Europa´s vijfde colonne in beeld en geluid

Screenshot_21

(Door: Spartacus)

Wellicht is het nuttig een opdeling aan te brengen tussen de absolute onderklasse c.q. straatschoffies, een middel-hoogopgeleide middenklasse en de hoogopgeleide denkers en maatschappelijke doeners. Elke maatschappelijke laag van de vijfde colonne lijkt er op eigen wijze uiting aan te geven, maar de boodschap is altijd dezelfde: “Vrijheid van meningsuiting is prima, maar mijn profeet mag je niet ongestraft beledigen.” De intonatie, accenten en eloquentie variëren per klasse, maar elk liedje heeft keer op keer hetzelfde lelijke refrein. Bij elke klasse valt het volgende op: zelfs als het lot van alles waar zij van hielden ervan af zou hangen, zouden zij niet in staat zijn een sluitend verhaal af te draaien over vrijheid van meningsuiting en hun profeet.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

3 reacties op Europa´s vijfde colonne in beeld en geluid

 1. Tom Hendrix zegt:

  Verwijder de islam uit Nederland en uit heel Europa. Het zal worden ZIJ tegen WIJ. En dat zullen de RODEN/SOCIALISTEN, de lafaards van Liberale huize, de huichelaars van christen-democratische SNIT ontkennen! En deze politici, deze mensen van deze partijen, beschouw ik vanaf nu als LANDVERRADERS! Dit kunnen WE niet meer vreedzaam opgelost krijgen, hoe jammer ik dat zelf ook vind.

  Like

 2. Jade zegt:

  Heeft u deze reaguursels nog gezien???

  Zakaria Gha: ik zal mijn ak 47 naar boven halen binnenkort!!

  Al Hoceima: Binnenkort haalt iedreen hem boven een dan zullen we
  zien waar de varkens blijven

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ik vind dat helemaal niet jammer Tom, iedere cultuur moet eigenlijk in zijn eigen land blijven, dan kunnen zij zich uitleven hoe zij dat willen, meng je culturen, worden er steeds mensen beledigd op de een of andere manier, maar ook mensen bedreigd door een andere cultuur. Jammer genoeg hebben wij een cultuur waarin iedereen zich thuis kan voelen. Dat brengt spanningen met zich mee, waar zijn we aan begonnen???? Dit komt nooit meer goed. Ik vraag me allerlei dingen af, b.v. wat zijn we ermee opgeschoten om deze cultuur in Nederland te omarmen, waarom???? Er is werk zat voor ons eigen volk, en die zitten thuis, terwijl er allerlei buitenlands volk hun baan hebben overgenomen, een grote schande!!!! Ik kan nog wel veel meer schrijven, denk maar dat ik stop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s