De islam behoeft een muilkorf

Screenshot_7

(Door: Ron Doherty)

Islam is het volgen en verheerlijken van een profeet die hoogstpersoonlijk de hoofden van zijn tegenstanders afsneed. Islam is het afwijzen van elke ander verklaring voor het leven dan wat de Koran voorschrijft. Het levenswerk van een hedonistische pedofiel met de intellectuele bagage van een nageboorte op sterk water en de innerlijke beschaving van een doorgesnoven kamper. Daarvan hebben we niet de goedertierenheid van een verlichting te duchten, dat is een tot op de wortel verrotte boom. Alle vruchten die men van deze boom plukt zijn niet geschikt voor democratische consumptie. Staan diametraal haaks op onze waarden en normen.

De positie van vrouwen, homoseksuelen, joden, columnisten en satirici staat onder druk daar waar de islam ook maar iets voor het zeggen heeft. Van het uit huis verdrijven van ellendige bespotters van de profeet, tot het bedingen van gesegregeerd onderwijs en debat.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op De islam behoeft een muilkorf

 1. Tom Hendrix zegt:

  DE ISLAM IS ONS ONGELUK!

  Like

 2. win zegt:


  murray op al-jazeera

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   verhitte discussie van mensen die maar door blijven ‘ratelen’. Murray heeft natuurlijk gelijk maar verliest zijn aanzien door een ander niet het woord te gunnen.
   Wat het thema van dit artikel betreft: De stelling ‘de Islam behoeft een muilkorf’ gaat er min of meer van uit dat moslims wel kunnen blijven (komen?!?!) als ze maar hun kop dicht houden. ONJUIST.
   Een stap terug. Vanwege hun mentaliteit en hun gedragingen (Charlie Hebdo massacre en vele andere gepasseerde aanslagen met duizenden doden) verdienen moslims het niet om te blijven. Een gematigde moslim zal als de tijd daar is een radicale moslim worden. Het aantal nekafsnijders zal groeien tot een menigte. Het aantal slachtoffers zal straks niet meer te tellen zijn.
   Daarom is het zaak vast te houden aan een andere stelling: Moslims verdienen een schop onder hun kont. Ze zijn hier (Nederland. Europa) niet te handhaven. \
   ISLAM – weg ermee !!!

   Like

 3. Giny zegt:

  Gooi ze in een wildpark in Afrika tussen de tijgers en de leeuwen, kunnen ze van elkaar
  genieten als ze uit elkaar gescheurd worden!

  Like

 4. Avidia zegt:

  Gooi ze op een vuilnishoop en je kunt zien wat vuilnis is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s