Moslimleerlingen weigeren minuut stilte voor Charlie-slachtoffers

Screenshot_188

Frankrijk, januari 2015

Op scholen en hoge scholen in Frankrijk weigerden veel studenten en leerlingen van moslim komaf mee te doen aan een minuut stilte ter herdenking van de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Leraren in regio’s waar veel religieuze spanningen zijn, hebben de minuut stilte afgelast om problemen te voorkomen.

Een hoogleraar filosofie van Esonne: ‘Het lukte me niet er een discussie over te beginnen’. Een leerling in Lille zei tegen zijn leraar dat hij ‘Over een Kalashnikov zou struikelen’. Op een basisschool in Seine-Saint Denis weigerde 80% van de leerlingen mee te doen aan een minuut stilte. De leraar die probeerde een gesprek daarover op gang te brengen: ‘Diverse van hen hebben complottheorieën’.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

18 reacties op Moslimleerlingen weigeren minuut stilte voor Charlie-slachtoffers

 1. Jules Vismale. zegt:

  Op deze scholen in Frankrijk zitten gewoon een stelletje ondankbare moslimkrengen en daar meer overheersend zijn dan de leraren. Zouden zij het dadelijk ook ontzettend leuk vinden als er in hun scholen en moskeeën molotov-cocktails worden binnen gegooid (dat is zeker niet ondenkbaar nou de haat tegen de islam overal toeneemt) hoewel ik ook het idee heb dat een minuut stilte voor de slachtoffers evenmin iets veranderd.
  En als de linkse idioten in Dresden en Duitsland protesteren tegen de “racistische en vreemdelinghatende” verzetsgroep ‘Pegida’ dan gaan ze dat alleen weer NIET doen tegen de moslimextremisten, gek hé? Alleen moeten ze daar dan niet het gore lef hebben op openlijk te toeteren dat ‘Pegida’ achter de aanslagen in Parijs zitten! Ik ben in ieder geval GEEN Charlie en doe niet mee met demonstraties waarin men te soft wil overkomen want felle demonstraties tegen het moslimextremisme, de haatzaaiende imams en de EU zie ik veel meer zitten en desnoods met geweld al keur ik dat niet echt goed. Bovendien ga ik geen enkele moskee binnen om zogenaamd open te staan voor dialogen of saamhorigheid want daar houdt je dat islamtuig toch nooit mee tegen. Keihard aanpakken en het probleem omtrent de radicale islam benoemen helpt pas echt!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jules Vismale.11 januari 2015 om 12:02

   Ik ben het helemaal met u eens; islamieten begrijpen alleen hun eigen gewelddadige taal en alleen met geweld kunnen we van dat tuig worden bevrijd.
   Dialogen aangaan, zoals de ‘politiek correcten’ dat graag zien…, nee dat zet geen zoden aan de dijk…
   Natuurlijk juich ik initiatieven als ‘Pegida’ toe, maar zulke bewegingen zijn niet meer dan een ‘statement’.
   Wapens hebben we nodig, zodat we de koppen van die agressievelingen eraf kunnen afknallen als ze ons aanvallen.
   Ik mag het natuurlijk niet eens dénken, maar eigenlijk moet de heersende ‘elite’ ook met geweld worden verwijderd.

   Kent u de verhoudingen tussen schadelijke bladluizen, nuttige lieveheersbeestjes en die irritante mieren?

   – islamieten die op ons parasiteren en ons kapotmaken = bladluizen
   – realistische westerse mensen die de islam willen bestrijden= lieveheersbeestjes
   – rooie ‘goedmensen’ die de islam beschermen en vertroetelen en die ons verhinderen om de islam te bestrijden = mieren

   Like

 2. Cathja zegt:

  Die stilte-weigeraars zijn dus ‘de rotte vruchten’ die aan de boom hangen! Normaal gesproken zou je rotte vruchten verwijderen en de boom omzagen, maar dat is lastig met zulke aantallen moslimleerlingen, want het merendeel (80%) is rot. Het is tekenend voor wat er onder de moslimjongeren heerst, en dat is: respectloosheid voor de mensen die vermoord zijn. En dan durven ze de autochtonen te verwijten dat ze geen respect hebben voor de islam, voor ‘de profeet’? Laten ze zich eerst maar eens verdiepen in wat tolerantie en respect jegens hun medemensen betekent, en wat er van hen wordt verwacht omdat ze in een democratie leven. Het is niet WIJ, maar ZIJ die zich dienen aan te passen!

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Je haalt me de woorden uit de mond Cathja…dus verder niets meer aan toe te voegen . Behalve de laatste zin in de reactie van Jules Vismale : ” Keihard aanpakken en het probleem omtrent de radicale islam benoemen helpt pas echt.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dan weten we dàt ook weer zeker: Tuig, tuig…..Jong, geïndoctrineerd tuig……
  Registreren, samen met ouders, grootouders en de hele verdere familiekliek bij kop en kont pakken en de grens over flikkeren, zou je zeggen,,,,,,!
  Maar ja, wie ben ik….?
  Oh, en dan nog wat: Het enige juiste antwoord aan die éne lefgozer was natuurlijk geweest: “Als ik over een Kalashnikov struikel, zal de eigenaar onder een zee van Franse politiekogels bezwijken,” en aan die andere: “We zijn hier in Frankrijk, dus al tekenen we 1000 profeten, dan mag het nóg.”
  Maar dat durfden die leraren al weer niet, natuurlijk.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Tot zover de solidariteit van de zogenaamde, “vreedzame gematigde moslims”, met ONS!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Ik vrees dat Frankrijk zal binnenkort HEEL SNEL een totaal nieuw regime nodig hebben. De regime die nu het land in handen vormt VOOR DE FRANSEN EEN REËLE DREIGING. De beste oplossing is natuurlijk een nieuwe president verkiezingen. Dan heeft Marine Le Pen de kans om president van de Republique te worden en de redden wat er nog te redden valt. Uit de EU stappen en PER DIRECT de boel gaan schoonvegen. Vaardigen wetten zoals: geen een Islamitische of Afrikaanse vluchteling zal zijn poot hier op Franse bodem zetten. Degenen die er kwamen, gaan bliksem snel terug naar de oude Heimat. Verder moeten ALLE MOSLIMS die radicale symphatien hebben, per direct hun Franse paspoort inleveren en naar het land van hun tweede nationaliteit vertrekken. Het liefst met de hele nest. Eigenlijk geven de laatste moorden in Frankrijk de Franse regering een geweldige kans met deportatie te beginnen. Maar dat zouden de hangdrollen van regering Francois Hollande nooit doen. Indien er geen nieuwe verkiezingen zouden komen, moet het Franse leger een coup plegen en de boel overnemen. Met behulp van administratieve regering zal de grote schoonmaak beginnen. Degene die vragen heeft over de grote massa van Moslims in Frankrijk. De Islamitische bevolking in Frankrijk of in andere Europese landen heeft, gevoelsmatig, NIETS MET HET LAND WAAR ZE WOONT. Het gaat louter om de uitkeringen en faciliteiten die ermee gepaard gaan. Op het moment dat de boel gaat veranderen, zou deze bevolking massaal wegvluchten. Weinigen zouden er hun leven geven om op Frans gebied te mogen sterven. Het is hun land niet!.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Eergisteren al gelezen van o.a. leraar die met leerlingen te maken heeft, die alles rechtvaardigen; de aanslag.
  Verder op diverse twitters allerlei Fransen met muslim-achtergrond, idem dito…….

  Leraar uit voorstad Parijs, leerlingen zijn het met aanslag eens……………….

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Ik vrees dat Frankrijk zal binnenkort, en HEEL SNEL, een nieuw regime nodig hebben. Het regime dat nu het land in handen heeft, vormt VOOR DE FRANSEN EEN REËLE DREIGING. Beste oplossing is natuurlijk een nieuwe
  Presidentsverkiezingen. Dan heeft Marine Le Pen een prima kans om president van de République te worden en te redden wat er nog te redden valt. Uit de EU stappen en PER DIRECT de boel gaan schoonvegen. Er moeten wetten worden vervaardigd zoals: geen één Islamitische of Afrikaanse vluchteling zal zijn poot op Franse bodem zetten. Degenen die er al zijn, gaan bliksemsnel terug naar de oude Heimat. Verder moeten ALLE MOSLIMS die radicale sympathieën hebben, per direct hun Franse paspoort inleveren en naar het land van hun tweede nationaliteit vertrekken. Het liefst met het hele nest. Eigenlijk geven de laatste moorden in Frankrijk de Franse regering een geweldige kans met deportaties te beginnen. Maar dat zouden de hangdrollen van regering François Hollande nooit doen. Indien er geen nieuwe verkiezingen zouden komen, moet het Franse leger een coup plegen en de boel overnemen. Met behulp van administratieve regering zal de grote schoonmaak beginnen. De Islamitische bevolking in Frankrijk (of in andere Europese landen) heeft, gevoelsmatig, absoluut NIETS MET HET LAND. Het gaat louter om de uitkeringen en faciliteiten die ermee gepaard gaan. Op het moment dat de boel gaat veranderen, zou deze bevolking massaal wegvluchten. Weinigen zouden er hun leven geven om op Frans gebied te mogen sterven. Het is hun land niet!.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Ze durven natuurlijk niet te hard te juichen en springen, zoals ze na 9-11 deden, want dat zou teveel opvallen.
  IK ben er wel zeker van dat minstens 85 % van de moslims er zo over denken.
  De meeste moslims zijn bang dat er nu strenger tegen ze wordt opgetreden.
  Was dat maar waar want je mag ze natuurlijk niet allemaal over EEN KAM scheren.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Louis Portugal
   Maakt het veel uit welke percentage moslims zijn blij met de moorden in Parijs? Er wordt zo veel met cijfers gegoocheld over hoe veel gematigde moslims zijn en hoeveel radicalen. Na de Tweede Wereldoorlog kwam men te weten dat het ledenbestand van de NSDAP was ongeveer 1 miljoen leden. Dat is NOG GEEN 1,5% van een bevolking van ruim 80 miljoen. Toch heeft dat piepkleine percentage de wereld in brand gestoken en voor meer dan 50 miljoen doden gezorgd. Het land werd dag en nacht gebombardeerd; zelfs met fosforbommen tijdens Operatie Sodom & Gomorrah in Hamburg 1943. Nazi Duitsland moest op de knieën kost wat het kost. Recep Tayyip Erdogan heeft gezegd: ER IS GEEN GEMATIGD ISLAM. ER IS MAAR EEN ISLAM EN DAT IS ISLAM.
   Het is angstaanjagend hoe de traditionele politiek van Europa durft het leven te riskeren van zo veel onschuldige burgers; omdat men kan geen schatting maken hoeveel van de geïmporteerde beesten gevaarlijk is? Zijn het 600.000 op een miljoen? Misschien maar enkel 60.000 en de rest heeft lieve karakter? Er kan ook een schatting zijn dat het getal is ietsje minder dan tienduizend? En deze tienduizend mogen 24 uur per dag het leven riskeren van miljoenen mensen. IN DE SCHADUW VAN DIT SOORT LOGICA MOGEN WIJ LEVEN en WIJ MOETEN VOORAL AAN HET GEVAAR WENNEN.

   Like

 9. S.Breget zegt:

  En ons kabinet maar geloven dat de Islamiet gevuld is geworden met mededogen voor de mede mens ,die lachen zich een slag in de rondte om die wereldwijde imbecielen slaven van de moslims,hoe vernederend als burger dit te moeten aanschouwen.

  Like

 10. Je kunt van een moslim ook geen fatsoen verwachten!

  Like

 11. Zelf hun kinderen zijn niet “gematigd” !

  Like

 12. realist zegt:

  dit laten ze natuurlijk weg uit het journaal,thank god for the internet! diegene die de aanlslagen afkeuren zijn nu wel genoeg overbelicht geweest,laten we het eens openlijk hebben over diegene die ze toejuichen want deze zijn tenslotte het probleem maar word weer in alle talen over gezwegen in de mainstream meda

  Like

  • realist zegt:

   op de fb pagina van vlaamse verdedigins liga kan men talrijke berichten zien van moslims die het eens zijn met de aanslagen,waar we nergens iets over horen in de msm

   Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Er viel me trouwens nóg wat in: Hier mogen de goedmenschen ons vertellen of dit normaal is en waaróm!

  Like

 14. jos horbach zegt:

  deze rotkoppen terug naar eigen land niks teren op onze kosten en dan de bom op dat land gooien klaar op geruimd staat netjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s