Franse leraren geschokt om reacties van islamitische leerlingen n.a.v. Charlie Hebdo-slachtpartij

Screenshot_19

(Door: BareNakedIslam – Vertaling: “Ekster”)

Een moment stilte voor de slachtoffers van de Charlie Hebdo-slachtpartij is alles wat gevraagd werd van de leerlingen op Franse scholen. Dit verzoek werd echter met hoongelach, provocaties en woede ontvangen door veel van de islamitische leerlingen.

Zoals de leraar uitlegt: op de ochtend van 8 januari heeft de Franse minister van Onderwijs ons gewezen op onze plicht de kernwaarden van de Franse Republiek duidelijk te maken. De leraren hebben de plicht de feiten aan de studenten over te brengen zodat ze ze zouden begrijpen. Mijn eerste ervaring betrof een klas met 12-jarigen. Ze waren stil, totdat er eentje vroeg: “Waarom een minuut stilte voor mensen die ik niet ken?”. Ik vatte de situatie samen: er zijn mensen vermoord. Om ervoor te zorgen dat de minuut stilte werd gerespecteerd, vertelde ik ze: “Begrijpen jullie dat de slachtoffers gisterochtend hun huis verlieten en hun families ´tot later´ hebben gewenst?” Gedurende de stilte die toen volgde, bogen enkele moslims hun hoofd, maar de meesten lieten blijken blij te zijn met de moorden.

In andere klassen was het nog erger. Tijdens de minuut stilte bleven moslims praten. Ze zeiden verschrikkelijke dingen terwijl anderen lachten, waarop de leraren hen de klas uit stuurden.

In de vierde klas waren de moslims lawaaiig en opgewonden. Een moslima sprak: “Mevrouw, we laten ons niet beledigen door een tekening van de profeet. Het is normaal dat we wraak willen. Het was meer dan een grapje, het ging om belediging!” Andere moslims waren het hier mee eens. Toen de leraar probeerde te praten over vrijheid en vrijheid van meningsuiting werd een groepje moslims kwaad: “Waarom gaan ze door mevrouw, we hadden ze gewaarschuwd”. Het argument dat Charlie Hebdo de draak steekt met ALLE godsdiensten maakte geen indruk.

Er zijn meer dergelijke signalen ontvangen. Hieronder een samenvatting:

 • Tijdens de minuut stilte sprak een leerling de volgende woorden: “Ik sla je met een Kalashnikov”;
 • Op een basisschool in Seine-Saint-Denis weigerde 80% van de leerlingen de minuut stilte in acht te nemen;
 • Op haar Facebook-pagina vertelt een lerares over haar verschrikkelijke donderdag. Ze wil nu overplaatsing vragen. Haar dag begon om 8 uur met de volgende groet van een leerling: “Ik sta aan de kant van de moordenaars”;
 • Een Parijse leerling zei: “Mevrouw, ik weiger een minuut stilte te eerbiedigen voor dergelijke mensen.” Een ander sprak: “Ze verdienden dit. Je oogst wat je zaait als je provoceert.”

Bron:
www.barenakedislam.com
Auteur: BareNakedIslam

Vertaald uit het Engels door:
“Ekster”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

55 reacties op Franse leraren geschokt om reacties van islamitische leerlingen n.a.v. Charlie Hebdo-slachtpartij

 1. bobzelf zegt:

  en maar blijven denken dat je met pappen en nathouden en een kopje thee drinken
  de kerk , in het midden kan houden !!

  alles zal veranderen , kent u dit liedje

  ZIT JE JASJE, GOED, ZIT JE BOERKA GOED VADER GAAT OP STAP ,

  DAT KLINKT TOCH VOOR GEEN METER ???

  DUS HELAAS HEEFT DIT OOK NIKS MET DE ISLAM TE MAKEN !!

  HET IS EEN VREDELIVEND , ZEG MAAR PEACEFUL GELOOF

  en als u ons niet gelooft, steken wij een mes in uw rug ,

  de snackbar
  .

  Like

  • treintrien zegt:

   Papa hoeft toch geen burka?
   Hij moet alleen opletten dat zijn jurk niet te lang is 😉
   En of zijn gekke mutsje wel goed zit.
   En als ’t niet frivool genoeg is kan papa altijd nog zijn haatbaard vuurrood verven, nét als ome mo 😉

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Wat Inzest niet alles aanricht !
  Europaver eruit met dat moslimpak !

  Like

 3. janfreak zegt:

  Als het bericht juist is schijnen de meeste moslims in Turkije ook de moordpartij toegejuicht te hebben.

  Like

 4. Dit gedrag verbaasd mijn niks……wij kunnen ons nual voor de geest halen,WAT we van deze groep over 2-3 jaar kunnen verwachten.de enige manier hun respect voor hun gastland bij te brengen is alle islamitisch feestdagen te verbieden!

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  ” Een Parijse leerling zei: “Mevrouw, ik weiger een minuut stilte te eerbiedigen voor dergelijke mensen.” Een ander sprak: “Ze verdienden dit. Je oogst wat je zaait als je provoceert . ” Moge dit dan spoedig bewaarheid worden voor ALLE moslims over de HELE wereld. Wanneer je dus iedere NIET-MOSLIM provoceert met geweld enz enz , dat deze mensen zich dan MASSAAL TEGEN de moslims zullen keren MET WRAAK voor alles wat HEN is aangedaan sinds de LAATSTE KRUISTOCHT.

  Like

  • Willie zegt:

   @Mariner , dit volgende moet er terug komen , VERY SOON !!

   Like

  • tdevry@yahoo.com zegt:

   Wat ook minder bekend is, is dat de kruistochten een antwoord was op 450 jaar van geweld en onderdrukking in voormalige Christelijke landen in bijvoorbeeld Noord Afrika.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @tdevry…Volgens mij WILLEN die mossels ook niet dat de huidige generatie dit weet. Ik ben in ieder geval “oud” genoeg , dat ik dit WEL nog op school heb geleerd. En , als we dit nu eens in een “debat” met mossels gooien , zouden ze DAN misschien gaan begrijpen , dat er “opnieuw” een tijd voor hen aanbreekt waarin ZIJ zich HEEL voorzichtig moeten gaan gedragen , willen ze voorkomen dat die “kruistocht-tijden” opnieuw aanbreken ???

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahahaha, dat is leuke humor !!

    in een debat gooien met de mossels ?????

    hersenlozen , gehersenspoelde malloten

    gr. bob

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @bobzelf , was een beetje SARCASTISCH bedoeld…..!!! hehehe….

    Like

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAHAHA, IK HAD U HELEMAAL BEGREPEN ,

    DAAROM DEED IK EFFE MEE, WHAHAHAHAHAHAHAHA

    DOEI BOB

    Like

 6. Tistochwat zegt:

  Afschuwelijk; je zult dergelijk tuig maar les moeten geven; ik zou het onmogelijk kunnen opbrengen…

  Like

 7. beatsme zegt:

  Ik lees net op http://www.thelocal.fr dat het satirische blad van de overleden Charlie Hebdo, dat normaal in een oplage van 60.000 uitkwam, bij de volgende oplage 1 miljoen!! wordt. Daarbij zullen wederom cartoons van Mohammed getoond worden. Volgens mij willen die Fransen -overigens terecht- iets duidelijk maken.

  Like

 8. kraftavilqa zegt:

  “Je oogst wat je zaait als je provoceert.” Zo is ’t maar net. Hoogste tijd de pislamplaag de Westerse wereld uit te knuppelen.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Oei te vlug getikt, grobdwet moet zijn grondwet.

  Like

  • Hoeveel mense dink soos jy Tom? Hoe gouer julle dit kan doen hoe beter, die hele Europa en Brittanje sal beter af wees sonder die mense! Jul kultuur is besig om skade te lei want hierdie mense wil hulle wil op julle af forseer!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Oud-Marinier: Zuidafrikaans.
   Persoonlijk ben ik er niet zó gek op, dat uitgerekend blanke Zuid-Afrikaners over ‘cultuur’ beginnen want daar steekt naar mijn smaak te veel Nederduits-kerkelijke bigotterie achter, maar nou ja…….
   Wel jammer, hoor: Zonder dat akelige bijkomstigheidje hadden ze gelijk gehad met het apartheidssysteem. Israël heeft tenslotte óók gelijk. Maar blank Zuid-Afrika niet, omdat het zoveel verder ging dan noodzakelijke waarborging van de veiligheid.
   Té ver. En alles waar té voor staat, is niet goed.

   Like

  • oud-marinier- Afrikaans, Suid Afrika! Jammer ek kan nie jul taal praat nie, ek lees maar swaar maar gebruik nou en dan “Google Translate” om julle te volg!

   Like

 10. Claudia M. zegt:

  “Je oogst wat je zaait”. Dat is een waarheid die klinkt als een klok en die geldt ook nog eens voor iedereen. Mooi hè…

  Daarnaast moet je de bek van veel docenten alhier ook niet openbrekken. Ook zij hebben dagelijks te maken met puur sang onbeschoft gedrag van onze ‘geliefde’ medelanders. Ook hier wordt al jarenlang de “mantel der liefde” (= alles zo snel mogelijk onder het tapijt vegen en is er wat gebeurt dan?) bedekt.

  Het is echt overal…

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Sorry, moet zijn openbreken… [auw…]

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Bij moslims is een absoluut gebrek aan ontwikkeling van een onafhankelijk geweten. Ook gevoelens van mededogen zijn sterk onderontwikkeld. Dit komt omdat de islam in de opvoeding niet actief inzet op deze waarden. Het zijn dan ook waarden die specifiek thuishoren in de Joods-Christelijke traditie. Mevrouw Merkel heeft vandaag weer beweerd dat de islam bij Duitsland hoort. Dat is bepaald niet het geval. Waar bij niet moslims een knagend geweten zit na uitvoering van een afschuwelijke daad zit bij een moslim de verderfelijke inhoud van de koran. Psychopaten hebben ook een slecht ontwikkeld of volledig afwezig geweten. De islam werkt de ontwikkeling van psychopathie in de hand. Als we goed om ons heen kijken naar de maatschappelijke ravage die de islam in onze Europese samenlevingen in stijgende lijn aanricht dan zien we het levende bewijs van deze stelling. Dat het gebrek aan empathie en afwezigheid van gewetenswroeging al goed ingeslepen is in het gedrag van jonge moslims betekent dat Europa en de islam samen geen toekomst meer hebben.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/10/willen_jullie_meer_of_minder_moslims.html

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Geen woord zien we over de te verwachten moslimreacties in onze MSM.
  De vreugde bij het mohammedaanse volk over de moord op een stel tekenaars c.q. journalisten is precies wat we konden verwachten.
  Ongelofelijk die moordenaars in de voorste rijën, zoals Abbas en Porochenko enz.
  Ze doen niet anders en lopen daar te demonstreren tegen WAT eigenlijk???

  Like

  • Jaantje zegt:

   Zag net een video op msm van een marrokkaan(jonge jongen) die even uitlegde hoe het zat liefde vrede onbegrip heel netjes gesproken kreeg ook ik weet niet hoeveel bekijks en likes .
   Ik geloof hem niet hij vertelt het met een petje op met de tekst OBAY en een shirt met de Engelse vlag aan.
   Nou weet ik dat OBAY een nieuw kleding merk is en zo te zien popi.
   Toch maakt het dragen van dat petje met die tekst zijn verhaal ongeloofwaardig in mijn ogen maar voel me gelijker tijd ongemakkelijk over die gedachte.

   Like

   • Jaantje zegt:

    video is op msm meest bekeken video:NL moslim spreekt zich uit/de telegraaf

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nog niet eerder van dat nieuwe kledingmerk gehoord, maar het is te hopen, dat OBAY niet bedoeld is als een verkapte verwijzing naar “to obey” (gehoorzamen) want dàn zit er een héél bedenkelijke dubbele bodem in. Iets islamitisch, als het ware…..
    Dat was het eerste, wat bij me opkwam.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Jaantje …Er zijn maar 2 goede mossels …. 1) die , die in het geboorteland zijn achter gebleven ….2) die , die het loodje hebben gelegd .

    Like

   • Jaantje zegt:

    Fimpje was gedeeltelijk op het NOS vanavond vanaf hoe laat weet ik niet was pas laat uit avonddienst.

    Like

 14. Kolonel zegt:

  Hoe dom kunnen die docenten zijn dat nu pas hun ogen open gaan. Zal er wel mee te maken hebben dat ze steeds moeilijker de haat en het geweld dat de islam verspreidt kunnen ontkennen.

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Is het niet mogelijk, al die 150 lapzwansen in Den Haag deze ervaringen te laten lezen? Misschien dat ze er dan eindelijk eens van doordrongen raken, wat een MOSLIMMENTALITEIT is!

  Like

 16. U.G. Kempenaer zegt:

  Helaas zijn de Europeanen te slap en soft geworden en een makkelijke prooi voor de inteeltbarbaren. Doodzonde, maar wel de realiteit. De zwakke massa moet aan de kant geschoven geworden en geleid door een krachtige kerngroep. Vanuit de democratie valt niet veel te verwachten.

  Like

 17. Inderdaad! Je oogst wat je zaait! Frankrijk heeft decennialang het dodelijke moslimzaad in hun land gezaaid (net als alle EU landen overigens)…

  Like

 18. Chris zegt:

  Clearly the problem is not Islam, but Muslims. Lets call a spade a spade and be done with all the perverse political correctness that will result on our demise…..

  Like

 19. J Justus zegt:

  Brrrrrrr

  Like

 20. Heeft u 1 prominente moslim de onthoofdingen in Syrie of Irak of Nigeria zien veroordelen?Nee.Het zijn onmensen die anderen ook beginnen te besmetten.

  Like

 21. Avidia zegt:

  Zou het niet gaan om stemmen, stemmen op een bepaalde partij? Stemmen zijn geweldig belangrijk bij partijen, hoe meer partijen toelaten dat die moslims een stem krijgen des temeer leden zij krijgen, het is zwendel!!!! Niet meer en niet minder, misschien wel meer!!!! Walgelijk!

  Like

 22. Frans Brassens zegt:

  ‘Aan de vruchten kent men de boom’. Uiterst giftige vruchten in dit geval.
  Als de jongeren al zo zijn, hebben ze dat van geen vreemden.
  De ‘vruchten’ moeten dus doorgedraaid en opgeruimd worden en de bomen gekapt.
  Ergo: We moeten alles wat ‘islam’ is kwijt. Hoe dan ook.
  Maar wie gaat dat doen?

  Like

 23. Martha N zegt:

  DAT hoor je niet op onze Nederlandse radio en de TV!
  Ze blijven doorgaan…in alle opzichten, ook met het Wilders aanvallen!

  Like

 24. Republikein zegt:

  Hier niet beter, wat had je dan gedacht met knappe koppen.
  Hoge Kalkoenschool?

  Like

 25. Pegidafan zegt:

  Erg vreemd dat die leraren zo verontwaardigd zijn hoor,wat hadden ze dan verwacht van dat tuig.
  Maar ja leraren zijn ambtenaren en die zijn vaak links. En volgens links zijn er geen problemen ,dus nou niet zeuren.

  Like

 26. Pingback: Uit het nieuws 28-08-2017 – Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s