Infantiel Afrika

Screenshot_173

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Deze kaart stelt de gemiddelde leeftijd van de desbetreffende Afrikaanse landen voor. Zoals je ziet, ligt de gemiddelde leeftijd in de meeste landen onder de 20 jaar. In Niger ligt deze zelfs bij de gevaarlijke ondergrens van 15 jaar. Alleen maar kinderen, die moeten werken, verkocht worden, mishandeld worden, tot kindsoldaten afgericht worden, want de volwassenen ontbreken. Die zitten wellicht op de een of andere vluchtelingenboot in de Middellandse Zee of ze zitten in een vluchtelingencentrum in Berlijn. Waarvoor vluchten ze echter? Voor hun eigen kinderen? Omdat ze deze anders zouden moeten voeden als ze hen eenmaal verwekt hebben?

Dat is inderdaad een sombere perspectiefloosheid voor het donkerste, meest geruïneerde continent op aarde, met het sterkst achtergebleven menselijke ras: het enige dat de kinderen daar van hun aan lager wal geraakte ouders leren is dat ze, zodra ze kunnen lopen, hun best moeten doen om als “vluchtelingen” naar Europa te komen. . .

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Afrika, Europa, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Infantiel Afrika

 1. kraftavilqa zegt:

  Geen wonder dat Afrika gezien wordt als ideaal testgebied voor biowapens ebola, HIV en wie weet wat nog meer. Tja ik ben cynisch Afrika heeft interessante grondstoffen maar de pseudo-menselijke bevolking is overbodig om niet te zeggen schadelijk voor onze belangen.

  Like

 2. asaman zegt:

  En zodra dat grut groter is komen ze naar Europa om de blanke te doden en met islam, Europa te koloniseren.

  Like

 3. Petrossa zegt:

  ook logisch dat Afrika gemiddeld erg jong is, oud worden is erg moeilijk daar. Een schrijver heeft er paar jaar geleden een doorwrocht artikel over geplaatst in een zuid-afrikaanse krant: “Africa’s forever wars ” http://petrossa.me/2014/01/03/africas-forever-wars/

  Like

 4. Jan zegt:

  En dan wil links volk maar blijven volhouden dat wij allen onze wieg in Afrika hebben. Ik Afrika is men getuige van omgekeerd Darwinisme

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Daarom is er ook gezinshereniging. Wat was het sprookje ook alweer? Tegen de vergrijzing hebben we jonge mensen nodig die de arbeid over gaan nemen om de economische groei te bestendigen.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Het lijkt wel ’n kaart van The Bronx in Yew York!!! Met zijn bijna 1.400.000 millioen inwoners waarvan 10.9% blanken! Daar ligt de gemiddelde leeftijd bij de zwarte, bruine en lichtgetintte bevolking ook onder de 20 jaar!!!
  Ja, ja, je hoeft dus echt niet naar Afrika te gaan om je te verbazen!!!!!
  Hoe zou dat nou komen????!!!! Hahahahahaha!

  Like

 7. Kolonel zegt:

  Uit onderzoek is toch allang bewezen dat de Afrikanen een gemiddeld IQ van 70 hebben. Met zo’n laag iq wordt je hier zwakbegaafd genoemd en kun je het niet zelfstandig in de Westerse maatschappij redden. Vanwege dit hebben ze in Afrika zoveel oorlog en zal het nooit wat worden. Een goede reden om de Europese grenzen hermetisch te sluiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s