VIDEO: Duidelijke taal van de Canadese minister-president Stephen Harper over de Jihad


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Canada, Islam, Jihad. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Duidelijke taal van de Canadese minister-president Stephen Harper over de Jihad

  1. gladstoned66 zegt:

    Sorry, even topic. Is het geen goed idee, om stikkers te maken die je kan plakken op euromunten 1 en 2 euro. Groot bereik en verspreiding. En iedereen krijgt de boodschap. Ik zelf kan het niet regelen. Te beperkt. Maar ik hoop dat men dit een goed idee vind.

    Like

  2. E Janssens zegt:

    Ja, open deuren intrappen kunnen ze goed, onze politieke leiders. Nu nog de consequenties eraan verbinden. Een atoombommetje op Raqqa, bijvoorbeeld? Een Guatanamo Jail,, speciaal voor terroristen met plannetjes die vroegtijdig gearresteerd kunnen worden? Het zenden naar heropvoedingskampen in Siberië van éénieder uit wiens mond nog islamistische taal sijpelt? Wat gaan deze internationale heertjes doen? Ik heb nog nooit, behalve eens van een Amerikaanse senator, een geschikt voorstel gehoord.

    Like

    • bobzelf zegt:

      waarom naar Siberie ??
      houdt dat tuig lekker in Rotterdam en gooi daar een muur omheen !!!!

      Ome Vladimir slaat gelijk hun kop eraf, dan wel schiet een kalashnikovje leeg
      die doet niet zo moeilijk

      Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Inderdaad meneer Harper, wij zijn in oorlog met de islam. Ieder die dat ontkent is niet te vertrouwen.

    Like

  4. Jan zegt:

    Bill Maher: “Als er zoveel rotte appels zijn is er iets mis met de boomgaard”

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Even gekeken zojuist: Politiek correcte bullshit bij Mahler & Co.!! 😦

      Like

      • Vederso zegt:

        Misschien val het mee. Maher krijgt kudo’s van Robert Spencer en ook Vlad Tepes plaatste deze video. Spencer schrijft:
        This Daily Beast report is clearly angry with Maher for breaking ranks with the Left and telling the truth about Islam and jihad. Maher deserves kudos for standing his ground and continuing to enunciate unpopular truths. I wonder how long it will take him to realize that the Left is not going to rush to his side on this issue.

        Like

  5. M.A.L. Sion zegt:

    Het kan bijna duidelijke taal genoemd worden. Hij spreekt over JIHADISTEN en de oorlog van de Jihad. Hij noemde de gewapende, gemilitairiseerde jihad in Irak en Syrie. Hij noemde niet ISIS.
    Wat nog belangrijker is dat hij niet vermeldde dat al dat hedendaags en toekomstig geweld gebaseerd is op de veroveringsideologie ISLAM.
    De toehoorder moet zelf dat verband maar leggen als hij over jihad hoort spreken dat het een ISLAMITISCHE organisatie betreft.
    Wat mij betreft mag het duidelijker:
    ISLAM – weg ermee !!!

    Like

  6. Jean zegt:

    islam = geweld = terreur = barbarij = pedofilie.
    Dus: islam weg ermee niet morgen maar vandaag.
    Ik vind het een prachtig voorstel van gladstoned66, op die wijze kringt IEDEREEN het te zien wat voor barbaarse perverse smeerlapperij islam is.

    Like

  7. Wachteres zegt:

    Iedereen die de problemen durft te benoemen is in het verleden door links een rechtsextremist genoemd en dat zal ook zo blijven.

    Links weigert in te zien dat de islam een gevaar is voor onze samenleving. Het erge is dat de linkse elite en haar navolgers niet alleen zichzelf daarmee in de problemen brengen, bleef het daar maar bij, maar ook honderdduizenden anderen.

    Ik heb wel eens gezegd: al zouden in alle grote steden in Europa de bommen en de geweerschoten ons om de oren vliegen, dan nog zou links roepen dat er niets aan de hand is. De islam is en blijft onschuldig.

    Diegenen die nu nog niet ziet wat er aan de hand is met de islam, is of volstrekt achterlijk of zeer kwaadaardig bezig.

    Harper heeft het trouwens aan het eind van zijn toespraak over: “We have to deal with it” [de (fundamentalistische) islam moet aangepakt worden].

    En ik ben wel heel benieuwd wat hij daarmee bedoelt en hoe hij de problemen wil aanpakken.
    Want daar gaat het natuurlijk om, aan mooie woorden alleen hebben we niets.

    Als er nu niet effectief wordt gehandeld dan zijn we te laat.

    Like

  8. Pieter van der Jagt zegt:

    Mijn hart bloed voor onze kinderen en kleinkinderen en net nog even Pim Fortuijn terug beluisterd er is niets maar dan ook niets geleerd door de politici met de wetenschap van TOEN, erger ze spelen tegen Geert hetzelfde spel, maar wat was te verwachten hij stijgt boven heel de kliek uit, nu nog afwachten wat zijn proces als uitkomst gaat brengen, op hoop van zegen.

    Like

  9. Jan zegt:

    Harper mag nu wel een grote mond hebben maar hij zal direct de vrijheid van meningsuiting aan banden leggen als het even kan. Zelfs citeren van een ander kost je geld, net als in Oostenrijk (https://ejbron.wordpress.com/2011/12/21/elisabeth-sabaditsch-wolff-veroordeeld-tot-geldstraf/)Bij het minste of geringste start het Canadian Islamic Congress een rechtzaak waaraan men zich scheel mag betalen ook als men wint. Het blad en Mark Steyn moesten het al eens ontgelden, wonnen de rechtzaak, maar direct werd weer een rechtzaak aangespannen, nu ging het over Wilders en dus gaf het blad het maar op omdat zij het te slopend vonden. En zo werd Canada een stuk verder geïslamiseerd.
    Islamists won’t kill free speech—we will
    http://www.macleans.ca/news/world/amiel-column-on-charlie-hebdo/

    Like

Plaats een reactie