze hun sympathie tonen aan de moslims om hen een hart onder de riem te steken en aan iedereen te vertellen dat het niet de schuld is van de islam. Ook zullen ze tijdens deze demonstraties nauwlettend rechtse demonstranten in de gaten houden. Want rechts is in hun ogen de schuld van alles. Terwijl zij eigenlijk de schuld van alle ellende zijn. Door kritiek op de islam af te doen als “racisme” hebben zij een klimaat gecreëerd waarin moslimextremisten zich onaantastbaar voelen. Door er steeds op te hameren dat de blanke Europeaan de schuld van alle ellende in de wereld is, hebben zij ons vogelvrij verklaard tegenover diegenen die ons graag willen overheersen. De linkse goedmensch is de NSB´er van nu. Want hij zal degene die zijn cultuur wil beschermen, aanwijzen als “racist” om hem zo monddood te maken. Maar gelukkig, heel gelukkig hebben wij westerlingen normen en waarden van thuis uit meegekregen en geven we die ook mee aan onze kinderen. Wij beseffen dat geweld niks oplevert en dat alleen barbaren geweld gebruiken. En daarom ben ik er absoluut van overtuigd dat wij dit conflict gaan winnen. De islam zal zich in Europa moeten aanpassen of vertrekken.

Angst is een slechte raadgever en zal de democratie vernietigen. Daarom moeten journalisten, bloggers en tekenaars met pen en potlood terugvechten. Je zult zien dat de angst zal vervliegen en de agressor zal verdwijnen.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, Islam, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

41 reacties op Fuck you, moslimterroristen. Europa zal zich nooit overgeven!

 1. we’re gonna smoke em out of their holes

  Like

 2. Driek zegt:

  U heeft het mooi onder woorden gebracht. Maar of de angst zal vervliegen en de agressor verdwijnen geloof ik niet. Die lui moet je het land uitzetten. En de islam moet verboden worden. Dat hele gedoe heeft toch niks meer met religie te maken? Die lui zijn gek.

  Like

 3. Breget zegt:

  Kunnen we dat gebaar niet gebruiken voor elke islamiet dan is de rust weer gekeerd.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Juist, de LINKS-LIBERALEN en SOCIALISTEN zijn HOOFDSCHULDIG aan de trieste toestand in Nederland en Europa. Huichelen, liegen en bedriegen hebben deze politieke NULLEN en GRAAIERS, tot hun dagelijkse handwerk gemaakt. Ik ben in aanleg vreedzaam, maar door deze VERRADERS ben ik nu zover dat er voor mij een REVOLUTIE mag uitbreken. DE ROVERHEID IS TEGEN ONS!!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Juist, gaat nu wel.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Zoals altijd: weer een GEWELDIG artikel Erik!

  Like

 8. de 13de imam zegt:

  Mijn vrees is dus dat mijn Europese medeburgers zich juist wel zullen overgeven. En deze vrees geldt niet voor de bloggers en bezoekers aan deze blog, maar daarbuiten lijkt de spoeling soms zo dun.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  NIETS aan toe te voegen!

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Allereerst: Gelukkig Nieuwjaar, Erik60!
  En: Voorzeker, uiteindelijk zullen w i j overwinnen!
  Maar: Eer wij de islam kunnen verdrijven, zullen wij eerst de goedmenschen en dan vooral het stelletje landverraders in Den Haag moeten aanpakken!

  Like

 11. U.G. Kempenaer zegt:

  Nutteloos geweld? Nee hoor, zo zien de moslims het niet. Hun profeet is gewroken. En hun aangetaste eer ook. De Europese westerling heeft zich laten ontwapenen en blijkt alleen nog maar te kunnen pruttelen en laat zich door de zalvende praatjes van quislings weer in slaap sussen.

  De Europeaan heeft nagelaten om zijn grenzen te verdedigen en heeft zijn soevereiniteit te grabbel gegooid. Verdienen dit soort zwakkelingen eigenlijk een eigen land en continent? Verdienen dit soort lafbekken het niet om door een horde inteeltbarbaren onderworpen te worden?

  Wellicht wel. Men komt niet verder dan stickeracties en een hoop gepraat en is niet bereid te vechten tegen de collaborateurs en de buitenlandse imperialisten. Tsja, dan houdt het op. Het stemt me bijzonder pessimistisch.

  Like

 12. harry zegt:

  Erik 60 , U bent een onverbeterlijke optimist .
  We hebben kunnen zien hoe twee gewapende gekken een slachting aan kunnen richten , het hadden gemakkelijk vier keer meer slachtoffers kunnen zijn .
  En de politie ? Wordt ook afgeknald , kunnen hooguit achter de feiten aanlopen .
  Als je ze nodig hebt zijn ze elders . Helden zijn ook daar dun gezaaid .
  En we hebben officieel al anderhalf miljoen van die gekken in ons midden , met de illegalen erbij gerekend al meer dan twee miljoen . Zelfs hun vrouwen doen gewoon volop mee !
  Wat maken we helemaal klaar, al heeft slechts tien procent van die lui een wapen ?
  Niks , helemaal niks !
  In Frankrijk was een groot deel van de politiemacht aanwezig om die twee gekken aan te pakken , wat gebeurt er als er tien of vijftien van dat soort acties tegelijk plaats vinden in één stad ? Waar haal je de agenten dan vandaan ?

  Nee , met protestreacties en brieven gaan we het echt niet redden !
  Pen en potlood ? Ze kunnen amper lezen en tekeningen begrijpen ze al helemaal niet .
  Laat staan dat ze zich er wat van aan zouden trekken !
  En de neo-nsb-ers worden daar ook niet zenuwachtig van .
  En de regering ? Wat dacht U zelf ?
  Slechts deportatie kan een enorme burgeroorlog voorkomen !
  En al die socialistische landverraders er achteraan !
  Als er niet snel keihard opgetreden wordt , zijn we reddeloos .
  Triest verhaal , maar leuker kan ík het niet maken .

  En die chronische lafheid van de overheid !
  Een Franse woordvoerder van de politie berichtte over die neger met die criminele rotkop die de supermarkt gijzelde .
  “Een man met vermoedelijk een Afrikaans uiterlijk” , zei ie , godverdomme , overduidelijk een pikzwarte kutneger .
  Zo een , die je met plezier van drie meter afstand met een schot hagel een make-over zou gunnen .
  Nee , het moet al hard veranderen willen we nog te redden zijn !

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Toch zijn er die ,t heel eenvoudig zien;

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Er zou GB maar één ding te doen staan en dat is: Die godverdomde brilslang er uit gooien!
   Die éénoog-captain Hook-Hamza hebben ze er ook uitgegooid, dus ik vraag me af: wat let ze?!
   De gore klootzak! Paul Weston zou het wel weten!

   Like

 14. Beste Erik60,

  Op de eerste plaats wens ik u ..ondanks alle “shit”die ons de laatste dagen over ons heen is gekomen, een goed 2015 toe. Ik heb uw art. wel 10x gelezen. Met “gepaste” woede heeft u zich uitmuntend uitgedrukt over de wijze waarop Nederland, en dan met name de heren die vanaf het “Torentje” het allemaal zo goed weten…heeft omschreven.
  “MIJNHEERTJE”.. is helaas niet meer onder ons. U komt heel dicht bij zijn zienswijze. Ik kan dit weten omdat ik hem ruim 40 jaar heb gekend. Ook de wijze waarop u schrijft is aanstekelijk.
  Ik ben geneigd uw art. te bespreken. Wat u schrijft is in mijn ogen de enige waarheid.
  Maar wordt het niet tijd om eens schoon schip te gaan maken in Den Haag.?
  Wat dacht u van ene Ivo Opstelten?..zo`n vent moet toch een grote trap onder z`n dikke reet krijgen..!!?
  En dan ene Mark Rutte…(MH17) .3 dagen voor dat het toestel werd neergehaald was er al een toestel naar beneden gehaald. Den Haag was hierover geïnformeerd…

  Like

 15. Nou,ik waag te betwijfelen dat door met een potlood terug te vechten,de angst zal vervliegen en de agressor zal verdwijnen!Mijn gevoel zegt dat daar meer voor nodig is,veel meer,helaas!

  Like

 16. Belangstellend zegt:

  Erik60, wat een baarlijke nonsens staat hierboven!

  Als je meent het te kunnen redden met het toekeren van de andere wang, heb je het lelijk mis.
  Ik heb dan het moment voor ogen, waarop de Franse politieagent zijn hoofd opricht naar zijn moslim broeder. Edoch, die schoot hem koelbloedig door zijn hoofd dood.

  En zo gaat het ook met jou, als je denkt dat je enkel met je potloodje en pen de liederlijke islam kunt stoppen.

  Blijkbaar werken de huidige verhalen en opmerkingen van de zgn. deskundigen op de Europese tv uitzendingen bij je.
  Afgelopen dagen zijn weer honderden mensen door de vredige islam c.q. moslims afgeslacht.

  S.v.p. denk nog even na en probeer tot inzicht te komen.

  Like

  • Beste,
   Waar de huidige media nu mee bezig is, is niets meer en niets minder dan proberen om de zaak niet te laten escaleren onder de bevolking. Uiteraard waren de beelden barbaars.
   Ook het afhakken van hoofden blijkt in de huidige Koran met stip op 1 te staan.

   Like

 17. Fred zegt:

  Europa heeft zich al overgegeven.
  We kunnen ons land alleen nog terugveroveren door een reconquista.
  Met wapens ja.

  Like

 18. Avidia zegt:

  Volgens mij zijn wij verloren, er speelt teveel, de olie is te belangrijk, de stemmen zijn te belangrijk, er is meer belangrijk dan vrijheid. Deze regering en dan vooral links heeft ons in hun macht, maar vergis je niet in Rutte, die is eerder links dan rechts, het is een slaplul, nergens toe instaat, wie heeft in godsnaam gestemd op die man, moeten zwakzinnigen geweest zijn.

  Like

  • Ja Avida, Rutte is inderdaad een slappe lul. Wellicht is dat laatste nog TE veel “eer”voor hem. Laten we niet vergeten dat de ramp met de MH17 onder zijn beleid willens en wetens in een diepe lade is gestopt.
   Straks komen er Kamervragen…let maar eens op hoe deze gladJanus zich daaruit redt!!
   Het gaat gewoon tijd worden om een knalharde NEDERLANDSE vuist te maken en ons niet laten ondersneeuwen door Den Haag.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Avida. Wij zijn bij lange na niet en never verloren! ZIJ zijn verloren: “de criminele politici en de linkse landverraders onder eigen volk!” De strijd begint pas!
   Nu roepen dat we al verloren zijn is verkeerd. Kop op!

   Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @ Yvonne van Cleef: 18.59. uur. Beste Yvonne ik doel niet op mensen als jij, die verrekte goed weten wat de Islam betekent. Ik bedoel een groot gedeelte van de Nederlandse burgers, die alles geloven, wat de socialisten zeggen, alles geloven wat de pers schrijft, en zich ’s avonds vergapen aan: “Boer zoekt vrouw”. En jij bent wel de laatste die ik ermee bedoel. Don’t worry!

  Like

 20. De Islam..is niet alleen “zorgzaam”..voor zijn / haar Koran…maar zorgt ook , dat wij strakjes allemaal NET..onze ogen door een lapje kunnen zien en gezelli als mannen net als al die andere mongolen in een witte jurk lopen.
  Waarom blijven die gasten niet lekker bij hun eigen “Brandend zand”..!!????

  Like

 21. Moslimanisatie,,,is NIETS VOOR NEDERLAND!!!! wanneer dringt dat nu eens tot die HERSENPANNEN door!!!!. Nederland (Ver) Nederland. Al sinds 40 jaar na de oorlog met de Duitsers proberen wij Nederlanders zich aan te passen aan de Duitsers.
  We gaan allemaal terug naar de jaren 30.
  Het opkomen van het fascisme . Moeten we daar blij mee zijn?. Allemaal een geweer kopen?.
  Of een bijl..?…om net als zij…fijntjes de koppen eraf te hakken?.
  Zeg het maar.

  “Aanpassen”…

  In heel de Koran komt dit woordje niet voor. Let wel, heb m`n huiswerk gedaan.

  Ga je op vakantie naar Turkije of Marokko,,en lig je rustig in bed, wordt je om 05.00 uur gewekt door zo`n “Kraai” in een of ander torentje.En daar betaal je dan je dure geld voor.
  Kinderen die naar Syrië gaan om te vechten…lekker laten gaan. MAAR LAAT ZE NOOIT MEER TOE IN NEDERLAND.
  Da`s een taak voor Minister Opstelten. Maar die vette lul denkt alleen aan z`n eigen.

  Like

 22. The irish warrior zegt:

  Helemaal mee eens we kunnen onze hoofden onder de grond steken tot deze geweldadige religie ook eerst de zwakkelingen komt halen onthoofd voor uw huis en tot slaaf maakt als er niet snel word gehandeld is het over 5 jaar voorbij.
  En gelooft mij mensen ik zal aan het front vechten tegen deze deze ontwetende monsters niet met podlood maar met AK.
  Geen genade voor deze honden tot het einde europa rusland america vereningd u en vecht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s