Aanslagen Parijs: premier Hongarije wil grenzen sluiten voor migranten

Screenshot_24

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán

(Door: Frank Verhoef)

Viktor Orbán heeft het begrepen.

De aanslagen in Parijs tonen twee dingen aan: dat we in oorlog zijn met de radicale islam en dat we meer moeten doen om het vrije Westen te verdedigen tegen de radicale islam. Eén oplossing is extra investeren in de geheime diensten om jihadi’s 24 uur per dag te kunnen volgen, een andere oplossing is het sluiten van de grenzen voor nieuwe economische migranten, zoals de Hongaarse premier Viktor Orbán wil.

Orbán hoopt dat de aanslagen de Europese leiders de ogen doen openen: de massale immigratie moet stoppen. Orbán zegt: “Economische migratie in Europa is een slechte zaak en moet men niet beschouwen als nuttig. Ze zorgen alleen maar voor onrust en gevaar voor Europeanen. Immigratie moet worden gestopt; dat is de Hongaarse positie.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hongarije, Immigratie. Bookmark de permalink .

21 reacties op Aanslagen Parijs: premier Hongarije wil grenzen sluiten voor migranten

 1. bobzelf zegt:

  Als zijndee vriend van Putin , mag dat niet !!!
  Daar is brussel niet blij mee !!!
  Zou voorlopig maar niet in een vliegtuig stappen !!

  google even : operatie Northwoods cuba

  gr. bob ,

  Like

  • Cathja zegt:

   @ bobzelf 19:40

   Ik heb zojuist een stuk zitten lezen (nog niet alles) op http://www.earth-matters.nl. Over de ramp met de MH17. Ik weet dat het hele zaakje behoorlijk stinkt, maar zó erg…..?
   Nee, mij zien ze niet meer in een vliegtuig. Jammer, het was altijd zo prachtig!!

   Groetjes,
   Cathja.

   Like

  • Benesha zegt:

   Klopt. Om zijn realistische aanpak en lak aan de corrupten in Brussel wordt hij net als Putin verguisd. Echter een man naar mijn hart. Hopelijk heeft hij een zeer goede beveiliging…

   Like

 2. pieter zegt:

  je suis Orban

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Orban U heeft volkomen gelijk. Maar geloof maar niet, dat FERKEL MERKEL en de ZUIPLAP annex DRANKORGEL JUNCKER U daarin volgen! NEEN, deze verraders willen Europa overlopen zien met moslims en dobbernegers! Zo rolt dat bij de RODEN van de EUSSR!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “onze verzorgingsstaat kan het simpelweg niet aan”

  ALS ZE DIT HIER NOU OOK EENS ZOUDEN WILLEN BEGRIJPEN!
  Je geeft een euro (wat haat ik dat woord) uit aan OF de ‘asielzoeker’ OF aan je eigen bejaarde (en dat is later dus aan jezelf, want ook jij wordt oud en hulpbehoevend).

  Like

 5. Sjoe! zegt:

  Hoe zeggen jullie in het Nederlands “lock the stable door after the horse has bolted”?
  Het kalf is al verdronken, geloof ik.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Die man is slimmer dan dat hele zootje in Brussel.

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Verstandige man helder ook.
  Wat een verademing/verschil na al die verdwaasde ‘toleranten’ mutsen.

  Like

 8. U.G. Kempenaer zegt:

  Victor Orban mag van mij Minister-President van NL worden. Een buitenlander die ons land zou verrijken, zeker tussen al die incompente figuren die er nu in Den Haag rondkruipen (PVV uitgezonderd).

  Like

 9. JCC zegt:

  Viktor Orbán is een groots en dapper man. Inderdaad kan hij voorlopig maar beter niet zomaar in een vliegtuig stappen, want dan zou hij wel eens vermoord kunnen worden. We weten hoe het met Lech Kaczyński en vele andere Polen is afgelopen.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  WOHAAAAA ! Ik maak mijn Wohnmobieltje alvast startklaar
  voor een maandje vakantie Hongarijen ! Tjakkaaaaaa !

  Like

 11. ildiko zegt:

  ELJEN ORBAN VIKTOR ! = gefeliciteerd Orban Viktor !

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik zal nooit meer in een vliegtuig stappen, heb verre reizen gemaakt, heen en terug in doodsangst. Vooral uit Australie naar huis, de heenreis was al vreselijk, maar de terugreis nog erger. Het vliegtuig ging zo erg tekeer, je kon om je heen de angst van iedereen voelen. Ik kon wel janken van opluchting toen we op schiphol aankwamen, en zei meteen, dit is echt de laatste keer. Het spijt me voor mijn familieleden, als ze me willen zien stappen ze er zelf maar in. Als ik er aan terug denk gaan de rillingen nog over mijn rug. Het is wel een reis van meer dan 24 uur, tenminste in die tijd. En het werd steeds warmer en steeds onrustiger, vreselijk gewoon, en wat het kost om deze ellende te moeten doormaken.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Avidia 04:07

   Mij zien ze ook niet meer in een vliegtuig! ‘k Heb regelmatig gevlogen, alleen binnen Europa, maar met de dreigingen van nu en die rare verdwijning en geheimzinnige ongelukken van de laatste tijd, geef ik het op. Mijn man zou erg graag nog eens vliegen, maar mij krijgt hij niet meer mee.
   Ik begrijp uw angst. Als je hele nare ervaringen hebt gehad, zoals zware turbulentie, dan knijp je hem wel. Mijn oude vader heeft eens een vlucht meegemaakt naar Japan, en kwam tijdens de reis in -wat men noemt- een luchtzak terecht. Het vliegtuig bleek in één klap 40 meter naar beneden te zijn ‘gevallen’! Het schijnt niet gevaarlijk te zijn, maar de paniek was wel groot. Dit gebeurde op zijn allereerste vliegreis, maar het weerhield hem er toch niet van om daarna nog vele malen in te stappen.
   De lieve man leeft niet meer, maar ik denk nog wel eens aan zijn avonturen terug.
   Mij niet meer gezien!

   Like

 13. Martha N zegt:

  Grenzen dicht, weg uit de EU, geen geld meer weg kruien. Geld in eigen land houden en besteden aan de bestrijding van moslim extremisten, terroristen of hoe ze ook genoemd worden.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Moedige man! Hadden wij maar zo’n premier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s